-
IT café
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
*King Unique, *Supernova8, *growler
Van egy PC is Win7-el és MS Office-al, ami rendesen működik. A munka túlnyomó részét azon végzik. Ezt egyelőre nem kell piszkálni, úgy néz ki. A másik noti még nem volt megnézve liszenc ügyben, azt is akkor piszkáljuk, ha azon is ilyen mennyiségis Win10 van.
A fő mondanivalóm az lett volna, hogy nem csak az a jellemző, hogy menekülnek az átlag userek a Linux hallatán vagy pár napi használat után. Itt egyértelműen pozitív reakciók voltak már a rendszer bemutatásakor ( más fél órát töltöttünk vele ). Ez csak megerősítést nyert a további használat során.
A jóárasított, e-bayes és egyéb nem az általános liszencelési áraknak megfelelő példányokat nem szoktam ajánlani senkinek. Megemlíteni szoktam, de annak én nem járok utána és nem is segítek a beszerzésben. Csak a standard OEM és dobozos verziók áraira szoktam utalni és azok beszerzési lehetőségeire.A Win10-Linux dualboot telepítéseket sem javaslom és nem is csinálom átlag usereknek. Számtalan eset van amikor a Win10 update után elkeféli a Grubot és hadd ne soroljam a többi nyalánkságot. Ezekre már nincs kapacitásom és nem is akarok ezzel foglalkozni.
Ez már nem átlag user felhasználás szerintem és ennek folyamatosan képben kell lenni a folyton változó problémáival, innen meg már nem kellek, ha a linuxot vagy a 10-et újra kell húzni.Az elindulásban szivesen segítek és az alternatívák felsorolásában. A két rendszer alapvető különbségeinek az érthető bemutatásában. De a hosszútávú kézfogással történő használatra nincs kapacitásom. És ne feledjük, jelen esetben nem magán ember otthoni gépéről van szó, hanem egy szervezet eszközéről, csak nincs semmilyen üzemeltető infrastruktúra mögöttük.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest