Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Intruder2k5

MODERÁTOR

válasz Batib #12060 üzenetére

Szia!

Ez sajnos manapság egy rohadtul túlárazott router, erre nem tudok mást mondani! Ahogy azt Te is mondod, még Linksys gyártmányból is vannak újabbak, jobbak, gyorsabbak, és olcsóbbak! Szerintem próbálják kihasználni a legendáját, vagy nem is tudom... Ha körülnézel a hardverapro-n (és más hirdetési oldalakon), akkor láthatod, hogy a reális ára valahol 4-5 ezer HUF körül mozog, persze csak a 4MB flash-el rendelkező, BroadCom alapú változatoké! Ezek a v1-v4 közti modellek! A v7 majdnem, hogy eladhatatlan, talán 2-3k-t kapsz érte. Persze vannak hirdetések 8-10 ezer HUF árban is, de azok ott is lesznek! Ha valóban el is akarod adni, akkor szerintem 5k egy megfelelő állapotban lévő, és jó HW verzió! És a kereslet? Hát ezt nehéz megmondani, sajnos mostanság kevés a pénz, kevés a vásárló, mindent nehéz eladni! Főleg karácsony után még több lesz a levetett cucc!

Az oké, hogy g-s WiFi van a TV-ben, de mennyire van a routertől? Jelszint megfelelő? Nem nagyon zsúfolt a környék WiFi-vel, és esetleg más hálózatok zavarnak?

Új hozzászólás Aktív témák