- Mesterséges intelligencia topik
- Microsoft Excel topic
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Milyen routert?
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Én kb. 1 éve váltottam Chrome-ról. Kb. 1 hét múlva visszamentem a Chrome-ra, mert nem működött rendesen a könyvjelzők szinkronizálása és a jelszavak elmentése.
Most megint áttértem az Edge-re, mert megtetszett az a feature, hogy az iOS-en megnyitott weboldalakat a PC-n tudom folytatni. Abban bíztam, hogy az Edge baromságait azóta kijavították, hiszen közben két nagy update is kijött. Hát nem nyert, úgyhogy úgy néz ki, hogy megint mehetek vissza Chrome-ra. -
csab2
veterán
válasz
daimonion #922 üzenetére
Természetesen ugyanazzal a MS fiókkal vagyok bejelentkezve mind a két gépen.
Az is zavar, hogy hiába van bekapcsolva a jelszavak elmentése, bizonyos oldalaknál nem működik, nem menti el a jelszót. Olyan oldalakon, ahol a Chrome simán elmenti. Ilyen pl. az icloud.com. Nem is ajánlja fel az elmentést.
-
csab2
veterán
Két gépen használok Win 10-et, mindkét gépen Edge-t. Mindkét gépen be van kapcsolva a szinkronizáció. Miért nem működik? Az egyik gépen kb. 1 hete beraktam egy oldalt a kedvencek sávba, a másik gépen azóta sem jelent meg.
-
csab2
veterán
Elkezdtem használni az Edge-t.
Vannak itt azért még hibák bőven:
- Facebookon ha kommentelni akarok egy bejegyzést vagy cikket, van, hogy nem működik az enter és nem tudom elküldeni a kommentet.
- Jó ez a Mouse Gesture bővítmény, csak néha nem akar működni.
- Meg alapvetően néha lassúnak érzem az egész böngészőt. Rákattintok egy hivatkozásra és tök sokára kezdi el betölteni.
- A jelszavakat mintha nem akarná elmenteni. Rákérdez, leokézom és következő alkalommal megint be kell írnom a jelszót.
- Két gépen használom az Edge-t. Az egyiken beállítottam dolgokat, bekapcsoltam a szinkronizálást és a másik gépen újra be kellett állítanom mindent, mert nem szinkronizálta le. Mindkét gépen természetesen ugyanazzal a MS fiókkal vegyok bejelentkezve.Más is tapasztal ilyesmiket, vagy csak nálam nem oké valami?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Battlefield 2042
- TCL LCD és LED TV-k
- Tudományos Pandémia Klub
- iPhone topik
- További aktív témák...