Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Mára a upc mediacardot csak kepujsagig olvassa be a tv. Minden kodolt. Másnál megy?
-
Dictator^
veterán
válasz 19ati93 #5096 üzenetére
Rendkívüli Hálózat karbantartás - Gyömrő, Maglód, Ecser, Péteri, Üllő, Sülysáp
Készült: 2014-01-28 17:34:59
Tisztelt Ügyfeleink!Munkatársaink 2014.01.29-én 05:00-tól 05:30-ig
Reméljük ezúttal nem csesznek el semmit
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
19ati93
senior tag
nekem már tökéletes szerencsére
-
Dictator^
veterán
Lehet helyreállt a rend.
Épp töltöttem, 200K-val, még 37 perc volt hátra, kb 3-4 telt el, és jött a visszajelzés, hogy lejött.Téves, csak a sebesség ment fentebb 200k-ról 1 megára..
Update: vagy nem, most 6.3 megával töltök (topnet).
Update2: 9.3 mega / sec
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
A mai Digi karbantartásról, azoknak akiknél nem oké valami:
Tisztelt Ügyfelünk!
Szerződésszám és/vagy pontos szolgáltatási cím nélkül nem tudjuk beazonosítani.
Ettől függetlenül az alábbiakról tudjuk tájékoztatni:Rendszerünk információi szerint a hibát központi jellegű probléma okozza, melyet illetékes kollégáink igyekeznek a lehető leghamarabb elhárítani.
A kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük.
-
Dictator^
veterán
válasz 19ati93 #5090 üzenetére
"Hálózat Karbantartás - Pécel, Mogyoród, Fót, Sűlysáp, Mende, Gyömrő, Ecser
Készült: 2014-01-24 10:57:53
Tisztelt Ügyfeleink!Munkatársaink 2014.01.28-án 00:01-től 07:00-ig..."
Valamit elnéztél
24-én postolták, de 28-án van a karbantartás (nálatok).[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz 19ati93 #5088 üzenetére
Gondolom 29-es körzet te is.
A poén, hogy valaki Debrecenből is panaszkodik, bár lehet kacsa, de a 29-es körzetnél tuti oda van valamiKarbantartás után még sosem volt ilyen, pedig ha a Digi.hu -t megnézed, pár karbantartás volt az elmúlt pár hónapban.
Ez az első, hogy ilyen trágyalé legyen a szolgáltatás a karbantartások után.
[ Szerkesztve ]
-
19ati93
senior tag
nem tudom mi van de valami halál lassú... 1mega le, 9 fel WTF?!
mennyi idő mire a karbantartás után magához tér a szolgáltatás?[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz Rison77 #5086 üzenetére
Játékba be se mertem volna lépni.. Már az vicc, hogy tényleg 5-10 mp kell ahhoz, legalább észrevegye, hogy van prohardver.hu domain.. és akkor még az oldal betöltéséről egy szót nem írtam.
Mind1, remélem megcsinálják, mert a garantált 8/4 megát se éri el a topnet szolgáltatás..
De tényleg jó volt idáig, semmi problémám nem volt egyik Digis szolgáltatással sem (talán néha a telefon, de ennyi).És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz Dictator^ #5084 üzenetére
Tegnapi karbantartás eredménye: (Mindezt úgy, hogy tökéletes volt idáig a szolgáltatás már egy jó ideje..)
1 megás 9gag gifet több mint fél percig tölti.. tök élvezetesVirusírtó letiltva, normális adat.
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
Tegnap volt hálózat karbantartás a diginél Külföldi oldalak azóta kb 5 mp után kapnak észhez, hogy be kéne tölteni..
Másnál is van ilyen?Újraindítottam a terminált.
/Hozzáteszem, nagy régóta tökéletesen ment minden../
[ Szerkesztve ]
-
puma72
tag
A Démásszal nehéz is lesz nekik megállapodni! Véleményem szerint itt Monoron a UPC (Monornet) Démász Stb... Egymás között érdekeltségeik vannak! Itt egy rohadt nagy korrupt banda uralkodik akik nem igazán szeretnék ha konkurencia lenne a területükön!
Ha rajtam múlna golyót kapna 1-1-ig mind!Számom +36205747193
-
-
Sutty66
tag
Digi hálózat karbantartás ! 01.28-án éjféltől reggel 7-ig.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #5074 üzenetére
Eddig nem mertem váltani, nem tudom mennyire 'stabil az a szolgáltató. Ha meg minden jól megy, lelécelek innen a közeljövőben.
-
hidroponi
aktív tag
[DIGI.HU]
Munkatársaink 2014.01.28-án 00:01-től 07:00-ig a maglódi, üllői, péteri, kistarcsai és a kerepesi hálózatunk karbantartási és fejlesztési munkálatait végzik, ezért az internet, telefon és a ktv szolgáltatásainkban kimaradások fordulhatnak elő egyes szolgáltatási területeken.Munkatársaink 2014.01.28-án 00:01-től 07:00-ig a péceli, mogyoródi, fóti, sűlysápi, mendei, gyömrői és az ecseri hálózatunk karbantartási és fejlesztési munkálatait végzik, ezért az internet, telefon és a ktv szolgáltatásainkban kimaradások fordulhatnak elő egyes szolgáltatási területeken.
[ Szerkesztve ]
-
screeny
tag
Hello Mindenki,
időnként vissza szoktam olvasni ezt a topicot és nem vagyok túl boldog az olvasottaktól.
Novemberi információm van DIGIről."Jelenleg tárgyalások folynak az energiaszolgáltató tulajdonát képező oszlopok használatáról"
AVE
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #5072 üzenetére
Bőven, a 2.5mbit rendesen megy. Csak hát egy kalap szar
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #5070 üzenetére
De, kb. az ötvenedik
-
törölt tag
Egy órámba telt, mire sikerült 'elindítani a netet.
-
enginev3.0
félisten
Lassú feltöltés...
Pedig a 30mbit jól hangzikNem tudtam, hogy vannak más nagykátaiak, régen csak én voltam
Azt hittem Digi lesz mint sülysápon, mert ott tavaly óta lógnak a vezetékek a semmiért[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
choco01
addikt
válasz enginev3.0 #5058 üzenetére
Talán ha kicsit vissza olvasnál, mielőtt leszólnád ("..4-5 év..") okosabb lennél.
HFC,lentebb képpel csatolva hogy első negyed év végére kész a szolgáltatásuk.Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
poli27
veterán
Ha visszaolvasol kicsit, leírták hogy a HFC húzta a kábeleket!
-
enginev3.0
félisten
Ne hogy azt hidd
Ping 10-15 körül, UPC 50-60hoz képest, sebesség 1megabyte megvan másodpercenként letöltésnél, és feltöltésnél is
És eddig nem volt semmilyen gond, pedig már vagy fél éve megvan, és volt köd, eső, nap minden fajta időjárás! Semmi! Semmi gond nem volt veleNem dunaweb...
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
seimon
tag
válasz enginev3.0 #5061 üzenetére
Micros? akkor az még rosszabb ...
-
seimon
tag
Nem néztem meg a dokumentumokat meg a ÁSZF-et, de a csomagból itélve:
7/7 15/15Ez nem szolgáltató csak viszonteladó, ami aztjelenti hogy ők is csak bérlik a UPC vonalait.
Itt kábelszolgáltatókat gyűjtenek tudtommal, ez meg amit írsz az árból tekintve ugyanaz az ADSL mint a UPC. -
enginev3.0
félisten
Nagykátán valaki új vezetéket húzott ki, mivel nem vagyok itthon napközben, így nem tudom milyen szolgáltató, gondolom digi
Vékony kábel a többi alatt, mint Sülysápon az üvegszálasInnentől számítva 4-5 év és talán lesz is valami
Egyébként lehetne frissíteni az első hozzászólást, mivel Nagykátán van új szolgáltató
http://varazsoldal.hu/
7/7mbitre fizetek most 5800ft-ot
De van 15/15mbit isA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
seimon
tag
válasz kabelmania27 #5056 üzenetére
csak nem olvasod figyelmesen amit írok.
Én arra reagáltam hogyha még a UPC ki is adná az oszlopait semmit nem érne vele a Digi. Röviden ez volt a mondandóm lényege, mivel a UPC-nek nem nagyon vannak mindenhol oszlopai.
[ Szerkesztve ]
-
seimon
tag
válasz kabelmania27 #5054 üzenetére
Igen csak most pl. a mi esetünkben ha bejönne a Digi és akarná bérelni a UPC oszlopait nem tudna mit bérelni mert utcánként csak 1 soron vannak oszlopok és az is a Démászé.
Ezen települések 60-70%-ban legalább biztosan föld alatt mennek a kábelek, ahol meg nem, ott Démász.
És teszem azt hogy megállapodnak a UPC-vel oszlopon, akkor itt mit csinálnak? Kénytelenek itt más megoldáshoz folyamodni.
Ezért beszélek arról, hogy a UPC nem megoldás, mert nincs mindenhol oszlopa. És ha nincs mindenhol akkor oda a Digi nem menne be? Démász meg mindenhol van, mert kell az áram.
-
seimon
tag
válasz kabelmania27 #5052 üzenetére
Nálunk sűrűn vannak dobozok, ahol meg nincsenek ott a villanyoszlopon megy. Ezért nem értettem hol vannak a UPC-nek oszlopai. Ha esetleg lennének is néhol, akkor ha bérbe is adnék, nem mindenhol tudnák vezetni, mert pl. nálunk teszem azt a Diginek megkéne oldania az olyan helyeket ahol a UPC dobozol
-
kabelmania27
félisten
-
seimon
tag
válasz kabelmania27 #5048 üzenetére
Ez nem igaz, mert nekünk 2 számla van mivel a TV-nek a szerződéskódja a Pesti kóddal egyezik meg a 29-es körzeti szerződéskód meg kevesebb számjegyű.
2 számlán kapom a 3 cuccot.
-
seimon
tag
Tesznek egy elosztót és kihuzzák a két TV-ig. Nekünk így csinálták. Illetve érdekes helyen furták át a falat (nem ott ahol kint van az a doboz a netajzatnak.) mert nekem kb 1 méterre arrébb sikerült a luk.
-
kabelmania27
félisten
-
TCr
veterán
válasz kabelmania27 #5046 üzenetére
A Panasonic tavalyi modell, a Samsung viszont jó pár éves.
Pont a kártya miatt váltanék szolgáltatót, mert egyik tévében sincs DVB-S tuner.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
TCr
veterán
válasz kabelmania27 #5044 üzenetére
A Digital Bronze csomagra.
Panasonic weboldala ezt írja:
CI (közös felület) 1Ez jó nekem?
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
kabelmania27
félisten
Igen tévébe kerül a kártya, nem kell médiabox ha a tévék alkalmasak CI+ra
Föld vagy légkábelen behozzák a házba a koaxot amit kettes splitterrel el fognak osztani két tévé részére, második médiacardért kell fizetni 890Ft-ot havonta. Melyik tévé csomagra szeretnél előfizetni? -
TCr
veterán
Elgondolkodtam azon, hogy váltanék T-Home Sat TV-ről ---> UPC (29) digitális kábelre.
2 tévé van a háztartásban:Panasonic TX-P50X60
Samsung LE37A656A mediacard-os verzió hogyan működik?
Behúzzák a koaxot a 2 tévéig?
A kártyák a tévékbe kerülnek, de kell ehhez még valami plusz dolog?https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
DuplaZso
aktív tag
-
DuplaZso
aktív tag
válasz banhammer #5038 üzenetére
80-as csomagban nincs senki ismerősök közt, de én a gyalogbéka 20/10-emnél sosem vettem észre problémát. 40/20-as haverok sem panaszkodtak még, bár olyat már hallottam, hogy nem minden tartományba tartozó IP-vel tökéletes a torrent. Hogy ez mennyire valóságos, azt nem tudom, minden esetre furcsán hangzott.
-
banhammer
veterán
válasz DuplaZso #5032 üzenetére
Akkor ezert volt mostanaban "lassu" hetvegenkent a net Vecsesen a lakotelep (volt Profi) kornyeken?
Neha a 80 Mbit helyett alig volt 60.3-4 reconnect utan meglett a sebesseg, de volt olyan is, hogy felorara elment mult hetvegen ejszaka a net, meg a modem kikapcsolas se segitett rajta.
[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
DonHUN
újonc
Mennyire tartjátok valószínűnek, hogy a Nagykáta környéki településeken is kiépítik majd azt amit most Nagykátán csinálnak?
-
bigdady
nagyúr
válasz kabelmania27 #5035 üzenetére
Jaja. Tegnap jelezte is a tv
-
kabelmania27
félisten
-
kabelmania27
félisten
Internet és játék/videótár karbantartás lesz Monoron 30-án.
[ Szerkesztve ]
-
DuplaZso
aktív tag
Na, ezt is túléltük ! Váratlanul ért, délután nem lestem be hozzájuk. Erre tessék !
Nem jellemző szerencsére, hogy ilyen későn rakják ki a hírt. Épp ezért volt furcsa. -
kungzi
veterán
elvileg van sport2 HD!!! 29-es körzetben, aki lakik keressen már rá a 306-os frekin
ott kell lennie a fix és hatoscsatorna frekijén
-
choco01
addikt
Kátán viszonylag jól haladnak, remélem "tél" végére, tavaszra kész lesznek.
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
bigdady
nagyúr
válasz kabelmania27 #5027 üzenetére
Mindre elofizettem is. Netre lenne igenyem.
-
-
poli27
veterán
válasz kabelmania27 #5024 üzenetére
Pláne úgy hogy nincs pénze semmire,csak a hitelei hitelből hitelt fizetni és még hálózatot is építeni meg előfizetőket bekötni nem egyszerű dolog.és mivel ennyire a béka segge alatt vannak az árai az csak a működést finanszírozza kb,fejleszteni nem nagyon tud belőle!Ezért nincs stb meg ont sokszor,mert nincs rá kerete!
-
-
Rent
senior tag
tudom, hogy megvolt mar akkor az engedely, de akkor volt ertelme a szorolapozasnak..
#5021: az valóban jó lenne, mert juliusban lejar a jelenlegi huseg, ugyanis kenytelen voltam 2013.07. hoban ujra hosszabbitani egy kis kedvezmeny mellett, mert mar kozel masfel eve vartam a digire feleslegesen..[ Szerkesztve ]
-
seimon
tag
2011 ősze óta kb megvan az engedély, tudom hogy szóró lapoztak, de oszlopproblémákra senki nem gondolt.
-
aszamóca
aktív tag
Milyen egyezség lehet vajon a Démász, és a nyomorteljúpszí között?
Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.
-
Rent
senior tag
válasz Anonymus X #5011 üzenetére
Igen csak már nem akartam beírni, mert már lerágott csont az egész téma.
Démásszal nem egyeztek meg az oszlopok bérleti jogával kapcsolatban, ami nélkül meg nehezen fognak itt kábelezni. Ugyan a UPC-nek vannak még oszlopai, de a UPC pedig érthető okokból konkurenciának nem fogja bérbeadni.lényeg, hogy tökmind1 milyen engedélyük van már meg, az édeskevés bármihez, az csak egy jog, hogy bejöhessenek, gyakorlatilag sokkal nehezebb feladat találni megfelelő, használható nyomvonalat. Kiépíteni egy újat (föld alatt, vagy új oszlopokon) meg akkora költséggel járna, hogy az egész nem érné meg. Egy járható út lenne ami már sokszor le lett írva, ha megegyezésre jutnának a démásszal.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Reméljük egy harmadik távközlési rezsi csökkentés nem nyírja ki a telekom törekvéseit legalább... Ha már a többi teljesen leállt.
-
seimon
tag
Annyival hogy a kiépítéshez két dolog kell:
engedély
+ erőforrásNálatok az egyik megvan. Tételezzük fel, eljönnek ide hozzánk, itt azt mondja a polgármester, hogy ez ártalmas a fiatalokra, akkor hiába lesz meg az erőforrást, ha nincs engedély
Az hogy a te szemszögedből ez semmivel nincs előrébb, ezt nem vitatom.
-
seimon
tag
2011 végétől van engedélye a Diginek monoron
-
Rent
senior tag
Ez mikori dolog? Azért kérdezem, mert még 2012 márciusában kaptam szórólapot digitől (bedobták a postaládámba), hogy hamarosan jövünk, és azóta is jönnek. Azt töltöttem fel, még akkor a 29es körzet facebook csoport oldalára, ami ott borítókép. 2 év alatt semmi sem történt.
-
BBéci
legenda
Internet szempontjából biztosan előrelépés, de IPTV-t a hátam közepére sem kívánok, az nálam szóba sem jöhet. Végre megszabadulok a boxtól, Mediacardra váltok.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
seimon
tag
Az egész körzetet kihagyták eddig mindenből. Monor még nem panaszkodhat mert a Digi legalább annyit csinált 3 éve, hogy szerzett egy engedélyt.
Nálunk még ennyi sincs.
-
seimon
tag
Hiteles lehet a Telekomos forrás is, mert most azt válaszolták nekem emailben hogy tervezik a terjeszkedést a 29-esben is, hiszen az ő stratégiájuk hogy 2012 től 2016-ig több százezer háztartásba eljusson az optika.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Automata kávégépek
- Dell notebook topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- OpenMediaVault
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer