Új hozzászólás Aktív témák
-
ph2012
senior tag
Rendszeresen ezt az üzenetet kapom az Edgétől: [link].
Engedélyezzem a Gépházban a Tartózkodásai hely adat megadását?
-
makoss
veterán
Üdv!
Üdv!
Ezeket az Edge böngészőjének könyvjelző ablakoknak a címeit, hátterét, számát, stb hogyan lehetne testreszabni?
-
ph2012
senior tag
A Windows 10-ben a Visszajelzési központ app-ba írtam egy javaslatot ezen a címen:
Search for the Edge Browser - (Keresés az Edge böngészővel)
Légyszi nézzétek meg, szavazzatok rá és véleményezzétek.
A lényege, hogy az Edgében a jobb klikkes menüben legyen "keresés a Google-val" menü. Ilyen: [link]
Köszi!
-
Pierre75
senior tag
-
TRob1
veterán
Megnéztem 1 asztalin (nvidia vidkari), 2 laptopon (1 nvidia, 1 intel vga), de nem láttam semmi rendellenest. Csak a videó látszik full képernyőn mindegyiken, sehol semmi csík. Úgyhogy passzolom.
ui: Én sem használok kodekpakkot, soha nem is használtam. Mindhárom gépen 64bites win, mindegyik "frissen tartva".
-
Pierre75
senior tag
Edge YT lejátszásnál figyeltem meg azt a hibát, hogy fullscreen-ben a kép jobbszélén vékony fehér vonal látszik. Ha újraindítom a böngészőt akkor nem jelentkezik a hiba... egészen a rendszer következő újraindításáig. Orvosolható ez vhogy?
-
ph2012
senior tag
A Firefoxban van egy ikon amivel a beállított kezdőoldal nyílik meg. Erre gondolok:
Az Edgében nincs ilyen? A bővítmények között sincs?
-
ph2012
senior tag
Ha az Edge böngészővel akarom megnyitni ezt a weblapot ([link]) akkor alul egy mentés ablak nyílik meg és menteni akarja a weblapot. A Firefox simán megnyitja a weboldalt.
Az Edge miért akarja menteni és miért nem nyitja meg?
Köszi!
-
ph2012
senior tag
Nálatok működik az origo.hu? Ha elkezdem lefele görgetni megszakad az internet kapcsolat. A Firefoxal nincs ilyen gond.
-
ph2012
senior tag
Sziasztok!
A Firefoxból két jobb klikkes menü beépülő hiányzik. Ezekre gondolok: [link]
1. A kijelölt elem keresése Google-val.
2. A kijelölt angol elem fordítása magyarra.Ezek nincsenek az Edgében?
Köszi.
-
daimonion
senior tag
Elérhető az áruházban az Adguard kiegészítő az Edge hez..Az egyik legjobb a reklámblokkolók és webhelyszűrők között.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
A népszerű webhelyekhez nem lehet egy gombbal hozzáadni oldalakat?Csak a kimásolás webhely hozzáadása,beillesztéssel?
-
-
junior11
veterán
-
Pierre75
senior tag
válasz
junior11 #566 üzenetére
Pár napja a FF kapcsán tapasztaltam uezt. Az Edge használja a igp nyújtotta erőt, így tehermentesítve a cpu-t, míg pl az FF-nek ehhez bővítmény kell.
Lehet csak számomra meglepetés, de elérhető végre az áruházból az uBlock origin, amihez hozzáadható az I dont care about cookies így már lassan teljes értékűen használható számomra az Edge. (Szinkronizálást kellene még megoldaniuk.)
-
junior11
veterán
Egy érdekesség számomra: youtube 4K videókat próbáltam lejátszani a laptopon (i3 Ivy Bridge 3120M, 4GB RAM), több videót is próbáltam.
Chrome böngészővel kezdtem (legújabb, 56-os verzió), és akadozott, a proci 90-98%-on pörgött állandóan, Edge alatt meglepetésemre simán ment a dolog mindegyik videóval, nem akadt, beletekeréskor sem, proci használat 20-45%-on volt.
-
TRob1
veterán
válasz
netpeti98 #564 üzenetére
Hát ez roppant érdekes.
Az EasyList miatt nem megy a Tomshardware - holott Chrome alatt is benne van, és a HUN: Hufilter miatt meg a másik, aminél ugyanaz a 2.0-ás "AdBlock" lista van mint a Chrome-nál és elvileg AdBlocknál is...Mindegy, most betettem kivételek közé ezt a 2 oldalt, jobb ötletem nincs. (Ki nem kapcsolom a legnagyobb szűrőlistát
És a magyart sem. )
-
TRob1
veterán
Nálatok pl. ez az oldal megnyílik Edge-ben?
http://freewaresoftwarenews.blogspot.hu/
vagy
ez:
Régebben ment, most nem. És néha van 1-1 ilyen ami itt nem, Chrome-ba meg megy. Kattintva innen vagy könyvjelzőkből vmit menteni akar, beillesztve meg semmi nem történik nálam.
-
junior11
veterán
válasz
junior11 #558 üzenetére
Na a mai nap folyamán vmi csoda folytán a 2 gép között a szinkronizáció magától megjavult, háttérkép, csempék színe és egyéb beállítások is automatikusan leszinkronizálódtak az asztali gépre a laptopról.
Csak az MS Edge böngésző a 2 gép között továbbra sem akar együttműködni (bár ez a dolog a Win10 kezdete óta nálam nem ment), értem ez alatt pl. a böngészési előzmények, kedvencek, könyvjelzőhöz ha pl. az egyik gépen hozzáadok vmit a másik gépen az Edge-ben nem jelenik meg automatikusan, egyéb beállítások stb. - ezek a Chrome alatt nálam másodpercek alatt megtörténik a 2 gép között. Ilyen téren nálatok mi a helyzet az Edge-dzsel? Vmi tanács esetleg ez ügyben?
-
daimonion
senior tag
válasz
junior11 #556 üzenetére
Szerintem írj a supportra.
Nálam Lumia 930 telefonon és az asztali gépemen is tökéletesen szinkronizált mindent. Jelszavakat könyvjelzőket mindent. Azért Állok értetlenül a dolog előtt. Azt azért elég sokszor húzom újra a telót a különböző insederes hülyeségeim miattMég eddig /kopp kopp / semmi gond a szinkronizációval.
-
daimonion
senior tag
válasz
junior11 #554 üzenetére
Mint 2 kommenttel feljebb írtam ahhoz hogy minden eszközön szinkronizáljon nem elég hogy ugyanazzal a fiókkal vagy bejelentkezve hanem még le ellenőrzi hogy tényleg Te vagy-e. Amíg nincs meg az ellenőrzés addig nem fogja a jelszavakat szinkronizálni.
Gépház-fiókok-szinkronizálás, és ot vanhogy ellenőrzés.Ha arra rákattintotok akkor felugrik több lehetőség.Sms, email .Kiválasztod ellenörzés kapsz egy kódot beírod.Azután szinkronizálja a jelszavakat.csab2 Te is nézd meg ezeket
-
csab2
veterán
Elkezdtem használni az Edge-t.
Vannak itt azért még hibák bőven:
- Facebookon ha kommentelni akarok egy bejegyzést vagy cikket, van, hogy nem működik az enter és nem tudom elküldeni a kommentet.
- Jó ez a Mouse Gesture bővítmény, csak néha nem akar működni.
- Meg alapvetően néha lassúnak érzem az egész böngészőt. Rákattintok egy hivatkozásra és tök sokára kezdi el betölteni.
- A jelszavakat mintha nem akarná elmenteni. Rákérdez, leokézom és következő alkalommal megint be kell írnom a jelszót.
- Két gépen használom az Edge-t. Az egyiken beállítottam dolgokat, bekapcsoltam a szinkronizálást és a másik gépen újra be kellett állítanom mindent, mert nem szinkronizálta le. Mindkét gépen természetesen ugyanazzal a MS fiókkal vegyok bejelentkezve.Más is tapasztal ilyesmiket, vagy csak nálam nem oké valami?
-
daimonion
senior tag
válasz
junior11 #550 üzenetére
Passz nem tudom.Nálam minden eszközön be kell mennem a fiókokban és ott a szinkronizáció fülön van az hogy ellenőrzi, hogy valóban Én vagyok-e.Emailre küld egy azonosító kódot majd ha azt beírom akkor azon az eszközön is szinkronizál mindent.Én ezt a fiók hibaelhárítót nem kerestem még csak így infóként olvastam
Más a 15007-es insider buildban van pár Edge fejlesztés amik a következők
Microsoft Edge-fejlesztések:
Mostantól megoszthatjuk a böngészőben megnyitott lapokat más alkalmazásoknál a barátainkkal. Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy rákattintunk a menüben a Share fülre.
Adatok importálása (PC): Az új importálás fül segítségével könnyedén importálhatod a Microsoft böngészőbe elmentett kedvenc oldalakat, előzményeket és jelszavakat egy másik böngészőbe.
Webnotesz-fejlesztések: A Windows Ink új sávja már a Microsoft Edge böngészőnél is elérhető.
Szöveg nagyítása és zoom (mobil): A visszajelzések alapján a Microsoft Edge most olyan új funkciókat kapott, aminek köszönhetően mobilon is beállíthatunk egyedi zoomot egy meghatározott lapon.
Alkalmazás weboldalak: Egyes weboldalaknál, ha van Windows 10-es alkalmazás a gépen, a weboldal helyett az alkalmazás fog elindulni. Ezt a web-to-app alkalmazás-összekötővel bárki igényelheti a weboldalához.Gondolom a valamikor a tavasszal megjelenő CU ban is meg fognak jelenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest