Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calibos
addikt
Sziasztok
megvettem kasperszky 2012 tűzf csomagot, nincs is vele gond bár szerintem kicsit jobban fogja a gépet mint a norton 2011 tűzf. Kérdésem az lenne hogy a superantispy jól kijön a kaszperszkyvel? Van valakinek tapasztalata?[ Szerkesztve ]
-
-
W666W
tag
válasz maxika2004 #14491 üzenetére
A gépben van egy másik vinyó, másik xp-vel az okés. ...
ÉN azért azt megpróbálnám hogy a fertőzőtt vinyóról lehúznám a Ide sata kábelt nem tudom mivel csatlakozik rá majd az ép rendszert elindítva arra feltennék egy Comodo Cleaning essentialt Malwarebytes progit meg egy trial vírusírtót mondjuk Kaspersky, Bitdefender vagy az Ingyenesekt közül roboscan, avst AVG közül bármelyiket majd a fertőzőtt vinyót ha lehet USB-n keresztül csatlakoztatni és a vírusírtókkal leellenőrizni..ha az USB-s dolog nem megy akkor Ide Sata csatlakozó vissza és a jó rendszert elindítva bebootolás után leellenőrizni....
Esetleg megúszható a Format C:
-
nagyúr
Ez egy zsaroló stílusú vírus,ezt bekaptad.Próbáld meg CD-ről futtatott Kaspersky-vel egy full keresést,de előtte frissíts adatbázist.
Ezeknek vagy egy olyan típusa,amelyik letitkosítja a C-t,ezt nem lehet eltávolítani(magát az okozó vírust igen)
Ha ilyet fogtál ki,csak a format segít!A lényeg:fizetni semmiképp nem szabad. -
kispx
addikt
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Segitséget kérnék a következőkben !Netezés közben felbukkant egy ablak, full képernyőn,
( valami nagy magyar zászló meg rendörséges duma hogy ezt meg azt megsértettem fizessek ennyit meg annyit, persze forditóprogramos stilusban... )semmit nem tudok tenni vele, ujrainditás után ugyanaz, csökkentett módban szintén visszajön,
ha netet kihuzom akkor egy fehér képernyő lesz !
Csak az egér látszik egyedül, de annak is csak a kurzora ! ...
semmi menü...
Ctrl-alt-del-lel pedig csak a szokásos, kijelentkezés -ujrainditás stb.....
(XP van rajt )Valami ötletetek , van mit lehetne tenni , az ujratelepitésen kivül ?
A gépben van egy másik vinyó, másik xp-vel az okés. ... (azon nincs net )
onnan esetleg....?[ Szerkesztve ]
-
félisten
éles rendszeren(nem virtuális gép alatt), ugyanolyan OS alatt, naprakész frissítéssel és a tesztel védelmi alkalmazás adott verziójával és beállításával kell tesztelni. Ezen legutolsó kitételt sajnos nem minden védelmi alkalmazásnál lehet teljesíteni(mert már nem elérhető az adott build, stb).
A teszt egyből elbukik, ha egy olyan tesztet teljesít, amit a matousec szerint nem avagy fordtva, azaz a tezst szintén elbukik, ha olyan tesztet nem teljesít, amit a Matousec szerint kellene.
Természetesen ettől függetlenül tovább folytathatod a tesztet és a minden tesztfájlt elindíthatsz és a végén megnézed, hogy az x darab tesztből hány sikeres és hány nem.(ez a százalékos arány)
Erre mondom azt, hogy nem fogod tudni ugyanazt az eredményt kapni, sőt, sokszor nagyságrendekkel nagyobb különbséget fogsz tapasztalni(pl a CIS nem hogy 99%-t nem fogja lérni, de a 70%-ból sem jön ki)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Krystal_s
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #14485 üzenetére
Egyértelmű (nekem) , hogy csak a Firefox kiegészítőt tettem fel. Nem telepítek én ész nélkül semmit feleslegesen.
Nem is gondoltam, hogy a full ilyen kis agresszív, de eszem ágában sem volt feltenni. -
L7wy
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #14478 üzenetére
Rendben, majd nekiállok, mire figyeljek oda?
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
kispx
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #14485 üzenetére
Én a kiegészítőt csak az eszközök -> kiegészítők menüpontból raktam fel, de ugyanez a probléma nálam is előfordul.
-
félisten
válasz Krystal_s #14484 üzenetére
Melyik TL? (A full-t nem szabad telepíteni, csak browser-hez valót). Előbbi esetben a közel 300miB-os data jön le és a teljes rendszer biztonsági beállításait átkonfigolja és aggressive-ra...
(Mindent takarít magyarul)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Krystal_s
addikt
-
Krystal_s
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #14480 üzenetére
Hm fura, előbb a beállításoknál kiírta, hogy TrafficLight utolsó frissítése ma volt, gondoltam vmit újítottak és azért jelzett itt az oldalra. Kiléptem Sandboxie-ból és simán elindítottam a böngészőt, de most meg azt írja, hogy T.Light utolsó frissítése ismeretlen és már nem jelez nyomkövetőt sem itt az oldalon.
Már korábban megnéztem és le is tiltottam az ipv6-ot, sőt cis-ben is kikapcsoltam az ipv6 szűrést, de akkor is folyamatosan jelzett a tűzfal. Napokon át próbáltam mindent, aztán meguntam és átállítottam Norton dns-re, Google dns-re és egyiknél sem jelzett a tűzfal, még aktív ipv6 mellett sem. Tehát ez csak Comodo dns bug lehet. Az ip, amihez minden program kapcsolódna állandóan, az is a comodo vmi angliai servere állítólag.
Norton dns megfelelne nekem, mert abban is van védelem, de ha károsnak lát egy oldalt és letiltja, hiába kérem, hogy hozza be az oldalt, nem teszi meg. Biztos emlékszel még pár hete írtam is itt róla. -
ƵøŁĭ
veterán
Holnap illetve pénteken a Forticlient,Zone Alarm Firewall + Antivirus Free,Roboscan kap egy pakkot .
Ezután vagyis a következő héttől ,minden második nap 2 free av lesz összehasonlítva ,majd 2 fizetős.[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Krystal_s
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #14480 üzenetére
Igen tudom, csak meglepődtem, hogy miért pont most kezdte el jelezni és csak itt ph-n...Eddig is be volt kapcsolva a Tracker Notification.
-
félisten
válasz Krystal_s #14479 üzenetére
Lenyitod a böngészőben és a Trackers-et kikapcsolod...(ez sima nyomkövető sütik ellenőrzése)
Comod topikban feltett kérdéshez(amúgy miért nem látlak MSN-en?) az IPv6 osztályú címek és az ezzel járó detektálás jelenleg igen húzós(anyagi szempontból) a szolgáltatóknak. CIS is (többek közt) felügyeli az ipV6 kommunikációt. rendszergazda joggal(mondom admin joggal) indítotott parancssorból add ki az ipconfig /all parancsot. Ha a a hálózati eszköznél(amin a net "jön"), DHCP IAID azonosítót, akkor a az adott hálózati eszköznél(magában az OS-ben) tiltsd le az IPv6 protocoll-t...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Krystal_s
addikt
2-3 hete kezdtem el használni a Bitdefender TafficLight-ot, de csak a mait naptól, amikor itt belépek, elkezdett jelezni minden fórumra. Bármelyiket megnyitom kiírja, hogy Trackers on this page.
Nahát ki kezdett el engem követni ?
Amúgy valami megváltozott mától az oldalban ?Azt nem tudom miért pont a Google-t írja, mert jelenleg nincs megnyitva más oldal.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
"Matousec teszteket általában szidni szokták, pedig nagyon szépen rangsorolja a programokat."
Tényleg minden tisztelettel, de vedd már a fáradságot és töltsd le a tesztcsomagot és tesztelj.
Utána meg lennék lepve, ha nem lenne fenntartásod a tesztel kapcsolatban.UI: Eddig is szidtam és ezután is fogom a Matousec tesztjét, mert nem teszt...
UI2: Szeretem az7 olyan hsz-okat(nem feltétlenül csak itt), amelyek arra buzdítják a felhasználókat, hogy elég a tűzfal. legyen ez intő példa(1 órán keresztül a lehető legmocskosabb oldalakon közlekedtem) és még a Linux-ot is sikerült bedöntenem, azóta valami kihalt nyelven dobálja fel percenként 3x a nem tudom milye nyelven írt, nem tudom mit jelentő ablakokat: [link] (csak kérdem, akkor egy Windows meddig tartana?)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
L7wy
őstag
Rosszul értelmezik sokan a teszteket, és akkor bizony félrevezetők lehetnek. A mai világban az adatbázis alapú blokkolás egy standard dolog. 10 éve pl bőven elég volt hetente frissíteni az adatbázist és annyi. Ma az adatbázis alapú védelem azért van, mert nem sok egyszerűbb technológiát fejlesztettek ki. Viszont ha már hozzáértők vagyunk, akkor olyat használjunk, aminek erős a proaktív védelme. Matousec teszteket általában szidni szokták, pedig nagyon szépen rangsorolja a programokat. Lásd például az előbb linkelt MRG teszteken Kaspersky-t szépen helyt áll a Zero Hour részeken, és matousec teszteken is úgy találták, hogy erős a proaktív védelme. Szóval amiért nekem nem tűnnek feleslegesnek ezek a tesztek, azok a proaktív riasztások megfigyelése. Ha egy program webvédelme blokkolja az összes linket, akkor az a teszt nekem sem jelent túl sokat. Amikor a rendszert úgy védi meg valami, hogy nincs adatbázisban a kártevő, akkor derül ki, hogy hogy mennyit ér a védelem, és nem az adatbázis alapú tesztek (rengeteg mintán végzett tesztek) 98%-a vagy 99%-a a döntő szerintem.
-
L7wy
őstag
A program tiszta valóban, így nem is antivírus riasztást kell várni. A proaktív védelmektől kell várni a jelzést.
Pl.:CIS 6.0 beta(#14475) mrszitya
Érdekes, hogy visszapörgetve kicsit és figyelve csak a zero részeket, Bluepoint, Emsisoft, Kaspersky állja a sarat.[ Szerkesztve ]
-
mrszitya
senior tag
válasz Visormail #14473 üzenetére
Hja, ezt a hips-sel vagy jobb viselkedéselemzővel rendelkező antivirusok alatt futtatva lehet lebuktatni, de mivel ez tesztcucc, nem teljesen mérvadó azért az eredmény. Zemana testloggereit pl. a Comodo hipse jelzi.
Amúgy ezt az oldalt érdemes megnézni érdekességképpen: MRG Effitas Flash Tests
A teszt menetéről röviden itt írnak.
Itt zeroday-es, elsősorban adatot tolvajló cuccokat töltenek/futtatnak, aztán pár órával később ismételnek. -
tyan
senior tag
Elnézve a teszteket nekem mindig a következő dolog jön le belőlük (és ezzel nem mondok újat): a józan paraszti eszet nem pótolja semmi.
Azt senki sem várhatja el egy védelmi programtól, hogy 100%-os védelmet nyújtson, max. valami ahhoz közelit. Érdekességnek jók a tesztek, de védelmi progikat reálisan összehasonlítani relatíve kevés mintát tartalmazó kártevő pakkok segítségével szvsz nem sok értelme van. Sok esetben akár félrevezető is lehet. -
addikt
válasz Visormail #14470 üzenetére
mbam free-vel kézi ellenőrzés szerint szintén tiszta. Átjöttem másik winre, no az F-secure 2012 magától jelzett már a simulator program indításakor (tehát el sem indult még hogy rányomhattam volna benne a start gombra):
Egyébként kézi kereséssel meg ez is azt mondja rá hogy tiszta
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
addikt
Letöltöttem az elsőt a Keylogger Simulator-t, avira nem szól rá semmit ha futtatom, ill kézi ellenőrzéssel is azt mondja rá hogy tiszta. A többiek se nagyon ugranak rá ahogy elnézem virustotal, lassan én is nod hívő leszek Na jó azért nem
Feldobtam a Zemana antilogger free-t, az szintén nem szól semmit viszont megakadályozza a működést, a simulatorban nem a leütött karakterek jelennek meg hanem mindenre csak felfele nyilak.Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
eternam
tag
Sziasztok!
Azt kérdezném meg hogy mit állítsak be a Comodo Antivírus Linuxban hogy lássa gmail fiókomat a vírusirtó mail gateway szolgáltatása a Thunderbirdben? A gmailt a Thunderbird automatikusan felismeri és bekonfigurálja, tehát alapértelmezett fiókról van szó, én semmit nem állított rajta.
Az emberek nem fogadták el az igazságot hatalomnak, ezért megtették a hatalmat igazságnak. Pascal
-
Pano
addikt
válasz Chosen #14462 üzenetére
Sok különbség van, a legfontosabb talán, hogy:
- Kevésbé bugos = sok hibajavítás
- Jobb eltávolítás
- Rendszerterhelése kisebb
- 5.2-ben már van felhő és HIPS. Bár utóbbi inkább dísz jelenleg, de az első fontos.Ha váltást fontolgatsz mindenképp érdemes mindig a legújabb verziót használni biztonsági szoftverből. Mindjárt jön a 6-os verzió, így erősen ajánlott.
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
ƵøŁĭ
veterán
ESET Nod32 AV 5.2
Adatbázis alapú keresés %-os értéke: 94%
Maradék fájl futtatva.rendszer fertőzve:
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
L7wy
őstag
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Szellem. #14458 üzenetére
1. Képen a Kingsoft által kihagyott elemek ,futtatása után keletkezett fertőzés mennyiség MBAM szerint.
2.Képen Pedig az MSE.blattida: Két termék adatbázis alapú keresés során kialakult % érték.
riki: Pack tartalma tegnap volt 1 napos,azóta frissítést kapott minden termék.Adott esetben az a legfőbb kérdés az adott minta mennyire fertőzi szét a a gépet.Igen MBAM találatai láthatók,minden ismeretlen fájl futtatva volt így ami minta futtatva lett szépen szétfertőzött mindent.[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
motacilo
aktív tag
Írna valaki egy hosszabb szösszenetet a Sophos Endpoint Security programjáról? Most telepítem és kíváncsi vagyok a képességeire ill. hogy kell-e valami extra dolgot beállítani rajta!
Előre is köszönöm! -
Chosen
addikt
Sziasztok!
Nod32 Antivirus 4.2 és 5.2 között van különbség a felhasználói felületen kívül?
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
Kingsoft Antivirus 2012<--->MSE
77,8% Adatbázis alapú felismerés 78,9%
Maradék fájl futtatva.[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
W666W
tag
Hajts a videóban 0:05-höz, láthatod, hogy a Parental Controlba van két elem, az egyik a Malicious Website Protection, ez blokkolja a káros weboldalakat (valószínű hogy adatbázis alapján), így ez nem számít 0. napi védelemnek
Tudom ÉN ezt a progit használom..Azért kérdeztem..
Egyébként ITT meg tudod nézni hogy mi alaján blokkol a Forticlient Webvédelme...Egyébként meg köszönöm a kimerítő válaszodat igen hasznosnak találtam
-
xxe
csendes tag
Here also gives Malware samples http://www.tinyurl.com/94wfcev
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
A deepguard valóban felfogható védelemként, mivel gyakorlatilag egy speciális hips, amit eredetileg rootkitek érzékelésére fejlesztett ki az f-secure.
Mára azonban a finnek proaktív védelmének, képességének gerincévé vált.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
L7wy
őstag
Hajts a videóban 0:05-höz, láthatod, hogy a Parental Controlba van két elem, az egyik a Malicious Website Protection, ez blokkolja a káros weboldalakat (valószínű hogy adatbázis alapján), így ez nem számít 0. napi védelemnek (legalábbis az én szememben). 0. napi védelmek az olyan cuccok egy védelmi szoftverben, amik:
a) vagy megfigyelik a program működését, és a károsnak bizonyuló tevékenységeket blokkolják, vagy lehetőséget adnak a blokkolásra
b) sandboxba teszik azt a fájlt ami nem biztonságos (tehát ha megjelenik egy vírus, de még az égvilágon senki sem használta, a védelmi szoftver sandboxba dobja, mert nem biztonságos)
c) reputation (magyarul kb hírnév) alapú védelmek megnézik a fájl futtatása előtt, hogy mennyire elterjedt az adott fájl a védelmi szoftver által kialakított közösségben, amennyiben kevesen használják, vagy rossz a közösség véleménye a fájlról, lehetőséged van blokkolni.
...
A webvédelem tehát nem 0. napi védelem, annak ellenére, hogy a videóban jól kezelte a "0. napi" vírusokat. A dns szerverek szintén adatbázis alapján dolgoznak, azaz nem fogják blokkolni az éppen megjelent vírust azonnal, így azok se 0. napi védelmek.F-Securenak van egy DeepGuard nevezetű modulja, ami 0. napi védelem (ha jól tudom). Ez azonban a tesztvideóban nem védte meg a gépet teljesen, így én nem tekintek rá egy hatékony védelmi szoftverként.
-
W666W
tag
Figyu valamit nem értek itt van pl ez a teszt.
Forticlient Preventon testItt a cuccos Parental Controlja majd mindent blokkolt..Akkor ez azt jelenti hogy JÓ a nulla napi védelme ????
Azt mondjuk a Routeren Beállítom pl Comodo Secure DNS-t vagy Open DNS-t vagy Norton DNS-t és ezek ugye már Router szintjén nem engednek a káros webblapokhoz akkor a nulla napi védelmem jó ???? -
L7wy
őstag
válasz Szellem. #14439 üzenetére
Az adatbázis erősségének tesztelésére nem való, ez igaz. Viszont 0. napi védelem tesztelésre szerintem elmegy. Tegye az antivírus sandboxba, vagy védjen a HIPS , viselkedéselemző, cloud, vagy valamilyen reputation alapján, de legyen képes megállítani azt, ami nem biztonságos fájl, vagy legalább értesítést adjon, hogy valami valamit akar ezzel meg ezzel csinálni, engedélyezed-e.
-
-
ƵøŁĭ
veterán
Szeretném megkérdezni, melyik ingyenes termékeket , gyötörjem friss packokkal ha van rá igény ?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
L7wy
őstag
Nem nevez senki bénának, csak járj utána a dolgoknak jobban, nézz több tesztet, megérted majd, hogy ér valamit.
1. Ha valamilyen spéci dns szervert használ, rámegy vírusos oldalra, akkor a dns szerver nem hagyja jelzés nélkül, azaz látni fogod, hogy a dns szerver blokkolta.
2. Ha megnézed a videót, látod, hogy valamit csinál a vírusirtó, ha meg nem akkor azt látod killswitchben valószínűleg.
3. Mit lehet megállapítani? Leginkább azt, hogy mennyire jó a 0. napi védelmük. Ha tegyük fel mint a 10-et kivédte (ez csak példa), még nem jelenti azt, hogy jó, mivel kicsi a minta (megeshet, hogy szerencséje volt), de ha a tíz közül átjut valami, vagy netán több is, akkor el kell gondolkozni, hogy megbízható-e a védelem.Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
W666W
tag
Most nevezzetek bénának és érthetetlennek de Én akkor sem értem ezeket a teszteket bemásol egy csomó címet az IE be és megnézi, hogy az oldal bejön vagy nem..Ha bejön akkor letölt ugye valamit az esetek többségében..DE és most jön a kérdés Mi van akkor ha Router szinten be van kapcsolva egy secure DNS meg a vírgámban meg van Parental Control ..és mondjuk a kettő közül valamelyik nem is engedi betölteni az adott lapot...Akkor olyankor mi van ?? Benézett a ló az ablakon ?? Hiszen a fenyegetés nem jut el a vírusirtóig sem ..
Nekem ezek a tesztek csak arra jók, hogy megnézem őket ad a kb képet és megállapítsam hogy most már egyre több ember vagy haveri kör van aki a You tube-on ilyennel foglalkozik
Pl Languy99 , Malware doctor , Winsevenholic stb stb
De mindegyik kb ugyanazt a metódust használja...Tehát egy ilyen You Tube video teszten mit is lehet megállapítani egy adott progiról ????
Szerintem semmit mert ugye megint kilukadunk oda, hogy az Usernél nagyobb veszély nincs..
[ Szerkesztve ]
-
L7wy
őstag
F-Secure Internet Security 2013 Test and Review
Számomra ez kicsit meglepő... F-secureban túl sok a védelmi vonal, hogy ennyire sok keresztüljusson rajta.[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
woodpaul
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek!
Elsőként a Kaspersky-t fogjuk kipróbálni. Majd beszámolok a tapasztalatokról.
Androidő
-
sz.j
nagyúr
válasz woodpaul #14423 üzenetére
Ha úgy gondolod, hogy ez segít, akkor: Kaspersky Rescue Disk használata
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
kispx
addikt
válasz woodpaul #14423 üzenetére
Kaspersky Rescure disk Vírusadatbázisát azért frissiteni kell.
Egy másik:
Avira AntiVir Rescue System[ Szerkesztve ]
-
woodpaul
őstag
Sziasztok,
Apám gépe bekapott egy nagyon veszélyes vírust (Win32/Dorkbot B).
Egyetlen esélyét az oprendszer megmentésére abban látom, ha egy olyan DVD-ről bootolunk, amely tartalmaz egy lecsupaszított operációs rendszert valamint egy friss verziójú antivírus programot.Évekkel ezelőtt voltak ilyen DVD image-k közkézen, évekkel ezelőtt nekem is segített.
Most mit ajánlanátok, ami friss? Vagy esetleg már van jobb megoldás is (pendriveról?) fertőzött gép megtisztítására?A válaszokat hálás szívvel fogadom!
Androidő
-
motacilo
aktív tag
Egy kis összefoglaló a QuickHeal IS-ről: [link]
Hát nem valami bíztató. -
W666W
tag
Miért ???
Malware tips
ennek az oldalnak a hivatalos forumából való ahol ez van írva és jelszóval lehet belépni
This forum is a resource for security professionals and enthusiasts to upload and download live malware samples.
Any links supplied in this forum can be expected to lead to actual live malware, and should be considered very dangerous!As such, following these links will most likely result in an infection.
Any possible damage to a users operating system or personal files from following any of these links is completely the responsibility of the user.If you do not know what you are doing here, it is recommended you leave right away.
For general safety this forum has been password protected however, if you understand and accept the risks, you can use the below password to remove this restriction.
The password for the Virus Exchange forum is : malwaretips
Enjoy responsibly!ahol külön kiemelik, hogy mindenki SAJÁT felelősségére használa az oldalt és csakis akkor ha megértette és elfogadta a kockázatot..
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
Udv!
Szeretnem kerdezni ,hogy regebben egy forumos kollega altal mukodtetett oldalon lehetett letolteni virus pack-okat , a vedelem tesztelesehez ,regelve is voltam ,egy ideje nem hasznaltam es most a mentett linkre mar nem jon be az oldal.Megszunt,vagy at lett helyezve?esetleg hasonlo oldalt tudna vki linkelni?
Mas:
Avast free antivirust hasznalok joideje,tulkeppen semmi problemam nincs vele ,de szemezek a comodo av-val,csak av-val a tuzfal nem kell.Avast-hoz kepest vajon visszalepes lenne a comodo vagy batran lepjem meg?tobbek kozott erre is kellett volna az oldal hogy ossze tudjam hasonlitani az eredmenyeket ,mivel comodo av-tesztet nem igazan talalok a nagy nevu tesztek kozott.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Az új McAfee mennyire fogja a gèpet?Anno hasznàltam akkor bejött.
Most Nod van fent ,decembern jàr majd le...
Lehet kiprobàlok màst ameddig a 6 nem jön.Thx
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
eternam
tag
Nem tudjátok, az Avira motorja integrálva lesz a felhős free Kingsoft Antivírusba is?
Tárgytalan, most látom a hivatalos oldalán a hozzászólások között hogy nem lesz integrálva.
[ Szerkesztve ]
Az emberek nem fogadták el az igazságot hatalomnak, ezért megtették a hatalmat igazságnak. Pascal
-
ƵøŁĭ
veterán
McAfee Total Protection 6.1 Beta
McAfee keeps you and your family protected while you surf, shop, and socialize online. Our complete security software offers protection against hackers, Internet cons, and dangerous websites. For the McAfee Total Protection 6.1 Beta we’re introducing a brand new design and the Vulnerability Scanner. This new feature checks for potential security issues in your programs and Windows files and installs the latest software updates to fix vulnerabilities.
With the new and improved features in McAfee Total Protection, you can:
• Navigate using touch technology
• Keep your PC safe and up to date with the latest software updates for Windows and your programs
• Get instantaneous protection with our fastest installation to date
• Eliminate threats instantly with enhanced, real-time scanning technology
• Stay protected with our integrated intrusion protection technology
• Prevent hacking and phishing attacks with even smarter protection
• Automatically remove threats from removable media drives, like USB keys
• Remove unnecesary files to help your PC perform at its best
• Protect your family’s privacy
• See what your children are doing onlineRelease notes and known issues
The McAfee Total Protection 6.1 Beta software runs on Windows 8, Windows 7, Windows Vista, and Windows XP Service Pack 3.
Here are the known issues for this Beta release:
• This version of the McAfee Total Protection 6.1 Beta does not support help. Learn more links do not open the WebHelp.
• When you upgrade to the McAfee Total Protection 6.1 Beta your screen resolution must be 1024 x 768 or higher.
• A script error might be displayed after you install the software for the first time. Restart your PC to fix the issue.
• McAfee File Vaults are removed during the upgrade. When prompted with the new security questionaire, complete the following steps:
Copy the contents from C:\Documents & Settings\Administrator\ LocalSettings\Application Data\McAfee Anti-Theft
Paste the copied files to: C:\Documents & Settings\Administrator\ Local Settings\Application Data\McAfee File Lock
Open McAfee Vault from My Computer or open McAfee File Lock from the McAfee Secure Centre Home Page
-----------------------------
A personal note from me to Windows 8 RTM users:
The McAfee installer disables Windows Defender as usual.
DO NOT on any account re-enable Windows Defender in Windows 8 RTM as that particular version contains an Anti-Virus component and will interfere with McAfee.
(Windows Defender has changed from what was included in earlier beta versions of the OS and incorporates elements of Microsoft Security Essentials).
[link](ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
-
-
hamyka
senior tag
válasz Mikulásbá #14358 üzenetére
Köszy hogy szóltál
Ilyennel még nem találkoztam, olyanom már volt hogy amikor ki akartam kapcsolni a gépemet vagy valahogy így volt akkor zárolni akarta volna a hálokártyámat vagy mimet de nem sikerült neki mert megnyomtam a gombot és újra indítottam
Comodó új távlatok...........
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Yettel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Filmvilág
- Path of Exile 2
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest