Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
SG3rg0 #15399 üzenetére
saját magam nem tapasztaltam,de általában raymond nem szokott füllenteni és ezt írja:
"Actually Kaspersky Security Suite CBE 2009 is exactly the same as Kaspersky Internet Security 2009 v8.0.0.504 except that it is re-branded to another name and uses German language interface."
egy próbát megér,ha nem akkor pedig meg lehet venni az egyébként általad tényleg baráti áron kínált licencet
-
Zalman01
csendes tag
Üdv!
A napokban készülök rákötni a netet az új gépemre, és egy jó vírusírtó kellene.. Eddig net nélkül Nod32-t használtam, semmi gond nem volt vele, de most muszáj lecserélnem, mert nincs benne tűzfal meg ilyenek...
Az Eset Smart Security és az Avast között hezitálok, de nem tudom melyik legyen...
Ebben kérném a segítségeteket, melyik legyen? (mindenképp ez a 2 közül, visszaolvasgatva látom nagyon a kasperskyt ajánljátok, de nekem az nem kell)Még egy kérdésem lenne:
Az első hsz-ben olvastam egy pontban, hogy egyéb víruskeresőket is ajánlatos feltenni.(egész pontosan: Malwarebyte’s Antimalware, SuperAntiSpyware)
Ezeket érdemes feltennem az Avast/Eset Smart Security mellé? (akár egyszerre is?) -
betyarr
veterán
válasz
stvnppp #15391 üzenetére
raymond azt írja hogy van egy német nyelvű free progi,ami dettó ugyanaz,mint a KIS 2009,csak át lett "márkázva".itt olvashatsz róla bővebben.leírja hogy hogy lehet angolra átállítani a német nyelvet benne.ha jól olvasom teljesen ingyenesen biztosítják.
bocsi zerge,nem szeretném az üzletedet rontani... -
simon7012
aktív tag
Én is csak megtudom erösíteni!
-
-
L7wy
őstag
-
L7wy
őstag
válasz
polonic #15385 üzenetére
Most lehet h kicsit fura leszek, de szerintem nem sok értelme van a teszteknek, onnantól kezdve, hogy az egyik AV vírusnak, a másik tisztának minősít egy fájlt... Esetleg olyanokkal kéne tesztelni, amik tényleg nagyon durva dolgokat csinálnak, és kétségbevonhatatlan a kártékonysága, nade ezt mi "halandó userek" honnan tudhatnánk, esetleg minden fájl feltölteni egy analizáló oldalra, és megnézni, hogy mennyire csinálnak durva dolgokat, de ez megint csak nagyon időigényes... Ha meg ilyen kis víruspackokat tesztelünk, amik pl crackek, patchek, akkor az nem ad tiszta képet, pl én winrar-t "jó helyről" szedtem le, Avira vírusnak ismerte, elküldtem, és kiderült h nem vírusos(false positive), csak crackelt, de lehet h ezt más AV nem fogja így tenni
-
-
betyarr
veterán
válasz
Narxis #15378 üzenetére
az igazat megvallva vannak értékes hsz-eid,de én sem értem miért kell olykor feleslegesen terhelni a topikot a hülyeségeddel.jó lenne az neked,ha emiatt kizárnának a fórumról?
mindenki: a KIS 2010-et lehetne használni a múltkori KIS 2009-es promós kulccsal?mert akkor lehet felugrasztom L7wy fordításával egyetemben
-
polonic
félisten
Van valami jó kis víruspakk valakinek a tarsolyában? Úgy tesztelnék.
-
-
válasz
Narxis #15378 üzenetére
Te figyelj Narxis!
Ezt a stílust be kéne már fejezned itt! Láttam, hogy jó pár napja blattida -val beszéltél minősíthetetlenül. Mégis, mit képzelsz? Ha félreértésed van, akkor normálisan írd meg, ha meg nem megy, akkor meg írkálj ide a topicba!
Tényleg nem értem, hogy ezt miért kell csinálnod. Teljesen normálisan megy minden itt a topicban, te meg minősíthetetlen vagy! Jó lenne ha leállítanád magad, és normálisan viselkednél a többiekkel! Ha nem megy, maradj az sg.hu-n és ott boldogítsd a barátaidat!
Köszönöm! -
L7wy
őstag
-
L7wy
őstag
Ahogy olvasgattam a Kaspersky 2010 csak a MP1 (Maintance Pack 1) után lesz Windows 7 kompatibilis...
Fire/SOUL/CD
ESS-t meg már Avira és Comodo is megelőzte szerintem... -
-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #15367 üzenetére
Köszi a válaszokat. És persze Plagnak is!
Megpróbálkozom a leírtakkal. Aztán meglátjuk mi lesz.(#15366) racerx
Erre én is kiváncsi lennék. Jó lenne, ha nem kellene mindig újratelepíteni, ha jön egy új build.
-
válasz
polonic #15359 üzenetére
Hali!
Teljes scannél néztem. Hát a CPU-nak szereti rángatni a bajszát, és a memória használat is az egekbe szökik néha(ennél a képnél direkt egy olyan állapotot választottam ahol ez látszik). De azt lehet mondani, hogy átlagosan 60-70%-on hajtja a procit scanneléskor.
De ez nem gond, arra az időre ki lehet bírni, hogy nem dolgozol másik 5 progival szimultán..De próba képpen elindítottam még scan közbe progikat (Dreamveawer, PS, MSN, IE, Winamp) na akkor 912Mega lett a csúcsérték egyből...
Szóval amíg a KIS2010 Scannel, addig maradjon az ember nyugiban...racerx
Én az ESS-hez viszonyítottam, az meg köztudottan az egyik "legkevésbé fogó" alkalmazás, meg a boot időt sem emeli meg drasztikusan.
Fire.
-
racerx
őstag
És még egy kérdés: KIS is automatikusan frissíti a programot magát, vagy csak az adabázis tudja?Tehát ha jön egy uj build akkor arra felfrissíti vagy sem.Most 9.0.0.459 van.
-
racerx
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #15354 üzenetére
Bekapcsoltam és nem halt bele.Viszont az igaz , hogy az update szerverük az lassú.
Nálam meg olyat csinált hogy a Thunderbirdem frissítette volna magát ma reggel, de valami miatt az ujraindulásnál állandóan hibát irt ki.Kikapcsoltam a KIS-t és máris ujraindult a TB.
Ja és a boot idő nálam nem nőtt meg drasztikusan (sőt szerintem sehogy sem) az Avast-hoz (és Asquaredhez) viszonyítva.Vista32 bit van. -
polonic
félisten
válasz
Szellem. #15360 üzenetére
Köszi a segítséget! A boot végülis annyira nem számít. Annyi beállítási lehetőség van, hogy elveszik az ember köztük. Nem jönnek be lassan a weblapok, nem ezt írtam, vagy nem ezt akartam írni, bocs, ha félreérhető. Az új fülök megnyitásán lassít egy picit, tehát amikor rányomok valami linkre, hogy új fülön nyíljon meg, vagy csak egy üres új fület nyitok meg, maga a fül megjelenése lassabb egy picit.
Az antibannert hirtelen nem is tudom, hogy bekapcsoltam-e, most nem arról a gépről írok, nem tudom megnézni. Egyébként hogy működik ez a funkció? Úgy értem, hogy tudom mire szolgál, már csak a nevéből is. Arra gondolok, hogy jól ellátja a feladatát?
-
-
kaller1
veterán
Hozzáértőktől kérdezném:
"Normális" netezési szokásokhoz ugye elég egy KIS 7-is? (7.0.0.125) -
válasz
polonic #15359 üzenetére
Vista alatt fogja a boot-ot, de Win7 alatt nem!
A full scannel, csináld ezt:
Full Scan/Settings/Scope/ Additional/Do not unpack large compbound files mellét tedd be a pipát.Majd a maximum file size-t állítsd be 5MB-re!
Így már nem lesz gond!
A weblapok nem tudom miért jönnek be nálad lassan. Az Antibanner be van kapcsolva? Ha igen, kapcsold ki! -
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #15358 üzenetére
Na ez jó hír neked.
Full scan-nél megzabálja a memóriát? Ezt nézted már?
-
-
válasz
polonic #15355 üzenetére
Szedd le a tűzfalát a KIS-nek!
Tehát, application controll opció nélkül telepítsd fel, no meg a Parental Control sem kell, ha nem használod.
Nézd meg így! Én alapból nem használom ezt a két modult, mert nincs szükségem rájuk!
Milyen rendszeren használod a KIS-t?Meg, lehet még egy gond: Szar az update szerverük. Volt már rá egy párszor precedens!
-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #15354 üzenetére
Ha neked ezzel megoldódik a probléma, akkor már csak nálam kéne valamit kiokoskodni.
Nálam, beszéltük is az előbb, nincs SAS és malwarebytes meg semmi egyéb a kapserskyn kívül. A legjobb megoldás mondjuk, hogy visszateszem hamarosan az avirát.
-
-
simon7012
aktív tag
Én is háklis vagyok ha sok memoriát fogyaszt vagy zabálja a cpu-t.
De azt mondhatom hogy ezzel nincs gond!
Ha ugy állitasz be mindent ahogy elöbb irtam!
Pl; a Panda az fogja alapból 28-30%-ot fogyasztott a memoriából a Kaszpersky pedig most csak 22%-on áll.Még az Avira premium is 25%-on állt. -
simon7012
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #15340 üzenetére
Igen intel chipset van a Giga lapon!
.Bár ahogy PLAG mester javasolta kilehet kapcsolni illetve kicsire lehet állitani a kibontandó dolgok vizsgálatát.Bár itt is a legkisebb érték az 1MB.
Ha igy csináljátok akkor nem lesz semmi gond vele! -
racerx
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #15350 üzenetére
Nálam van SAS és MBAM is (igaz egyik sem rezidens), és semmi gond sincs.
-
Hali!
Na majd ha hazaérek fél 5 után, akkor még egyszer nekiugrok a KIS2010-nek, de elötte leszedem a SAS+MABM párost.
Egyszerűen megőőőőőrülök, nem hagy nyugodni a dolog...Fire.
-
Nálam is rakoncátlankodott a KIS 2009. Szerintem egyszerűen van olyan rendszer amit nem szeret, valamivel összeakad, de, hogy mivel...
-
válasz
kovasz #15346 üzenetére
Hali!
Bugosságról nem is hallottam(nem hírből tudom, tőled hallom először, hogy "terjed"), azért írtam, mert látod, hogy mit produkál nálam.
Amúgy meg soha nem szedek le "enyhén szólva" illegális meg veszélyes oldalakról.
A KIS2010-et innen szedtem le: [link] Sima Trial, semmi Trialreset meg crack meg hack...
A Softpedia meg nem arról híres, hogy minden "gonoszsággal" teletűzdelt cuccot kirak...Fire.
-
kovasz
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #15342 üzenetére
szerintem a "bugosság" hirének terjedésének az az oka, hogy sokat trial resettel használják. abban pedig egy ordas trójai van ami szétkúrja a rendszert, de a kaspersky nem látja. ha megreseteled majd lefuttatsz egy oline scannert akkor jó egy hónapig a következő resetig..
-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #15344 üzenetére
Üdv!
Végképp nem tudni már mi okozhatja ezeket. Valami más program, amire lehet, hogy még csak nem is gondolnánk. Vagy éppen az adott konfiguráció nem tetszik neki. Kasperskynél talán tudnák, vagy ott sem?
-
válasz
polonic #15343 üzenetére
Hali!
Én korrábban 3 progit próbáltam, a KIS, Avira és CIS (mind a 2009-es széria)
Ezek közül egész biztos, hogy az egyik összeakadt a SAS-al vagy az MBAM al, erre 100% emlékszem, csak nem tudom melyik AV....
Most is fent volt(van) a SAS+MBAM páros, ezért írtam, hogy nem-e ez a ludas, és a KIS2009 volt korábban ami ezért rogyadozott...
De ha Te meg nem használsz SAS-t, MBAM-ot, akkor meg megint tárgytalan a dologFire.
-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #15342 üzenetére
Kitudja.
Az egész kaspersky motor bugos.
Az update hibán kívül a többi, amit írtam, az mind jelentkezett a 2009-nél is. Nem csak ennek a hibája. A memóriazabálás ott a keresés elindítása után kb 2 percc-el, akkorra már meg volt zabálva. A gépet meg jobban fogta, mint a 2010. Tehát ugyanazok a gondok végülis. -
válasz
polonic #15341 üzenetére
Hali!
Akkor kizártunk mindent...
AMD vs. Intel pipa
Intel vs. NForce pipa
XP vs. Vista pipaNa akkor ahogy Sherlock Holmes gondolná, akkor a gondot olyan okozza, ami nem okozhatja...
Lehet, hogy nem véletlen, hogy a gyári honlapon az van oda írva, hogy csak 2009 júliusában kerül kereskedelmi forgalomba(kiskereskedelmi)?
Lehet, hogy még bugos mint atom...(bár hogy ennyire, azt én sem hiszem el)Fire.
UI: még egy ötlet azért, mintha úgy rémlene(de már nem emlékszem rá biztosan), hogy a KIS2009 vagy a SAS-al vagy az MBAM-al összeakadt, le kellett szedni mert nem kómálták egymást....hm?
-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #15340 üzenetére
Toshiba satellite a200-1iw noti, intel chipset, 2 ghz-es core2 duo, 2 giga ram. Ezen produkálja a hülyeségeit.
-
-
simon7012
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #15338 üzenetére
Nekem is Gigabyte lapom van 4GB(3.25 látszik) WD HDD és Vista Ultimate 32bit.A cpu dualcore 2.800 mhz Prescote 4.
-
válasz
polonic #15334 üzenetére
Hali!
Igen nálam is ez volt....
Ezt kifelejtettem a korábbi HSZ-ből. Most majd az következik, hogy 37%-nál leakad és csak a "Roll back..."-re tudsz kattintani, utána meg beszürkül az UPDATE fülecske....
Na akkor leírom min csinálta ezt
Gigabyte lap, AMD Athlon64 x2 5600+, 3,5G ram(ennyi látszik a 8-ból), Gyorsnak mondható HDD, rengeteg hely a partíción.., ja és XP Pro SP3 HUN x86 - Corporate EditionNem tudom mi lehet a gond, rüheli a chipsetet, vagy cpu-t, vagy az OS-t, vagy a lapot, vagy nerm tudom mit...
Fire.
-
simon7012
aktív tag
Alapból nekem sem fogja a 2010-es mint például a 2009-es.De teljes keresésnél már igen!
Bár itt sem annyira mint a 2009-es.A baj az,hogy nekem sok csomagolt dolgom van azzal nehezen boldogul.Bár ahogy PLAG mester javasolta kilehet kapcsolni illetve kicsire lehet állitani a kibontandó dolgok vizsgálatát.Bár itt is a legkisebb érték az 1MB.
Konfigurációm az adatlapomon! -
iNfAntRy
senior tag
Üdv. azt szeretnem megkerdezni, hogy letöltöttem ad adaware anniversary editiont,aztán talált egy suspicious filet, és rámentem h send to lavasoft for analysis. Aztán még aznap töröltem a programot, mert nem talalt semmi komolyat
Ugye akkor ne csodálkozzak h nem kaptam semmi ertesitot? Mert email cimet nem kértek, csak az a gomb volt h send for analysis, én meg csak rákattintottam. -
L7wy
őstag
Napi rendszerességgel nézegetem az oldalt, és nem vagyok képes felfogni hogy ESET hogy ér el ilyen eredményeket mindössze ennyi frissítéssel???
-
racerx
őstag
Nos megkaptam én is zerge861-től a kulcsot és minden rendben működik, köszönöm!
Nálam semmi hiba sem jelentkezik a 2010-essel, gyorsan indul, nem fogja látványosan, egyszóval pozítiv eddig! -
SG3rg0
őstag
1ÉV
KIS 1PC 4500FT
KIS 3PC 6500FT
KIS 5PC 8500FT2ÉV
KIS 1PC 5500FT
KIS 3PC 8000FT
KIS 5PC 12500FT3ÉV
KIS 3PC 15500FTEzek a mai legújabb árak!
Érdeklődni kizárólag PRIVÁTBAN!
A licenszek LIMITÁLTAK! -
Avast 5(megjelenés 2009 nyár):
-teljesen új GUI
-jelentősen csökkentett erőforrás igény
-javított update funkciók(pl. lesz egy olyan mint a Nortonnál a pulse updates)
-heurisztika
-viselkedés(Behavioral) elemző
-sandbox
-rengeteg újítás a motoron és a detektálásonLesz sima antivirus és Internet Security csomag.
-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #15322 üzenetére
Nem csak nálam ilyen akkor. A gép egyébként nem őskövület. Az oprendszer nálam vista 32 bit, elfelejtettem odaírni. A bootidő valami siralmas lett tényleg. Használat közben annyira nem lassít, mint 2009, de még azért észrevehető. A böngészőben a lapmegnyitás is elég lassú.
-
válasz
polonic #15319 üzenetére
Hali!
Sajnos nálam is ez volt, igaz hogy XP x86 alá tettem fel a 2010-et és lehet hogy ez a gond, mert másik topic-ban(Vista/Win7) többen írták, meg itt is, hogy sokkal gyorsabb lett, nem fogja a gépet.(vagy lehet, hogy x64 is besegítene neki)
Hát nálam a boot idő megduplázódott, azt hittem el sem indul a gép, a PH Fórum kezdőoldala vagy 10 másodperc alatt jött le(meg a más oldalak is képregénnyé váltak), és az alkalmazások indításakor is 10-15 másodperc mosolyszünet van, mielőtt elindul.(köztük a Paint is, Photoshop-ról meg ne is beszéljünk, az fél perc...
)
Fire.
-
SG3rg0
őstag
Ha valakit érdekel másfajta security program, az érdeklődjön privátban!
-
polonic
félisten
Nálam a KIS 2010 is ugyanúgy felzabálja full scan közben a 2 giga memóriát mint a 2009, de itt már csak akkor jelentkezik, amikor nagy fájlokat ellenőrz. Mutatnék képet is, hogy mit művel, de nem tudok, kb. 15 percig vártam a paint elindítására, és még akkor sem indult el, meguntam és restartoltam. Ez még nem az igazi. Emiatt nagyon úgy néz ki, kihagyom ezt a verziót is.
-
simon7012
aktív tag
Én is csak megtudom erösíteni,hogy müködik a Kaspersky kulcs amit zerge861-töl kaptam.Nagyon korrekt volt velem szemben,mert volt egy kis probléma velem!
Egyébként nagyon segitö kész, amit az is mutat,hogy mellékel egy aktiváló videót is aminek a használatával gyerekjáték az aktiválás!
-
Kácsa
aktív tag
Zerge861
Köszi a kulcsot ,regisztráltam a Kaspersky-nél,ki is írta ,hogy 3 PC -s kulcs.Igaz KIS7-et ír ki de gondolom jó a KIS9-hez.
Nem aktiváltam még egy gépen sem ,mert még 90 napom van a régi kulcsomból .
Gondolom az idő az aktiválástól számítódik és nem a regisztrálás időpontjától. -
dooz3r
csendes tag
Zerge861 , köszönöm a Kaspersky kulcsot !
. Tökéletesen működik.
Már beélesítettem vele a KIS 2010 -et -
Én is jártam így egy fájllal. Beküldtem G DATA-nak, ők tovább küldik BitDefender-nek és Avast-nak. Ott soron kívül elemzik a mintákat(de legalábbis hamarabb mintha egy szem BitDefender vagy Avast userként küldtem volna egyenesen nekik). Visszaírtak, hogy Avast-ék nem találták fertőzöttnek a fájlt de még várnak BitDefender elemzésére. Másnap írtak, hogy BitDefender-ék szerint kártevő és már bele is került G DATA adatbázisába.
-
wwhy
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #15309 üzenetére
elküldöm még 1x
-
-
BigManus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #15305 üzenetére
Avira szerint java script vírus
-
wwhy
veterán
válasz
McAfee-nak elküldve
és máris jött a válasz:Analysis ID: 5374170
File Name Findings Detection Type Extra
--------------------|------------------------------|----------------------------|------------|-----
virus.txt |inconclusive | | |noinconclusive [virus.txt]
-
válasz
Kemény cucc!
-
Hali!
Itt 1 darab tesztelni való!
Küldjétek már el az általatok használt AV laborjába analízisre(lécci, lécci), mert az eredmény lehangoló...
[Virustotal eredmény]Fertőzött fájl
[virus]
jelszó: infectedFire.
-
polonic
félisten
A kis 2010 legújabb verziójához van valakinek linkje? A saját oldalukról valami tetű lassan jön, 3 óra kéne, hogy leérjen.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest