Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
#41133696 #21799 üzenetére
Rengeteg terméket nem lehet kiválasztani, ráadásul a számok mögött nincs konkrétan semmi...az eset is csinálhatna ilyet, ahol a robotemberük mozgása jelezné az eredményt, ugyanúgy nem lenne semmi értelme, a direkt reklámon kívül, ami végül is a feladata...
A comodo pedig csak a frissítésekben gyöngébb, bár nem sokkal, félóránkénti időintervallum van nálunk...
Az új aláírásod pedig...
legyél már egy kicsit kreatívabb, dolgozzanak a fogaskerekek!!
-
betyarr
veterán
válasz
#41133696 #21793 üzenetére
eegen...ezt be is akartam szkenelni a minap.soxor olyat csinálnak,meg írnak,hogy nem fizetnék ennyit ezért az újságért.sőt,a legújabb számban a gmailes és hotmailes mailfiókok feltörését közlik mint friss hírt.a legtöbben már el is felejtették...
no,meg elég erősen lehet érezni benne a nod reklámot
-
törölt tag
Az egyik hazai számítástechnikai nyomtatott magazin egy tesztet végzett 20 vírusírtó bevonásával, kicsit szerintem érdekes ,hogy hol IS-ek hol AV-k vannak feltüntetve, hol pedig 2009-es verziók versenyeznek 2010-essel...
Az általuk felállított sorrend a következő (az 1. a legjobb) :
1. Norton Antivirus 2009 pontszám: 99
2. Trend Micro Internet Security 2009 pontszám: 97
3. BitDefender Antivirus 2009 pontszám: 96
4. Bullgard Internet Security pontszám: 96
5. NOD 32 Antivirus pontszám: 94
6. F-Secure Antivirus 2010 pontszám: 94
7. eScan Anti-Virus Edition pontszám: 94
8. Kaspersky Anti-Virus 2009 pontszám: 93
9 .G-Data Anti-Virus 2010 pontszám: 93,
10. McAfee VirusScan Plus 2009 pontszám: 92
11. Panda Antivirus Pro 2009 pontszám: 92
12. Avira Antivir Personal - Free Antivirus pontszám: 89
13. avast! 4.8 Home Edition pontszám:89
14. AVG Anti-Virus Free 8.5 pontszám: 85
15 Spyware Doctor and AntiVirus pontszám: 84
16. VirusBuster Professional Home pontszám: 82
17. VIPRE Antivirus + AntiSpyware pontszám: 76
18. Dr. Web Anti-Virus pontszám: 67
19. Ashampoo AntiVirus pontszám: 67
20. ClamWin Free Antivirus pontszám: 21 -
-
válasz
Fire/SOUL/CD #21773 üzenetére
Persze, nem is azt mondtam, hogy most érezzék magukat lecseszve! Én is ilyen voltam a kezdetekben, problémába ütköztem és jöttem fórumra, aztán egyszer csak bevillant, hogy jééé mi lenne ha átnézném a súgót. Nem csak megoldást találtam és jobban megismertem adott szoftver működését hanem magáról a témáról is lehetett érdekes információkat szerezni.
Pl. elolvastam a PerfectDisk súgóját mert kíváncsi voltam, hogy mi van a sok marketing maszlag mögött és magáról a defragról is tanultam egy kicsit, legalábbis jobban átlátom. Most a Diskeeper 2010-et használom mert nagyon érdekeset írnak róla a honlapjukon, ilyen-olyan technológia stb. és elkezdtem olvasni a súgóját. Nagyon érdekes, akit érdekel a téma, defrag/karbantartás szoftveresen azok olvassák el.
Visszatérve a témára, természetesen erre van a topik, kérdezzünk ha nem értünk valamit, bugba futottunk vagy tanács kell. De van pár dolog amire a súgóban 2 perc alatt találunk megoldást. Én nem mondanám, hogy egy magyar nyelvű súgó megértéséhez komoly alapismeret kell, persze Gizi néni nem érti meg, de ő nem is fog a PH!-ra regisztrálni és beírni a problémáját hanem szakembert hív.
Persze van ahol nincs magyar nyelvű súgó, sajnos nem vagyunk egy nagy ország ezért nem mindenkinek éri meg lefordítattni, ez megint egy más téma...
-
Tosee
őstag
Sziasztok!
Írtam pár nappal ezelőtt, hogy avast vírust talált egy .xls dokumentumomba, és sajnos hiába rakom a kivételek közé akkor is riaszt a megnyitásnál! Bővebben
Küldtem is jelentést az avastnak, hogy fals riasztást észleltem, de nem érkezett válasz! Elég idegesítő tud lenni mert fontos adatok vannak benne! Érdekes módon a többi xls táblával nincs gondja, a különbség annyi köztü, hogy a többi nincs jelszóval védve!Feltöltöttem újra vírustotalra: eredmény
Csináltam újat, és átmentettem az adatokat, eleinte nem, de mostmár arra is ugrik!
-
betyarr
veterán
azt esetleg tudja valaki,hogy a cyberdefender-t miért tiltja a wot?
-
blattida
nagyúr
válasz
RaPiDsHaRe #21780 üzenetére
Ezek szerint nem egy hozzáértő. Akkor mbam, sas, esetleg a2...
nahh...megválaszolva...
lassú voltam...
-
Gorneck
legenda
válasz
RaPiDsHaRe #21780 üzenetére
Ezért kell olyat választani aminek nincs aktív védelme...Malwarebytes Anti-Malware és az a-squared Free. Szte a legjobbak között vannak és havonta elég őket frissíteni, majd átnézni velük a rendszert...
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Hali
Eset Smart Security mellé melyik kém program irtót javasoljátok felrakni? Ismerösnek kellene, és legyen kevés az erőforrás igénye. Mivel ő ezeket feleslegesnek tartja,mondván lassítják a gépét.
-
-
-
blattida
nagyúr
válasz
Szellem. #21772 üzenetére
Azért, ha ezt komolyan veszem, akkor a topik nagy részének nincs semmi értelme, hiszen a kérdésekre kapható válaszok megtalálhatóak a súgóban...a google-ban meg minden...mindannyian fölteszünk itt olyan kérdéseket, melyeket nem is kellene a csodálatos help-nek hála...
-
válasz
Fire/SOUL/CD #21773 üzenetére
Nem hinném, hogy fordítási bug lenne.
A Windows 7-be mi sem fordítottuk le pl.: A Sticky Notes-t, vagy a Windows PowerShell-t! Szándékosan maradtak honosítatlanok. -
válasz
Narxis #21771 üzenetére
Hali!
Hát azért a súgó, nem egy könnyed olvasmány és egy bizonyos alapnak kell lennie, mert egy átlag user egy kukkot nem fog érteni belőle, sőt megkockáztatom, hogy néhány gyakorlottabb felhasználónak is fejtörést okoz jó pár dolog. Persze ez nem csak KIS esetében van így, de KIS-nél "minden összefügg mindennel" szinte, nem annyira elkülöníthetőek témakörönként a dolgok.
Mondjuk a magyar verzióban is bent maradtak(nem tudom, hogy "véletlenül" vagy szándékosan) angol kifejezések, speciel engem nem zavar, mert pontosan tudom mi-micsoda, csak jelzem: [link]
Fire.
-
válasz
Narxis #21771 üzenetére
Ott a pont!
Érdekes, hogy minden programban ott a súgó, de senki sem veszi észre.
Pl. ott a windws tűzfal súgója. Sokan kérdezik, hog, hogyan kell tiltani vagy engedélyezni programot. Pedig ott a kiváló, honosított súgó, ahol részletesen le van írva minden.Ezek szerint a ejlesztők mindenhol fölöslegesen dolgoznak.
-
Gyerekek...
A Kaspersky súgójában minden le van írva halandó, érthető magyar nyelven. Tessék elolvasni azokat a részeket amit beállításnál nem értünk.
-
-
törölt tag
-
válasz
bajtokarpi #21765 üzenetére
Én ezért kultiválom jobban a Windows 7 tűzfalát, mert ott könnyen be lehet tenni az olyan programot a kivételek közé, amit nem szeretnénk kiengedni a netre. HomeUsernek sokkal egyszerűbb megoldás, mint 3rd party bonyolult tűzfalall-főleg a KIS- szarakodnia.
-
válasz
bajtokarpi #21763 üzenetére
Saját magadnak kell betenned a kivételekbe. Ott kell blokkolnod. Ahogy elnéztem a 2010-es KIS-ben, nem olyan könnyű ezt egy átlagfelhasználónak elvégezni!
Vagy, ha olyan a program, akkor a HIPS modul rákérdez, de ezek szerint erre nem tette. -
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Segítsetek légyszí, hol tudom a KIS 2010-ben beállítani, hogy semmiképp ne engedjen ki egy progit a netre,
Köszi
-
attiati
veterán
Ha szerepel egy program KIS2010 "gyári" feketelistáján, azt hol lehet kivenni a kivételek közül?
közben megtaláltam a tűzfal beállításoknál a programot, de egyiken sem tudok "editet" nyomni, és a program untrusted állapotban van. Hogy lehet ezt megváltoztatni?
-
Greenebola
senior tag
válasz
HZoli87 #21756 üzenetére
Hát van választék az biztos Ráadásul többnyire Ingyenesek és Jók is.
az Outpost topickba megírtam kíváncsi vagyok miért van ez a probléma vagy beállítási gond.
Én a PcTools használgatom Avira mellet ugyebár és nagyon bevált idáig a Webguard meg nagyon tetszik csak nálam lassít ,de a 10-be lévő Webguardról csak pozitívumot birok a idáig mondani. -
HZoli87
veterán
válasz
Greenebola #21754 üzenetére
XP-n jól működött 2 napig Outpost Pro (igyenes változat is jó volt), semmi fagyás nem volt, egyáltalán nem lassított. Csak mivel nem ingyenes a program, így egyenlőre háttérbe szorul. Online Armor ugye nem fut jelenleg 64 bit alatt. Lehet PC Tools lesz a befutó (vagy esetleg később a 4-s Comodo), de az is lehet hogy a végére maradoka WIN7 tűzfala mellett.
- Biztos bugos még WIN 7 alatt a program.
-
törölt tag
Gorneck, Hzoli köszi mind a kettőtöknek
Most már képben vagyokAmúgy VB licencet kapok a szolgáltatómtól, de amíg nincs meg a másik gép, nem kísérletezek vele
-
Greenebola
senior tag
válasz
HZoli87 #21752 üzenetére
Aha Értem.
És Tűzfalnak Avira mellé mit raksz majd ?
Win7 beépített vagy Outpost Pro-t ?(nékem viszont volt egy olyan problémám amikor feltettem az Outpost Pro-t mikor felállt a Windows akkor Nem volt netem.. Bekellet lépnem a Helyi kapcsolatba szétbontanom majd újra engedélyezni akkor volt Net ,de ez csak Outpostnál fordul elő.
Erre valami megoldást nem tudsz?) -
HZoli87
veterán
válasz
Greenebola #21751 üzenetére
Sajnos kb. 1 hétig nincs Webguard a kezem alatt. Mostani gépet újra húztam hétvégén (XP) és Avira Personalt telepítettem rá. (frissít eddig rendesen) Érkezőben van az új gépem 64 bites WIN 7-el, majd arra megy fel a Premium.
- F-Secure Client Security nem jelez semmit sem az oldalra.
-
Greenebola
senior tag
Hát én nem hallottam még róla ,de a WOT nem engedte megnyitni a a Weboldalt..
[Wot Eredmény]
HZoli87: Megnéznéd az a belinkelt weboldalt a Webguard mit lép rá THX -
vic70
tag
Sziasztok!Már jó ideje olvasom a topicot és most ezt találtam http://www.system-tools-software.com/spyware-removal/
Ismeri valaki? -
válasz
polonic #21746 üzenetére
Én is szeretek új dolgokat kipróbálni. Jó tudni az új megoldásokról, és ismerni más termékeket is! Nálam is csak az volt a lényeg, hogy megnézegessek új termékeket és tájékozódjak róluk.
A számomra, tényleg az Eset termékei jöttek be idáig. Nyílván voltak gondjaim, amik vírus problémák voltak, de ez inkább magamnak voltak köszönhetőek. Ahogy írtam, be lehet szívni mással is vírust!
De, örülök, hogy egyetértünk. -
polonic
félisten
válasz
Szellem. #21745 üzenetére
Egyébként az ESS-el nekem is pozitív tapasztalataim vannak. Évekig az eset termékeit használtam, kezdve a 2.7-es nodtól a 4-es ESS-ig. Semmi vírust nem kaptam be ez idő alatt. Ez betudható az ésszel netezésnek. És ebből kifolyólag egyet is értek veled abban, hogy lehet akármilyen a védelmi szoftver, ha felhasználó nem figyel oda. Én csak azért váltottam először Avira PSS-re, mert már meguntam az Eset termékeket, ki akartam valami újat próbálni. Aztán az avira is erre a sorsra jutott, igaz azt nem használtam csak 8 hónapig. És most NIS 2010 lett a favorit. Most ez tetszik nagyon. Bevallom a felülete miatt, tudom nem ez a lényeg egy védelmi szoftvernél, de mivel ésszel netezek, ebből a szempontból szerintem dönthetek a kinézet alapján valami mellett. Majd ha lejár a NIS licensz és jön az 5-ös ESS, akkor visszaváltok rá.
-
válasz
polonic #21744 üzenetére
Igen, jó, hogy kérdezted.
Jelen esetben az elmúlt hónapokban belementem abba, hogy próbálgattam az újabb AV és IS termékeket!
Volt amelyik iszonyat bugos volt, és problémáim adódtak vele, volt amelyik új és jó, és szép, de nem bízom benne, stb.
Aztán ma váltottunk egy pár szót az én Fire/Soul/CD barátommal, és rájöttem/tünk, hogy jelen esetben a számomra, és számunkra a legmegfelelőbb az ESET Smart Security.
Nem fogom favorizálni fölöslegesen a programot, de a számomra eddig tényleg ez vált be. Vele volt a legkevesebb problémám(mondhatni semmi), és az én gépemre, tökéletes védelmet nyújt.
Nyílván itt az számít elsődleges irányelvnek, hogy ésszel kell használni a gépet! Teljesen mindegy, hogy milyen terméket használ az ember, ha ész nélkül megy a nextnextfinish, akkor mindegyikkel be lehet szívni!Tovább nem részletezném, mert a lényeget leírtam. Nem szeretném, ha valaki azt hinné, hogy fölösleges dicshimnuszokat akarok zengeni. Nekem tényleg eddig ez vált be a legjobban az eddigi tapasztalataim szerint. Persze, más termékekről is írhatok pozitív tapasztalatokat!
-
gézu
őstag
Free BitDefender Internet Security 2010 Geniune License for 180 days
-
-
Jocy
aktív tag
Sziasztok. Az Avast 5-ről lehet már tudni,hogy mikor jelenik meg?
Aki próbálta a bétát mi a véleménye róla? -
ludla
őstag
válasz
cellpeti #21735 üzenetére
Én Használom a VirusBuster Personalt Win7 32bit alatt, és teljesen meg vagyok vele elégedve, nem fogja a gépemet pedig nem egy erőmű. Ez mellé pedig a Malwarebytes Anti-Malware és A-squared Free 4.5 használom és tökéletes.
És a héten frissül Új, 5-ös verziójú víruskereső motor.
Teljeskörű Windows 7 támogatás. A részletek Itt -
cellpeti
nagyúr
Üdv Urak!
VirusBuster mennyire jó?
Használja valaki? -
newgamer
aktív tag
Norton IS 2010-el eddig teljesen megvagyok elégedve, kicsit lassítja a gépet, de nem nagyon vehető észre, mint régen.
Aki még nem próbálta ki, annak megér egy próbát a próbaverzió. -
zed01
őstag
Én meg a McAfee VirusScan Plus helyett feltettem az A-Squared AM+Outpost Pro párost. Az volt a gond a McAfeeval hogy nagyon lassította a jobb klikk-et és enyhén lassította az alkalmazások indulását. Persze használtam a McAfee uninstallerjét is hogy kiszedjem a rendszert lassító dolgokat.
Tetszik a mostani védelmemben hogy kétféle reklámblokkolóm van, van az a2-ben is, és van az Outpostban is. Sehol nem látok egy fia reklámot sem. -
válasz
Narxis #21728 üzenetére
Igen, ez le van írva a dokumentumba.
Természetesen, használható abszolút a teszt, de teljesen én pont amiatt nem veszem figyelembe, amit a dokumentum ír. Sok AV pont a kifejlesztett technológiákra alapoz. Nyílván, nem tesztelnek AV-t, adatbázis nélkül. Kb. ez olyan lenne, mintha egy autót motor nélkül tesztelnénk. -
Azt vegyétek figyelembe, hogy ennél a tesztnél nem használták a termékek cloud rendszerét, nem kapcsolódhattak az internetre. Állítólag jövő héten jön az a teszt ami az AV-k teljes védelmét teszteli, tehát internetre is kapcsolódnak. Norton, McAfee pl. rendesen támaszkodik az internetre, míg mondjuk Kaspersky leginkább az url blokkolásnál használja a cloud-ot. Ezt olvastam, lehet nem így van, nincs már kedvem végigbogarászni a pdf-et. Szóljatok ha nem így van.
-
polonic
félisten
válasz
Szellem. #21725 üzenetére
Persze, iránymutatónak használom én is. Most emiatt nem fogom kidobni a nortont.
Nem olvastam el a szöveget, úgyhogy nem tudom, hogy leírják-e a tesztelési metódust.
De az jutott eszembe, hogy ez csak keresés alapján megy ez a teszt, a sonar ugye meg futtatásnál jelez, ha valami kártevő van. Ezt jól tudom? Tehát elképzelhető, hogy azon a mintán többet fogott volna meg ha futtatják is a kártevőket? Ezt értem a többi szoftverre is, ahol van a sonarhoz hasonló modul. -
-
törölt tag
http://www.bitdefender.com/site/Buy/quickRenew/
Itt baloldalt.
-
-
törölt tag
válasz
Narxis #21715 üzenetére
Nem feltétlen, a Bitdefender oldalán lehet ellenőrizni, hogy melyik licence melyik verzióhoz lett kiadva. Amit a promócióban osztogattak, az a 2008-ashoz volt kiadva, de a support is alátámasztotta, és hát a tapasztalat is, hogy a 2009-es / 2010-es verziókkal is kompatibilis... Szomszédom azt használja már vagy 200 napja, ő is kapott, még van neki vagy 130 nap hátra...
Tőlem akarta elkunyerálni az 1 évest- mivel én úgy sem használom - , de hát megmondtam neki, hogy azért egy cégnek sem szabad a jóindulatával visszaélni ... kicsit betegesen fösvény
Azóta Gtalkról is elhúzott, biztosan megsértődött, de különösebben nem hat meg
Pedig 3 promóciós licencet igényelt, csak annyira gyökér volt, hogy azt hitte 1 gépes licencek, így a fiainak is beaktiválta
Nekem már attól leesett az állam, hogy felhívta a BitDefender támogatását, mint ha vevő lenne... és érdeklődött ,hogy ő is használhatja e a 2010-es verziót, meg milyen technikai támogatást nyújtanak, illetve hát technikai segítséget kért, mert kukkot nem tud angolul ...
Ettől függetlenül mióta mondtam neki a Raymondot, azóta mindennap lesi, igaz a Google Fordító alap nála
-
válasz
#41133696 #21712 üzenetére
Ezek a promociók egy idő után lejárnak ha aktiválod ha nem, nem? Csak azért érdekes mert ha valaki szerez mondjuk 5db-ot 1 éves kulcsot akkor 5 évig tudja használni az adott terméket?
Pl. ASC 3 Pro promonál írták is, hogy ha használja user ha nem elkezd ketyegni az igényléstől számítva 3. napon a lejárat, tök mindegy hogy használja vagy nem. Asszem Kaspersky-nél is a Win 7-es promo kulcsok dec. 1-től mindenképp számolnak visszafele.
Vagy nem így van?
-
törölt tag
válasz
Krystal_s #21708 üzenetére
Ez jó kérdés...
Magam részéről azt gondolom, hogy az 1 éves promóciók olyan kedves gesztusnak is felfoghatóak, amely után ha elégedett az ügyfél a termékkel, akkor illik megvásárolni.
Nekem még mindig pihen az 1 éves promócióm, majd a 2011-es verzióval lehet kipróbálom
-
-
makaay2
tag
Valaki tud adni vmi segítséget a KIS 2010 beállításához? Jó a progi csak kicsit bonyorult a beállítása. Thx!!!
-
Krystal_s
addikt
válasz
Tetete1 #21686 üzenetére
nagy köszi Link-et !
sajnálom h nem lehet regelni, jobb lenne ha meglehetne szerezni külön a kulcsot is...mert nekem még majdnem fél évig érvényes a BD-m ,de jól jönne +180nap.
sztem ha letöltöm a megadott exe-t. még ha kivenném a kulcsot ,akkor is már elkezdené számolni , vagy mégsem ?
légysziii ha vki tud segítsen... -
törölt tag
Üdv!
más is blokkolja ezt az oldalt? mert avira igen .[link]
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest