Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
petár
csendes tag
válasz Winner_hun #4697 üzenetére
Ezzel kezdtem az olvasást, csak éppen NEM TUDOM melyik az a kiterjesztés ! Az FF3 installja - 3 próbálkozás- alatt elfüstöltem az összes, volt addon-t.
-
WonderCSabo
félisten
Sokan kérdezgettétek van-e FF3-ra IE7 téma. Nos a Vista-aero-t frissítették, most már a FF3-al is kompatibilis.
-
Winner_hun
titán
Ennek a topiknak az első hozzászólása:
Kompatibilitás ellenőrzésének letiltása:
Címsorba írd be: about:config (vagy nyomj Alt+C-t)
jobb klikk, új - logikai, írd be oda: extensions.checkCompatibility, melynek értéke legyen false
Böngésző újraindítása után a legtöbb kiterjesztés működni fog (előfordulhat, hogy nem megy 1-2 kiterjesztés, abból meg kell várni a frissítést)► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
petár
csendes tag
Mióta feltettem a 3-ast, nincs meg az az add-on amelyik az éppen használt oldalhoz leginkább hasonlók cimeit vonultaja fel egy sorban. Már a nevére sem emlékszem, annyit küzködtem az uj rókával. Esetleg valaki tudja... Kösz!
-
bandiras2
senior tag
válasz student #4692 üzenetére
Az origo nálam is gyilkolja a rókát. általában akkor, ha egynél több tabot nyitok rá gyors egymásutánban. ha hagyom egyenként betöltődni a tabokat, akkor nem csinálja. de nekem ezt a parancsfile gombot csak ritkán hozza be.
Azokat a mocsok linkeket amik viszont új lapon nyílnak meg, nem szereti, az ilyesmi random jelleggel hanyattlöki.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
student
őstag
ma ugy találta ff hogy ki kell fagyni ha beirom hogy origo.hu. nálatok? hogy javitsam meg?
egy darabig betölti az oldalt aztán beáll.[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
válasz Winner_hun #4690 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm.
Sejtettem hogy erre lesz a megoldás kulcsa, de nem tudtam a sor nevét.
Mégegyszer köszi.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Skynet258
veterán
-
gaben
aktív tag
válasz Winner_hun #4685 üzenetére
igen,pont ezt csináltam,de nem jó valamiért.....
-
bandiras2
senior tag
Család leült gép elé...
Azóta a yahoo-t használja alapértelmezett címsori keresőnek. Hogyan tudom visszaállítani?
Menüt már végigmazsoláztam.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #4685 üzenetére
Mivel a chrome mappa ott van, ezért valószínűleg az az elérési út lesz a helyes, az első hozzászólás módosításáért ezért már szóltam
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
gaben
aktív tag
Vista alatt vagyok,Firefox 3.0-ról frissítettem a legújabb verzióra,közben egy system reinstall is jött.A X:\Users\felhasználói név\AppData\Local\Mozilla\Firefox kimásolom a dolgokat,efelülírom az új rendszeren,de egyetlen könyvjelző sincs meg.Mi lehet a gond?
-
No-kia
addikt
válasz Winner_hun #4682 üzenetére
kösz működik, pedig még csak ezt az egy oldalt nyitottam még meg vele
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
ff3ban találkozott már vki olyannal hogy nem engedi belépni a ph-ra? mert belépek, sikeres belépés, és megint kéri a nevet meg a jelszót,mintha nem is léptem volna be, vkinek vmi ötlete? már unom az intertnet explorer 6-ot
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Vudu3
csendes tag
válasz Winner_hun #4678 üzenetére
Köszi!
Hogy miket nem vesztek ti észre? Fel sem tűnt. Igaz hogy sokáig nem jártam erre.Andariel
-
-
Vudu3
csendes tag
válasz Winner_hun #4669 üzenetére
Kinézetre miben is különbözik a "régi" és az "új" ?
Most nem tudom melyik van nálam.[ Szerkesztve ]
Andariel
-
Winner_hun
titán
A régi formát kedvelőknek a változtatás utáni itt van:
@-moz-document domain('prohardver.hu'), domain('logout.hu'), domain('itcafe.hu'), domain('mobilarena.hu'), domain('gamepod.hu') {
.access a
{font-weight: normal !important;}
.access i
{font-style: normal !important;}
.access i
{font-weight: bold !important;}Az eljárás menete ugyan az.
-
Kicsirics77
veterán
válasz Kicsirics77 #4674 üzenetére
lejárt a MOD
szóval én voltam a figyelmetlen
mondjuk 2 óra alvással nem csodálkozom ezen
mostmár működik.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz Winner_hun #4673 üzenetére
konkrétan ide másoltam be
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Winner_hun
titán
válasz Kicsirics77 #4672 üzenetére
Jó file-ba másoltad? Van több userCxxxx file is. Böngészőt újraindítottad? Több embernek megy, szóval biztosan működik
-
Kicsirics77
veterán
válasz Winner_hun #4671 üzenetére
ja xp sp3
de sehogyan sem megy
nem érdekes annyira nem zavar
meg 1 .css bemásolásban mit lehet elrontani?.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Winner_hun
titán
válasz Kicsirics77 #4670 üzenetére
Bármelyikkel jó kéne, hogy legyen. Szvsz valamit elrontottál. XP-t használsz?
-
Kicsirics77
veterán
melyik verzióra érvényes mert nekem nem megy sehogyan sem
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Winner_hun
titán
Ha valakinek a PH-n az Opcióknál a név és a kijelentkezés kiemelése nem tetszik, ezt csinálja meg:
Az új kiemelés eltüntetéséhez a régi kinézetet kedvelőknek itt van a megoldás Firefoxszal:
Az alábbi kódot kell a böngésző X:\Documents and Settings\felhasználói név\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profil neve.default\chrome mappában a userContent.css file-ba bemásolni. Ha nem létezik az a file, akkor létre kell hozni, jegyzettömböt .css file-ként elmentve kész is van:
@-moz-document domain('prohardver.hu'), domain('logout.hu'), domain('itcafe.hu'), domain('mobilarena.hu'), domain('gamepod.hu') {
.access a
{font-weight: normal !important;}
.access b
{color: #000000 !important;}}[ Szerkesztve ]
-
Ati007
őstag
koszonom szepen a segitseget
-
PazsitZ
addikt
Előbb-utóbb minden fog működni, alaphelyzetben is.
De addig is a megoldás:
1 hsz-ből:
Kompatibilitás ellenőrzésének letiltása:
Címsorba írd be: about:config (vagy nyomj Alt+C-t)
jobb klikk, új - logikai, írd be oda: extensions.checkCompatibility, melynek értéke legyen false
Böngésző újraindítása után a legtöbb kiterjesztés működni fog (előfordulhat, hogy nem megy 1-2 kiterjesztés, abból meg kell várni a frissítést)mod: avagy igen, mindenből a legfrissebbet.
[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Ati007
őstag
frissitettem az uj firefoxra es nem muxik a tab mix plus minden frissitesnel nem fognak mukodni az addonok
-
Bluegene
addikt
mi az oka h firefox 3.01-gyel nem képtelenség belépni a PH-ra, míg explorerrel lehet
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Traxx
őstag
Ez a gondom sajna még mindig fennáll, és nem lettem okosabb Mezei webmail-ről van szó (és nemcsak 1 szolgáltatónál jelentkezik a gond), a feature pedig egyszerű formkiegészítés volna. De nem egészít semmit a kis aljas Az "Űrlapokon és keresősávban megadott adatok mentése" be van pipálva, és ezt pl. a google remekül adja is, viszont 3.0.1 óta a levelezésnél nem akarja az igazságot. Ja és a beállításokban változtatást nem csináltam a 3 és a 3.0.1 között, a hármas pedig tökéletesen felajánlotta a feladót, ha a cím első betűjét beütöttem.
Valakinek ötlet?
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
ibazsb
tag
-
ibazsb
tag
Érvénytelen biztonsági tanúsítványú oldalnál nekem Hibakód: sec_error_untrusted_issuer hibaoldal jön és nem kínálja fel a kivétel használatát.
verzió:3.0.1 de mintha a 2-nél is lett volna ilyen problémám.[ Szerkesztve ]
A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.
-
Termi16
őstag
válasz Winner_hun #4656 üzenetére
Mintha ezzel kezdtem volna, de nem működött...
Viszont most meg jó lett, köszi.
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
Termi16
őstag
Sziasztok!
Lenne nekem egy problémám a Firefox 3-al.
Kijött, feltettem, jó volt. Ph!-t is olvasgattam vele.
Elmentem haverhoz, vista install, eredetileg ugye csak ie volt, hát onnan kellett belépnem ide a ph-ra.
Ezután hazajöttem, és azóta a firefox nem lép be a ph-ra, kénytelen vagyok (csak erre...) ei-t használni.
A dolog úgy néz ki, hogy beírom a felhasználónevet meg a jelszót, belépésre katt, az oldal ki is írja, hogy sikerült és továbbít. Megtörénik, de jobboldalt nem látom a menüt, mintha be sem léptem volna...
Fórumozni sem tudok így, mert ha hsz-t írnék, akkor megkér, hogy lépjek be.
Egy ilyen firefoxos belépési kisérlet után ie-ben újra be kell lépnem, de itt minden működik rendesen.
Vki tudna segíteni?
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
Lenry
félisten
FF3-ban ha a címsor melletti kis csillagocskára kattintok, akkor automatikusan a "nem rendezett könyvjelzők" mappába menti az adott oldalt. hogyan tudom átállítani, hogy az alap "Könyvjelző" mappába mentse? tudom, ha kétszer kattintok, akkor megkérdezni, hogy hová mentse, de az minden használatkor újra kell állítani, nem jegyzi meg az utolsót
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
pite4
tag
válasz Winner_hun #4648 üzenetére
Ezt próbáltam eddig is de nem megy
Egyszer azt hittem, tévedtem. De tévedtem.....
-
Hawk1979
őstag
Letöltés közben ez annyira cuki :
-
pite4
tag
Sziasztok! Nállam nem tudja megnyitni a videókat(youtube stb.) Azt írja hogy Get the latest Flash player. Megnyitom az oldalt rányomok erre Agree and install now, letöltés, végrehajtható fájl megnyitása utánna futtatás. Felugrik még egy ablak, kijelölöm a firefox-ot rányomok a try again-ra és semmi nem történik ! Ha valaki tud segítsen már. Előrre is
Egyszer azt hittem, tévedtem. De tévedtem.....
-
BK87
senior tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet letiltani egyes oldalakat?
Előre is kösz a segítséget! -
twollah
nagyúr
Hol tudom kikapcsolni a 3s Firefoxban a fulek felvillanasat?
Engem zavar, hogyha ramegyek egy masik fulre az kivilagosodik.
Nekem ez felesleges feature es gondolom a CPU idot is zabalja. -
Laslow
senior tag
Leggyorsabb gyorskeresés FF-ban: Eszközök -> Beállítások -> Haladó fül -> Szöveg keresése a keresett szó beírásának elkezdésétől checkbox kipipálása. Annyiban különbözik a CTRL + F-től, hogy ha nem írsz bele semmit pár másodpercig, eltűnik a keresőablak.
[ Szerkesztve ]
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
Bali27
addikt
Pár HSz előtt feltettem egy linket.. Az öszes Plugin benne van.. csak fel kell installlálni.. Igaz eredetileg Operához készült de a flockom tökéletesen használja mindet..
Gyorsbil. ket nem próbáltam.. Amugy van beépitett mail progi, képfeltöltö, média browser(piclens jobb de ez se olyan rossz) Videókkal eddig nem volt gondom. Lassuléás fagyás ugy 3 nap alatt 1szer se volt..
Sztem érdemes megnézni.. MOst a Flock2 Betát használom
Itt az összes Pluginlinkje [link][ Szerkesztve ]
-
Geza26
senior tag
Hello!
Van valami kiterjesztés amivel a firefox alatt lejátszott flash videokat fel lehet nagyítani (esetleg teljes képernyőre) ?
Köszönöm!
Géza
-
Bali27
addikt
Flockba is ott van mint az Operába.. Ahogy látom biz tekintetben a Flock Opera és FF3 összefésülése..a wuick find előjön [/] erre a gombra és el is tünik.. de FF engine, gyors stb...
Engem megyözött.. Sztem egy darabig most ennél maradok.. Uj Opera és FF se jött be.. Pedig eddig nagy Operás voltam[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz localhost #4635 üzenetére
Nem, az a lassú.
Szóval Opera-ban van az alap Ctrl+F, ami feldob egy ablakod s beírod amit akarsz, FF-ben ez ugye az állapotsor fölött jelenik meg.
Ezen felül van egy olyan Opera-ban, hogy megnyomod a "." karakter, bejön a bal alsó sarokban egy "szöveg keresése" doboz, ami kb. 5 másodpercig látható, addig ha írsz bele valamit kiemeli az adott lapon az összes találatot, majd eltűnik, F3-al ugyanúgy tudsz mozogni a keresések között.
Nagyon praktikus, én mindig azt használom, FF-nél igazából az idegesít, hogy nem tűnik el automatikusan, de még csak gyorsbillentyűt sem látok a bezárására.. -
addikt
A statusbaron lévő ikonok helyét tudom valahogy változtatni?
Plusz van-e valami gyorskeresési funkció az FF-ben?
Olyasmi mint az Opera-ban a "." karakterrel hívható elő. -
addikt
-
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz Tele von Zsinór #4631 üzenetére
Ez csak a natúr formkiegészítés volt, totál ugyanaz, mint amikor belépsz a PH-n, és felkínálja a felhasználó nevet, csak webmail-lel
A Beállítások - Adatvédelem - Űrlapokon és keresősávban megadott adatok mentése be van pipálva, ha erre gondoltál. Ja és a melóhelyi gépen lévő rókánál és otthon is fennáll a gond."Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Vudu3
csendes tag
A FF3.0.1 teljes képernyős indítását nem sikerült valakinek megoldani?
Andariel
-
-
vtechun
veterán
hello, adott 2 proxy, egy oldalt (*logmein.com* ) szeretnek kizarolag az egyik proxyval nezni, mig a masik proxyval minden egyebet, erre van vmi jó megoldás? foxyproxyt próbáltam már, blacklist, whitelist, de nem igazán akart működni, mintha magasrol tett volna ezekre a patternekre, valaki tud valami más egyszerűbb megoldást ajánlani?
-
Traxx
őstag
válasz Tele von Zsinór #4626 üzenetére
Igen, webmail-ről van szó. A tvn.hu-n van címem, (illetve tartok még fent az indamail-en is fiókot). De ez nem is lényeg igazából, mert más webmail-es helyeken is ha a címzett első betűjét beütöttem, akkor rögtön dobta is fel a lehetőségeket 3.0 alatt (és természetesen 2.x alatt is), 3.0.1 óta viszont nuku Szóval most a teljes mailcímet be kell pötyögni, addig meg csak egy lefele nyíl és enter volt a teendő.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Bali27
addikt
válasz canniball #4620 üzenetére
Hát igen.. Az elözö hhszeim egyikében mondtam hogy a Piclens se müxik vele.. Van benne egy jóval szerényebb piclens..No meg 1-2 tuti nem müxik vele.. de pl olyannak mint nekem, hogy az egérmüveletek, a Sixper, meg az elején ami kirakja kis kockákba a weblapok képét(nemjut eszembe a neve ) annak teljesen megfelel, mert azokat viszi..
Sőt.. a Sixper (kódokat jegyez meg meg ürlapkitöltö) FF3 alatt nem müködött rendesen, Flock alatt tökéletesen müködik.. De tuti h nem 100%ba támogatja.aa beépülőket. Attol függetlenül én inkább ezt használom mint a FFot.. Igaz a blog stb részére nincs is szükségem..
Ja a mailkezelöje is jol müxik.Eddig Batot használtam. Ahogy észrevettem rohadt gyors a gmail, meg a yahoomail is rajta, uh lehet most mellőzöm az alternativ mailprogramot egy ideig..
De természetesen nem azt mondtam h térj át rá, haem h megéri megnézni.. Legalább is nekem megérte..[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
Beépitett levelező, ami a Gmailemet, yahoot tökéletesenkezeli.. Meg még van bene vgay 5 fajta..Egy régebbi cikk a Flockrol
Megérkezett a Flock böngésző legújabb, 0.9.1-es verziója. A Flock a Firefox nyílt forráskódján alapuló, de annak funkcionalitását kibővítő webbrowser.
A magát egyszerűen csak "a közösségi browser"-ként megnevező Flock olyan beépített funkciókat tartalmaz, melyek segítségünkre lehetnek az RSS-Feedek, blogok, könyvjelzők, fotómegosztó oldalak kezelésében.
A "Clucene" nevű integrált keresőmotor a meglátogatott oldalakat indexeli, így azokhoz a későbbiekben is hozzáférhetünk. A Flock beépített blogszerkesztője, mely a legismertebb blogmotorokkal együttműködik, leegyszerűsíti a bejegyzések létrehozását, kezelését.Chip: A Flock egyedülálló jellegzetessége az egyszerűsített menürendszer, a beépíttet blog funkció, a homepage setup és fejlett médiamegosztó. A browser szintén lehetővé teszi a 'history'-ban való specifikus keresést. A Flux támogatja a már létező, illetve a jövőbeni Firefox plug-in-eke
-
Bali27
addikt
Megtaláltam igy sunyiba Igaz eredetileg Operához van de tökéletesen felismerte a FF /Flock és használja, ugy hogy se külön megadni neki nem kell se semmi.. Csak felinstallálod az exe filet és kész..
http://www.neeshu.com/Cool-themes/Plugins-for-Opera-v.2.6.html
A full telepités 11 mega..[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
Este tudok adni egy Plug in pack linket(most meloba vagyok) Ami jó hozzá.. ÉS Djevu tol kezdve minden beépülő meglessz a FF/Flock hoz..
-
Bali27
addikt
válasz juliabrilke #4615 üzenetére
Sebessége nekem is tetszik, és valahogy szimpatikusabb is..Piclens beépitet, igaz nem anniyra llátványos.. De a FF piclens nemmegy vele
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
Így elsőre ugyanazokkal a megnyitott oldalakkal 36MB-al fogyaszt kevesebbet. (mondjuk nem installáltam még fel a pluginokat hozzá)
Segességre nem rossz, de annival nem gyorsabb szerintem. -
Bali27
addikt
válasz juliabrilke #4612 üzenetére
FF3 bol lett továbbfejlesztve
-
Bali27
addikt
Nem tudom ki hogy van vele de a FF3 nekem valahogy nem jött be. Viszont van egy FF3ra épülö böngészö.. Flock a neve és baromi jó.. A legtöbb FFos beépülö müxik vele, alapbol benne an egy csomó plugin és stabilnak tünik. .http://www.flock.com/
Most a Flock2 Beta van fent.. ( FF3ra épül..) És jó meg baromi gyors.[ Szerkesztve ]
-
Vudu3
csendes tag
-
Vudu3
csendes tag
válasz Winner_hun #4603 üzenetére
Én erre biztonsági figyelmeztetéseket kapok.(nem igazán érdekel)
Andariel
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #4603 üzenetére
ehh,, és miért nincsen ez még fent a hivatalos ff addon oldalon???
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
mikor lesz már tab mix plus az új ff-hez???
megőrülök, hogy nem jó még mindig a hivatalos oldalon hozzá...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Traxx
őstag
válasz Speederer #4600 üzenetére
Nálam csak azt írja ki több lapnál, hogy akarom-e menteni...ha meg bepipálom a négyzetet, akkor ugyanaz van, mint nálad, bezárja simán.
A FF2-ben én is kedveltem azt a funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest