Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnyl
csendes tag
Annak, aki nem nézi meg a weboldalunkat, mielőtt kérdez, annak sajnos nem tudok mást mondani. De örülök, hogy megint nem lehetett szó nélkül hagyni a válaszomat.
Nem kérek kommentet a hozzászólásomhoz és ígérem többet nem írok. Marad az e-mail, vagy a telefon, mert a kedves fórumtársak nem tolerálják a követlen kapcsolattartást és a gyors választ.
-
gaben75
tag
Sziasztok,
Kapott esetleg valaki szórólapot Sülysápon a Digitől, mert akkor berakhatná ide
Köszönöm:-)Intel i5-3570 @3,4 GHz,8 GB DDR3 MEMORY,SHUTTLE XPC, SAMSUNG 840 120 GB SSD, SAMSUNG HD103SJ SATA, HKC 24"
-
screeny
tag
Pilisen lesz valamikor elérhető szolgáltatás?
Köszi!
-
TCr
veterán
Egy sebességmérő oldalon mekkora értéket mutat a ping?
(Fura, hogy ezt a kérdést nem tudod értelmezni...)https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
dnyl
csendes tag
Ahogy ígértem, megváltoztak a csomagok, így magasabb letöltési sebességet biztosítunk változatlan áron.
Eltöröltük a sokat kritizált böngészési sebességet, egyértelműbbé tettük a fix publikus ip cím árazását.
Ha valakinek további kérdése lenne, szívesen állok rendelkezésére. -
choco01
addikt
válasz kabelmania27 #4383 üzenetére
Ezt ismerem, ami itt feltűnőbb hogy a TSID vagy minél 3-4-5 hiányzik..pedig elvileg jónak kéne lennie..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
choco01
addikt
válasz Gubek-Einste #4381 üzenetére
Megnéztem..hát érdekes.
Benyomom a piros gombot, kiválasztom pl. a Jóban Rosszbant és látom az előző részek időpontjait, rövid leírásait stb..de ha már rámegyek hogy megnézés, az már nem megy..
De tavaly eddig se bírtam eljutni..Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
titán
-
choco01
addikt
Hali.
Hogyhogy van TV2 videótár vagy mi?
Tavaly be se hozta..Nagykáta
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
dnyl
csendes tag
A letöltési sebesség a letöltés elindítását követően 80 mp-cel lép érvénybe. Ez böngészéskor érezhető, ahol nagyobb adatokat kell gyorsabban letölteni. De nem szeretném ezt tovább ragozni, mert mint mondtam, hamarosan meg fog szűnni a böngészési gyorsítás és az alap sebességet fogjuk emelni.
Egyébként hogy toltok át wifin 36/12Mbitet úgy, hogy nyilván nem csak egy kliens lóg egy AP-n?
Úgy, hogy egy AP aggregált sebessége jóval nagyobb mint 36 Mbit, és nyilván nem minden kliens ekkora sávszélességre szerződik.A "mindenki egy IP alól látszik" témához visszatérve: hány milliárd forintot kértek egy publikus IP-ért?
Bruttó 2 000 Ft/hó, de ez már FIX, publikus ( és nincsenek betonba öntve az árak ).Milyen eszközről van szó pontosan?
TP-LINK 700as N-es sorozatot szoktunk telepíteni. Pontos típus mindig attól függ, hogy mi van raktárkészleten. -
Beri
addikt
"Mi ez a letöltési sávszél?" ez nem tudom mire irányult, de egyértelmű, hogy a letöltés sebességére vonatkozik.
Tehát shape-eltek mindent, ami nem x.x.x.x:80?Egyébként hogy toltok át wifin 36/12Mbitet úgy, hogy nyilván nem csak egy kliens lóg egy AP-n?
A "mindenki egy IP alól látszik" témához visszatérve: hány milliárd forintot kértek egy publikus IP-ért?Egyszeri 7 000 Ft-ért biztosítunk olyan vezeték nélküli routert, melyet kollégáink előre beállítottak és bekötéskor bekapcsolva azonnal használatba vehető az internet Wifi-n keresztül
Milyen eszközről van szó pontosan?[ Szerkesztve ]
-
dnyl
csendes tag
A feltett kérdést a következő hozzászóló nagy vonalakban megválaszolta.
A bázisállomás és a kliens között Ubiquiti, és vagy Mikrotik eszközök üzemelnek 5 Ghz-es ISM sávban.
"Mi ez a letöltési sávszél?" ez nem tudom mire irányult, de egyértelmű, hogy a letöltés sebességére vonatkozik.Ha van még kérdés, nyugodtan keress.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Fr@nkieWilde #4370 üzenetére
Boldogan fizetném tovább a mostani 4100 forintot, csak legyen a 18/1 helyett legalább 40/20-as!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Igen ez tényleg elég szomorú.
De ez mit jelenthet, hogy ''eljárt felette az idő"? Hiszen ma Magyarországon már minden felett eljárt az idő...
És vajon, ahol az önkormányzat meghagyná a hálózatot úgy ahogy van, ott sem folytatódhat a Digi-féle terjeszkedés?
Pedig nálunk már nyár végére Digi-s szolgáltatást ígért a helyi újság, amit az önkormányzat kb. 2 hete adott ki.
Mondjuk én akár maradnék a mostani szolgáltatásnál is, csak ne kelljen 5-6 ezret fizetni a netért, hanem mondjuk csak 800 Ft-ot.Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
poli27
veterán
Nah új infó, a drága kormányunk törvénybe emelte, hogy ha az áramszolgáltató hálózat felett eljárt az idő, akkor le kell tennie föld alá saját költségén,ezt az Önkormányzat eldöntheti él e ezzel a joggal,ezért pl a Digi fejlesztéseket is leállították amíg ez nincs tisztázva.... és ahhoz hogy engedélyezze a hálózat építését, át kell vállalnia annak a szolgáltatónak a saját lerakási költséget, mivel most nem ilyen a szerződés.Miért érzem azt hogy ez a kormány direkt államosítani akar mindent?Elüldöz mindenkit, és majd utána eltörli a törvényt!
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Sztem ubiquiti meg mikrotik eszközökkel 5ghz sávot használnak.A böngészési meg a letöltési sebesség az sztem, hogy böngészel mondjuk 32mbit, de ha egy fájlt letöltesz akkor az már folyamatos terheléssel megy és akkor csak 16, csak minek böngészni pl 32mbit..... ez ám a parasztvakítás ......
[ Szerkesztve ]
-
Beri
addikt
A Upc weboldalán sincs feltűntetve a nagy csili-vili táblázatban, hogy a legkisebb csomagja bizony forgalmi korlátos.
Azért, mert "Jelenlegi promóciónk keretén belül minden új és meglévő előfizetőnk számára eltöröljük a Fiber Power 10 szolgáltatás 5 GB-os forgalmi korlátját. A promóció visszavonásig érvényes.".Egyébként mondanál pár szót a hálózatotokról? Mi ez a letöltési sávszél? Milyen hálózati eszközöket használtok? Melyik sávot? Stb.
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
Meg szerencse, hogy nem volt cunami.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Dictator^
veterán
válasz DuplaZso #4360 üzenetére
Időképen már van egy minicikk róla..
Úriban lévők írták, hogy elég nagy volt..
Nálam max a szék himálozott, meg a recsegés amit a nyest szaladgálásának tulajdonítottam..
Amugy hasonlóan 2 körülire tippelnék..És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz DuplaZso #4358 üzenetére
Bazzeg.. azthittem, hogy szédülök..
Akkor ez volt az!/Székkel épp hátra voltam dőlve, azt elkezdett dülöngéli picit.. azthittem szédülök, mert utoljára kb 8 körül ittam.. aztán reccsent a fal fent (gipszkarton/osb kombó) erre meg azthittem, hogy a beköltözött menyét mászkál.. az szokta recsegtetni ezt meg kaparászni../
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
DuplaZso
aktív tag
Abszolút off: az imént (0:30-kor) volt egy kis földrengés !
-
Dictator^
veterán
válasz Anonymus X #4356 üzenetére
Szerintem csak rossz hír van, levették Maglódot a weboldalról, aztmondták, hogy nem lehet kötni xy dologra hivatkozva..szerintem nincs szabad eszköz..
Rögzítették a kötést, és majd hívnak..És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Anonymus X
tag
Digiről mostanság semmi új hír nincs a 29-es körzetben? Sülysápot kábelezik még mindig?
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
asdf_
veterán
Mai nappal elkoszontem a upc-tol (fura, hogy inviteles ip-t kapok a hfc networktol)
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
félisten
Köszi, akkor jól tudtam
dictator: Ilyet hoztak hozzánk is 2009ben, amióta a régi osztókat kicseréltem kettesre azóta csak párszor fagyott újraindítás után jó lett, 25-55%közötti erősséget (van egy freki ahol 3%az erősség és 100% a minőség) mutat a frekivizsgálat.[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz kabelmania27 #4350 üzenetére
Annak amit linkeltél Pace a neve.
-
Dictator^
veterán
válasz kabelmania27 #4350 üzenetére
Aham, de leadtam amikor váltottunk Digi-re.
-
Dictator^
veterán
válasz kabelmania27 #4348 üzenetére
Szürke, nem tudom mi a neve.
-
Dictator^
veterán
válasz kabelmania27 #4346 üzenetére
Persze, nekem ez volt az első adsl modem amit kaptam.
Sokat szakadtam vele, majd idővel cserélték erre az ADSL2+ fekete adsl modemre. Az meg addig volt nálam, amig nem cseréltünk Digi-re.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
dnyl
csendes tag
válasz DuplaZso #4331 üzenetére
Mielőtt bármilyen sértésre is reagálnék, olvass vissza, hogy nem irkáltam tele a fórumot haszontalan reklámokkal, nem írtam úgy, hogy nekem is netkontaktos netem van és nagyon király.
Tisztán, egyenesen, érthetően közöltem a tényeket, hogy van szolgáltatásunk Monoron is és, akit érdekel az kérdezhet, érdeklődhet. Sajnos ezzel szemben csak a támadások jöttek olyan emberektől, akik vagy nem Monoron laknak, vagy másik mikrohullámú szolgáltatást használnak ( vagy üzemeltetnek ).
Nem értem mire mondod, hogy a hwsw után ide is betettem a lábamat. Nem emlékszem, hogy melyik törvény írja azt elő, hogy egy szolgáltató alkalmazottja egyidejűleg csak és kizárólag egy internetes fórumon lehet jelen. Ha kicsit utánanéztél volna, hogy mióta vagyok hwsw tag, látnád, hogy nem tegnap regisztráltam és a 882 hozzászólásom sem arról szól, hogy mekkora király a saját szolgáltatásunk.
Sajnálom, hogy 2013ban még itt tartunk, hogy ha nincsen normális hozzáfűznivalója az embereknek bizonyos témákhoz, akkor csak ócsárolni tudnak egy nicknév mögé bújva.
Üdvözlettel:
Kollár Dániel -
Dictator^
veterán
válasz kabelmania27 #4342 üzenetére
Nekem van, ha a fehérre gondolsz.
Megkeresem.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
kabelmania27
félisten
Ez a modem jófajta, lehet központi hiba volt.
2004-ben fehér ADSL router feliratú modemet hoztak, de többször probléma volt a csatlakozáskor, eleinte elég volt resetelni, idővel nem ment a bejelentkezés akkor cserélték ki az előző hsz-ban linkeltre. Valakinek van képe erről a régi modemről?[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
válasz kabelmania27 #4340 üzenetére
ilyen van nekem is.
-
v!ct0y
veterán
válasz kabelmania27 #4337 üzenetére
Átmeneti hiba volt. valamit babráltak. Mert pár percel a hsz után jó is lett. De többször volt ez a nap folyamán.
-
DuplaZso
aktív tag
Nem lehet, hogy ment háttérben valami ? Vindózápdét, anyu 0-day poreszt töltött, satöbbi ? Erősen hasonló a szaga, ...bár akkor a feltöltés nem lenne meg. Biztos be vagy priorizálva. Bepriorizálták a pingedet.
Nálam akkor mutatott ilyen értékeket a vonal, amikor a bejövő tyúkbélen a csokis toldást esős időben szétrohasztotta a vonalfesz. Net vót, telefon alma. -
v!ct0y
veterán
A 8 megás net szárnyra kapott.[link]
-
DuplaZso
aktív tag
Uhh ! Látom, a HWSW után ide is betette a lábát dnyl barátunk... ezért éreztem én szarszagot !
-
banhammer
veterán
1492 a standart MTU érték az ADLS-nél.
Nem is nagyon illik piszkálgatni.Itt egy kis fejtágítás az MTU-ról.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Mi a helyes érték upc adsl esetén a routerben MTU-nak? Tudja valaki?
[ Szerkesztve ]
-
dnyl
csendes tag
Rengeteg információ van, ami nincs fent a weboldalon, ami egy nem hozzáértő számára hasznos lehetne, vagy a hozzáértők számára fontos lehetne. (pl, hogyan nem szabad egy tápfeladót úgy összedugni, hogy kiiktassa a számítógép hálókártyáját., vagy, hogyan kell hibát bejelenteni úgy, hogy nem várok egy hetet, miután áramszünet volt és nem kapcsoltam vissza az elosztót, stbstb. )
Nem tudunk minden felmerülő kérdést illetve kapcsolódó paramétert feltüntetni a weboldalon. A Upc weboldalán sincs feltűntetve a nagy csili-vili táblázatban, hogy a legkisebb csomagja bizony forgalmi korlátos. Szerintem az inkább megtévesztő hatást kelt.
Van egy ÁSZF abban benne van minden, vagy ügyfélszolgálatunk, aki tud felvilágosítást adni minden kérdésre. Nem fogom tovább ragozni ezt a publikus ip kérdést. Örülök neki, hogy a Te szolgáltatód (hacsak nem Te magad vagy a szolgáltató) osztogat publikus IP-t mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz Insolent #4321 üzenetére
HFC network(29-es korzetben csak 1-2 helyen elerheto, amugy invitel teruleten nyomulnak, de kis ceg, valami 8-10 telepules osszevissza ahol szolgaltatnak), 12/0.5Mbps-es net lesz, es megy a telefon meg a ktv is. A diginek meg nyoma sincs nalunk, nem tudom, egyaltalan fognak-e csinalni barmit a madzagado utan, sulysapon latom, hogy milyen tetulassan megy a dolog, upc-nel a mar kivezetett,1280/256-ban ragadtam (havi 4300-ert!), mert a 2560-as csomagba nem engedtek upgradelni a kocsogok, merthogy az olcsobb, mint a jelenlegim, igy csak 8 megabitre mehetnek, az meg havi 5290 lenne akciosan, hat az apjuk szerszamat. Eleg visszautasithatatlan volt a HFC-s ajanlat (es persze marha nagy lutri is a tok ismeretlenre 1 ev huseget alairni, de betelet a pohar, mert egyszeruen nevetseges, hogy ha ket gepnel netezunk, es veletlen mindketton youtube megy, vagy valami ideiglenes nagyobb letoltes (mar amennyire 1 megabiten ideiglenes egy nagyobb letoltes) akkor mar akad a youtube, ha a vimeo-n valamit HD-ban akarnek megnezni, puffereltetni kell elotte 2-3-4 perceket, hogy egyben nezhessem meg, 30 sec az index folap (jo, ebben mondjuk indexek is benne vannak boven, ezzel az elkefelet uj designnal-, meg hasonlok), ugyhogy viszunk mindent, a upc meg pukkadjon meg
A mikros netet meg ne szidjuk, ha normalisan csinaljak, az egvilagon semmi baj nincs vele, ket ugyfelemnel is az van (hytas terulet, igy nincs, vagy csak tetulassu adsl van), gyonyoru grafikonokat tudnek mutatni, hogy milyen popecul megy evek ota.
-
Insolent
aktív tag
Ja én nem kötözködni akartam . Volt olyan ismerősöm több is akiknél nem működött jól, több okból is, időjárás, egy átkozott fa vagy valami más beárnyékolt.. De tisztelet a kivételnek! Mindenki arra fizet elő amire akar és amire tud, ez alatt azt értem, hogy kinek milyen szolgáltatások érhetők el a lakhelyénél..
De a tied nem rossz stat.." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
poli27
veterán
válasz Insolent #4321 üzenetére
Milyen is a mikrósnet? Nekem tök faxa mint említettem nem tudom mit fikázzátok sokx
Ez a múlt hónapom volt velük Ami van benne 2 szakadás, az nem a net miatt volt, hanem ez a statisztika csak az itthoni szerveremet nézi ,annak a forgalmát és az állt akkor!
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
En most valtok szolgaltatot (bybye UPC ) A hetvegen ugy 30 percet toltotem 2*90 oldal aszf olvasgatasaval. Persze lehet beleszarok modon is, csak akkor ne tessek csodalkozni...
-
banhammer
veterán
válasz Insolent #4313 üzenetére
A deviza hitelt azért mondtam, hogy felfogják a gyökerek (akik ott hőbörögtek), hogy miről van szó.
Amúgy sose lehet tudni milyen rejtett dolgok vannak egy szerződésben.
Pl.: idő előtti felmondás esetén kiveszik az egyik veséd, eladnak rabszolgának, stb.
És semmit se tudsz ellene tenni ha már aláírtad, mert azzal, hogy aláírtad elfogadtad a feltételeket.Ezek amiket felsoroltam extrém dolgok, de akár ennek is eljöhet az ideje.
-
Insolent
aktív tag
válasz bigdady #4314 üzenetére
Szerintem mindegy, hogy frank vagy euro vagy forint hitelt vettél fel "szopsz" most rendesen.
A kisbetűs részt ha el is olvassák az emberek az úgy van megírva, hogy az átlag polgár ne fogja föl ép ésszel, hogy mit ír alá(és itt nem degradálok le senkit).. Sok a rejtett, költség a megtévesztő adatok és tartalmak, amin szerintem egy jogi képviselő is kamillázik rendesen.. Tény, hogy nyert már átlag polgár pert bankkal szemben, de erről még nagyon kussol a közvélemény, és még perek ezrei sem indultak meg ezzel kapcsolatban.. Na nem offolok tovább ez nem egy politikai topic, bocs..." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
bigdady
nagyúr
válasz Insolent #4313 üzenetére
Pedig szerintem is ugyanez. Olcsó kamatokat akartak, hát kockázat adott volt, nem jött be. Illetve most pont szopó ág van. De lehet még nem szopó ágon is minden csak az árfolyam függvénye. 20 éves futamidő alatt akár még nulla is lehet (persze erre nem sok esélyt látok)
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
Én el szoktam olvasni az ÁSZF-et.
A DIGI ügyfélszolgálatán a többi várakozó meg ott hőbörgött, hogy mi a faszt csinálok, miért kérdezek rá mindenre.Jól el is küldtem mindenkit a halálba, hogy emiatt "a beleszarok az egészbe csak aláírom és kész" hozzáállás miatt megy a sírás-rívás a deviza hitelek miatt.
-
poli27
veterán
Nem inkább átbaszás..... maradjunk ennél sztem! Ki olvassa el az aszf-et amúgy? Amikor odarakják a szerződést nem adnak belőle hogy olvasd el itt az aszf ből egy példány, neked adtak már?És ha nincs neted online se tudod addig megtenni, míg be nem kötik! Szóval ez a fogyasztó megtévesztése !
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Nem azt mondtam hogy nem megy a torrent,hanem csak passziv modba megy,amitol nem megy normalisan,mert ugye a passziv a passzivtol nem tud tolteni pl!Arra meg hogy miert nincs ez jelolve a honlapotokon melyen hallgatsz.... Mind1 en nem vitazom rajta de ha hozzam bekotnetek igy a netet,es mivel nincs rola informacio csak utolag tudom meg tuti johetnetek vissza leszerelni!
[ Szerkesztve ]
-
dnyl
csendes tag
Port forwardot természetesen bármikor lehet kérni, ahogy publikus ip-t is.
Egy átlagos otthoni user mire is használná böngészésen kívül? Tekintsünk el attól, hogy, aki jelen van a fórumon általában szakmaibb, mint egy átlagos user.Nézzük mire is használja egy átlagos user a netet:
Origo, Index, Facebook, Iwiw, Youtube, Skype, Gmail, e-mail. Ezek közül nem tudom melyik az, amelyik nem megy publikus ip nélkül.Nem vitába szeretnék folyamodni, csak részemről vannak tapasztalatok, hogy 100 előfizetőből 1 szokott rákérdezni, hogy mi van a publikus ip-vel. A torrent pedig szintén megy publikus ip nélkül, nem tudom miért állítod az ellenkezőjét.
Útvonal követése a következőhöz: bix.hu [193.239.149.1]
legfeljebb 30 ugrással:
1 3 ms 4 ms 4 ms 10.160.3.200
2 20 ms 4 ms 6 ms host41.229-227-188.netkontakt.hu [188.227.229.41
]
3 6 ms 5 ms 8 ms 172.16.23.4
4 10 ms 8 ms 7 ms 172.16.100.9
5 15 ms 8 ms 8 ms 80.77.127.134
6 14 ms 11 ms 9 ms r1.bix.iszt.hu [193.188.137.7]
7 15 ms 15 ms 13 ms www.bix.hu [193.239.149.1]
Az útvonalkövetés elkészült. -
poli27
veterán
Itt ha megmagyarázod ha nem, ennyi pénzért járna publik ip sztem ennyi..... Mint írtam nekem is Wifi szolgáltatóm van és mégis publik az ip-m! Port forwardot adtok hozzá legalább ha kérik?Azt meg hogy baxhatod a netedet, arra értem, hogy a böngészésen kívül mire is tudod publik ip nélkül használni??És engem nem a fix érdekel mert most is dinamikus hanem a publikus, a dinamikus meg lehet oldani, de a natoltat nem!Publikus ip nélkül lehet torrentezni, csak nem nagyon fog menni, és a honlapotokon ezt a kitételt hogy nem publikus ip lesz egy szóval se említitek sztem, csak az ászf-ben!
-
dnyl
csendes tag
Miért LOL kategória? Átlag otthoni user részére teljesen mindegy, hogy mekkora a böngészési, vagy a letöltési sebessége, éppen úgy ahogy a külső fix ip cím sem érdekli, mert a youtube, meg a facebook megy neki.
Azt a kijelentésedet, hogy "baszhatod a netedet, ha nem fizetsz elő publikus ipre" nem teljesen értem. A feltüntetett ár természetesen FIX, Publikus ip címet takar, ha nem lenne egyértelmű.
Az a lakossági előfizető, aki igényel publikus ip címet az általában távmunkára, vpn-re, hasznos dolgokra használja, nem azért, mert a torrent fúromon azt írták, hogy publikus ip nélkül nem lehet torrentezni.
A saját tapasztalataim azt mutatják, hogy az előfizetők 1%-a igényel ilyen opciót.
További kérdések esetén szívesen állok rendelkezésetekre.
-
poli27
veterán
válasz bigdady #4303 üzenetére
nem, mert ez úgy megy hogy van 1 publik ip, mint otthon pl a routerednél és amit a belső hálózat kap az a natolt cím, de whatismyip.com on a publik ip látszik, így megy.Elvileg ha akarnak tudnak port forwardot állítani neked, de sztem ezt nem akarnak..... Ez azért jó mert kaptak pár publik címet, és így meg tudják oldani, ergó nekik olcsóbba jön ki!
-
bigdady
nagyúr
válasz Gubek-Einste #4301 üzenetére
akkor az, viszont kivülről is csak ez az ip-t lehetett látni pl a whatismyip.com-on
-
titán
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest