Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Watt25
veterán
válasz #16695808 #3396 üzenetére
A MindigTV-n a legjobb felbontás, amit kaphatsz az 1440x1080i. Soha nem kapsz 1920x1080-at.
Ez azt jelenti, hogy 1440 oszlop van a képen, és összesen 1080 sor, de ez interlace megoldással. (Vagyis másodpercenként csak 25 teljes kép érkezik meg amellett, hogy 50 félkép jön.)
A 720p azért lehet szebb, mert a nincsen valódi interlace HD megjelenítő. Ami HD, az progesszív. (Lehet, hogy valaki most be fog linkelni valami háztartási elektornikától messze álló egotikus cuccot, hogy ellentmondjon, de ez most lényegtelen...)
Szóval, mivel progresszív módon kell megjeleníteni az interlace módon kapott képet is, ahogy a linkelt leírásban is látható, valamiféle módosításra szükség van a megjelenítés előtt, amely valamilyen szinten rontja a képminőséget. (De ez csak mozgásoknál igaz, ha nem változik nagyon semmi a képernyőn, akkor csak az 1080 lehet a szebb.)Szerk.: Pár napja volt 3D-s teszt adás, az 1920x1080-as volt, szóval, ellentmondok önmagamnak , de ez ugye extrém eset. (Azért tehetik meg, hogy akkor nagyobb felbontásban sugároznak, mert azt az egy csatornát 12Mbit/s-mal sugározták, vagyis elvitt egy fél mulitplex-et.)
[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Bozek
nagyúr
válasz lajafix #3389 üzenetére
Itt van mindjárt 5, ahol megszüntette a csődeljárást a bíróság:
Ajka Kristály
Vértesi Erőmű
Szenna Pack
ReCons Kft.
Abo Holding Vagyonkezelő Zrt.Elég lesz vagy keressek még?
-
Watt25
veterán
válasz #16695808 #3392 üzenetére
Amikor nem HD a forrás, akkor "központilag" (vagyis még valahol az MTV stúdióiban) történik meg az SD adás 1920x1080-ra konvertálása, amit a MindigTV 1440x1080-ban továbbít. (1440-es felbontásnál téglalap alakúak a pixelek, ezért marad a képarány 16:9)
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz #16695808 #3392 üzenetére
Mindkét esetben 1440x1080 a felbontása az m1-nek és az m2-nek. Mivel a HD-t nem kell széthúzni erre a méretre, természetes, hogy élesebb.
Pont azért említettem a két magyar meccset, hogy még az is jól nézett ki, annak ellenére, hogy az adás nem volt HD, csak a felbontás. -
törölt tag
ehhez kapcsolódva:
-akkor amikor az m1, m2, nem HD akkor hány pixelt adnak ( 1440x1980?) és ha HD az adás akkor hány pixel van.... ugyanis akkor sokkal élesebb a kép?!-ha nem hd lesz az eb csak m1 sima felbontással, akkor az vérlázító lenne
-a két magyar meccs nem volt HD, de akkor is fényévekre volt a sport1-es képtől -
danih
veterán
Panelba milyen antennát vegyek DVB-T pc tunerhez? Lentebb valakinek lepkét ajánlottatok - az kell, ha nincs rálátás és a panel miatt sok a visszapattanó zavaró jel?
Konkrét modell ajánlat van?
Köszi -
lajafix
addikt
dehogynem igaz, az ismeretlen nem azt jelenti, hogy soha nem történhet(ett) ilyen, hanem azt hogy annyira ritkán, ami egyszerűen nem releváns, mert szinte nincs pozitív kimenete a csődeljárásnak. A magyar csődtörvény sajnos nem ér semmit, mert nincs mögötte érdemi mennyiségben olyan eset, amikor a csődeljárás után tovább működhetett egy cég. Merthogy ez volna a csődeljárás lényege. (naná hogy nincs, bizalom sincs, ami alapvető feltétele lenne)
Sőt még a felszámolások során sem jut érdemi a hitelezőknek.ha meg tudsz nevezni nekem 3 olyan magyar céget, amelyik talpraállt csődeljárás során az utóbbi évtizedben akkor emelem a kalapom!
Rock'n Roll
-
Bozek
nagyúr
válasz lajafix #3379 üzenetére
Ha már itt van az EB, akkor Lothar Matthäus szavait idézném: "Magyarországon bármi megtörténhet és annak az ellenkezője is"...
Nem azt mondtam, hogy sok ilyen eset történt, de volt rá példa, így ez a mondatod nem igaz:
"nálunk ismeretlen az, hogy egy csődeljárás ne felszámolással végződjön". -
Watt25
veterán
válasz virmik1 #3382 üzenetére
Elsőre valóban lehetetlennek tűnik a tetőantenna, de végül is, ha megkérdezed a közös képviselőt és nincsen ellenvetése, akkor már csak kell egy kábelcsatornában helyet keresni, ahol le tudod húzni a kábelt... Igaz, hogy én csak 4 emeletes házban lakom, de én is lekábeleztem a második emeletig. (A lépcsőházi villamos szekrényekben végighúztam a kábelt. Még mielőtt valaki beszólna: nem közvetlenül a 3 fázis mellé raktam a kábelt, meg úgy mellesleg mindenki a szekrénybe tette a kábelét: T-Home, helyi kábeltv, stb...) Az is igaz, hogy így is kellett majdnem 30m kábel, de azért lett ilyen hosszú, mert nem kevés megy el a lakáson belül, meg még a tetőn is valamennyi. Persze, sok szerencse kell hozzá, mert kell ugye a beleegyezés, meg a technikai lehetőség, de azért érdemes végigjárni a dolgot, mert a legjobb eredményt tuti így kapod. Nekem amióta kint van a tetőn az antennám, soha sincsen vételi problémából eredő pixelesedésem.
Szóval, nem azt mondom, hogy mindenképpen ez a megoldás, de érdemes egy kis időt rászánni, megvizsgálni a lehetőséget.
A másik ami még gond lehet, amit mások már sokszor említettek: a lepkéknek magasabb frekvencián erősen esik a nyeresége, tehát olyan antennával kéne próbálkozni, aminek magasabb frekin sem esik annyira a nyeresége, ugyanakkor veszi a szórt jeleket is. Ezt csak én az eddig olvasottakból logikáztam ki, nem tudom, van-e ilyen antenna...Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
virmik1
csendes tag
válasz darvinya #3365 üzenetére
Ahogy az elején írtam, általában rendben van az adás, nézhető, de időnként kevés a jelerősség, vagy a minőség. Ezen szeretnék egy kicsit javítani. Erre találtam ki azt, hogy a régi erősítőt cserélném egy újabbra, jobbra. Ehhez képest az erősítő kidobása miért hozna javulást, nem értem (nem értek hozzá). Ha viszont ez a lehetőség mégis igér valamit, akkor balunt vajon kapok készen, amit az erősítő helyére tehetek?
Még valami: a fákon túl, szemben vannak a másik házak (50 m), onnan jön a visszavert jel. A tető nagyon messze van (9 emeletes ház első emelete). Szerintem csak a visszavert jelet kellene valahogyan jobb minőségben vennem.
Miklós -
törölt tag
MA EB!!!
Végre HD-ben tudjuk nézni a közvetítéseket, ami a 21-században alap lenne de nálunk először lehet nagyobb labdarúgó eseményt nagy felbontásban csodálni, ráadásul ingyen
nagyon várom )
Azért ügyelek majd arra, hogy az agymosást ne nézzem csak a focit. pl.:70 éves Snitt pál... pont a megnyitó előtt -
Bozek
nagyúr
válasz darvinya #3375 üzenetére
Részlet egy szakdolgozatból:
"A csődeljárás célja nem a gazdálkodó szervezet megszüntetése, hanem éppen ellenkezőleg, továbbműködtetése. Az eljárás az adós gazdálkodó szervezet kérelmére indul, célja, hogy az adós haladékot kapjon fizetési kötelezettségeinek teljesítésére. A jogszabályi feltételek fennállása esetén a bíróság végzésével moratóriumot rendel el. A moratórium 90 napja alatt az adósnak fizetőképessége helyreállítását célzó reorganizációs tervet kell kidolgoznia. Az eredményes eljárás csődegyezséggel zárul és az gazdálkodó szervezet tovább folytathatja tevékenységét."[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Tamás88 #3374 üzenetére
Biztos vagy abban, hogy a csőd eljárás haladékot jelent.
Meg az a szó, hogy jogutód nélkül szűnt meg.
Neked azt sugalja, hogy később lesz valami.
Mert ha igen és így műkődne akkor nagyon sok csődbe ment cég mai napig élne.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
Flashget
félisten
válasz darvinya #3358 üzenetére
Úgy tűnik a két termékból (Alcor HD-2800) ez maradt győztesnek, mert:
Az alcor termékeket forgalmalmazó INFOPATIKA KFT április 24.-ei hatályal, jogútod nélkűl megszünt, a cég ellen csődeljárás van folyamatban! Budapest XIV. Szugló u.9-15-ben található székhelyüket bezárták! Igy már egészen biztos hogy nem lesz ujabb szoftverfrissités, s nem válaszolnak egyetlen kérdésre sem! Ennyi volt!
Realme GT Master Edition
-
darvinya
titán
válasz galiba1 #3364 üzenetére
Akkor nem olvastad el amit írt.
Neki háttal van a 2 Bp-i adónak, előtte pedig 1 erdő szerűség és még hozzá adódik a 1/fsz helyen lakik.
Ha meg kiviszi a tetőre a rádiótornyot(azért hogy fogja a Kékes jelet), akkor meg teljesen értelmetlen hiszen rálát a Bp-i tornyokra.Az erősítő kivevés egy próbát megérne.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Dr_Syrex #3361 üzenetére
Én egy lepkét ajánlom, mert pont olyan helyen akarod kihelyezni ez fogna be a legtöbb jelet.
A célzott antenna is jó lenne, azt nagyon pontosan kellene beállítanod, mert pont a két torony között vagy.galiba1
Nem lenne kicsit messze?
Azért Budapest-ről elég kemény vas kellene hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Dr_Syrex
senior tag
sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy ilyen DVB-T tunerem, de a helyen ahol szertném használni 0 jelerősséget mutat a mellékelt kis botantennával és mimel ez egy társasház földszintje (belső udvar), ezért ezen én sem lepődtem meg túlságosan.
Egy megoldás lenne jó szerintem: ha a tetőre hihelyeznék egy antennát és levezetnék egy koax kábelt (kb 25m a tunerig).
A kérdésem az lenne, hogy milyen antennát szerezzek be, hogy jó vételt kapjak.A lefedettségi térkép szerint itt narancs, vagyis közepes vételi minőség:
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
darvinya
titán
WayteQ HD95CX
Ezt a levelet ma kaptam.
Tisztelt XY!Mellékelten küldjük a legújabb, Antenna Hungária által elfogadott szoftvert a készülékhez. A napokban érkezett készülékek ezzel a szoftverrel kerülnek forgalomba. Az új szoftver a honlapunkon is elérhető lesz. Jelenleg a webszolgáltatónk karbantartási munkálatai miatt a honlapunkra még nem tudtuk feltölteni.
Üdvözlettel:
WayteQ Europe Kft.
-
darvinya
titán
-
-
-
Bozek
nagyúr
válasz Flashget #3347 üzenetére
Rosszul olvastad. Idézek a második linkből:
"az Antenna Hungária az MTVA-val együttműködésben dedikált 3D csatornát indít, egyelőre természetesen csak teszt jelleggel. A csatornán a tervek szerint a foci EB-ről illetve az olimpiáról is lesznek közvetítések"Illetve amit Te félreértettél:
"A 3D adó csak Budapesten illetve környékén lesz biztosan elérhető, de elképzelhető, hogy az olimpia idejére már több nagyvárosban is tesztelhetik a fogyasztók a 3D-t." -
virmik1
csendes tag
Tisztelt Szakértők!
Tanácsra lenne szükségem. Új vagyok a dvb-t fronton. Adott egy strong srt 8903-as készülék, a Száva u.-i adótól 2 km-re lakom, de sajnos ellenkező irányú kilátással, első emelet és panel. Egy nagylepke van kinn az erkélyen, ami egy régi darab, egyszerű nyák-lemezes erősítővel. Visszavert jelet veszek, amit még fák lombja is befolyásol. A tapasztalatom az, hogy többnyire jó a vétel a mux-c-n, ami 50% jelszint és 60% minőség. Viszont esős, szeles időben nézhetetlen, rendszeresen nincs jel.
Tudom, lepke helyett Synaps AHD 343 lenne a megoldás, de hátha segítene rajtam az erősítő cseréje.
Tehát a konkrét kérdésem: ilyen körülmények mellett érdemes ezt a nem túl nagy összeget a cserére áldozni és ha igen, a három klf. erősítésű (15/24/30 dB)közül melyiket válasszam? Valójában azt nem tudom, hogy egy esetleges túlvezérlés mit eredményezne? Lehet-e a túlerősített jelet egyszerű eszközzel (osztó) lenyomni, vagy vehetek egy gyengébb erősítőt ilyenkor?
Köszönettel: Miklós -
HUNited
őstag
bocs véletlen dupla (nem találtam a hsz-em)[ Szerkesztve ]
-
HUNited
őstag
Üdv!
UPC kábeltv-t és (erősítős) beltéri antennát szeretnék használni egyszerre egy tv készüléken (mindigtv hd adásai miatt). Van egy kb 20 éves elosztóm, a gond csak annyi, hogy a beltéri antenna zajosítja a kábeltv képét (szemcsés lesz tőle), gondolom azért mert a beltéri jelerősítős (ha a jelerősítést csökkentem, a kép szemcséssége is csökken, ha kikapcsolom, a kép tű éles lesz).
Van erre valami megoldás?
-
G@ß!
őstag
Sziasztok!
PC-re szeretnék mindigtv-t megoldani.
Bp 11.ker fegyvernek utca panelben lakok, elméletileg a széchenyi hegyi adóra tisztán rálátok 5km-re lakok tőle kb.Mit vegyek a pc-mhez hogy a lehető legolcsóbban kijöjjek belőle? (csak az ingyenes adásokat akarom fogni (főleg m1, rtl, tv2)
Köszi!
-
MODERÁTOR
E-számla csak Postpaid szerződés esetén igényelhető.
vajon mikor tudatosul bennük, hogy negyed éve át lett váltva előfizetéssé bezzeg a csekket azt küldik szorgalmasan
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Watt25
veterán
Az a hír járja, hogy Budapest környékén a 650MHz-en van 3D-s teszt adás... (Persze én is csak a másik fórumról hozom az infót.)
[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
Nekem is ki van vezetve a konyhába, természetesen azonos műsor megy mindkét helyen, de nem gond. Én egy rossz videómagnóból bontottam modulátort és azt építettem hozzá a vevőboxhoz. Az USB csatlakozóról kap 5 V tápot, de ezt akkor inkább hagyjuk, nem laikus téma.
Előtte próbáltam egy koax kábelen csak magát a kompozit-videójelet kivinni, működött. De az csak a kép. Kellett volna mellé külön hangkábel is, legalább egy (ha elég a mono). Végül inkább modulátort építettem be, mert annak elég volt egy szál koax.
Neked elvileg jó lenne a képen látható valamelyik elosztó, 5 méteres RCA-kábeleket pedig lehet kapni hozzá.
Itt a felső képen baloldalt nem látszik, hogy SCART-aljzatban végződik a szerkezet, aki esetleg nem látott még ilyet:
A SCART-kimenet tartalmaz RGB és kompozit csatlakozási lehetőséget. A kompozitjel (sárga RCA) mehet a másik szobába, valamint a bal/jobb hang (fehér/piros).
A jobb képminőséget adó SCART-RGB pedig csatlakozhat a belső TV-hez. Tapasztalatom szerint egy SCART-kimenet gond nélkül ellát párhuzamosan két TV-t, akár RGB, akár kompozit kimeneten.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
MODERÁTOR
válasz Dave1984 #3326 üzenetére
Elindult a digitális sugárzás Szekszárdon
Az Antenna Hungária Zrt. 2012. június 5-én elindította a digitális földfelszíni televíziós sugárzást a szekszárdi Kálvária-hegyen található telephelyéről.
A MinDig TV és MinDig TV Extra programok az 52-es, 37-es és 67-es csatornákon érhetők el a megyeszékhelyen.
via fb
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Dave1984
őstag
Sziasztok.Valaki tudna mondani pontos dátumot,h.a szekszárdi erősítőt mikor kapcsolják be?Honlapon csak annyi szerepel,h.júniusban!Ok,de hányadikán:-)
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
azbest
félisten
a)
Ez esetben a box scart kimenetére tehetsz elosztót (500 - 2000 Ft közt látni [link]) amibe a mostani tévét dugod, meg a másik tévéhez vezető hosszabb scart kábelt. Viszont nem tudom, ez mennyire rontja a kép minőségét. Meg az is lehet, hogy olyannal működik csak jól, amin kapcsolgatni lehet, hogy melyik kimenetét használja. Másrészt érdemes megnézni, hogy annyi méteres scart hosszabbító mennyire drága, mert lehet, hogy nem éri meg. Szerk: mondjuk 5 méterért ez nem sok: [link]b)
a box scartjára egy régi videomagnó vagy rf modulátor kötése, amely a videó jelet kiadja normál antenna kábelen magából. Azt az antenna kábelt pedig két felé osztva a tévék rf antenna bemenetére kötve mindkét tévé ugyanazt az adást mutatja. Valószínűleg némileg rosszabb lesz a képminőség így.c)
az egyik tévét lecserélni hdmi bemenetes újabb fajtára és a lapostévé a hdmi kábelen, a crt tv a scart kábelen csatlakozna a tévéhez.Talán a b a legolcsóbb, azt hiszem. A távirányítót persze csak a box látóterében tudod használni.
(#3325) Nordik:
persze behozható minden csatorna mindkét tévén. Persze egyszerre mindkettőn csak ugyanazt, hisz a boxból kimenő képet mutatják. A boxon lehet csatornát váltani úgy is.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Mindkettő?
Ha igen akkor egy scart elosztó(jó minőségű ami kiegyenlítőként tud) és egy olyan hosszú scart kábel ami oda elér.
Vagy egy RCA kábelekkel ahol a kép jól szigetel.
Ha nem akkor csak kábelek kellenek, mert az elsődleges a HDMI-n megy.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Nordik
őstag
2 szobába mediaboxxal együtt be van vezetve a kábel. Szeretnénk a harmadik szobába is adást, viszont az nagyon ritkán lenne használva. Nem lehet megoldani egy kábel áthúzásával, hogy ne kelljen oda is külön havonta fizetni a boxért?
-
BTO
őstag
semmi sem tökéletes
-
galiba1
csendes tag
válasz kigyi_23 #3311 üzenetére
Én is kínlódtam annak idején a Karancsi adóval (A-38, B-55, C-62). A 38-as jött 84%-os erősséggel, a 62-es 70%-al. Az 55-ös meg csak 20-22%-al. De ha az arrébb vittem az antennát 1m-rel, akkor az 55-ös jött 70%-al a 62-es meg sehogy. Úgyhogy maradt az eredeti helyén, mert nincs előfizetésem rá. De amióta megemelték a Karancsi 55-ös teljesítményét, azóta felugrott 82%-ra (elég érdekes, mert annyira sok nem volt az emelés). Bár azóta a szlovákot (54-es) nem tudom fogni. Szóval az adó antennák elhelyezkedése a tornyon sem egyforma. Vannak amik feljebb vannak, vannak amik inkább nyugat felé néznek, stb. Mivel a tornyon is van egy korlát, hogy már egy része foglalt, tehát oda már nem tudnak új adó antennát szerelni. Ezért is lehet, hogy az egyik mux adói jobban sugároznak feléd, a másik mux kevésbé. Egy kis antenna állítás a közepes erősségre mindkét mux-nál, biztos van olyan pont.
-
-
kigyi_23
addikt
Mi lehet az oka annak, hogy a "B" Multiplex lefedettsége ilyen csekély? Talán az analóg sugárzás foglalja a frekiket, vagy mi? Mert ugye Kab-hegy nem gyenge adótorony és nincs rajta a B csak az A meg a C. Amúgy meg érdekesség, hogy elvileg 100KW ugye mindkettő, de különböző jelerősséggel fogható nálam a két multiplex ez máshol is jelentkezik?
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Bozek
nagyúr
Hát, én a helyedbe nem sok reményt fűznék hozzá.
Itt nincs fent a Diána tér se:
http://frekvencia.hu/dvb-t-hng-bmux.htmNa meg amúgy is elég gyenge lesz a jel, az "A" multiplex-en a Misina-tető 61,7 kW-al ad jelenleg, míg a Diána tér 0,13-al fog adni.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
"ÚJ DVB-T TELEPHELYEK ELINDÍTÁSA
Augusztus: Kis teljesítményű telephelyek: Pécs-Diana tér."
Kíváncsi vagyok, Kozármislenyben be lehet-e majd fogni...[ Szerkesztve ]
-
kispuszli
csendes tag
Aki tudja segítsen!!
A beltérihez az antennát hogyan kell pontosan beállítani,mert egy idő után (2-3hónap),
nincs jel,ami addig jó volt az hirtrlen elromlik????
http://kmdholding.com/hu0bsnf
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest