Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Én is gyanakszom rá, majd ahogy időm engedi, akkor router nélkül is megpróbálkozok (a szabályok azok jól be vannak állítva).
Router: TP-Link WR1043ND + OpenWrt (vargalex build ver 1.02.1)SamKnows (Broadband Report Card From 1 Mar 2012 to 31 Mar 2012)
Március 21. volt a bekötés, látszik is az ugrás(#2098) Dictator^
Több torrentet is töltöttem le egyszerre, és a teljes le/fel sebességemet nem érte el, annyi volt akkor is mit korábban írtam.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note 3 || OnePlus 2 ||
-
spirit007
senior tag
válasz explorer68 #2081 üzenetére
A december elején kötött Thome szerződésemhez képest sehol sem vagy
Azóta annyit sem mondtak, hogy bikkmakk.
Kíváncsi vagyok lesz-e egyáltalán valami a DIGI -ből itt Üllőn... -
biker
nagyúr
válasz explorer68 #2081 üzenetére
én is itt lakom én Netkontaktos vagyok, mikrohullám, mondjuk néha megáll 10 percre, ami rohadt idegesítő, de általában a 6/3 csomag olyan 12/12-el megy
UP: most még több
[ Szerkesztve ]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Infomaker
tag
A router simán megfoghatja, hiába elég a sávszél, ha a router nem bírja kezelni a sok kapcsolatot.
nekem anno a 8MBit ADSL-en volt olyan, hogy torrent ment kb 40 helyről összesen 1-2Mbittel, de már az index.hu sima böngészőben alig töltődött be...
A router nem bírta...Ja, és csak linux dolgokat torrentelek
-
bpx
őstag
válasz matador32 #2089 üzenetére
jó hát igazából 2 dolgot tudok elképzelni:
- hiába a sok seed (kérdés hogy mi a sok), nem tudtak ennél többet
- torrent kliensben a kapcsolatok száma nem optimális (túl sok)
nálam így néz ki: max kapcsolatok 80, torrentenként 20, feltöltési slot/torrent 4na +1:
- passzív mód, de ennek csak annyiban van hogy szerepe, hogy más passzívhoz nem tudsz kapcsolódnija és igen, router nélkül is érdemes lenne kipróbálni, hogy mit tud
-
poli27
veterán
Ha valaki hamarabb akarja bekötni a Digit, befizet 5000ft-ot, és 72 órán belül be lesz kötve !Persze ez csak akkor igaz ha már ott müxik a hálózat!!
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz matador32 #2083 üzenetére
Gyömrői vagyok, és torrentnél nekem sem hozza maxot, igaz nekem 3-4 megáig elmegy letöltésben, a feltöltés meg 1,5 mega max, nekem 80/25-ös a netem, mondjuk nekem router van közben, de még akarok egy tesztet csinálni, hogy anélkül mit csinál, csak nem jutottam odáig
-
matador32
csendes tag
Hello !
Nálam is bekötötték a netet (40/20). Minden szép és jó vele, de torrentnél az istenért nem akar 1,5-1,6 Mbit/sec -en felül letölteni. Mindenhogy próáltam beállítani, olyanoktól tölteni ahol sok seeder volt, de semmi.
Win7-em van.
Ha valaki tudna megoldást azt megköszönném.Üdv.
-
Rent
senior tag
Monorról vmi info? Több mint 1 hónapja bedobták a szórólapot hozzánk..
-
Rison77
senior tag
válasz MotorBoy79 #2073 üzenetére
A héten láttam, hogy a főúton végighalad egy 4 kocsis digi konvoj, meg néha elvétve random helyeken elhúznak.Kb ez minden, sehol semmi, február elején kötöttük a szerződést, és eddig nem láttuk színüket errefele. Nagyon kiakarják centizni azt az április 30-at.
[ Szerkesztve ]
-
fody73
tag
Hozzám és nővéremékhez holnap jönnek. Dobó és Jókai utca. Nekem már február 2.-án megvolt a szerződésem, már épp itt volt az ideje hogy jöjjenek.
-
Zolás
addikt
Síri csend és hullaszag. Azt hittem rohamtempóban jönnek kötni, hogy minél hamarabb legyen bevételük, de úgylátszik ráérősen tömik a UPC zsebét.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
MotorBoy79
tag
Maglóddal mi a helyzet?
Nagyon leálltak, nekem úgy tűnik.Vagy van valaki, akinek az elmúlt 1-2 héten kötötték be?
-
bpx
őstag
válasz kiskaktusz #2070 üzenetére
szórólapokon voltak csomagok, olyat rendeltünk
80/25 net + digitális kábeltv + telefon (+digifon 500) = ~5900 ft -
kiskaktusz
addikt
Óó, mit nem adnék ilyen számokért
Mi 4 rongyért (telefonnal) kapunk 2/0.5Mb-et.. Elszomorító. A bátyám a csepeli lakásában kap 3 rongyért 40/20-at..
Ha publikus elárulod mennyit fizetsz ezért a diginek?
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
bpx
őstag
jelentem ma jártak nálunk is (Gyömrő), bekötötték
speedtest és társai jócskán fölémérnek (95Mbit le, 80Mbit fel), valójában hozza a névleges (80/25) sebességet (torrent, lefele 10,3 MB/s volt a legtöbb, felfele 3,3 MB/s) -
kiskaktusz
addikt
Egyelőre nem is lesz szerintem, mert a kis lélekszám hátrább sorolja kicsiny települést a listán, mivel nem hoz annyi potenciális előfizetőt, mint vecsés, vagy monor, vagy akármelyik nagyobb város a környéken... Attól függetlenül, hogy a beruházási költség is töredéke lenne a kevesebb utca bekábelezése miatt..
No mindegy is. legalább van egy kis fény már az alagút végén... Facebookos oldalukon már nemegyszer elküldtem őket melegebb éghajlatra, persze burkoltan, mint egy szóvivő a hivatalos nyelvezettel, de csak jött a rizsa, hogy most nem, meg sok pénz nekik meg így, meg úgy... De az igazság egyértelmű, hogy nekik az a jó, ha minél több pénz folyik be és sokan vannak akik kifizetik a 1x ezer forintot a 15--ös netért...
Itt felsőpakonyon, egy konkurens cég van, amely cég igazság szerint említésre sem méltó; "mikrohullámú" netet sugároz, ami úgy néz ki, hogy az erős vételi jel ellenére esőben nem éred el a világhálót.. wtf
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
bpx
őstag
válasz kiskaktusz #2066 üzenetére
olyanannyira igaz, hogy többeknek már be is kötötték innen
első hozzászólásban van infó a településekről, Felsőpakonyról egyelőre nincs hír úgy látom
[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
Sziasztok!
Mindig rám jön a upc utálat egy bizonyos idő után, mert már tele a tököm velük a 12 év után (igaz, azért jobb, mint az MTT volt )...
Az utolsó oldalt olvasgatva azt vettem ki, hogy a digi szélessávú netet épít ki a nagyobb városokban itt a 29-es körzetben. Ez igaz? Mert akkor elkezdek mosolyogni, mert végre van fény az alagútban... Igaz, eltart amíg ideérnek (felsőpakony - ~3500-4000 lélekszám Gyál és Ócsa között), de legalább már van egy kis hit bennem... Most már tényleg elmehetnek melegebb éghajlatra, hogy semmit nem fejlesztenek, csak kurvadrágáért adják az adsl-t..A tv probléma megoldódott upc directtel.. Eddig egy settopbox az hbo pack miatt és a felvehetős cucc miattvalami 8 rongyért, most 3 box hasonló csomaggal olcsóbb, így mindenki virul..
-
Infomaker
tag
-
Infomaker
tag
Nem találok a monori polghivban olyan embert aki tudna infót a digi kábelezésről.
-
spirit007
senior tag
A legviccesebb, hogy a viliemsz tévéről azt se tudják a tősgyökeres üllői lakosok mijafasz.
Egy pár hónapja beszélgettem egyik szomszédommal, hogy miközben beállítottam a csatornákat a TV-n egészen véletlenül rátaláltam erre a csoda adóra és volt rajta egy bizonyos egy álláshirdetés ... erre csak lesett mint hal a szatyorban,hogy viliemsztévé (muhaha) -
hirvadász
csendes tag
Sziasztok!
Nem van jó hírem!
Üllő:
Most beszéltem önkormányzatnál emberkével, aki azt mondta hogy kb. 3-hete volt 1 megbeszélés a Digi, a Williams tv, képviselőivel de nem jutottak megegyezésre mert állítólag a Digi azt mondta hogy sokba kerülne a legkisebb csomagba is beletenni a WTV.-t!
Úgyhogy most áll mindenCsak nem értem én eztett Ha Vecsésen, Gyömrőn meg a többi városban meg tudtak egyezni akkor itt miért nem???
Vecsési, illetőségű urak!
Kérdem tőletek, ott is benne van a programcsomagban a DRÁGA WTV???? -
leviske
veterán
válasz Dictator^ #2045 üzenetére
majd elnézek az új rész fele, mert lehet, hogy csalnak az emlékeim, de nekem úgy rémlik, hogy ott eleve nagyobb távokra vannak az oszlopok és van olyan utca is, ahol gyakorlatilag az az utca közepén árválkodik 1.
tehát mégha esztétikai szempontból esetleg nem is szólna bele az önkormányzat, a digi dolga így is meg van kissé nehezítve. jó pár potenciális ügyfélen túlugranak, ha csak légkábeleznek.
-
Rent
senior tag
válasz Infomaker #2040 üzenetére
Én úgy tudom kb. 1 hónapja megküldték a papírokat, az önkormányzatnak, és hogy még tavasszal 100% hogy megcsinálják Monoron a bekötéseket. Ezt egy digis vezető beosztású alkalmazott rokonától tudom.
Elvileg akkor Májusig akkor meg is kellene, hogy csinálják, gyakorlatilag 1 hete érdeklődtem telefonon, de ott még arról sem tudott a telefonos, hogy kiszórtak már tájékoztatót, amire én hivatkoztam, viszont erre egyből elkezdte a rizsát, hogy akkor az azt jelenti, hogy max. 1 hónapon belül felkeresi Önt az előszerződést köttető munkatársunk, és rá max. 3-4 hétre be is kötik. 3 hete kaptam meg a szórólapot, innentől van egy hetük, hogy megkeressenek..
-
Infomaker
tag
Megtrollkodom a topikot, hozzászólok, hogy azt higyjétek, történt már előrelépés
Pedig még mindig nothing Monoron
-
Infomaker
tag
AMúgy ház pont ez az..másik húzzák az utcán a drótot és másik kötnek a házakba.
Amúgy simán elhiszem hogy Monoron még valami engedélyekkel vagy papírmunkával húzzák az időt. -
-
G.I.JOE
senior tag
válasz explorer68 #2030 üzenetére
Lehet hogy pár doboz sörrel, vagy valami lelkesítővel meg kellene környékezni a bekötős komákat azoknak, akik türelmetlenek.
-
fody73
tag
Dettó!
Február 2.-án kötöttem a szerződést, azóta semmi!
Na de nem is idegesítem magam. Ha kibírtam tízen valahány évet, még tudok várni talán még pár hetet. De lehet, hogy már neeeeem!
Ráadásul mostanában a modemem is elkezdett szarakodni, de már nincs kedvem gyökérkedni a upc-vel. -
Rent
senior tag
szórólapot én már láttam, bedobtak a postaládánkba úgy 2 hete, facebook 29-es csoportban már posztoltam, de csak egy fénymásolt, üzletkötőnél kitöltetlen példány volt, és azóta se semmilyen mozgolódást nem látok. (Monor)
-
Zolás
addikt
Ti ott Monoron idegeskedtek, hogy mikorra ér már oda, nekem itt Maglódon a szerződéskötésen kívül még egy rezdítés nem volt, hogy jönnének bekötni. Először azt hittem, mikor április vége volt megadva határidőnek, hogy ráhagynak ennyit, de jönni fog hamar. Mostanra már azt is el tudom képzelni, hogy ott Monoron valakinek hamarabb lesz diginete mint nekem.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Infomaker
tag
Hát igen, elég nagy a csend Monoron.
-
koháry
tag
Még mindig nem sikerült a digi szerelők mozgását meglesni Monoron? Kezdem azt hinni ez is kb egy annyira ritka faj mint a jeti vagy a chupakabra.
Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
-
explorer68
tag
Maglódi leendô és már DIGI-sektôl kérdezem, ha tudják: mikor kötöttétek az elôszerzôdést? Pontos dátum? Köszi!
-
Zolás
addikt
válasz explorer68 #2015 üzenetére
Pontosan. Mi sem kértük, macerásabb is, meg amúgy se tudja senki, csak a család, egymásnak meg csak elmondjuk mi az új szám.
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz Dictator^ #2011 üzenetére
Az tiszta sor is, hogy időbe telik a bosszantó az volt, hogy már bekötötték, de a számhordozhatóság el se volt indítva, azt akkor indították el, amikor apum betelefonált, hogy mi a helyzet, és ott mondták, hogy még el se indították, UPC se kapott semmi papírt, hogy hordozás lenne.
7,25GB-os torrent lett letöltve és annál volt ilyen kilengés, de majd több torrent egyidejű letöltést is meglesek, hogy összeadódva, mi lesz a stabil
-
Dictator^
veterán
válasz .:LoMAX:. #2010 üzenetére
Mondták is, hogy a UPCs számhordozás idő lesz.. szóval ezt tudnodtok kellett. Ráadásul nem csak a Digi lassú, de a UPC is el tudja húzni
Mi újjat kértünk.Netet úgy nézd, hogy egy nagyobb filet tegyél be, 5-6giga, és nézd meg mi lesz a stabil.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
aktív tag
Telefon: nincs még tapasztalat, mert a Digi ült a seggén, és a számhordozhatóságot nem indította el, mikor bekötötték, apum hívta őket másnap, hogy mi a helyzet, hát semmi, akkor indították el (apum telefon hívására), így a UPC-t sem tudtuk lemondani, mert akkor a szám is megszünne
TV adás: én nem nézek TV-t apum véleményét mondom, digitális kép az jó, az analóg meg jobb mint a UPC-jé (3scart csatlékkal van rontva a jel ).
NET: eddig nincs gondom vele Sebességet hozza tesztek alapján (speedtest és ftp-vel is), azaz többet is Ping 2ms.
(#2002) Dictator^: eddig amit néztem torrenteknél nem igazán tudott stabilra beállni, egy torrent fájl letöltési grafikonja:
[ Szerkesztve ]
-
DuplaZso
aktív tag
válasz enginev3.0 #1998 üzenetére
Halkan mondom, nehogy meghallják a rablók...
Nekem hosszú évek óta stabil 15 környéke. Éjszaka -1, csúcsidőben esetleg +1. Amennyire tudom, másoknak közel 40. Mondjuk ezért anno meg kellett ereszteni 1-2 telefont, és (a nevére már nem emlékszem) konkrétan kérni valakit beszélőre. Ő paraméterezte a nyomorról a vonalat. Elcsacsogtam neki, hogy én sokat játszok a hálón, tehát marhára nem mindegy, viszont ez állítólag a sávszél stabilitására (az én oldalamon) nincs túl jó hatással. Más kérdés, hogy utóbbit nem tapasztaltam.
Természetesen akkor még a zuppc nem volt a képben, csak évekkel azután.
Annó a 384/64-es nettel 11-13-as ping rémlik.Nagyjából csak azon múlik, hogy ők belemennek-e a vonal spanolásába. És így, hogy egyre többen fogjuk tudni lepasszolni őket, bőven belefér.
-
nagyúr
Nem, mert sokan ide jönnének, hogy az ufókat itt tárgyalják ki.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
smog86
senior tag
A topic címéből szerintetek nem kellene kivenni hogy UPC? Szerintem elég lenne annyi, hogy 29-es körzet.
-
Dictator^
veterán
Én leírtam ezt már.
Topnet, Digifon 500, TV
Net letöltés 9.3 megabyte/sec stabil, 10.5ről szokott leesni.
Feltöltés stabil 3.1megabyte/sec.
Ping értékek tutkók.TV adás jó, DVB-C tuneres TVhez nem kell külső set topbox.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest