-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
válasz
Jamboo529 #3827 üzenetére
3,5ös vinyó? mert a 2,5 ös beszerelésével lehet problémád, 3,5ös bővítő kerettel lehetne csak, vagy valahogy házilag... mert sineket kell szerelni a hdd oldalaira és úgy csúszik be.
hát a hang nézőpont kérdése, halk duruzsolás mint a gépemé
ha nincs más zajforrás a szobában akkor hallod, de másik szobába nem hallatszik át.
cserélni mindent lehet, csak találni kell ilyen méretűt, de szerintem inkább csak a szabályozást kellene megoldani.
Torrent úgy van, hogy a beépített az 10et tud egyszerre kezelni, így komolyabb torrentezéshez ez nem jó. viszont más olyan nas-t nem fogsz találni amiben ez jobb lenne.
csak házi barkácsolással lehet, itt is volt róla egy írás: http://logout.hu/cikk/zyxel_nsa-210_es_a_transmission/bevezetes_ffp-stick_telnet.html
én még nem próbáltam ki de 90%ban kell hogy működjön a 310 és 320on is.
dettó 25ös upc.
igen van nyomtató szerver és streaming is.
nálam most 10%a foglalt a memóriának, media szerver megy a többi nagyjából ki van kapcsolva rajta. (ftp, torrent, stb)
szerintem ezzel a résszel nem lenne gond.. de passz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Videós, mozgóképes topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Új Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Laptop Tablet 16" -30% i7 150U 10mag 16/512 2K OLED
- HP OMEN Gaming 16-wd0000nq - ÚJ 16" GAMER notebook - i5-13420H, 16GB, 512SSD, RTX 4050 (6GB)
- HP PROBOOK 460 G11 (9Y7S7ET) - ÚJ - 16" üzleti notebook - U5 125U, 16GB, W11pro
- Cisco ISR 4331/K9
- Remek áron dobozos új Lenovo Ideapad Gaming 3 Ryzen 5 5500H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 2050garancia