Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
válasz Bjørgersson #17598 üzenetére
Szia!
McAfee esetleg?
Csendben teszi a dolgát.
Viszont bármelyiket választod, egyszer minimum be kell konfigurálni... Vagyis ajánlott.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
eternam
tag
válasz Bjørgersson #17598 üzenetére
BitDefender IS. Van benne autopilot mód.
Az emberek nem fogadták el az igazságot hatalomnak, ezért megtették a hatalmat igazságnak. Pascal
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan (akár fizetős) Internet Security csomagot, amit elég csak feltelepíteni és a leganalfabétábbak mellett is nyugodtan megvan magának a gépen? Nagybátyám nemrég vett magának egy notebookot és erre akar magának valami pöpec védelmet. Általában csak netezni szokott össze-vissza, néha Skype és ehhez hasonló alapuser dolgok vannak csak használva.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
LaleeeSan
tag
Szerintetek melyik a jobb comodo firewall + avast free vagy a cis free?
Másik kérdés meg mi a különbség a cis free meg a pro között azon kívül hogy van az a virus mentes gari vagy mi a szösz?Through 20 years of effort, We've successfully trained everyone to use passwords that are hard for humans to remember, but easy for computers to guess.
-
-
-
choco01
addikt
Ez megint ilyen kis "vicc" ?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
BoB
veterán
Sziasztok
Bitdefender Antivirus Plus 2013 Giveaway! (azaz ingyen adok kódot)
1 gépre, 1 évre, teljesen jogtiszta.
1 embernek 1 kódot küldök, 5 darab van.
Ebben a hónapban aktiválni kell különben lejár.
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
blattida
nagyúr
Attól nem fog több pontot elérni, mivel alapvetően nem a tűzfal válaszol, hanem a d+, azaz a hips.
Itt az lenne a megoldás, ha kitörölné a clt.exet a megbízható fájlok közül vagy paranoidra rakná a defense+-t.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
zolee0307
őstag
Aha, köszi, majd kipróbálom. De ha minden letiltra van állítva, akkor semmit sem enged ki-be a tűzfal, vagy ilyenkor nekem kell engedélyezni mindent?
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
zolee0307
őstag
Feltelepítettem a CIS-t, így 1-2 nap használat után azt tudom mondani, hogy a gépterhelése nem nagy (kb. roboscan szintű), a full scant is rövid idő alatt megcsinálja (a roboscanhez képest fele annyi idő). Full scannél azért már fogja egy kicsit a gépet. Jó, hogy magyar, illetve elég sok beállítási lehetőség van benne, ill. amikor rákérdez vmi-re, akkor érthető, részletes a felugró ablak. Mostmár kezdem megszokni.
Viszont lefuttattam egy clt-t és csak 200 pontot kaptam. Vmi nincs jól beállítva? Mert szerintem ez az eredmény elég karcsú.j
[ Szerkesztve ]
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
blattida
nagyúr
-
t72killer
titán
válasz Fire/SOUL/CD #17581 üzenetére
Nem az első IT-Mann lenne, aki alapinfókkal nincs tisztában... 2008-ban találkoztam eggyel, aki nem tudta, mi az a BLU-ray disc... (Már bőven lehetett kapni)
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
félisten
válasz .HUman #17573 üzenetére
A KIK-es admin nem ismeri ezek szerint a Comodo-t(amúgy egy admin-nak kutykötelessége ilyen infókkal is tisztában lennie)
Akkor az egy ritka és szerencsés helyzet nálatok, ha nem "szorultok" warez-ra, többségében sajnos nem ez a helyzet.
degu
Sajnos ezt én sem igazán értem...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
szaki26a
aktív tag
Az egész oprendszert a biztonsag jegyeben terveztek. Ezert nem ferhet hpzza semilyen app pl az uzenetkuldo vagy a hivo modulhoz. Gyakorlatilag barmilyen adatot is szerez meg nagyon nehezen jutatna ki. A jo oreg fizetos smsek es hivasok pedig teljesen ki vannak zarva. Pedig milyen jo is lenne egy adott idopontban smst kuldo app
-
.HUman
tag
-
degu
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #17572 üzenetére
De mostantól minden más lesz,mert Samu-bácsi megdádázott,irt egy levelet MO-nak.
Erre,aki megkapta az *ellátmányt* intézkedett,és MINDEN Szolgáltatóval letöröltette az összes warez-linket!
Hát nem egy rendes ország vagyunk? Mit rendes? Van még egy ilyen lojális,szigorú,de megértő ország?Samu-bácsi mindig megmondja,hogy mit kell ! csinálnunk.
/Még jó,hogy nem a régi Nagy Testvérünk szólt be./verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
őstag
Sziasztok!
Bocs, hogy itt teszem fel a kérdést, de van-e valakinek fölösleges 90 vagy 180 napos Kaspersky Mobile Security 9 kódja? Windows Phone 8-hoz kellene. Még a múltkorában vásároltam Kaspersky One licenszet, de előtte jó darabig tesztelni akarom a cuccot és csak utána beaktiválni az éves kulcsomat, valamint megvárom, amíg lejár a gépemen a KIS, hogy ne menjen kárba a még 218 nap nagy része...
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
.HUman
tag
válasz Fire/SOUL/CD #17572 üzenetére
"Senki sem ezt mondta,"
De, hiszen írtam is: a KIK-es r.gazda mondta.
Lehet a környezetedben mást tapasztaltál, de jelen esetben nincs warez.
.
-
félisten
válasz .HUman #17571 üzenetére
"Szóval az államnak nincs pénze, így elintézik azzal, hogy warezolj MS terméket."
Senki sem ezt mondta, révén van ingyenes alternatíva a Comodo IS személyében, ami üzleti célra is teljesen ingyenes(nem tudok gépszám korlátozásról sem)
(Azt meg már csak a halkan jegyzem meg, hogy kíváncsi lennék, hogy abban az oktatási intézményben mennyi a warez OS-ek száma, mert nem csak ezen a területen, hanem számos más területen (állami- közigazgatási- önkormányzati stb stb) is igen elkeserítő a helyzet)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
.HUman
tag
válasz Fire/SOUL/CD #17570 üzenetére
Ezt tudtam, de gondoltam, nem biztos, hogy elég körültekintő voltam a kérdést illetően.
Szóval az államnak nincs pénze, így elintézik azzal, hogy warezolj MS terméket.
.
-
félisten
-
.HUman
tag
Adott: oktatási intézmény, mely vírusvédelmi megoldásra kért támogatást a KIK-től (Klebelsberg Intézmény Központ).
A KIK-es rendszergazda azt válaszolta, hogy nincs lóvé, használják az intézményben a Microsoft Security Essentials-t.
Ez szerintem nem legális. Jól tudom?
.
-
HZoli87
veterán
Olvashatóbb formátumban.
-
PapauZ
aktív tag
válasz HZoli87 #17561 üzenetére
2014-ről egyenlőre nekünk sincs semmilyen infónk... Ha a korai zárt béta program el is indul majd valamikor április-május táján, a publikus bétáig (elméletben) mindenkit NDA köt, nehogy bármilyen infó is idejekorán kitudódjon.
Ezt a "kiszivárogtatott" infót amúgy már lassan 1-1,5 hete a német norton fórumon kitárgyalták, ott jelent meg először ez, hogy valaki valahonnan látott egy nem publikus alpha verziót. Hogy ennek lehet-e bármit is hinni...
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Reméljük, hogy a NIS topikjában is felmerült és windows x64 alatt nem használható védelmi funkciókkal is kezdenek valamit...
1. Code Injection: Monitors the Trojan horses or malicious programs that inject code into an application's process without triggering firewall alerts.
This category is not available if you use 64-bit version of Windows.
2. Window Messages: Monitors the Trojan horses and other malicious programs that manipulate an application's behavior to connect to the Internet without triggering firewall alerts.
3. Active Desktop Change: Monitors the malicious programs that use the documented interfaces that the trusted applications provide to transmit data outside the network without triggering firewall alerts.
4. Key Logger Monitor: Monitors the malicious keylogger programs that access personal information of a user on a particular computer by monitoring their keystroke activities.
5. COM Control: Monitors the malicious programs that manipulate an application's behavior by instantiating controlled COM objects.
Ez a lista azért eléggé gáz...
-
HZoli87
veterán
Nekem nincsenek sajnos infóim (PapauZ szolgáltathat esetleg), de Sandbox jöhet minden formában (bár szerintem igen csekély rá az esély).
Szerk: Látom innen van az infó, hát szép kis első post lenne az emberünktől. Legyen igaza.
"many improvements in speed" - jelenleginél is erőforrás kímélőbb és gyorsabb ?!
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
Az igaz ,hogy a Norton 2014 Beta május-júnuisra várható s sandboxot is fog tartalmazni ?
avast! 8 Release Candidate 1
Fixed issues from previous betas
- Some online content does not fit or is not translated yet
- IE WebRep plugin doesn't work
- AccessAnywhere computer list isn't sometimes refreshed
- avast! v8 now runs on Win8 too
- Problems with upgrading v7 to v8 on Win8 related to the network
- XP performance problem solved
- Automatic Profile detection in the firewall on Win7 solved
- No information popup on controlled PC when client is connected via avast! AccessAnywhere
- List of computers shows offline PCs and also those that don’t have AccessAnywhere activated
- BSODs & Webshield crashes fixed
- Problems with Security Center fixed
- Ad Blocker has now final facelift
- Stability issues with Outlook plugin solved
- UI might hang sometimes during connecting to avast! account
- Problems in data shredder solved
- After facebook registration setup might crash so reboot is required to start avast! service
- During softrial gui is not correctly updated
- Trial period could not be activated (update from v7 to v8)
- Missing pre-defined scan jobs (update from v7 to v8)Known issues in this version
- Not yet translated into all languages
- the Ad Blocker installation still need some tune up[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
-
choco01
addikt
Hali.
CIS vagy NIS lassítja kevésbé a gépet?Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
ƵøŁĭ
veterán
Dear Bitdefender Beta Tester,
Congratulations! You are successfully registered to the New Bitdefender Beta campaign. Your email has been added to our database, and we will contact you as soon as we’ve put the finishing touches on our newest product.
The New Bitdefender is sure to surprise you with both its new features, and new technologies. Not only have we increased scanning speed, but the impact on system resources is lower than ever. We really think you will enjoy testing this product!
Lastly, at the completion of our campaign, we will award the top beta testers with some cool gadgets, as well as an official Bitdefender Beta Tester Certificate.
Stay tuned for our email!
Sincerely,
The Bitdefender Team(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
zolee0307
őstag
válasz BigManus #17550 üzenetére
Arra gondolok, hogy kikapcsolom a telepítés idejére, majd miután beállítottam a cist, utánna visszakapcsolom. Feleslegesen nem telepítgetnék.
-
Janika21
tag
Sziasztok!
1. Mi a véleményetek a Panda Cloudról? Nekem most jelenleg Emese védi a gépem. Nem volt még vele semmi probléma. Reklámokkal nem zargat vírusom még nem volt soha. Úgy is mondhatnánk minden rendben.
Viszont érdekelne a Panda. Már csak azért is mert 1gb ram van gépemben és néha ha pörög a firefox is meg Emese háát mit is mondjak nem túl gyors és próbálok spórolni mindenen.
Nekem Emese kb 45-60 eszik.
Panda mennyit kb? Mit gondoltok ?
-
dbius
veterán
válasz kmarci25 #17504 üzenetére
Bocs, hogy eddig nem válaszoltam, de csak mobilról tudtam néha "beugrani".
Szóval az összeakadást úgy gondoltam, hogy a két viselkedéselemző együttes működése okozhat addig nem tapasztalt tüneteket pl. megakad a gép pár másodpercre, "gondolkodik", rosszabb esetben csontra fagy vagy kékhalál. Ezek egyáltalán nem biztos, hogy két aktív viselkedéselemzővel előjönnek, de az esély megvan rá. Mivel azonban nem használtam együtt ezt a párost, így erről nem tudok nyilatkozni, hogy hajlamosak-e ilyesmire.
Amire még lehet ilyen esetben számítani, hogy mindkét program egyszerre "ugrik"/megkérdezi egy-egy adott műveletnél, hogy mit tegyen, ergo kétszer kell "dönteni".
[ Szerkesztve ]
-
mrszitya
senior tag
válasz Ninja Chick. #17544 üzenetére
Mivel már van publikus bétája, abból is a harmadiknál járnak, szerintem max. pár hét, de amúgy hivatalos időpont nincs tudtommal.
-
BigManus
addikt
válasz zolee0307 #17545 üzenetére
Ha elakadnál, van külön topic-ja.
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
zolee0307
őstag
Köszönöm a válaszokat, a segítségeket. A cis mellett döntöttem, a magyar nyelv is elöny. Kiváncsi vagyok a roboscanhez képest mit fog mutatni.
-
Ninja Chick.
tag
Salaam!
Avast! 8 mikorra várható?
[ Szerkesztve ]
-
zolee0307
őstag
válasz eternam #17534 üzenetére
Mbam prot használok, szóval olyan kell, amivel nem akad össze. Ahogy a honlapokat olvastam a cis jobban tetszik, a za nekem nagyon erőforrás igényes volt. A cis víruskeresős része mennyire "jó"?
-
dokken
tag
Panda Antivirus Pro 2013 / Panda Internet Security 2013 Free 180 Days Serial Key [link]
A descargar gratis a letöltés, az alatta lévő szövegben van a serial key.
-
eternam
tag
válasz zolee0307 #17533 üzenetére
A Zonealarm összeakad a MBAM valós idejű védelmével (ez a Kaspersky motor átka, hogy nem tűr semmit maga mellett), a Comodo simán együttműködik vele. Szvsz a Comodo + valós idejű MBAM jobb mint a Zonealarm, ha viszont free MBAM-ot használsz valós idejű védelem nélkül, akkor a Zonealarm a jobb.
Az emberek nem fogadták el az igazságot hatalomnak, ezért megtették a hatalmat igazságnak. Pascal
-
zolee0307
őstag
Üdv. Gondolkozok azon, hogy lecserélem a roboscant (rendszertelenül még mindig csinálja ezt a real time service váratlanul leállt dolgot) egy másik ingyenes progira. Mindenképpen olyan kellene, amiben van tűzfal is és a gépterhelése nem nagy. Melyikre lenne érdemes váltani? Én a comodo internet securityra, vagy a ZoneAlarm free + fw-re gondoltam.
9Korábban, kb. egy éve ezeket már kipróbáltam, azóta javultak, vagy romlottak (felismerés, eltávolítás, védelem, gépterhelés)?
Számít az is, hogy ne legyen bonyolult a beállítása, használata. Illetve az mbam fenn van, az telepítésnél nem okoz gondot?
[ Szerkesztve ]
-
mrszitya
senior tag
válasz szabeska #17526 üzenetére
A changelog a hivatalos oldal fórumán olvasható, (de az egyik fejlesztő jelen van a Wilderssecurity fórumában is.)
YT-n van fenn jó pár tesztvideó már, amelyekből leszűrhető pl., hogy a webszűrője kiváló.
Egyébként rengeteg kritika érte/éri a megtalált kártékony, vagy tévesen annak vélt állományok kezelését illetően. A "nyomásnak" köszönhetően ezen már változtattak kicsit, de ígérik, hogy később még nagyobb beavatkozási lehetősége lesz a felhasználónak.
-
t72killer
titán
Találtam egy kis összefoglalót, hogy a win 7(/8?) group policy editorban milyen beállításokhoz érdemes hozzányúlni. Eddig csak az autorun-kilövést ("Turn off autoplay" és "Default behavior for AutoRun") intéztem innen, van pár egyéb hasznos kapcsoló is. Az 5-6-os pontok különösen érdekesek lehetnek, ha vendégekkel/rokonokkal stb. osztjuk meg a gépet.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Black Plague
tag
válasz Szellem. #17500 üzenetére
A 7.0 ás verziótól kezdve az Ikarus motor helyett Bitdefender motor van a saját A2-es motoruk melett ..Szerintem ez pozitív változás...Memóriaigénye meg 30 -50 mbyte ami szerintem szintén elmegy kategória ha azt nézem hogy manapság 4 giga RAM azért van a gépekben de 2 giga minimum..
-
szabeska
addikt
Sajnálom hogy a Bitdefender Free kiadásáról sehol egy átfogóbb leírás, teszt, frissítéskori changelog, vagy bármi Érdekes, hogy tesztgyőztes cég gyümölcse, mégsem lehet semmi infót találni róla...
[ Szerkesztve ]
F1
-
Orlin
addikt
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Narxis
nagyúr
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
-
BigManus
addikt
Megkaptam a cégtől a céges laptopra a Win8 Pro-t.
AVG IS 2013 ment rá, tökéletesen működik... Kíváncsi leszek, hogy lesz-e valami anomália.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
őstag
válasz petata #17517 üzenetére
Ez a szövegkörnyezetből nem derült ki egyértelműen. Erősebb védelem lehetne talán a Bitdefender Antivirus Free egy "halkra" állított Comodo Firewall-lal. Vagy a fizetősök: F-Secure, GData, Bitdefender, Kaspersky, Norton stb.
-
petata
őstag
-
őstag
válasz petata #17513 üzenetére
Két vírusirtót (AVAST+ESET NOD32) egymás mellett használni természetesen lehet, amennyiben azt szeretnéd, hogy belassuljon a géped, és sokszor nyomjon kék halált. A free MBAM mindkettő mellé mehet, mivel az nem rezidens védelem.
Az AVAST a jó minőségű, hatékony antivírusok csoportjába tartozik, de egy felelőtlen/kezdő szinten lévő felhasználónál szinte mindegy mit tesz fel az ember...
-
blattida
nagyúr
válasz petata #17513 üzenetére
Ettől még nem szar az avast, lehet, hogy csak egy féle kártevő garázdálkodott a gépen, amit az avast nem ismert föl, ettől függetlenül, nincs 100%-os védelem, nem tudom, hogy az édesapád vagy valaki más mit csinált azon a gépen, ilyesmi nagyon gyakran felhasználói közreműködéssel jön össze.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
zolee0307
őstag
-
petata
őstag
Sziasztok!
Korábban már érdeklődtem, mondtátok, hogy rendben van a NOD, édesapám gépén viszont rajtamaradt az avast!. Egyszer csak hihetetlenül belassult, lefuttattuk a programot, nem talált hibát. Egy másik - a notebook-osban ajánlott Malwarebytes - program pedig kimutatott 130 fertőzött fájlt. Egyből visszanyerte a noti eredeti sebességét. Ezek szerint az avast! sz@r, vagy csak különböznek valamiben a programok, és lehet egymás mellett használni őket?
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
M3oH
addikt
válasz kmarci25 #17501 üzenetére
En eleg regota EAM-ot hasznalok, kisebb kihagyasokkal. Most a komplett IS fut a gepen. Regebben tenyleg hajlamos volt neha FPre de ez mar sztem nem jellemzo. ES a hardverigeny is sztem atlagos (~20MB foglal az AV a mem.bol), bar en i7+ssd tarsasagaban hasznalom, nem nagyon veszem eszre, hogy fogna a vasat, netezest (BAr en webfilter reszet nem a hasznalom). Dual motoros, sajat + a Bitdefender, az adatbazis orankent frissit. DE probald ki, ha mar megvetted. Sztem korrekt vedelem, es nem kell hozza eromu.
-
kmarci25
veterán
Akkor ezek szerint tesztelni kéne, gondolom. Az összeakadás hogyan jelentkezhet? Valamelyik figyelmeztet pl. hogy inkompatibilis a másikkal? Vagy ennek más jelei vannak?
Plag: persze, nem kérdés, főleg, hogy már kifizettem. Úgyis ezt fogom használni. Azért köszi a figyelmeztetést, de tényleg nem tapasztaltam, hogy jobban fogná a rendszert, mint előtte a Panda IS.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
-
kmarci25
veterán
válasz Mikulásbá #17499 üzenetére
Azért gondoltam erre, mert az Emsisoft AM-et ingyen kaptam egy évre, és így mellé egy free tűzfallal, teljesen ingyé lenne az egész. Egyébként az Emsisoft IS egy AM-ből és egy tűzfalból áll és eddig az volt az infó róla, hogy megbízható, sőt, (igaz, hogy rövid) tesztelés után meg is vettem. Most akkor ez hogyan van?
Plag: ejjj. Ne csináljátok már... Pénteken vettem meg a terméküket...
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Path of Exile 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest