Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr_Syrex
senior tag
A következő 1-2 hétben szeretnénk átállni UPC direkt-ről MinDig TV-re.
Mivel még nincs a célnak megfelelő, normális tetőantennánk, ezért ennek beszerzése az első.A lefedettségi térkép szerint nem számíthatunk a legjobb értékekre:
Ezt igazolja a domborzati térkép is:
Viszont az ajánlott forgatási irányok között az alábbi 4-et adja meg sorrendben:
1. Kékes
2. Széchenyi-hegy
3. BP Száva utca
4. VácTehát a kérdés az lenne, hogy milyen antanna javasolt? (Pl. egy TELEVES DAT HD jó választás lehet?)
[ Szerkesztve ]
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Dr_Syrex
senior tag
sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy ilyen DVB-T tunerem, de a helyen ahol szertném használni 0 jelerősséget mutat a mellékelt kis botantennával és mimel ez egy társasház földszintje (belső udvar), ezért ezen én sem lepődtem meg túlságosan.
Egy megoldás lenne jó szerintem: ha a tetőre hihelyeznék egy antennát és levezetnék egy koax kábelt (kb 25m a tunerig).
A kérdésem az lenne, hogy milyen antennát szerezzek be, hogy jó vételt kapjak.A lefedettségi térkép szerint itt narancs, vagyis közepes vételi minőség:
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest