Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz Ga3rieL #69748 üzenetére
Nem is értem mi a cél. 2023-ra kukázva lesz a 8.1 tehát nem marad más támogatandó oprendszer a WIndows 10-nél annak is alapvetően egy időben létező 3db build-jénél. (meg persze pár LTSC build)
Ezen változtatni fölösleges. Gyakorlatilag értelmüket vesztették a korábbi frissítésekkel integrált telepítők is mert a kumulatív upate-ek világában egy frissen telepített - MCT-vel létrehozott pendrive-val - WIndows-ra kb. pár db és nem is túl sok MB frissítés jön le és már naprakész is. Nem az van mint pl. a Windows 7-nél. -
Cs1csó
félisten
válasz Ga3rieL #69746 üzenetére
Nyugi, zavaros ez még ami idáig lejött:
- drámai változás nem lesz
- egyfajta upgrade-el majd át lehet rá térni és szerintem erre is ingyen
- nagyon jól megfogalmazta valaki, hogy a Windows egy "kényelmi" operációs rendszer tehát a legnagyobb fegyverétől a nagyfokú hardver, szoftver kompatibilitástól és persze a könnyű kezelésétől nem szabad megválni mert akkor ugye semmit sem fog érni vagy akár ennyi erővel akár át is térhetünk valamilyen Linux verzióraTehát nyugalom, jah és 2025-re van tervezve ami valljuk be még odébb van.
-
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Ga3rieL #67732 üzenetére
Ahány termék és gép, annyi féle viselkedés lehetséges. A lényeg, hogy a legtöbb AV azt szereti, ha a telepítés után lefuttatsz egy teljes gépre kiterjedő ellenőrzést. Ha ez megvan, akkor használja a sját ellenőrző összegeit és csak olyan fájlokat néz meg, ami módosult, stb. Kaspersky például ilyen az iChecker és iSwift technológiáival.
Nálam egy gépen sem volt a gond a Defenderrel. Régebben ténylegesen láttam olyat, hogy lassabban nyíltak meg mappák amikben sok fájlt volt, de nem volt vészes. -
Cs1csó
félisten
válasz Ga3rieL #67735 üzenetére
Ki kell próbálnod a TE hardver+szoftver környezetedben.
Xelo
A programok indulása megfelelő a böngészés gyors, ezek a legfontosabbak. A fájlelérés vállalható. Az előbbit még kiegészíteném az egyéni preferenciával és érzékeléssel van aki egy adott terhelést már kritikusnak tart mások bőven megfelelőnek vagy a korább védelmeivel is hasonlónak érzékelte tehát nincs igazi előre- vagy hátralépés.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
tapasztalataim alapján mai napig jobban fogja a háttértárat mint a többi av. ssd-n kevésbé észrevehető, hdd-n erősen. nekem win pl ssd-n van, de seedelek 200+ torrentet hdd-ről, és defenderrel jóval lassabban tölt be a qbittorrent mint mondjuk kasperskyvel. másik példa: mappa tele rengeteg fotóval hdd-n, defenderrel lassabban tölti be a miniatűr előnézeteket a mappa megnyitásakor.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Amit észrevettem, hogy a program indulások forma-forma, főleg ha SSD-van egy viszonylag erős rendszer, ami talán lassabb ha pl. mappában van sok fálj akkor annak megnyitása első alkalommal "lassabb" gondolkodósabb.
Amúgy érdemes kipróbálni, mert rendszert hátráltató bug alig van benne, a többi AV-hez képest.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Ga3rieL #66423 üzenetére
Az említett oldalon én nem vennék semmit. Van rájuk panasz bőven. Persze a te pénzed. Nem hivatalos eladó, és feltűnően alacsony az ár.
Amúgy pedig ha szimpatizálsz a KIS-el, akkor érdemes lenne előbb a 30 napos trialt felraknod és ha elégedett vagy vele, akkor megvenni. A 30 napa alatt sok minden kiderül. A védelem tekintetében nem lesz gondod vele, mert a legerősebb védelem. Kérdéses, hogy lesz e zavaró bug vagy sem, mert ugye minden terméknél előfordulhat ilyen. -
Cs1csó
félisten
válasz Ga3rieL #58910 üzenetére
Hivatalosan nincs ilyen, hogy legjobb de jelenleg 3 megoldáson kívül mással nem érdemes foglalkozni ingyenes vonalon:
- Windows 10 esetén Windows Defender (legkisebb az esély bármilyen inkompatibilitásra ha úgy érzed nem is fogja a gépet akkor ez a legjobb megoldás persze böngészőbe pl. egy Ublock Origin és a fontos adataidról rendszeres offline mentés, a kritikus pénzügyek intézésére pedig kétfaktoros azonosítás)
- Kaspersky Free AV , magyar oldalról töltve magyar nyelvű a telepítő
- Avast Free -telepítésnál válaszd a MINIMÁLIS MÓD opciót és csak a web- , fájl- , és viselkedésvédelem modulokat telepítsd[ Szerkesztve ]
-
Dumi86
senior tag
válasz Ga3rieL #58912 üzenetére
Nálam a processzor erősebb valamivel de a többi ugyanaz mint amit írtál. Próbáltam én szinte minden ingyenes irtót, de mindig visszatértem a Kaspersky free hez.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Dumi86
senior tag
válasz Ga3rieL #58910 üzenetére
Kaspersky free-t ajánlom én, de majd gondolom más is ajánl majd valamit. Ingyenes vonalban top3ba van amit írtam
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Semplar
őstag
válasz Ga3rieL #55472 üzenetére
Felhasználási feltételek
Ez egy 3-6 számítógép hónapos licenc
Kapsz ingyenes frissítéseket hat hónapig
Kapsz tech support hat hónapig
Meg kell letölteni és telepíteni a programot, mielőtt ez az ajánlat lejárt
Lehet, hogy nem lehet eladni,Azaz:
Terms and Conditions
This is a 3-computer 6-month license
You get free upgrades for six months
You get tech support for six months
You must download and install the program before this offer has ended
May not be resoldHol láttál örök licenst?
[ Szerkesztve ]
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
-
blattida
nagyúr
válasz Ga3rieL #49174 üzenetére
Meg, az igényeimnek megfelel, a cis- használom meg időnként a ccav-ot ( meg teszt jelleggel sok mást is)..
GEPESZ66
Ha a keresőablak aktív, akkor látható, ugyanúgy, mint az összes av esetében. Egyébként nem, csakúgy, mint a többiek esetében.[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz Ga3rieL #49164 üzenetére
Comodo, Emsisoft, Kaspersky, védelem szempontjából ezek közül választanék, de nem tesztek alapján, hanem saját tapasztalataim okán, mivel a tesztek csak iránymutatásra valók, mivel úgyis a személyes vélemény, a tetszési index számít.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
AtHoS
nagyúr
válasz Ga3rieL #47097 üzenetére
"Azoknak a legkisebb a gépigényük"
....azok közül amivel eddig dolgod volt -> nézz rá egyszer webroot-ra (keresés közben is 60 MB alatt foglal a memóriából, amúgy 5-6 MB, keresés alatt a kezdéskor láttam 1 secig csúcs CPU terhelésre 18-20% használatot - 6700k 4.4GHz -, amúgy viszont 6-8%-ra terhel SSD mellett, IDLE módban viszont 0% környéke)
read-only mode on the forum
-
veterán
-
Kékes525
félisten
válasz Ga3rieL #47097 üzenetére
Másrészt kereséskor is alig terhelik a gépet (15-25%) közötti.
(Operációs rendszer: Windows 7 64bit Pro, Hardver: QuadCore Intel Core i5-2500, 4133 MHz, Asus P8Z68-V Pro/Gen3 4x4 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM,)
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
veterán
-
Kékes525
félisten
válasz Ga3rieL #47059 üzenetére
"10. Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
„Warez”: a szerzői és szomszédos vagy egyéb vagyoni jogok (vagy általában jogszabályok) által védett bárminemű szoftver / adat / képanyag / hanganyag / filmanyag / stb. jogosulatlan használatának elősegítése (információ megadásával, linkeléssel, bárhogyan); segítségkérés, használatra buzdítás (például: szoftver illegális regisztrációjához, működéséhez szükséges kód vagy azt kijátszó eljárás; elektronikus készülék szoftverének jogellenes megváltoztatása, kijátszása, megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívói)."
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Cs1csó
félisten
válasz Ga3rieL #46927 üzenetére
Ahogy (#46926) Jack Oneill írta nincs már emailes aktiváció. Tehát amint feltelepítetted az ingyenes Avast-ot jobb alsó sarokban van egy "AKTIVÁLÁS" felirat arra kattintassz ekkor feljön egy ablak jobb oldalt ingyenes bal oldalt fizetős kattintassz a jobb oldalira és kész aktiválva is van a termék.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Ga3rieL #46927 üzenetére
Akkor még egyszer leírom. Az 1 éves ingyenes licenszhez nem kell email cím! Jó párat aktiváltam már így, ma is egyet. Ha fizetsz 1 éves licencért, akkor biztos kell. De amióta az avg és avast egy lett, nem kell az ingyeneshez email cím, csak kiválasztod a telepítés után, mire kéred az 1 évet.
-
blattida
nagyúr
válasz Ga3rieL #46618 üzenetére
Hagyjuk már ezt a baromságot, már a múltkor is szóba hoztad ezt az agymenést, ami egy ökör alaptalan kitalálmánya. Nem tudom, minek kell ilyen ökörségeket kitalálni és tényként terjeszteni.
Ráadásul folyamatosan...ebből is látszik, hogy a szellemi atyja nincs tisztában az ilyen dolgok működésével.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz Ga3rieL #46181 üzenetére
Az abelssoft nem új, csak ezen a területen nincsenek régóta. Amúgy is, a különféle antiransomware megoldások eleve újak, nincs belőlük régi. Az más kérdés, hogy az íróik közül többen már régóta hips-eket fejlesztenek, de ez nem garancia semmire.
-
blattida
nagyúr
válasz Ga3rieL #46176 üzenetére
Védelem szempontjából a comodo, más aspektusból meg kinek, mi a fontos, mi tetszik, mik az igényei, hogy viselkedik az adott program az adott számítógépen stb.
Fizetősöknél nem tudok egyértelműen elsőt mondani.lacoka007
Mivel az is egy speciális viselkedéselemző fehér és fekete listával, ezért, valószínűleg nem hatástalan, de konkrét, saját tapasztalatom nincs vele, ki kell próbálni.[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz Ga3rieL #46171 üzenetére
Fizetősök között nincs benne a top 5-ben, viszont az ingyeneseknél benne van a top 3-ban.
Ha tudatos felhasználó vagy és nem jársz veszélyes vizeken, akkor a defender is elegendő.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz Ga3rieL #46163 üzenetére
Csak azt tudnám, hogy ki az az állat, aki ilyen bődületes baromságokat terjeszt/talál ki! Adatbázis oldalról nem lehet kártékony kódot futtatni, a programok saját sebezhetőségeit sem így használják ki (túl nagy meló, túl kis nyereség). Az exploitok valók/használatosak erre, ám azokat sem a saját szervereikről kapják meg, hanem a gondolkodás nélküli felhasználók segítségével szerzik be.
-
junior11
veterán
válasz Ga3rieL #46133 üzenetére
Nálam az volt a gond, hogy nem blokkolta rendesen a reklámokat és egyéb dolgokat, melyeket a másik 2 eddig teljesen blokkol, amúgy sokáig nem volt nekem sem gond vele, az utóbbi időben - pár hónapban - kezdte ezt csinálni, ezért váltottam, de lehet, hogy egy újratelepítés megoldotta volna a gondot, sebaj, van választék ilyen téren bővítményekből.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest