Aktív témák
-
válasz
Gorneck #20698 üzenetére
Hali!
Azért Neked, mert egyrészt igazad is van meg nem is. Tétlen állapotban valóban "mindegy", hogy mennyit eszik egy AV(ésszerű keretek közt persze), de bizonyos funkcióknál nem mindegy illetve hogy párhuzamosan mit csinál az ember(10 weblap van megnyitva, fejleszt, online rádiót hallgat, stb stb).
Nem beszélve arról, amikor valakinek javasol az ember egy AV-t, akkor pont ezen oknál fogva célszerű megkérdezni tipikusan, hogy mennyi RAM muzsikál a gépben, mert lehet, hogy tétlenbe kevesebb vagy átlagos RAM-al is beéri az adott AV, de amikor meg pl elkezdene netezni, akkor nagy mértékben megnő ez az igény, aztán szinte lehetetlenné teszi a "szörfölést".Eddig még nem találkoztam olyan AV-val, ami a minimális rendszerkövetelményével azonos konfig-ra telepítve ne tette volna használhatatlanná a gépet...(elsősorban pont a RAM felhasználása miatt)
(Kivétel a Nod32 2.7...)
Fire.
-
-
-
HZoli87
veterán
Panda Cloud Antivirus 01.00.00 - (Final-Free): Link
-
wwhy
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #20694 üzenetére
-
válasz
Gorneck #20692 üzenetére
Hali!
Hát minél kevesebbet eszik valami a RAM-ból, az nyilván abból a szempontból jobb, hogy több jut más alkalmazásoknak, persze ilyen 100MB-os tételek nem nagyon számítanak manapság, hisz 2/4/8Gb+ memória van a gépekben. Az, hogy mennyire fogja egy adott AV a gépet, nos az sincs sok esetben összefüggésben azzal, hogy mennyi RAM-ot használ az adott AV, hisz pl tétlen állapotban a KIS2010 meg az ESS4 kb ugyanannyit, de ugye az nyilvánvaló, hogy melyik fogja lényegesen jobban a masinát. Az már "inkább" durva, hogy pl a KIS2010 full scan közben simán 1G feletti ramot használ fel...
Fire.
-
ludla
őstag
Free 6 Months ESET NOD32 v4 cfg.xml License by PCGamesHardware [link]
-
ludla
őstag
válasz
Szellem. #20682 üzenetére
Nekem fent volt 2 napig és meg tetszett, nem lassította a böngészést, és a program futásokat, memóriából fogyasztott de 2GB van ami fedezi, Magyar nyelve is van már a programnak, ami igen csak pozitív hozzá állás a Mcafee részéről.
Vírus felismerési arányt nem néztem vele, de szerintem a Norton szintjén lehet. -
wwhy
veterán
válasz
Szellem. #20682 üzenetére
Feltételezem, hogy uaz a virusscan motor van benne, mint a Security Center virusscan-je. Ha igen, akkor már többször írtam róla jó dolgokat
Ami eddig bosszantó volt, hogy letöltött zip-ekre a letöltőablak kiírta, h vírusellenőrzés, és nem történt semmi, majd a kibontva a kérdéses csomagot, egyből ugrott a McAfee, h vmi gond van.
-
Valaki meséljen már nekem legyen szíves, hogy milyen a McAfee VirusScan Plus? Mennyire megbízható? Mennyire lassít? Stb...
Elég régen nem használtam McAfee terméket, és nagyon kiváncsi lennék rá.
Szóval, várnám a véleményeket és tapasztalatokat.
Meg ha felrakom az 1 éves-t, van-e benne magyar nyelv, vagy hogyan juthatok hozzá? -
A McAfee Virus Scan Plus tartalmazza az Artemist?
-
törölt tag
Üdv!
Valaki meg tudná mondani ,hogy az avira premium ss -ben a backup funkció , mit takar?
Nem értem, előre is köszi. -
törölt tag
A Panda Cloud, az MSE és a NIS megfér egymás mellett ?
-
törölt tag
A Kmplayer honlapját kerestem a Google-ben és első találat . A NIS toolbar szerint veszélyes lehet.
-
blattida
nagyúr
A korábban már belinkelt MRG-s teszt új mintákon kiegészített eredményei: Itt.
delaware
A Panda szerverein tárolják az adatbázist, a kliens csak kapcsolódik hozzá, folyamatosan és valós időben. A védelem is valós időben történik a gépeden. -
bandras0226
aktív tag
Üdv!
Feltettem Vista64bitesre a McAfee-t.A gépet egyáltalán nem fogja és elég gyorsnak találom.
C:43,4GB E:696GB adat teljes vizsgálata kb.50perc volt.
A Vista GRUB-bol történő kiválasztásától számítva kb.45sec alatt használható.A McAfee-n és az oldalsávon kívül nincs automatikusan induló alkalmazás.
Magyar felület nincs,legalábbis én nem találtam. -
blattida
nagyúr
válasz
delaware #20662 üzenetére
Felhő alapú av, nincs adatbázis a gépen, nem kell frissíteni, elég hatékony és keveset fogyaszt, kicsit lehetne gyorsabb is, nagyon egyszerű kezelőfelület, magyarul még nem tud.
Az eddigi tesztek szerint nem rossz, főleg, hogy ingyenes.
Ma jelent meg a végleges verzió. -
csosza
csendes tag
SuperAntiSpyware programot használnám, érdemes feltenni?
-
Tetete1
senior tag
Pc Tools IS-nek van-e magyarítása?
-
Sziasztok!
Barátnőm notijára (W7, C2Solo 1,4) keresek valamilyen ingyenes védelmi megoldást. Olvastam a topicban, hogy van most McCafe és Panda Promóció, valamint a ESS 30 naponta újratelepítős változat is szóba jöhetne nálunk. Lényeges szempont, hogy magyar legyen a kezelőfelülete, és ne legyen nagyon erőforrás igényes.
Mielőbbi válaszaitokat előre is köszönöm!
-
delaware
csendes tag
Sziasztok!
Windows 7-re az alap Win tűzfal + Win7 Firewall Control ( kimenő alkalmazásokat figyel ) + MSE korlátozott fiók alatt elegendő védelmet nyújt?
A Win 7 legál, frissített. Minden más program ingyenes, tehát no warez cuccok. -
GEPESZ66
veterán
válasz
Justas23 #20642 üzenetére
NIS2010 licenc-em decemberben jár le.A WIN 7 Launch Party keretében kaptam KIS2010 kódot, most ezt használom-nem tudom, hogy letiltják-e.Mivel nem akarok venni hosszabbítást,ill. új licenc-et sem, ezért igényeltem Mcafee licenc-et.Ha esetleg letiltják a KIS-t, akkor próbálom majd feltelepíteni.Bár igazán még nem döntöttem el, hogy majd AVIRA,NOD vagy Mcafee kerül a gépre.
-
polonic
félisten
A NIS 2010-ben a Norton Task-okat hol lehet szerketszteni? Vagy egyáltalán van-e lehetőség rá?
-
Justas23
csendes tag
válasz
Polacsko #20638 üzenetére
Mcafee VirusScan Plus 2010 1 év promocio
Katt a Download Trialra és utána megadod az adatokat. E-mail valós legyen mert onnan, az oda küldött linkről tudsz majd beregisztrálni amire megkapod az egy évet.
Én még nem próbáltam, de írd majd meg a tapasztalatodat róla légyszi. -
Tetete1
senior tag
Ez mit jelent (NOD 32) Ondemand scanner?
-
Justas23
csendes tag
Sziasztok!
Ismeri valaki vagy van esetleg bővebb infója a >>> Mcafee VirusScan Plus 2010-ről?
Annyit tudok csak róla, hogy tud magyarul és most megszerezhető egy 1 éves ingyen promocióval.
Az érdekelne, hogy mennyire áfogó védelmet nyújt és mennyire hatékony? Összehasonlítási alapnak véve a KIS/ESS/NIS programokhoz. Érdemes feltenni vagy felejtős? Erre felé, kis hazánkban nem nagyon ismerős ahogy látom ez a progi és kevesen is haszálják, mert alig találni róla valamit.
Köszönöm előre is a válaszokat mindenkitől. -
polonic
félisten
Még mindig 366 napot mutat a NIS, ezekszerint az aktiválás időpontjától számolja vissza a napokat.
-
bivalyolo
őstag
ez a live care amúgy mennyire nevezhető jónak vagy megbízhatónak?
-
Gorneck
legenda
válasz
#41133696 #20629 üzenetére
Akkor se nyúljon már bele egy másik progiba...tele volt anno a vista és most a win 7 is ilyen olyan hibákkal amik többségét a rosszul megírt szaroknak köszönhették...ez nem csak a víruskergetőknek szólt, hanem mindennek...
Mondok is egy gyors példát asquared...jobb klikk computer managét lőtte ki...és vajon még mit?Nod32 ment pár évig, Vistánál nagyon sokáig semmit, majd avast és win7 is élvezte a társaságát...de csak azért van fent víruskereső, mert szüleim is használják a gépet...amúgy nem lenne fent, mert minek...
-
simon7012
aktív tag
válasz
Gorneck #20627 üzenetére
Nem mondtam,hogy használd!
Csak kérdezted én pedig válaszoltam!
Egyébként már én sem használom kaptam tőle 2X kék halált....de olyan furcsán,hogy én még ilyet nem láttam ....Internetezés közben ha lehúztam a kurzort oldalt ahol például képek voltak elmosódott minden és rögtön kék halál....azóta sem történt ilyen csak a Pandával..
-
-
Xelo
addikt
ma volt nagytakarítás a gépemen: tiszta (erősen annak tűnik).
lefuttattam a Trend Micro HouseCall-t, F-Secure onlány keresőjét, A-Squared Free-t, SuperAntiSpyware-t, NIS 2010-et.. max kukikat lőttek le. örülök neki
-
Xelo
addikt
válasz
polonic #20610 üzenetére
"Norton Internet Security 2010.1 and Norton AntiVirus 2010.1 will be available only through LiveUpdate to users of the 2010 products. Visit the Norton Update Center to see if you're eligible for a free update to the 2010 products."
azaz azt írja a frissítés csak a norton update center-en keresztül elérhető. szerintem ha azon futtatsz egy keresést felpatcheli neked. mindj kipróbálom csak még dolgozok a gépen.
-
Gorneck
legenda
válasz
Lokids #20607 üzenetére
Miért csodálkozol? Beállítottál bármit is neki? Állítsd be, hogy ellenőrizzen, mert nem ártana ha reklamál vagy kapcsold ki...C:\Program Files\Microsoft Security Essentials\msseces.exe aszhem ezt kell...de én nem sok víruskeresővel találkoztam ami oda beintegrálja magát...
-
polonic
félisten
NIS felhasználók közül van, aki már megkapta ezt a frissítést?
[link] -
polonic
félisten
Xelo kolléga által linkelt boltnál a vásárlás nekem is lezajlott gond nélkül. NIS 2010 3 gépes 1 éves licenszt vásároltam 15 dollárért. Eddig két gépre aktiváltam, mindkettő gépen 366 hátralévő napot mutat a NIS. A paypalos fizetés után a kód 10 percen belül megérkezett.
-
Lokids
addikt
válasz
Gorneck #20603 üzenetére
Msn live miatt akartam kikapcsolni. Érdekes volt mondjuk az is, hogy az msn reklamált mert ninxcs semmi ami ellenőrizze a file-kat amit átküld valaki pedig fent volt az essential. Ezt nem érzékelte vagy mi? Valami Live Care vagy mit akart...
Lehet visszarakom a codomot. Bár azzal rossz tapasztalatom van. Mikor fent volt a cod4 hozzá 2db 500 megás patch és minden system indítás után elkezdte scannelni a patcheket több kisebb file-val. 7-10 perc volt mire hozzá tudtam nyúlni a rendszerhez... -
blattida
nagyúr
válasz
betyarr #20592 üzenetére
Rengeteg olyan dolog van, amit még nem próbáltam.
December vége felé jön belőle az első béta, a végleges majd csak jövő év elején.
Igen, 4-es lesz.Más: nekem a Geswall jobban bejött, mint a Defensewall, ráadásul az előbbi ingyenes is, csak annyira nem kedvelték egymást a comodo-val...
Ha van kedvetek, az új prevx-et is próbáljátok ki, mondjuk az új firefox-szal nem kompatibilis... -
-
Lokids
addikt
most hogy felraktam a Win7-et nem tudtam mit rakjak fel mellé, így windows tűzfal és Essential ment fel.
A tűzfal jó, csak venni kell a fáradságot beállítani és onnantól tökéletes. Elvégzi amit egy tűzfalnak el kell.
Essential védelméről nem tudok mit mondani. Pár nap alatt nem sikerült fertőzni a gépet.
Viszont ami idegesítő volt, hogy ki akartam kapcsolni és nem jött össze. A vírusírtóban nem találtam olyan menüt amivel ki lehetne kapcsolni. Pl egyszerűen tálcáról.
Persze lehet beette magát a biztonsági központba, azt nem néztem.
Az adatbázist folyamatosan frissítik... A rendszert nem terheli feleslegesen.
Annnyira nem lehet rossz.
Egy dolog idegesít. Eddig bármilyen más internet security volt fent mindíg reklamált ha bármilyen progi akar netre menni. 7-nél ilyen nincs. Kéne az a tanuló mód.Másoknak milyen tapasztalatai vannak?
Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest