Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
Van meg olyan telepules ahol kenytelenek ezt hasznalni a lakok? Ahol nincs konkurencia akihez at lehet menni? Ugye nalunk egyszeru mert itt a T koax meg a Digi optika is az utcaban.
[ Szerkesztve ]
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Samott
addikt
5190 a "felvevos" HD Gold ket mediakartyaval. Mashol mar a HD Plus is olcsobb lenne, azert is akartam alkudni ebbol. De HD Plusba se tudott atrakni azonos aron, hiba tudtam lekeresni a csatikat es szerepel a kinalatukban. Nem volt ilyen opcio a rendszerben.
[ Szerkesztve ]
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Mikemend
senior tag
Persze, a korábbi gyakorlathoz képest így lenne, hogy akkor átléphetnék Vodafone TV-re Telekom hálózattal, csupán kinézem belőlük, hogy ha már az appos és webes szolgáltatást is a boxukhoz kötötték, talán a netükhöz is, hiszen a leírásban az van, hogy a 29-es körzet rézérpár alapú hálózatain... És ha náluk esetleg az szerepel a nyilvántartásban, hogy 29-es körzet, az ügyintéző már meg sem nézi, vagy ha mégis, az adatbázisa alapján ott nem lehet, miközben mégis gigabites, Telekomos a hálózat. Kinézem belőlük, amennyire hozzáértők vannak a vodánál.
-
BBéci
legenda
"Telekomot amúgy nem értem, hogy miért nem vágják ki ők is a francba az SD verziókat olyan csatornákból, ami megvan HD-ben is."
Jogos felvetés.
Sógorom elhívott, hogy nagyjából (műszer nélkül) állítsam be a tévéjét. Miután megtörtént, elkezdtem kigyomlálni azokat az SD-ket, amikből HD is volt. Ezen kiakadt, mert neki kell az összes. Amíg ilyen emberek vannak...Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Mikemend
senior tag
Eddig is ment, de volt, ezután meg semmi sem lesz. Plusz mivel mobil app sem lesz tölthető, így máshol, ahol esetleg jobb a net, ott se nézhető. Mert a mobil nem helyfüggő, és létezik adatkapcsolat is.
Inkább azt látom, hogy a Voda bár tartani akarja a technológiai fejlődést, de a hálózatfejlesztést már nem akarja megcsinálni, és most két szék közül (rézérpár vs. mobilforgalom) közé esett a 29-es körzettel. Megvette a vezetékes hálót, de fejleszteni nem akarja, az ügyfelek kellettek neki, aztán majd áttolja őket mobilforgalomra, de azt meg drágán adja itthon.
Igazából a stream optimalizálásával (ami standard a mai napig, még a Youtube-on is!) megoldható lenne a dolog, de nem akarja. Márpedig a 29-es körzet évtizedekkel van elmaradva (tudom, már 23 éve jelen vagyok ebben a körzetben), és a pár megás net fejlesztése helyett arányosan magasabb árért adja a sávszélt, és még vissza is vesz a szolgáltatásból, mert nem akar fejleszteni. Itt tartunk konkrétan.
-
Mikemend
senior tag
Ahelyett, hogy a stream skálázható legyen a terheléstől függően, ahogy eddig is volt... Hmmm...
Főleg úgy jegyzem meg, hogy amíg volt adás, ami a Horizon Go-n hibátlanul futott, a Vodafone TV-n meg egyszerűen földbe állt. Ergo igen, a Vodánál nem tudnak programozni.[ Szerkesztve ]
-
Mikemend
senior tag
Értem én, hogy egyszerűbb beleírni egy mondatot, mint lefejleszteni azt, ami a Horizon Go esetében ment rézérpáras hálózaton... Ahogy megy a Netflix, a HBO és társaik is. Na ez a röhej.
Különben ha a pesti loginnal a 29-es körzeten belépek, van egy sejtésem, hogy a szolgáltatás menni fog, de nem vagyok szeretetszolgálat, hogy 5-6 helyen osszam meg másokkal a belépési adataimat, mert a Vodafone béna.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Úgy tűnik, Vecsésen sem fejlesztettek egy centit sem, de letojom, mert bolond lennék 1000-ről 500-ra váltani.
A visszanézés meg az on demand hangyányit sem érdekel, hetente 1-2 óránál több tévéműsort nem nézek. Igazából totál feleslegesen fizetek havi 4490 forintot. Mit nézzek vissza?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Samott
addikt
Csak tv szolgaltatasunk van, nincs telefon toluk (vicces is lenne 1500 forintert). A menuben azt tettem amit mondtak: rogzitett szolgaltatas, hibabejelentes (talan 2-est kellett nyomni hozza) kert ugyfelszamot, benyomtam azt mondta ervenytelen (csesszek meg hogy ennyi ido alatt nem tudtak integralni a monortel elofizetoket) azt mondta akkor adjak iranyitoszamot, megadtam, masodikra el is fogadta. Es akkor kezdodott a varakozas. Ami vegul 45 percig tartott. Kozponti hiba volt amugy, mert a srac akivel beszelni tudtam mar mondta, hogy kaptak bejelentest es elindultak a szerelok. Nem is tartottam fel tovabb.
-
BBéci
legenda
Akinek olyan igényei vannak, az költözzön városba, vagy akárhová, ahol számára megfelelőek a körülmények. Ez olyan, mintha elmennék valahová az erdő közepére egy tanyára, hegy tetejére, vagy lakatlan szigetre és reklamálnék mindazokért, amiket felsoroltál. Ugye nem akarod azt mondani, hogy egy pár száz fős kis faluban tömeges igény van ezekre? Marginális probléma.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Ne akarjon a felhasználó "publikus, nem natolt IP címet"!
Azt sem tudom, hogy mi az és nem is érdekel. Használom az internet hozzáférést, működjön és pont.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Ebben nem értünk egyet.
A célul kitűzött és vállalt 30 Mbps vezeték nélküli formában biztosan mindenhol elérhető. De akik reklamálnak, sokkal többre, gyorsabbra vágynak.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
De bizony az a mérvadó, amit én linkeltem. Minden csatorna, ami ott szerepel, az nálam - amennyire emlékszem - fogható. Ha lesz kedvem, összehasonlítom a tévé listájával, hogy valóban pontosan tisztában legyek a jelenlegi állapottal.
A Filmbox-ox lettek szabadon foghatóak.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Naprakész az a lista? Egy halom olyat tudok fogni, amiket soha nem nézünk, ezért nehezen kitalálható, ha belekerül egy új. Jó lenne csak azt látni valahol, ami a napokban került bele!
Ezt találtam, április elsejétől érvényes. Alaposan áttanulmányoztam és fogalmam sincs, mi lehet az új, amit a tévém talált.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Ismétlem, telefonon, szóban értesítettek az átállás pontos időpontjáról. Az 28 órája és 50 perce lett volna.
Érdekesség: szomszédom T-ről, anyósom Digiről nem tud hívni, előfizető nem kapcsolható, én mobilról tudom hívni a vezetékes számunkat.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Ezt fejtsd ki bővebben!
Hogyan derül ki, hogy melyik szolgáltató hibája? Egy telefonos, szóbeli tájékoztatás nem szentírás. Az már eleve probléma, hogy 3-án lemondtam az internetet, de csak a számhordozással egy időben kapcsolják le.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Értem a technikai hátterét, de itt az másodlagos, akárcsak a garantált sebességek.
Átverve érzem magamat! Kivizsgálást kértem, remélem a simlis üzletkötő kap a fejére![ Szerkesztve ]
-
GS S
csendes tag
vártam a válasz megirásával,mert vártam a Tcom válaszát.
A lényeg:csöbörből vödörbe.
Üzletkötő mondta a 2700ft-ot,és ezt fent tartotta miután a mobil számhordozást elutasitotta a régi mobilszolgáltatóm (és meg is gondoltam magam,a mobilokat inkább meghagyom a réginél)
Tcom webes fiókomba mindenhol magasabb összegeket láttam,telefonon jeleztem,lepattintottak hogy erről inkább írjak emailt.Megtettem.
Most kaptam az sms-t hogy a választ postázták.(!?!) Sem a szerződésről,sem a bekötésről nem kaptam semmi papirt,de ezt majd a posta hozza.Véletlenül sem email,nem a webes felületen egy doksi.Jó esetben hétfőn magkapom a levelet,és akkor jár le a 14napos elállási jogom.Telefonon azt mondták "pozitiv lett a panaszom elbírálása" és 4160ft lesz a havidíjam.
(lehet hogy arra gondoltak hogy nekik pozitiv)
Ehhez hozzáteszem hogy a telefonnal is volt probléma (pár napig csak tcom-osok tudtak hivni a vezetékes telefonon) + a net sebessége a nevével ígért 150M-ból ált a felét-harmadát tudja,de pl most éppen 11M. (bár nekem ez is bőven elég)szóval ez is csak egy tipikus magyar "szolgáltató" ,semmivel nem jobb mint az upc,csak más
-
BBéci
legenda
Nem vagyok meggyőzve arról, hogy az IPTV-t váltó rendszernek jobb lesz a képminősége és arról sem, hogy beltéri egység nélkül elérhető lesz.
-
pvt.peter
őstag
Hali,
Nincs, közvetlenül csatlakozok a gigabites portokra, gigabites portokról.
Egyik laptop:
Intel Core i5-2410M @ 2.30GHz
SSD
8GB RAMMásik laptop:
Intel Pentium B960 @ 2.20GHz
HDD
4GB RAMLegtöbbször 100-150Mbit/s -os sebességet szoktam mérni
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
mexel
veterán
Nem lenne gond ha nem digi előfizetőként adnák ezt. Felőlem megveheti, miért ne. De akkor hogyan adja digi előfizetőként a szolgáltatást olyanra ami nincs a listában? Vegyék meg a háttérben és menjen tovább a komjáti néven. De digi előfizetőként fura lesz hogy a 29-es körzetben a digi előfizetőinek nem az a szolgáltatás jár mint máshol. Nekem csak ez a fura.
Így a digi nem tett semmit csak az ölébe hullott sok előfizető úgy hogy semmit nem tett. Viszont éppen akkor amikor az upc kiépített mindent. Eddig miért nem kellett nekik?
Félreértés ne essék: én szeretem a digit és otthon ( ahogy mondtam én nem a 29-es ben lakom) digis vagyok és nem is váltanék, és nem szeretnék nagyon ismét upc-s lenni. A digit jó szolgáltatónak tartom ( kopp-kopp).És éppen ez az amit a végén írtál: kezdődik ugyanaz mint amit az upc csinált a monortellel? Mert akkor itt évekig megint nem lesz semmi más csak UPC és egy diginek nevezett valami ami mégsem az.
Mindegy hagyjuk a témát, valószínűleg csak nekem furcsa ez, maradjon így minden.
Azért írtam le mert én érdekesnek találtam ezt a dolgot , nem akarok sem meggyőzni senkit arról hogy ez jó vagy nem jó, és vitát sem akarok, tulajdonképpen magasról teszek rá. ( már bánom hogy megemlítettem)
Ha az ottani előfizetők szerint ez így tuti hát legyen.[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Mert kisnyugdíjas vagyok gold hd csomaggal megfelező telefonnal és adsl-el 4500 ftért amelyből az utóbbit csak az unokák használják ha itt vannak én csak telefonálok meg tvzek. Most át kell szerződni egy minden valoszinuseggel sokkal drágább tvre+telefonra (ahogy néztem csak a tv csatornák egyedül többe fognak kerülni mint eddig az egész) és emiatt nyilván nem fogok még 150-300 netre sem elofozetni pluszban és így az ár miatt net sem lesz tovább az unokáknak. Szóval nekem ez, drágább viszont kevesebb szolgáltatást fog jelenteni holott a tv és telefon szolgáltatással tökéletesen meg voltam elégedve így is...
[ Szerkesztve ]
-
majorCarver
újonc
mer' 12 éve csak ők voltak, aztán ottragadtam De mostan telik a pohár, fogyik a cérna ... nem kell már se a TV se a vonalas telefon, minden átcsúszott a netre. Meg volt ez a nagy korszerűsítési igéret 2018 végéig, gondoltam csaknem utolsónak kerülök sorra. Mostmeg nem látom Kókát semmilyen listán.
major(:arver
-
BBéci
legenda
Néha, heti 2-3 alkalommal, munka után jól esik meginni egy sört a bekapcsolt TV előtt. Minden alkalommal valamit néznék a merevlemezek egyikéről, de 10-ből 7-szer leragadok egy tévéadásnál. Tegnap az Another 48 HRS (Megint 48 óra) kötötte le a figyelmemet.
-
BBéci
legenda
UPC az AXN HD-t jó minőségben adja, a hangja gyakran 5.1.
40 perccel ezelőtti hozzászólás az egyik házimozis topikból? "A t-home iptv annyira pocsék minőség, hogy nem hogy rontani nem lehet rajta, de bármilyen HDMI atdugast sem lehet eszrevenni."
[link][ Szerkesztve ]
-
Thauxeeb
tag
Jaja és elkezdik kiépiteni a kábelt, mire az is elavult lett...
22mbps felfele 5-10 év múlva megint nem lesz elég semmire és nem lesz fejlesztve, mert megint jön hogy visszirány így meg úgy. De ha fejlesztik is, sokkal több pénzbe kerül, ha a DOCSIS-t tuningolják, ha Ők is optikára állnak át.
Míg a Telekom a GPONT XG-PON-ra, aztán majd valami másra cseréli anélkül hogy egy darab kábelt is megmozdítana.[ Szerkesztve ]
-
titán
-
titán
-
titán
-
degec
senior tag
baromi jó a kérdés, de pl örkényen aPSzolult még csak be se léptek egy csavart nem csináltak.. és annyira nem kis település, hogy csak azt említsem ahol nap mint nap járok és látom és ismerőseim is anyáznak hogy mikorleszmáááááááá végre valami,, se upc se T semmit meg se moccant még ott..van még ilyen település.tuti.. szé-gyen !! T erőből megoldhatná máris az összes juzer lépne hozzájuk..ennyire elakadjon valami..
-
Attaca
csendes tag
Jogos, inkább arra voltam kíváncsi, hogy csak az ÁFA különbözettel csökkenek, vagy teljesen új árak jönnek, ami esetleg nagyobb árcsökkenést eredményez a verseny miatt?
Berotelnél pl. a fix IP-re azt mondták nekem, hogy lehet, hogy olcsóbb lesz. Biztos fenn vannak az ÁSZF-ben az új árak csak lusta vagyok olvasgatni, ha nem muszáj. -
BBéci
legenda
Mely 4K/UHD filmeket hasonlítottad össze UHD tévén és Full HD-n? Milyen lejátszóval és a tévék típusát, méretét is írd le. Vagy netán nem a saját tapasztalatodat mesélted el?
2003-óta tesztelek tévéket vetítőket és mindenféle audiovizuális, szórakoztató-elektronikai készüléket, az a munkám.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Nooeca
senior tag
Nekem az a véleményem egyébként hogy egyesek itt semmi tapasztalattal nem rendelkeznek, szimplán úgy mondják az okosságot, hogy azt támasszák alá, ami mellett letették a voksukat. Nem tartom hitelesnek az olyan válaszokat akik arra se méltatnak hogy az alapokat megnézzék mielőtt szövegelnek.
Csak jönnek-jönnek az okosságokkal aminek a fele nem igaz
Kár ezzel foglalkozni igazából[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Elsősorban eredeti hangra gondoltam, csak elfelejtettem hozzátenni. Amikor választható, csakis azzal nézem a filmeket, utálom, gyűlölöm a szinkront. Zavar, amikor a színész szájmozgásáról nem azt olvasom le, mint amit hallok. Ráadásul sokszor köszönő viszonyban sincs az eredeti és a szinkron. Ezzel akkor találkozom, amikor feleségem miatt kénytelen vagyok magyar hanggal kínozni magamat. Például a Major Crimes - Gyilkos Ügyek sorozatban újabban ezredest mondanak főnök helyett, alezredest főnökhelyettes helyett. Ezek a rendfokozatok nem léteznek az USA rendőrségében. Valamint iszonyú zavaró, amikor folyton ugyanaz a 4-5 magyar szinkronos (csak kevesen színészek közülük) emberke dumál a filmek, sorozatok többségében.
-
BBéci
legenda
Jó lenne, ha több csatorna adná Dolby Digital 5.1-ben a filmeket, műsorokat. A közszolgálatikon kívül csak az AXN jut eszembe.
-
radio100jozs
őstag
Már nem sok, és kiderül mi lesz pontosan, szerintem a KTV az lehet aki net+TV-t rendel, az neki az optikán fog menni, bár ezt nem tudni előre. Viszont a Trio csomagok ajánlataival, na meg a kábeltelefon korlátlan hívás díjcsomagjával azért kár lenne, ha nem jönne be a 29-es körzetbe az UPC.
-
Szemi88
tag
Természetesen nem mondtuk le a szolgáltatásokat. A mondatomat is feltételes módban írtam.
Ettől függetlenül továbbra is úgy gondolom, hogy a T oldalán van a hiba, amiért nincs teljesen körüljárva a dolog. Könnyű ilyenkor mondani, hogy hát ez ciki, meg műszaki akadály, meg stb... De ha Ti lennétek ebben a helyzetben, akkor nem biztos, hogy egy legyintéssel elintéznétek a dolgot, amikor már vártátok, hogy a UPC egyeduralma megszűnjön és, hogy szolgáltatót tudjatok váltani.
Tényleg csak ebbe a helyzetbe gondoljatok bele, hogy mi lenne akkor, ha ez veletek történne meg. Akkor Ti is fel lennétek háborodva.....
iphone 15 pro max, PlayStation 5, PS nick: Mr_SweetPeaShine
-
Nooeca
senior tag
Nem "számomra", mert értem a véleménykülönbségeket de amit te felvázoltál az olyan mintha elmennék a boltba venni szeretnék egy csomagolt szalámit. Egyik szalámit simán csomagolásban kapom, a másikat pedig ezen felül egy dobozban...
Ha belevetítjük a te elméletedet akkor a dobozost az nem veszem meg, mert az botrányos! Felesleges. Soha, semmilyen körülmények között!!! Nincs érdemi mondanivalója annak amiért azt mondod hogy "nem", így ezzel sosem fogok azonosulni...
Én egyetlen egy olyan tényezőt kértem tőled, hogy miért nem jó a box, amire érdemben nem tudtál válaszolni... vagyis nincs indokod sem, szimplán neked ne legyen ott egy box, csak mert na. De mi a na?! Konkrétan semmi. Én csak ellenérvekre lennék kíváncsi, de eddig nem igazán kaptam
BBéci hozzászólása már használhatóbb ellenérvnek, de ott megoldás egy dugalj elosztó, úgy pedig ez a probléma is elhárul, vagy egy rövid hosszabbító, de az már egy rosszabb megoldás...
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Minden szavaddal egyetértek.
Megemlíthető még a plusz egy konnektor igény, ami például nálam gondot okoz. Külön fali aljzatból kapja a TV az áramot, másikból, közvetlenül a kismegszakítótól a házimozi rendszer, egy 4 aljzatos Qbase elosztóból. A boxnak egy távolabbi aljzatból kellene áramot hozni, útban lenne a kábel, és hasonlók.[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
Az olvasás neked nem erősséged, mert írtam hogy elég az 1 távirányító, be lehet hangolni a TV-re. De itt is külön megemlíted, feleslegesen.
Továbbra is azt tudom mondani hogy amiket leírsz, azok semmilyen logikával kapcsolatosan használva sem lehetnek olyan befolyásoló tényezők....
Befolyásoló tényezők:,
az ár,
a minőség,
élmény,
funkciók...De nem az hogy kell-e egy box hozzá vagy sem... önmagában az nem kerül külön díjba. Így az hogy van, vagy nincs, az nem lehet egy olyan tényező, ami eldönti hogy kell-e ez az előfizetés, vagy inkább a másikat válasszam.
Mint írtam, ha a bitrátát kevesled az érthető, azzal nem lehet vitatkozni, de se most, se soha nem fogom megérteni azt, ha valaki nem fizet elő TV-re, csak azért mert box van, mert nem tud mondani egyetlen egy olyan okot sem, ami olyan befolyásoló tényező lenne a boxból kifolyólag, hogy az bármin is rontana/javítana...
Én azt írtam feljebb, - mint amire válaszoltál is - hogy sosem hallottam még egyetlen egy olyan dolgot sem, ami miatt érthetően elfogadható az ha valaki a "box" jelenléte miatt nem fizet elő vagy dönt másik szolgáltatás mellett. Teljesen érthetően olvasom el az üzeneteidet...
[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
Lényegében elmondtad hogy fölösleges, de használatát tekintő probléma nincs, ezáltal nem zavaró. Foglalja a helyet mint egy kép, vagy egy agyagfigura... csak ez épp talán picit modernebb környezetet produkál. A távirányítót már megbeszéltük... vagyis megint oda lyukadunk ki hogy feleslegesnek talán az, ahogy írod, de alapjaiban nem lehet senkinek sem kifogásolható tényező, azok alapján amit leírtál.
Mert csupa olyan dolgot írtál le, ami igazából lényegtelen szempont, talán az áramfogyasztás amivel egyet lehetne érteni, de az meg oly minimális, hogyha lecseréled a 60W-os hagyományos izzóid egy új LED-es izzóra, akkor máris pluszban vagy. Szóval önmagában még az áramfogyasztásba se igazán lehet belekötni, csak ha valaki nagyon spúr (ami egyáltalán nem baj, jó dolog a spórolás), de akkor spúrnak kell lennie más téren is (pl. ne csöpögjön a csap, ne legyen A+ vagy A++-nál rosszabb minőségű elektromos készüléke stb... este húzza ki az áramot ne menjen üresbe a sok led stb. Mert ha csak kifejezetten a box áramát sajnálja az kicsit hiteltelen.
Szóval a vége ismételten az, hogy eddig én nem hallottam egy olyan tényezőt sem a boxokkal kapcsolatosan ami miatt kizáró tényező lenne valakinek ennek használata. Azzal egyébként én is egyetértek hogy felesleges lehet, de pl. IPTV esetében nem az, elvégre ez nélkül nem tudom használni..., így mivel nem felesleges be lehet szerelni a TV mellé gond nélkül ez nem lehet ilyen téren szempont, mivel nem "kizáró tényezői" az általad felsoroltak, csak feleslegesség jelzői.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nem tudom pontosan megmondani, de szerintem felénk sem sokkal újabb a kábel (ex RubiCom terület), és azért megy rajta a szolgáltatás. Persze biztosan van jobb és stabilabb területe is a UPC-nek, de azért ez is működik. Anno még a TvNet kezdte a netszolgáltatást felénk, az akkori Satimex, vagy Optosat, (vagy nem is tudom már, hogy hívták a TV szolgáltatót) hálózatán.
-
fsdb
aktív tag
Adott időszakban a pingelés mellet csak az a gép ment. (5M net)
Válasz 193.239.149.210: bájt=32 idő=140 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.210: bájt=32 idő=141 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.210: bájt=32 idő=150 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.210: bájt=32 idő=108 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.210: bájt=32 idő=125 ms TTL=58
A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.
Válasz 193.239.149.210: bájt=32 idő=82 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.210: bájt=32 idő=69 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.210: bájt=32 idő=56 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.210: bájt=32 idő=55 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.210: bájt=32 idő=54 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.210: bájt=32 idő=59 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.210: bájt=32 idő=85 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.210: bájt=32 idő=113 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.210: bájt=32 idő=99 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.210: bájt=32 idő=82 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.210: bájt=32 idő=57 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.210: bájt=32 idő=57 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.210: bájt=32 idő=53 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.210: bájt=32 idő=76 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.210: bájt=32 idő=58 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.210: bájt=32 idő=55 ms TTL=58Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
Nooeca
senior tag
Lestem szinte az összes projekt alatt lévő várost, de a legtöbbje hónapok óta nem teszi közzé a jegyzőkönyveit. Kb. mindnek írtam emailt, de eddig egy sem írt vissza, de ha nincs más, kormányhivatal felé indulok. (ők gyakorolják elvben az önkormányzatok feletti kontrollt).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Politikai mémek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest