Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- AliExpress tapasztalatok
- Sérthette a magánszférát a Siri, 95 millió dollárban egyezett ki az Apple
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- Vírusirtó topic
- Hálózatokról alaposan
- Synology NAS
- Windows 10
- Mozilla Firefox
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
májkiy
tag
AVG már egy ideje folyton azt írja ki, hogy újra kell indítani a gépet valamilyen frissítés miatt, de hiába indul újra, megint csak ugyanazt az üzenetet kapom. Indítsam újra. És ezzel együtt nem működik az online szűrő sem, hibát ír ki.
Webroot-ról meg korábban hallottam itt, hogy megfér bármilyen vírusirtó mellett, de hogy máshogy működik. Valahogy azt vettem le, hogy a webroot nem nyújt teljes védelmet, ezért biztosabb, hogyha másik vírusirtó mellett működik. De akkor lehet, hogy rosszul értelmeztem. Ha elég önmagába, akkor nem érdekel, egyszerűen leszedem az AVG-t.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest