- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
válasz
blattida #16036 üzenetére
CISből a legfrissebbet húztam le, mint mindig szoktam a comodo honlapjáról, de telepítéskor összeomlasztotta a rendszeremet.
(#16037) Mikulásbá: nem szoktam felelőtlenül kattintgatni mindenféle linkekre (max ami hülyeségeket spanom küld át skypeon
...), a spameket meg helyből törlöm. (azért tudom, hogy kb kiktől szoktam mailt kapni, ők meg a címjegyzékemben is benne vannak minden mailemben). majd egy hónap múlva azért biztos, ami biztos lefuttatok valami avg, avast, kaspersky vagy valamilyen vírusdetektort, hogy mennyire is jó ez a windows defender...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Politika
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!