-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JóGéza
aktív tag
"DeltaKeyCo erőteljesen túláraz, és (egy hónapja még így volt, most nem néztem) EU-s törvényeket sértve nem magyar áfával számláz, hanem franciával. Ez persze neked jó, mert valamivel olcsóbb lesz a vége, de ha megkapják ezért a jól megérdemel adóügyi büntit, akkor derül ki, hogy eléggé tőkeerősek-e vagy bedőlnek."
Amennyiben 10000€ alatti az online értékesítés az adott országban, akkor a székhelye szerinti áfát számithatja fel a kereskedő.
Szerk.: Helyesírás.[ Szerkesztve ]
-
Molydeus
őstag
Jahogy ez ilyen elő- előrendelés...
OK, akkor várok, a Keygem akkor is szimpatikusabb, a másik kettőnél, ha nem olcsóbb náluk, de a PT is jobb opció, mint a kicsik, ez nem is vitás. Nekem a candy-vel sem volt eddig problémám, igaz, csak raktáron lévő dolgokat rendeltem tőlük.Köszönöm, az akksikat tudtam.
Úgy szoktam nekiugrani, hogy a kit-et rakom össze a legdrágább elemekből és az extrákból jön a többi, így néha kicsivel jobb áron jön ki.
Viszont a tri-mode összességében csak akkor lenne jó nekem, ha működne a PCB az aksik nélkül is (ha jól tudom, ez nem is olyan triviális kérdés).M.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Lightyear - befektetési app
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
- Roccat Vulcan II Titan II Mechanical Billentyűzet.
- Aula membrános gamer/multimédiás billentyűzet
- 25.02.03 UTOLSÓ BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest