Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Másnál nem történt ilyen, ez most csak nálam jött elő?
A védelem Bitdefender TS, időnként kiírt egy sütit egyébként szerinte minden rendben van, mbam gyorskeresés nem talált semmit, hitmanpro normál keresés csak nyomkövető sütiket talált amiket kiirtott, adwcleaner ezt találta és irtotta:
Folder Deleted : C:\ProgramData\apn (üres volt)
Key Deleted : HKLM\SOFTWARE\Classes\AppID\{0A18A436-2A7A-49F3-A488-30538A2F6323}
Key Deleted : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{007EFBDF-8A5D-4930-97CC-A4B437CBA777}
Key Deleted : HKLM\Software\InstallIQ
A firefox fülön nem mutatott semmit, a gépet újraindítottam, továbbra is ezzel a szöveggel indul a hitmanproalert, ha az IE-t indítom ott nem mond ilyet hanem a szokásos Currently no intruders detected. Tegnap még nem volt semmi, ma bekapcsoltam a gépet és minden FF indításnálRyzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
lck
senior tag
válasz rayoliviero #26194 üzenetére
Évek óta nem tudják megoldani.
Megoldás: A programon belül nem kell engedélyezni, hanem a feladatütemezőben kell létrehozni egy feladatot, felhasználó bejelentkezésekor a legnagyobb jogosultsági szinttel induljon a peerblock.exe. -
LonGleY
veterán
válasz Gaberking #26191 üzenetére
Ajánlott lehet bármihez, de azt sem árt tudni, hogy olyanokat is megfoghat, amiket egyébként használnál (főleg, ha többféle listát is kiválasztottál), pl. Steam, egyes játékokat, auto update-eket stb. Ilyenkor meg kell nézni a felületén, hogy épp miket blokkolt, és azt feloldani. A Steam-nél külön rá kellett keresni a blocklistben valve és egyéb kulcsszavakra, hogy teljesen engedélyezni tudjam. Nem vészesen körülményes, de a http reklámblokkolása okozhat problémás perceket - ezt én pl. nem is használtam belőle.
[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
-
RawrRr
tag
Megjelent a PeerBlock 1.2 stabil változata, akit érdekel..
Eladó Lenovo A660 -> http://goo.gl/A4vitG (Garanciális, kártyafüggetlen)
-
micafighter
nagyúr
válasz blattida #26186 üzenetére
Hasonló vélemény fogalmazódott meg bennem is Fölöttéb érdekesnek tartom az McAfee helyezését is
Egyébként ha már McAfee, kíváncsi vagyok, mikor érik be az Intelnek a felvásárlás Bár arra tippelek első sorban az üzleti szegmensben elfoglalt pozícióját akarja megerősíteni egy hardver támogatású antivirussal.
-
blattida
nagyúr
válasz LonGleY #26184 üzenetére
Nem értelmetlen vagy fölösleges, nagy torrentbubusoknál hasznos tud lenni, én nem használom.
LiLxWaYnEx
Varázslatos és fölöttébb informatív, arról nem is beszélve, hogy mennyire hasznos...[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
King Unique
titán
A biztonsági cégek egy ideig még támogatják az XP-s termékeiket
Ez gondolom a program frissítésekre vonatkozhat, mert a definíció frissítések csak menni fognak support megszűnése után is ?
-
dokken
tag
Outpost Security Suite Pro 9 Free 1 Year Serial Key [link]
Promo Code: 8IJDI-G2KWK-4SG8S-8SWGS-GWG5X
1. promo code
2. név
3. email
4. hírlevél -
blattida
nagyúr
Egyre több felhasználójuk van, egyre több a nem hozzáértő, a piac pedig nagy úr, ennyi.
Én sem érzem fontosnak, maximum az adathalászat elleni védelem fokozásának van valós értelme.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
Lesz url- és tartalomszűrés + szülői felügyelet, valamint adathalászat elleni védelem, utóbbi fejlesztésén még dolgoznak, de állítólag már most is elég jól működik.
Hamarosan meglássuk, hogy mit sikerült ténylegesen alkotniuk, de én azt várom, hogy ezekkel még lesz dolguk, annak ellenére, hogy nagyrészt azért csúszik a hetes megjelenése, mert nem akarnak egy túl bugos terméket kiadni (mint például tették ezt a hatossal)...Jaks
Az egy prebuild képe, plusz egy korábbi béta fordításból származó információmorzsa...[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
mrszitya
senior tag
Kissé finoman fogalmaztál a DNS hatékonyságával kapcsolatban...
Pár hónapja még egyébként azt írta a Comodo fórumán az egyik admin kérdésre a webvédelemmel kapcsolatban, hogy feleslegesnek tartja.
Én remélem azért a vezetésük nem így látja, mert ezzel a hozzáállással mindenképp csak vesztenének. Legalább egy phishing-szűrést illene már a közeljövőben berakni. De ha a sok-sok netbiztonság terén alig-alig jártas felhasználók kegyeit is el kívánják nyerni egyre nagyobb számban, ennél többre lesz szükség.
Ha rákapnak a bulvárosabb magazinok a webvédelmes tesztek eredményeinek a publikálására, az nem lesz jó marketing a Comodo-nak.Szerk.: Csak most látom, @Jaks kolléga belinkelt cikkje szerint akkor lesz is webvédelem.
[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
bd tuzfalnal mi jelenti a kimeno programok szureset?
E30 (oo=[][]=oo)
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz blattida #26172 üzenetére
Remélem végre valamilyen webvédelmet integrálnak az IS-be ,mivel most a Siteinspector valamint a DNS funkcionalitása nem annyira hatásos a többi versenytárshoz képest . Böngészőtől függetlenül lehetne kihasználni a 2 modult (DNS kivétel)... Illetve majdnem kihagytam az egyik legfontosabbat ,hogy az enigmaval kezelt fájlok esetében is volt valami gebasz .
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
blattida
nagyúr
válasz micafighter #26170 üzenetére
Valamennyit.
-
blattida
nagyúr
válasz micafighter #26161 üzenetére
Olyan csak a tanuló és a játék módban van.
A hetesben lesz automatikus mód is, de arra még várnod kell.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
tyan
senior tag
Van egy adott számítógép, ezen fut xy védelmi progi. Tudjuk, hogy a védelmi programok nem nyújtanak 100%-os védelmet, a felhasználó pedig belefut egy olyan kártevőbe, amit az adott védelmi program éppen nem ismer. A felhasználó gyanútlanul futtatja a kártevőt tartalmazó programot, majd azt tapasztalja, hogy a gép olyan szinten lefertőződött, hogy a windows el sem indul.
A fentiekkel kapcsolatban az alábbi kérdés merült fel bennem: van-e olyan teszt, amiben azt teszteli a labor, hogy a fenti helyzet esetén mit tehet a felhasználó, hogy a gépe újra használható legyen? Főleg olyan esetben, amikor fizetős alkalmazást használ.
-
nagyúr
Van a Comodo-nak csupasz tűzfal programja is,az nem elég?Mintha ezt kértél volna.
-
LonGleY
veterán
http://i.imgur.com/eDOuRH3.png
Ennyi nagyjából, ezeken kívül még a Defense+ is kiszedhető. Nem fog sokat kérdezni, csak az ismeretlenebb programoknál.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz micafighter #26157 üzenetére
Tudom, én meg offban megjegyeztem egy apróságot. Ne vegye már mindenki így a szívére! Bár hízelgő, hogy elolvassáok és ilyen halál komolyan vesztek mindent. :]
micafighter: Én erre nem tudok jobbat, mint a Comodo 5.12. Gyors és megy XP-n. Felpakoláskor kiiktatható a Defense+ és a többi modul - ha gondolod. Bár manuális szkenneléshez jól jöhet az AV része.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Xp-re tudtok egy olyan ingyenes tűzfalat, amivel szűrni lehet a kimenő forgalmat?
Fontos lenne még, hogy ne kérdezzen sokat, a felhasználó számítógépes ismeretei nagyon kezdetlegesedek.
-
micafighter
nagyúr
válasz LonGleY #26156 üzenetére
A kolega kérdezte, hogy nem gond -e, hogy MBAM legfrisebb verziója fél évvel a 8.1 előtt jött ki, én erre írtam, hogy évekkel ezelőtti programok is mennek w8.1en, és erre hozzam személyes példát. Amúgy nincs baj a hszeddel, csak biztonság téren irreleváns a tömörítő program naprakészsége.
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz LonGleY #26151 üzenetére
Igen van belőle frisebb, és ezzel kezdődik a fórumának a nyitó postja:
This is a development version.
Don't use this alpha version to process important files and archives.
The code of this version contains big number of changes.
And probably there are some new BUGs.
If you use 7-Zip 9.32 alpha, check 7-Zip's forum periodically for updated information.
If you need more stable version, you can use previous versions: 7-Zip 9.25 alpha or 7-Zip 9.30 alpha.Ugyhogy egyenlőre maradok annál, jól müködik. Amúgy azért használok 2 éves release-et, mert nem találtam nála jobb alternativát, sem fizetősben, sem ingyenesben.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz micafighter #26150 üzenetére
Csak szólok, hogy van 2013-12-01 verzió is 7-Zipből. A körültekintő ember nem használ 2 éves release-eket programokból, és főleg nem írja ezt egy biztonsággal foglalkozó fórumon úgy, mintha természetes lenne. :] (Amúgy jó verzió, naponta használom, ezért bátorkodom ajánlani.)
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz RawrRr #26146 üzenetére
Az aktív védelme nem tudom, hogy mennyire jó, mi itt on-demand scanner ként szoktuk ajánlani a free verziót, magyarul kézi keresésre, mondjuk hetente egyszer frissíted és lefuttatod.
Az nem gáz, hogy 2013 áprilisában jött ki az utolsó MBAM Pro és én 8.1 alatt használom, holott nincs is hivatalos kompatibilitás ? -> ez nem gáz, én meg a 2011-09-16-os 7zip alfa verziót használom win 8.1-en
Ha jól müködik a program, akkor ne foglalkozz vele. Készül egyébként a 2.0-ás verzió MBAM-ból, zárt bétában van jelenleg. A külsö változni fog, de remélhetőleg a háztető alatt is várhatóak új dolgok Az új verzió már biztos, hogy hivatalosan is kompatibilis lesz 8.1-el.
Van más alternatíva erre a programra? (Aktív védelme a fontos) -> van több más alternatíva, akár ingyen is, de mindegyik mellett érdemes fent hagyni a MBAMot kézi keresésre. Ingyenes alternatívák pl Avast Free, Bitdefender Free, Qihoo 360, AVG 1 éves promóban, Webroot 180 napos promóban, Comodo. Mindegyiknek van elönye, hátránya, ezekre rátalálsz, ha rákeresel itt a topicban.
-
májkiy
tag
válasz micafighter #26148 üzenetére
Ok! Akkor nem fogom feltenni!
Volt hozzá promóció, amit igényeltem. Ha kell valakinek, írjon privátban nekem! 2015 január 10-ig jó! -
májkiy
tag
Az endpoint security manager (comodo) pontosan mire jó és hogyan működik?
-
RawrRr
tag
Az nem gáz, hogy 2013 áprilisában jött ki az utolsó MBAM Pro és én 8.1 alatt használom, holott nincs is hivatalos kompatibilitás ?
Van más alternatíva erre a programra? (Aktív védelme a fontos)
Eladó Lenovo A660 -> http://goo.gl/A4vitG (Garanciális, kártyafüggetlen)
-
CoolMan
MODERÁTOR
Az OFF részt töröltem. LonGleY ezt a stílust tényleg nem kell erőltetni.
[ Szerkesztve ]
-
Doom
aktív tag
Hello!
Az a gondom, hogy a bitdefender internet security 2014-et próbálgatom trialban Win7-en, és csökkentett módban nem indul el - mármint ha kézzel próbálom az exe-t indítani, rinyál, hogy valami service nem indult el, és hiába próbálom azt is elindítani, nem hajlandó. Lehet ezzel egyáltalán csökkentett módban vírust keresni?
Köszi,
D -
zed01
őstag
válasz Mikulásbá #26135 üzenetére
Tessék, 100 napos, nem fél éves, de az is jó lenne ha küldenének szériaszámot. De nem küldenek, csak ígérgetik.
http://www.tiploot.com/eset-smart-security-7-100-days-free-activation-key/
[ Szerkesztve ]
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
zed01
őstag
Vagy ha másképp nem megy, egy éves egy gépes G DATA Internet Security előfizetést tudok adni, ami 2014 dec. 21-én jár le, egy éves ESET Smart Security előfizetésért cserébe.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
zed01
őstag
Sziasztok!
Úgy tudom volt három hónapos és fél éves promóció az ESET Smart Securityhoz. A fél éves látszat szerint él, de én már öt napja kértem kódot három különböző ip címről, mailról de nem küldtek. Ha van valakinek felesleges és nem használja és elküldené nekem privátban, én nagyon megköszönném.
Üdvözlet és köszi, sziasztok.
-
rii
nagyúr
akkor legjobb lenne egy linux ....
nagyon "gáz" egy gép vírusírtó nélkül?
könnyen be lehet kapni egy vírust?persze ... oldaltól függ .. de ha csak RTLklub, origo index face freemail meg ilyenek lennének használva, amíg egy Lunixot fel nem teszek?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
törölt tag
Csatlakozom laudához XP védelem comondo tűzfal mellé?
-
rii
nagyúr
szabadna kérnem még tippet?
a bitdefendernek SP3 kellene (nemrég vettem ismerősöm anyukájának ezt a gépet, és SP2 volt csak rajta .. az SP3-at most nem merném megpróbálni)
a panda meg egész egyszerűen nem megy fel )-. a bitkolbász mikor eléri a negyedét, egyszerűen eltűnik a telepítési ablak )))-.
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
sziasztok
ismerősöm gépét eszméltlen lefoglalja az AVG ... 60-70-80%-ban ... egy régebbi IBM T40-es.
tudnátok kérlek mondani valami
- kisebb erőforrásigényű
- virusdefinicíókat rendszeresen frissítő
- ingyenes vírusírtót?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
LonGleY
veterán
A Google-ön keress erre választ! Előbb találsz minden bizonnyal. A másik, meg hogy az XP elfelejtendő, a rendszerpartíció meg átméretezhető. 2014-ben ne röhögtessetek már, hogy 5 vagy 10 giga bármit is számít, vagy hogy nincs 5 ezretek egy használt winyóra...
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Fire/SOUL/CD #26120 üzenetére
Valami mas megoldas esetleg? Amit irtam is, hogy ketszer van ott ugyan az, arra szukseg lehet? Nem egeszen ertem miert van ez.
-
félisten
Át kell méretezni a rendszerpartíciót(már ha van erre lehetőség). Léteznek olyan partíció-kezelő alkalmazások, amelyek adatvesztés nélkül meg tudják ezt oldani. Ennek annyi a feltétele, hogy az említett rendszerpartíción felül kellene lenni egy nagyobb méretű adatapartíciónak is, amin van megfelelő mennyiségű szabad hely... Ha ez adott, akkor megoldható "fájdalom-mentesen".
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
titán
Hali!
Tudnatok esetleg ebben segitni?: [link]
Az a baj, hogy a winfos particioja csak 5 gb es abbol elszippant 3.5 felet az endpint, igy szegenyem eleg szuken van. Esetleg xp-re egy megbizhato vedelem? Nekem az endpoint nagyon bevalt, ez a sonar iszonyat figyel, csak most belefutottam ebbe a gondba. A notin van boven hely, ott nem problem.
-
dlaccc
aktív tag
Sziasztok!
Lehet nem jó topikba írok. Szóval 2napja azt csinálja a gép hogy random megnyitja a start menüt, főleg böngészés közben csinálja(Chrome). Van hogy percenként többször. Ez elég zavaró teljes képernyős, játék, film stb közben.. AVG IS 2014-et használtam mindig is.. átkutatta a gépet de semmit se talált. A billentyűzet jó, nem attól van. -
Crytek
nagyúr
Érdeklödnék, hogy egy mobiltelefonnal amin pl van gmail, facebook stb hozzáférés és ha arra egy virusos program kerül mi az a legrosszabb eset ami történhet?
(Fogalmam sincs ismerem se a vírusokat és bízom benne hogy eddig nem is kaptam telefonra)
Azért kérdem ,mert elég sok netes játék ad ingyen cuccokat ha pl kitöltök egy kérdőívet, regelek ide-oda ,de elég sok "telepítsd fel a telefonra ezt meg azt az appot" is van.
A telefonon lévő adataimat pl egy txt-be tárold adatot vagy a gmail /facebook egyéb program belépési kódjait meg tudják így szerezni ?
Next PC Upgrade: 2022
-
bobalazs
nagyúr
válasz micafighter #26114 üzenetére
Kösz a tanácsot, akkor beüzemelem. A policáj cuccoshoz meg már volt szerencsém... Mondjuk ghostal vissza kellett raknom akkor az uccsó rendszermentésemet, úgy oldottam meg.
-
félisten
válasz bobalazs #26113 üzenetére
Pont olyan, mint a teljes verzió, csak miután lejár a trial időszak(mert nem 1 éves a licenc, pusztán 60-90-120 nap (lapos gyártójaként változó)), megveszed vagy leszeded, mert többet nem frissít. Ha meg szeretnéd venni, akkor vedd, viszont ha nem, akkor meg már most le is szedheted a Norton gyári takarítójával és felteszel valami más védelmi progit.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
-
bobalazs
nagyúr
Alaplaphoz mellékelt NIS (oem) mennyire jó, milyen róla a vélemény?
-
Joker88
őstag
Itt egy kis netbook , Asus EEE PC 1011PX .
Főbb adatai: 10.1" LED Backlight WSVGA (1024x600) , Intel® Atom™N570 Processor 1,6GHz , 2Gb RAM, Windows 7 SP1
Milyen antivírus illene rá, ami nem akasztja meg a gépet ? Ingyenes,magyar nyelvűre gondoltam mint antivírus..
[ Szerkesztve ]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
soldi3r
veterán
válasz micafighter #26109 üzenetére
de hulye vagyok, gondolhattam volna, hogy ilyet is lehet kossz!
igy viszont lehet, hogy marad a bitdefender free, vagy ceges f-secureE30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz micafighter #26107 üzenetére
koszonom, hogy osszeszedted a promos termekeket, meg alszok ra egyet, bar nem hiszem, hogy a 3 kozott olyan nagy kulonbsegek lennenek
eddig a win7 tuzfalat hasznaltam, de most minden programom szemelyesen szerenek csak kieengedni a netre
az utolso bitdefender promo-t kihasznaltam es 2 hetig mukodott is az 1 eves liszenszE30 (oo=[][]=oo)
-
micafighter
nagyúr
válasz soldi3r #26106 üzenetére
A bitdefender free elég korlátozott, szinte semmi beállítási lehetőséged nincs. A Bitdefender Antivirusban már van rendes kezelőfelület, meg néhány beállítás, de az már fizetős. Egyébként a Win 7 és újabb Windowsok beépített tüzfala megfelelő.
Szokott lenni Bitdefender Internet Security és Bitdefender Complete promó hébe-hóba, de most jelenleg nem tudok.
AVG 2014, 1 éves Promó: [link] van AV és IS is, amelyik szimpatikusabb..
Webroot 180 napos Promó: [link]
A Webroot programok elnevezése elég idióta, mert a legtöbb gyártónál az alap védelem az "Antivirus", viszont a Webrootnál az "Antivirus" védelmi szempontból minden funkciót tud. A Webroot IS jelszókezelővel tud többet, míg a Complete ezen felül egy rendszer karbantartót tartalmaz, és 25 GB felhő tárhelyhet, amivel szinkronizálni is tudsz a gépről mappákat, fájlokat.
[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
válasz micafighter #26048 üzenetére
en meg mindig ezen toprengek
a webroot es az avg promoja az IS-re is vonatkozik?
ugy latom, hogy a bitdefender csak av, de talan jobb lenne sajat tuzfal isE30 (oo=[][]=oo)
-
LonGleY
veterán
válasz mr.tamasbiro #26103 üzenetére
Nem ismerek shockwave-es alkalmazást, amúgy legújabb stabil Opera és Flash.
-
mr.tamasbiro
őstag
A mozillán a schokwave flash bővítményem mindig beakasztja a gépet.
Kinek mi van fent?[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
Az utolsó két hozzászólásomból minden kiderül mindkettőtök számára. :]
Mikibá: A 6.3-nál az volt a poén, hogy letiltott védelmek mellett is megfogta a böngészőt. A védelem még úgy rendben lenne, csak a böngészőindításra eléggé háklis vagyok, mivel naponta milliószor használom (és sajnos szokszor nem minimalizálom, hanem becsukom - hülye szokás).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Horgász topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest