Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
válasz canniball #4620 üzenetére
Hát igen.. Az elözö hhszeim egyikében mondtam hogy a Piclens se müxik vele.. Van benne egy jóval szerényebb piclens..No meg 1-2 tuti nem müxik vele.. de pl olyannak mint nekem, hogy az egérmüveletek, a Sixper, meg az elején ami kirakja kis kockákba a weblapok képét(nemjut eszembe a neve ) annak teljesen megfelel, mert azokat viszi..
Sőt.. a Sixper (kódokat jegyez meg meg ürlapkitöltö) FF3 alatt nem müködött rendesen, Flock alatt tökéletesen müködik.. De tuti h nem 100%ba támogatja.aa beépülőket. Attol függetlenül én inkább ezt használom mint a FFot.. Igaz a blog stb részére nincs is szükségem..
Ja a mailkezelöje is jol müxik.Eddig Batot használtam. Ahogy észrevettem rohadt gyors a gmail, meg a yahoomail is rajta, uh lehet most mellőzöm az alternativ mailprogramot egy ideig..
De természetesen nem azt mondtam h térj át rá, haem h megéri megnézni.. Legalább is nekem megérte..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest