Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cs1csó
félisten
válasz XXLGuy #69785 üzenetére
Igen, főleg ha NEM az EDGE böngészőt használod. EDGE mellett ajánlott bekapcsolva hagyni. Az útvonal: kattints a tálcán lévő pajzs ikonra - majd katt az Alkalmazások - és böngészővezérlés opcióra és ott láthatod a SmartScreen opciót és ott a csúszkával ki tudod kapcsolni.
-
-
stuka20
senior tag
Csak kíváncsiságból, még mindig elég a defender vagy van más ajánlott vírusírtó a defender helyett?
[ Szerkesztve ]
-
XXLGuy
kezdő
válasz Jack Oneill #69779 üzenetére
Ma reggeli eset:
Torrentről szedtem le egy alkalmazást.
Beriaszt rá, hogy van benne valami kártevő. (az ESET meg sem szólalt.)
Másik gépen letöltöm ugyan azt torrenten, ott nincs riasztás. -
XXLGuy
kezdő
Sziasztok
Lehet elég amatőr kérdés, de ha használok valamilyen vírusirtó szoftvert akkor a defendert ki lehet kapcsolni valahogy win10-ben?
Köszi
-
Szellem.
Topikgazda
-
Synaptic
senior tag
válasz Szellem. #69766 üzenetére
Egy online , akármilyen játétékra elég rossz fényt vetne , ha egy mezei cheat-enginnel lehetne csalni benne. Egy offline játékban meg had ne érje szó a ház elejét emiatt.
Ezzel az erővel a hangos könyv is csalás mert nem kell elolvasni pl az egri csillagokat.Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Synaptic #69761 üzenetére
Nem értem az iróniádat. Aki csíter programot használ, az meg is érdemli, hogy bejelez neki a vírusirtó. Játékosként, sokkal durvábban lépnék fel a csalók ellen. Míg annak idején az IDDQD-val magadat szórakoztattad, addig ma például egy WZ-ban elég sok ember örömét keserítik meg a csalást használó nem nevezem meg kik.
-
Synaptic
senior tag
válasz stuka20 #69759 üzenetére
Nem a cheat engine-re ugrik , hanem az általa telepíteni szándékozott unwanted program(ok)re. Keress olyan verziót ami nem tartalmazza. 6.5 pl.
Plag : Ha beírom parancssorba , hogy IDDQD akkor bejelez a víruskereső ?
[ Szerkesztve ]
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
stuka20
senior tag
Üdv!
Miért lehet az, hogy windows defenderben kivételek közé tettem + engedélyeztem is amikor elkapta és még sem tudom feltelepíteni a cheat engine programot. Vagyis feltelepíti, de utána egyből jön a defender üzenet, amivel nem tudok kezdeni semmit. Hiába keresem start menüben vagy ahova telepítette, nincs sehol. [link] -
savior
őstag
A Bitdefender freeről mik a vélemények?
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Semplar
őstag
válasz Jack Oneill #69755 üzenetére
Nem verziószámot kellett volna váltani, hanem menedzsmentet.
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
Cs1csó
félisten
válasz Jack Oneill #69752 üzenetére
De mi? Az, hogy középen vannak az eddig bal oldalon lévő ikonok? Más kinézetű a fájlkezelő ikonok?
Van már kétablakos fájlkezelő, ReFS fájlrendszer? A Defender végre erősebb UI-t kap?Ami nekem elég lenne: UWP appok kukázása. Maradni a rendes 32 vagy 64 bites alkalmazásoknál.
Amit tényleg fejlődésnek éreznék, ha lenne egy a Vasember c. filmben látott Jarvis-hoz hasonló mesterséges intelligencia, ami tényleg több lenne mint a Cortana ami még magyarul sem tud.
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz Cs1csó #69747 üzenetére
,, Drámai változás nem lesz".
De igen! Drámai változás lesz! Pont erről szól minden.
Gyakorlatilag a létező összes dolog megujul és egy teljesen más rendszert kapunk. Lehet szépíteni, hogy egy update lesz és kész, de nem.
A defenderre kíváncsi leszek, kap-e végre valami jó kis grafikus kezelofeluletet és miben változik.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Ga3rieL #69748 üzenetére
Nem is értem mi a cél. 2023-ra kukázva lesz a 8.1 tehát nem marad más támogatandó oprendszer a WIndows 10-nél annak is alapvetően egy időben létező 3db build-jénél. (meg persze pár LTSC build)
Ezen változtatni fölösleges. Gyakorlatilag értelmüket vesztették a korábbi frissítésekkel integrált telepítők is mert a kumulatív upate-ek világában egy frissen telepített - MCT-vel létrehozott pendrive-val - WIndows-ra kb. pár db és nem is túl sok MB frissítés jön le és már naprakész is. Nem az van mint pl. a Windows 7-nél. -
Cs1csó
félisten
válasz Ga3rieL #69746 üzenetére
Nyugi, zavaros ez még ami idáig lejött:
- drámai változás nem lesz
- egyfajta upgrade-el majd át lehet rá térni és szerintem erre is ingyen
- nagyon jól megfogalmazta valaki, hogy a Windows egy "kényelmi" operációs rendszer tehát a legnagyobb fegyverétől a nagyfokú hardver, szoftver kompatibilitástól és persze a könnyű kezelésétől nem szabad megválni mert akkor ugye semmit sem fog érni vagy akár ennyi erővel akár át is térhetünk valamilyen Linux verzióraTehát nyugalom, jah és 2025-re van tervezve ami valljuk be még odébb van.
-
Ga3rieL
senior tag
Hali, milyen windows 11??? nem úgy volt hogy ez a 10-es lesz az utolsó win 10? és csak támogatásokat fog kapni a végtelenségig, és még mit tudom én mit? meg updateket?
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Semplar #69738 üzenetére
Nincs semmi baj vele, hogy ilyen olcsó. Gondolom vagy kivezetik, vagy lesz vele valami, mert ugye megvette őket a Norton.
Viszont, ahogy nézem egész sokat változik a Windows 11. Új Defender ikon lesz, de a GUI marad ugyan az. Pedig a Defenderre is ráfér már az újítás a külsőt illetően. -
UserX
addikt
Sziasztok!
Lenovo T420-ra feltettem a 255 HUF-os AVIRA csodát, az emailben lévő linkről töltöttem le a telapítőt. Elsőre annyit mondhatok, hogy kevésbé fogja, mint a KAV Free. 'Ajándékba' jött még 1 Androidos telepítési lehetőség, az működik a telómon. Az EICAR 1-et fogja...
1. Másnál is így néz ki? Valamiért Free-t ír ki, pár a plusz opciók működnek:
Nem találom a licenc adatokat sem.
2. Hol lehet kikapcsolni az automatikus megújítást, mert nem találom...? Mondjuk PayPal-al fizettem, azon csak mindig annyi van, amennyi éppen kell.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Kiskutya #69727 üzenetére
Ez sokan kihagyják, de igen ameddig aktívan nem jelzed, hogy nem kéred, és ezt nem ellenőrzöd le akár ha a programon belül van erre opció vagy akár pl. email jön a leiratkozásról addig nem lehetsz biztonságban.
Az Avast-ra panaszkodtak sokan, hogy ott csinálják ezt előszeretettel, persze ezek alapvetően "komoly" cégek, tehát ha szólsz akkor azonnal visszautalják a pénzt. -
Pano
addikt
válasz Szellem. #69718 üzenetére
A norton vásárlás miatt lehet megszűnik a fejlesztés és csak sima update-eket fog kapni a cucc. Nem feltétlen ez a kimenetel, de tuti biztos, hogy a norton üzlet áll a dolog mögött. Most az ember sokat nem veszít vele ennyi pénzért, csak hát na...véletlenek nincsenek
Impulzus vásárlásokkal még ezzel a filléres összeggel is be fognak húzni egy szép kis összeget így a végén.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
savior
őstag
Helló.
A Win 11-ben milyen a Defender?https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Szellem.
Topikgazda
[Avira Antivirus Pro 1PC/1Year 255 Forintocska]
Ez bárkinek megéri. Csak mire fel ez a nagy akció? -
Pano
addikt
válasz 78zolika #69715 üzenetére
Ha apple pay-ről gondolsz amiatt nem kell aggódnod, az kellően biztonságos. Online fizetés tekintetében, meg ha sajnos rámész egy scam oldalra és megadod az adataid, attól semmi nem fog megvédeni. Alkalmazáson belüli vásárlásokra meg ugyan az érvényes, mint az apple payre.
Körülbelül 36-ot?!
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Tanácsos iphone telefonra feltelepíteni valami védelmi programot ??
Köszönöm -
Hoffer
őstag
Erről mi a vélemény?
Bitdefender Antivirus plus 2019 -
-
snorbi82
senior tag
Egy banknal. Cisco védelmek, vpn-nel több lépcsős engedélyezés, cliens gépek mcafee, server felügyelettel. Előtte F-Secure, server felügyelettel. Mcafee lett mikor új szelek jöttek Orbánék körül...
Ciscot meg tudjuk, hogy tele kiskapuval, de amit eloirtak :([ Szerkesztve ]
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Filmvilág
- World of Warships
- Ukrajnai háború
- Lexus, Toyota topik
- Öregszem
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest