- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Windows 11
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
Hali segítsetek légy szíves! Régebben volt egy zsaroló vírus "támadásom" természetesen én voltam a hülye. Most már kicsit jobban parázok mindentől. A lényeg megnéztem van e lehetőség visszafejteni a cuccaimat. Előszőr felmentem ide : [link] ez az oldal miután megcsináltam mindent, ajánlott egy másik oldalt, hogy van visszafejtési lehetőség ami ez [link] . A kérdésem, ezt a bitdefender progit innen letölthetem nem valami kamu oldal?
-
Kiskutya
veterán
válasz
Winnie The P #66723 üzenetére
Használd a defendert lehet még jobb is.
-
Kiskutya
veterán
Av-test-en miért nincs webroot meg Emisoft termék tesztelve? Kíváncsi lennék mit tud mostanság.
-
Kiskutya
veterán
válasz
kiváncsi f.. #64859 üzenetére
Próbáld ki a fentebb írt avg-t most ingyenes az is én azt használom egy hete és eddig jónak tűnik. Magyar nyelvű nem fogja a gépet és nem kérdez sokat.
-
Kiskutya
veterán
Pár napja tesztelem a webroot secureanywhere-t és eddig nagyon pozitív a véleményem róla. Nemtom mennyire megbízható de az tuti hogy észre sem lehet venni hogy a gépemen van.
-
Kiskutya
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest