Aktív témák
-
válasz
creed30 #15198 üzenetére
Hali!
Úgy hogy letöltöd az Eset honlapjáról, mivel már van magyar változat
[ESS 4 Hun 32 bites]
[ESS 4 Hun 64 bites]Elötte persze igényelj próba liszenszet......
Fire.
-
Krystal_s
addikt
válasz
creed30 #15198 üzenetére
"Azok a felhasználók, akik most vásárolják meg termékeket, vagy már rendelkeznek érvényes licenccel, egyaránt használhatják az aktuális magyar nyelvű változatokat, vagy a most megjelent angol nyelvű szoftvereket, és amikor megjelenik az új generációs programok magyar nyelvű változata, arra ingyenesen áttérhetnek."
tehát letöltöd a magyar változatot és a mostani kulcsot használhatod vele...külön magyar nyelvi kiegészítő,amit utólag telepíteni lehetne nem tudom h létezik-e hozzá...sztem nem. -
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Légyszíves írja meg aki tudja hogy tudom magyarosítani az ESS 4-est.Előre is köszönöm! -
Krystal_s
addikt
igazad van és is így gondolom
CallaoW: szerintem érdemes lenne feltenned az sp3-at. én is sok rosszat olvastam róla anno és nem is tettem fel azonnal...vártam egy kicsit, olvastam ezt azt és végül nem lett vele semmi gond. beláttam h szükséges, a sok javítás miatt...sajnos amikor egyesével teszed fel a frissítéseket ott is lehetséges h hibát okoz bizonyos gépeken, aztán pár nap múlva kiadják a javítást hozzá. ha tartasz tőle csinálj egy biztonsági mentést a mostani rendszeredről és ha gond lenne az sp3-al ,akkor vissza tudod tenni a régit.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Szellem. #15191 üzenetére
sajnos tisztában vagyok...régebben mindenből a legújabbat használtam. aztán rájöttem h sok fejlesztés ide vagy oda ,némely program nem h jobb hanem szarabb lesz. pl nero 7...jah már 9nél tartanak alakul.és van pár ,aminek a mérete a triplája a tudása meg no comment lehet h már lassan beszél ír olvas, de amit kéne azt nem csinálja meg jól. kocsi -telefon más téma. azt megveszem ha olyan, mert a küldő is számít...de nem kényszerítenek rá h vegyek új telefont. ha nagyobb az igényem és pl már netezni is akarok vele. viszont a régivel is lehet beszélni. az oprendszereket úgy fejlesztik h a pár éves vga és jól bevált programok nem kompatibilisek vele...lehet h én csak netezni akarok és nem érdekelnek a legújabb játékok...de 3Ghz-es Intel procival 100%ot esznek néha a kis youtube videók nem a hq hanem a sima is és a sok flash..szarul van megírva ennyi.egy éve még semmi gond nem volt velük és tudott jó minőség is lenni. vicc
-
CallaoW
tag
válasz
Krystal_s #15189 üzenetére
Köszi,megpróbálom ,hátha..
blattida igen,9.0.0.403as verziójút.De SP2 van fent.Mondjuk ez annyiból nem gond szerintem,hogy régebben végigfutott,csak az elmúlt pár alakalommal nem.
És mindig ugyanott.Ha nem jön be Krystal_s ötlete jelzem.
: Vagy szerintetek érdemesebb SP3-ra váltanom,régebben nem olvastam túl jókat róla,ezért maradt a SP2.
-
zed01
őstag
válasz
Krystal_s #15187 üzenetére
Nálam az az elsődleges szempont egy operációs rendszer kiválasztásánál, hogy a jól megszokott alkalmazásaim működjenek. Én nem fogok kísérletezgetni, hogy vagy működik vagy nem. És a csicsa nem érdekel, ha annyira vágynék a Vista/Win 7 aero felületére azt most is megtehetném XP-n, csak telepíteni kell a megfelelő ingyenes programot, de nem érdekel. Az UAC is helyettesíthető, a böngésző sandbox is helyettesíthető 3rd party alkalmazással, akkor miért váltsak? Hogy ne fussanak a bevált játékaim, alkalmazásaim?
-
válasz
Krystal_s #15187 üzenetére
Ha tisztában lennél a szoftverfejlesztéssel, akkor bizonyára tudnád, hogy nincs tökéletes szoftver, és nem is lesz!
Ahogy tökéletes Mercedes sincs!
A technikával haladni kell. Gondolom Te sem 30-40 éves trabantal jársz!
Sajnos, ez ilyen. Haladni kell bizonyos mértékben a technikával. Például a mobiltelefonok esetében is ez a helyzet. Gondolom, nem egy 1610-es Nokiával telefonálsz.
Szóval, senki nem kényszerít semmire. Szived joga megválasztani, hogy mit veszel meg, vagy mit nem. Viszont a technika fejlődik, ha egyetértesz vele, ha nem.
Sokszor nekem sem tetszik a hirtelen fejlődés, de elfogadom, mert a változás, és a fejlődés az élet velejárója.Nem kötözködésnek szántam a kommentem, de nem értek egyet a lerítakkal.
Nem az MS tehet a vírusokról, és arról, hogy sok gány ember a vírusok készítésében leli az örömöt. Nincs 100% biztonságos rendszer. Legyen az Windows, vagy más platform.
Ez ma egy ilyen gány világ. Viszont kis odafigyeléssel és alapvető szabályok betartásával, elkerülhetőek a fertőzések. -
Krystal_s
addikt
válasz
CallaoW #15188 üzenetére
szia, futtatás közben nem nézted ,hogy éppen melyik mappát vagy file-t ellenőrzi mikor nem megy tovább ?én ezt nézném meg, hozzáadnám a kivételekhez aztán futtatnék egy full scan-t h akkor végig megy-e. utána talán könnyebben kiküszöbölhető lenne mi nem tetszik neki...
-
CallaoW
tag
Sziasztok,szeretnék tanácsot kérni,
Avirat használok a free verzióját és most már sokadjára az a tapasztalatom,hogy amikor lefuttatok egy teljes rendszer scant,akkor 74,4%on megáll és nem fut tovább.Folyamatosan frissítem,de mégis minden alkalommal ez játszódik le.
Van esetleg valakinek ötlete,mitől lehet ez és mi lehet a megoldás?
-
Krystal_s
addikt
jah igazad van, végülis csak örülnöm kéne annak ,h ráakarnak kényszeríteni egy újabb rendszerre, újabb programokkal ,mert a jól bevált progik, alkatrészek...többsége kvára nem kompatibilis vagy lassú lenne a win7-el éééééés boldog vagyok h a fél millás vaio laptopomat lassan dobhatom a kukába az asztali gépemmel együtt ,csak mert itt a win7 ,aminek erősebb gép kell mint az xp-nek.tehát vegyek két új gépet ,mert én ugyanazt akarom csinálni ,mint korábban, de hát erősebb rendszer kell !! ha nem lenne az a sok szar vírus ,akkor lehet h nem win7 lenne hanem csak vmi újabb xp, mert még azon is lenne bőőőven mit javítani ,de ilyen tempónál csak arra képesek h minden szarba belekezdenek de teljesen nem képesek befejezni, kb mintha kiadnák az új mercit ,ami még nem megy rendesen de hát nem számít mert ki kell adni egy újabb kasznit...no comment. jah és én már kinőttem abból h ezzel szórakozzak h rendszerekkel kísérletezzek, aminek még meg sem jelent a végleges verziója...és lehet h most így is jobbnak tűnik mint az xp, de kíváncsi leszek mi lesz fél-1 év múlva, ugyanez sztem mint most az xp-vel.
Bocsánat h kicsit negatív voltam, nem akartalak megbántani, kedvellek, de most ilyen napom van tényleg besokalltam h több energiát kell az irtókba a rendszerre és az óvatosságba fektetnem ,minthogy korlátlanul böngészhessek, olvassak ezt azt ! -
blattida
nagyúr
Aktuális MRG teszt, XP-n, bő 600000 minta, kézi keresés, megtekinthető itt.
-
válasz
polonic #15179 üzenetére
Pontosan. Elvileg ez a supportra vonatkozik leginkább. Tehát ha te megkeresed őket azzal, hogy nem működik ez vagy az a Kasperskyben Win 7-en akkor ők széttárják a kezüket és elmondják, hogy a Win 7 nem támogatott.
De persze ettől még telepíthető, gányolható meg minden, csak hivatalos segítséget nem biztos, hogy adnak hozzá.
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Mcafee-nek melyik modulját kell beállítani az msn-ben?
-
zed01
őstag
Ehhez mit szóltok? Ingyenes program, állítólag fejlettebb mint a Vista/Win7 UAC-ja, mert felismeri a kártevőket. XP/Win 2000-re is telepíthető.
-
-
pethYeti
addikt
Avira-nál lehet pl egy file-t full trusted-ra rakni, szóval vagy egy exe-m amit mindig befúj trójainak pedig csak fel van törve, ezt szeretném elkerülni, szóval ne foglalkozzon vele!
-
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #15168 üzenetére
Letöltöd a legfrissebb kiadást az eset honlapjáról, telepíted és megadod a jogtiszta felhasználóneved és jelszavad, ennyi.
Máris működik. -
Hali!
ESS 3-ról (jogtiszta) lehet valahogy "áttérni" ESS 4-re? Ha igen mi a módja?
(Win7 x64 lesz a gépen, de az ESS3 telepítésekor befigyel a figyelmeztetés, hogy a "program ismert kompatibilitási gondokkal küszködik"... És igaz is, mert amikor megnéztem a "biztonsági központ"-ban pl a tűzfalat, akkor nincs ott hogy "az ESS jelenti, hogy a tűzfal be van kapcsolva", stb)
Fire.
-
válasz
Narxis #15153 üzenetére
Ezt TR (Technical Realese) néven adták még ki!
Ezt használom én is, de még a honlapjukon nem tették publikussá. Bár, nem jelzi a program magát TR-nek. Így két lehetőség van. Vagy ez a végleges és nem változtatnak, vagy kiadnak egy újabb buildet, ami már a honlapukon lesz kint.
A 2009-es verziónál ez utóbbi volt.Egyébként meg kurva jó maga a program.
-
Krystal_s
addikt
Narxis: kicsit megijesztettél az sg-s hsz-el !
remélem nem baj ha idézem "Érdekesek ezek az i-frames cuccok, nálam szinte mindig csak az Avast motorja jelez rá. Akinek csak BitDefendere van az nem szív vele?"
Nekem gyakran jelez ilyen oldalaknál a Bitdefender...persze nem tudom h mikor nem .
hát remélem nem lesz gond.jah és talán a WOT is ér valamit. ha az veszélyesnek mutat egy linket ,akkor ha nem annyira fontos nem nyitom meg.
bedobnám pl. az aligátorok közé, aki írja ezeket a kva kódokat, vírusokat. á neem jó. nem szenvedne sokat ,hamar megennék. vmi kegyetlenebb kínzás kéne neki(k)
-
Krystal_s
addikt
na végre ,már az Avira hivatalosan is leírja, hogy telepítés után crypt32 hibát okozhat a drágasááág...Avira - Problem Details és Crypt32 error...
event id:8 error. már sok helyen rákérdeztem ,hogy mit lehetne tenni, de sehol senki...azt hittem h már megint vmi kivételes xy akta ,pedig linkeletem a fórumokat de érdekes módon itt sem és az avira topikban sem panaszkodott senki.
ismerősöm gépére mióta feltettem a free Avira-t ,folyamatosan crypt32 hibákkal van(volt) tele az eseménynapló. most kikapcsoltam a win komponenseknél h ne akarja frissíteni a főtanúsítványt...azóta nem ír hibát ,de hát ez nem végleges megoldás. bár nem tudom mennyire fontos az a főtanúsítvány...outlook express és a böngészők használhatják.az avirás moderátor is képben van ahogy elnézem
Nicolae....Avira GmbH Moderator : "Hi, This is a Windows error and has no link with AntiVir."
válaszként csak 5 kül. fórum címet kapott. -
-
zed01
őstag
Még arra válaszoljatok, hogy futnak-e a Vistán/Windows7-en a régi játékok? Mert nem vagyok hajlandó lemondani az örök klasszikusokról.
-
MIvel hivatalos teszter vagyok az MS-nél, én a 7100 RC-t javaslom a számodra!
Teljesen jó. Sőt! 2010 márciusig használhatod legálisan.Az meg megint nem igaz, hogy a Vista szar! Ezt csak az állítja, akinek fingja sincs a dolgokról. Jelen esetben pedig ezerszer biztonságosabb mint az XP. A Win7 meg még biztonságosabb mint a Vista!
-
L7wy
őstag
Szerintem is Win 7... egyenlőre a 7100as RC t tedd fel, aztán a topikot olvasgasd, mert napokban lehet h megszerezheted a RTM(Release To Manufacturing)-t de ezt majd priviben
-
zed01
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #15146 üzenetére
Köszi a választ.
Az olyan régi játékok, mint a MOHAA, vagy a COD 1, COD UO, Pariah, stb, fognak-e futni Vistán?
PS: Azért nagy ugrás lesz egy hat-hét éves P4 konfigról upgradelni erre a konfigra.
-
Hali!
Gondolom ez valami vicc csak....
"Az aláírásomban szereplő konfigon jól fog-e futni a Vista?"
Ezen mi nem fut jól? Szóval igen, tökéletesen. De erre a gépre már nem raknék XP-t, hanem inkább Win 7-t(hamár ugysem ismered a Vista-t úgy általában, akkor inkább ugorj Win7-re)Fire.
-
zed01
őstag
Sziasztok!
Az aláírásomban szereplő konfigon jól fog-e futni a Vista? Szerdán hozzák a számítógépet és nem tudom melyik Windowst tegyem fel rá. Én úgy tudom hogy minden alkalmazás 5-10 %-al lassabban fut Vistán. Az is az XP mellett szól, hogy az XP-t már megszoktam az évek alatt, nehezemre esne váltani, azt sem tudom a Vistán hogy hol milyen könyvtárak vannak. Az ilyen aero felület meg egyéb csicsa nem érdekel. Egyedül a DX10 szól a Vista mellett, bár az is igaz hogy a DX10-et meg lehet oldani XP alatt is csak tudni kell hol kell keresni. Valahogy ódzkodom a Vistától.
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
XP sp3 rendszerre érdemes még felrakni a windows defendert az windows tűzfal és free avast mellé? Xpnél sem akad össze mással, mint vistán? -
Rage47
veterán
Az Avira Premium Security Suite tüzfalát vagy a Windows 7 tüzfalát ajánljátok inkább? Tudom vannak jobb tüzfalak is, de ha már felraktam az Avira-t, akkor nem akarok plusz tüzfalat (pl. Comodo) felrakni...
-
Vasinger!
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, megfogadom a tanácsotokat!
-
-
L7wy
őstag
KIS 2010 magyarítás 0.91
Mostantól verziószámozom, h ne vesszek el a fordításban, és a felhasználói is követni tudják h melyik a jobb. -
válasz
Vasinger! #15134 üzenetére
Nyílván való, hogy a 4-es kiadást használd! Nem véletlenül fejlesztik tovább a szoftvereket.
Az ESS egy tűzfallal, és antispam modullal kibővített Nod32. Én azt gondolom, nem szükséges Vista alatt az ESS.
Elég a Nod32, és a Vista tűzfala, amit mellesleg szépen be lehet konfigurálni! -
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Most a ESET NOD32 antivírust használom, abból is a 3-as verziót. Nem rég láttam, hogy kijött a 4-es verzió. Érdemes felrakni? Nem fogja lassítani jobban a gépet mint a 3?
És mit tudtok erről a Smart Security-ről? Érdemes felrakni? Vista SP2 van fent és egyben a defender is...
-
-
Hát igen... Plag mester ezen kijelentésén én is felhúztam a szemöldököm..
Ingyenes megoldásnak jobb, mint bármelyik más ingyenes antivírus!
Még a beta sincs hivatalosan kiadva, hogy jobb-e azt majd az idő és a sok-sok teszt eldönti. Tuti benne lesz majd av-comparatives tesztjében is a OneCare helyett.
-
-
válasz
Szellem. #15125 üzenetére
Eszement sok cégnél semmilyen védelmi szoftver nem fut a gépek többségén. Nekik tökéletes lenne. Sokkal lassabban terjednének a kártevők ha mindenhol engednék, és nem korlátoznák.
Én úgy gondolom, hogy talán a support miatt korlátozzák, csak ott lehet elérni ahol az MS supportot is ad (azt is ingyen). Ha nem így van akkor
-
válasz
Dluinet #15124 üzenetére
Azért ez nekem speciel nem tetszik!
Ingyenes megoldásnak jobb, mint bármelyik más ingyenes antivírus!
Viszont, még így is eldönthetné bárki, hogy a jólbevált szoftverét használná, vagy az MS-ét.
Akinek van favorit víruskeresője, az úgy is annál marad. Akinek meg nincs víruskeresője, agy szart használ, annak kiváló alternatíva lenne az MS programja. -
-
blattida
nagyúr
G Data 2010 IS teszt, telepítéstől a megelőzésig, angol nyelven.
-
L7wy
őstag
válasz
SG3rg0 #15070 üzenetére
Igen, én is készítem, de csak hobbi szinten fordítok, meg most vizsgaidőszak..Azért elég sok dolog van benne amit még fordítani kell.
Kácsa
nyisd meg notepaddal, majd nyisd meg a regedit et is és kövesd az utat, végül a localization-t vagy mit át kell írni hu ra , eredetileg en... -
Moonline.
aktív tag
Leteszteltem IObit Security 360-ra is a kb 6600 kártevőt. 331-et ismert fel. 6.304-et meghagyott. Siralmas eredmény...
Aki nem tudná miről beszélek: IObit Security 360 -
zed01
őstag
-
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest