-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fzsolte
tag
válasz
fzsolte #36429 üzenetére
Annyi kiegészítés, hogy az éppen kiválasztott listaelem előre meghatározott paramétereit le tudom lekérdezni, de hozzá adott egyéni property-ket nem. Vagy csak nekem nem sikerült rájönnöm erre sem.
Persze a paramétereket beleírhatnám egy olyanba mi string, de az olyan "jobb kézzel bal fül" esete nekem.
-
-
Mike88
senior tag
válasz
fzsolte #2584 üzenetére
Jól gyanítom, az hogy "nem dobja föl", azt jelenti, hogy élőTV-t engedélyezted, s várnád, hogy "magától" a pvr ügyfelek közé "vigyen", de nem történik semmi?
Ha így van, akkor ne a leírást kövesd, menj be a kiegészítőkbe (a Rendszerben) majd keresd meg az iptv simple client-t (keresés) majd telepítsd eztán állítsd be. Miután beállítottad csak akkor engedélyezd az ÉlőTV-t.
Ezért nem szabad hátulról megközelíteni a dolgokat (a leírást javítani kellene, függetlenül attól, hogy ez esetben is ez a probléma áll fenn vagy sem, mert más is belefutott már ebbe).
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- PlayStation 5
- Parkside szerszám kibeszélő
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest