Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz Zizi123 #15714 üzenetére

    WOW!! B.sszus, dehát mi sem tudjuk, hogy MI mit számolgatunk itt ekkor bivaly nagy erővel??? NASA, biológia fegyver?? Lejárt lemez!!

    Mi van, ha a Bitcoin egy UFÓ közösségnek számolgatja a haza vezető utat? Vagy egy inváziót segítünk elő, mert nem tudják, hogy pontosan hol is vannak és kell a számítási kapacitás, hogy a csillagok állásából kiszámolják!! Vagy éppen egy Skynet-et akarnak összehozni, egy szuperagy számítógépet és azt várják, hogy meglegyen a "kritikus tömeg", hogy életre kelljen az egész sz.r!!!

    (most mond meg, ki nem h.gyozza le magasról, hogy mi a fenét számolgatunk itt boldog mosollyal az arcunkon!! 1. sosem tudjuk meg. 2. Ha mi abbahagyjuk valami morális okra hivatkozva, lesz 99% másik ember aki vígancsinálja, hogy 5 forinttal többje legyen és ki tudja fizetni az életben maradását hónapról hónapra. Legyünk már egy kicsit reálisak. Ezek az eszmék, meg a moralitások nem a mai korba, nem a kisembereknek valók! Mi keressünk egy kis pénzt, örüljünk neki és költsük el mind egy szálig!!)

    UFF!

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák