Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
válasz Matthewus #42286 üzenetére
Nem az enyém és nem rohangálok annyit az ismerőshöz,hogy ezt rögtön megnézzem,majd jövőhéten.De kössz az ötletet,addig majd nézik explorerrel a youtubot ott megy rendesen.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
ff 37.0.2 egyik napról a másikra nem lehet kitenni teljes képernyőre a youtube videókat.
Semmi nem történt ami indokolná.
Ötlet vagy javaslat?.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
valamelyik nap volt szó a cyberfoxról
hogy lehet magyarrá tenni mert nekem sehogyan sem akaródik,pedig már a beállításokban is át van állítva,illetve addonként le is van töltve a cyberfox oldaláról..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
xp 32bit alatt esr verziónál bizonyos oldalak elfeketednek.wtf?
[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz a.gabriel #39902 üzenetére
Eszközök menü beállítások majd ott alkalmazások fül és válasz ki a jpg kiterjesztésnél,hogy rákérdezés mindíg.
remélem valamennyire érthető volt,mert tablettről írok..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz Kicsirics77 #39302 üzenetére
viszont az ESR meg normálisan működik.
kezdő vagyok nézzétek el nekem,ESR és végleges között mi a különbség-->ha lehet konyhanyelven..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
most csak én érzem lassabnak a 33-at vagy tényleg lassabb lett a frissítéssel???
-
Kicsirics77
veterán
memóriát lehet bővíteni meg procit lehet cserélni
mi az hogy nincs xp???
tudtommal csak a támogatás szünt meg nem maga az op.rendszer.egyébként ha jól emlékszem ennek a laptopnak max vista volt a támogatása.
[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
-
Kicsirics77
veterán
válasz geris197 #38039 üzenetére
Sima / kell de ha egy mappában van a css fájlal akkor menni kellene neki,holnap majd megnézem otthon mert telefonon safari van. Ja és az ékezetes karaktereket kerülni kell a fájlok nevében.
[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
válasz geris197 #38036 üzenetére
Mert valószínűleg a kép elérési útja nem megfelelő.
Ha egy mappában van a css fájlal tegyük fel akkor elég a kép neve és kiterjesztése ha a kép máshol van akkor /images/kep.jpg az elérési út de lehet képet megadni url hivatkozással is akár..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
-
Kicsirics77
veterán
Eszközök-->Beállítások-->Alkalmazások
és azon belül ki tudod választani,hogy a fájlokhoz milyen alkalmazást nyisson meg vagy éppen csak azt,hogy kérdezzen mi a teendő
sok sikert.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz WonderCSabo #6512 üzenetére
minden jól van megadva de most meg megy rendesen
semmit sem csináltam.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
nekem sem megy a forecastfox teljesen üres a mező
kb 3-4 órája szált el
valaki tud esetleg valamit.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
-
Kicsirics77
veterán
válasz keszegduda #5589 üzenetére
ennél szerintem kicsit komolyabban bele kell méllyedni mert a registry-be is ír és a sima reinstall lehet kevés
-
Kicsirics77
veterán
válasz keszegduda #5586 üzenetére
szedd le és nézd meg a 2.0.0.17-es verziót ha az is fagyogat és elszál akkor a winnel van baj vagy pedig a flash vagy java támogatással
így ezt tudnám javasolni elősször is de ha valakinek van más ötlete azt is vedd fontolóra.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz Kicsirics77 #4674 üzenetére
lejárt a MOD
szóval én voltam a figyelmetlen
mondjuk 2 óra alvással nem csodálkozom ezen
mostmár működik.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz Winner_hun #4673 üzenetére
konkrétan ide másoltam be
-
Kicsirics77
veterán
válasz Winner_hun #4671 üzenetére
ja xp sp3
de sehogyan sem megy
nem érdekes annyira nem zavar
meg 1 .css bemásolásban mit lehet elrontani?.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz Winner_hun #4669 üzenetére
melyik verzióra érvényes mert nekem nem megy sehogyan sem
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest