- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
válasz Fr@nkieWilde #13272 üzenetére
még a vezetékes számokat is át tudod hordozni, nagy meló de nekem is sikerült
-
AnonymusX
senior tag
válasz Fr@nkieWilde #13270 üzenetére
Mivel a számhordozást az új szolgáltatóval intézed, így több szám átvitele esetén lehetőség van összehangolni a hordozást, azaz ugyanabban az időablakban történjen meg mindegyik átváltása (teljesen mindegy, hogy kitől hordozol). Normális esetben a megadott időablakban valamikor a régi SIM inaktívvál válik és az újra kerül a szám és aktiválódik, így csak addig nem vagy elérhető, amíg kicseréled a SIM-et a telefonokban.
Magenta 1-ben úgy tudom, egy néven kell lennie az összes mobilnak, tehát ha párod számát is Magenta 1-be akarod vinni, akkor a nevedre kell venni (vagy még a régi szolgáltatónál, ekkor a számhordozást már te intézheted az új szolgáltatónál; vagy az újnál is lehet kezdeményezni az előfizető váltást és a Magentába hordozást, de ekkor a párodnak kell intézkedni a számhordozást illetően - szerintem az előbbi célszerűbb).
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz Fr@nkieWilde #13268 üzenetére
Telekom van még ott optikával a saját szolgáltatásaival, illetve az olcsóbb Flippel (flip.hu). Utóbbi olcsó, cserébe semmi rugalmasság nincs benne, mobillal nem összevonható. Meg kell nézni, hogy a Telekom Magenta1 csomaggal hogyan jönnétek ki, ha egy helyről akarod a vezetékest és a mobilt.
-
gjoe
addikt
válasz Fr@nkieWilde #10115 üzenetére
Én
Júni 22.-én rendeltem, szerintem elsőnek, ehhez képest július 23.-án sikerült bekötniük.
Bár voltak közben,de az oszlopon hibás volt a kötés ezért a hálózatosok javították, majd újra jöttek.
Megjött az első számla amin van mínusz 14 x 33,33 ft kötbér.Menj be maglódra (auchan) ügyfélszolgálatra panaszkodni. Pár nap és be leszel kötve.
-
titán
válasz Fr@nkieWilde #10115 üzenetére
Csak akkor lett volna szabad felmondani a UPC-t ha már be van kötve a másik.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
BBéci
legenda
válasz Fr@nkieWilde #4370 üzenetére
Boldogan fizetném tovább a mostani 4100 forintot, csak legyen a 18/1 helyett legalább 40/20-as!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Hálózati / IP kamera
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest