Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Hege1234 #44398 üzenetére
Üzenem a Netmozinak és a többi hasonló oldalnak, ha ezt olvassák, hogy csináljanak egy reklámmentes KODI előfizetést, amiért cserébe nem b*sztatják többé a KODI addonokat használni kívánó felhasználókat. Havi párszáz forintért szívesen előfizetek: ha csak 500Ft-ot fizetek is érte, akkor is többet keresnének rajtam, mint abból a pár reklámmegjelenítésből, amit a havi max 3-4 film lejátszása során jelenleg képesek beszedni...
-
maci74
tag
-
Jerryyy
újonc
Jóreggelt! Csak nekem halt meg egy csomó addon?
2023-11-12 09:03:22.913 T:144 error <general>: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.netmozi/?action=movies&page=1&type=2&order=6&search=
2023-11-12 09:03:22.925 T:14948 error <general>: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.netmozi/?action=movies&page=1&type=2&order=6&search=) failed
2023-11-12 09:03:29.453 T:20904 error <general>: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <class 'IndexError'>
Error Contents: string index out of range
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\Jerryyy\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.netmozi\default.py", line 51, in <module>
navigator.navigator().getOrderTypes(tipus)
File "C:\Users\Jerryyy\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.netmozi\resources\lib\indexers\navigator.py", line 80, in getOrderTypes
select = client.parseDOM(url_content, 'select', attrs={'id': 'order_by_select'})[0]
IndexError: string index out of range
-->End of Python script error report<--
2023-11-12 09:03:29.498 T:11396 error <general>: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.netmozi/?action=base&type=2
2023-11-12 09:03:29.499 T:14948 error <general>: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.netmozi/?action=base&type=2) failed
Ez pl Netmozi -
intuicio
aktív tag
Tudja valaki, hogy most milyen állapotban van a sweet.tv addon?
Ezt leltem meg mint legfrissebb: plugin.video.sweettvpl-0.7.1.zip de sajnos nem indul el.
Mr Dini fórumtárs mester rakta össze, de gondolom már nem fog működni továbbiakban -
nagyúr
Én tudom.
És te tudod-e, hogy a boltokból gyakorlatilag eltűntek a FHD tévék, már a 80cm tévéket is csak 4k modullal gyártják? Tudom, mert nemrég kerestem volna kis méretű tévét full hd kijelzővel és nem találtam csak hd ready f*st meg 4k-t...
Amúgy pedig kis képátlón is látszik a különbség, csak közelebb kell hozzá ülni. -
blakey
titán
A kiegészítő, csak egy olyan alkalmazás, ami biztosítja, hogy Kodi alól is "fusson egy weboldal/alkalmazás", semmi egyéb információja nincs a fejlesztőnek. Tehát ha infókat szeretnél, akkor felmész a weboldalra és megpróbálod megtalálni a választ.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
prisz
senior tag
Sziasztok!
Pár napja az online stream-en eltüntek az értelmes és még nézhető csatornák. Csak a nézhetetlen propaganda közszolgálati, meg a rémhírtv megy. Van valakinek infója arról, hogy idővel visszarakják a nézhető csatikat is, vagy törölhetem véglegesen az addont?[ Szerkesztve ]
-
dropi
aktív tag
-
cocka
veterán
Netflix, Disney plus, Hbomax
Mindháromnál fizetni kell, szóval annyira nem prioritás ez nálam. Főleg hogy szerintem nemcsak én egyedül vagyok az, akinek éppen másra kell a pénz.
RTL+-nál meg adnak a szolgáltatók kódot, szal. lényegében azért is, de árukapcsolással kvázi ingyenes.4k dv/hdr féle streaming huncutságokat
Mivel ezek úri huncutságok! Örülök, hogy mindenkinek annyi hely van a nappalijában/hálójában, hogy odafér egy 4k-s TV és még amellett hely is marad (természetesen minimum egy soundbarnak), de sokaknál ez annyira nem nyilvánvaló. Amikor nem az a dilemma, hogy megengedhetem-e magamnak a 4k-s TV-t, hanem az, hogy melyik marad a lakásban a 4k-s TV vagy én, akkor szerintem a kérdés már alapból eldőlt.
-
gyűrű
addikt
Valóban. De biztos hallottál ennél sokkal kisebb streaming szolgáltatókról mint pl. Netflix, Disney plus, Hbomax ilyenek. Nos általában ezeket hívják annak, amikor streamingről ír valaki, de ha neked az említett egyedüli óriás elég, és ezekből a kicsikből nem tervezel ilyen 4k dv/hdr féle streaming huncutságokat akkor valóban nem kell semmi másik eszköz .
-
cocka
veterán
Hát egy GT-King Pro mellett nem szívesen költenék ilyesmire.
-
bpmcwap
senior tag
+5 a FireTV-re... Én is azt használom mindenhol és mindenkinek azt szoktam vinni ha hazamegyek Németből. Ráadásul szokott lenni éves prime akció. Kb 4000 forintért kapsz éves prime film előfizut. Megy rajta az összes streaming és hálózatból is le tud játszani mindent IS.
Túrista vagyok
-
consono
nagyúr
Hát. A Pi az nagyon régen volt már, egy első generációs Pi0 volt, az kifulladt, mert kevés volt a proci. Legtöbbet az Amlogic box ment évekkel ezelőtt, valamelyik ELEC-kel, de az meg meghalt. A FireTV Stick hirtelen megoldás lett helyette, egy darabig jól muzsikált, de az is lassú azért. Nem a Kodis része, vagy nem csak az, hanem így, ahogy van egy OS frissítés totál belassította. A Xiaomi még jól muzsikál, de sokat változott a felhasználás: a Kodi 99%-ban csak a NAS-ról lejátszásra van, a doboz inkább a TV streaming alkalmazásait váltotta ki (régi Samsung okos TV).
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
cocka
veterán
Fél-off:
Itteni userek többsége min használja a Kodit? Amlogic box lenne a tippem, de lehet hogy tévedek.
-
dropi
aktív tag
Sziasztok. Más is tapasztalja h a TV2-es kiegészítőben az utóbbi pár napban, minden műsor 2-3 másodpercig fur, utána újra tölt, sőt sokszor ki is lép. Kb nézhetetlen szintén. Viszont az RTL+ meg megy rendesen, azért gondolom H itt lehet a baj. Nem csak nálunk csinálja, két másik háztartásban is pont ugyanez a jelenség van.
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
bpmcwap
senior tag
válasz stefi68 #44362 üzenetére
Ez szuper ötlet, lassan tiszta netflix lesz a filmpapa.
MÁS: Régebben Android tv boxra volt egy app, amivel élőben lehetett nézni a meccseket - mondjuk ennek kb 5-6 éve... Most mennek a BL meccsek és hát nézném... és nem mindig azt amit a TV-k adnak... Tud esetleg valaki valami kiegészítőt amivel lehet nézni a BL meccseket? Nem kell magyarnak lennie, német is jó
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
stefi68
addikt
A FilmPapa kiegészítővel kapcsolatban lenne egy kérésem/javaslatom.
Vargalex, mindenekelőtt köszönet a munkádért, amit eddig is belefektettél.
Ha már felhasználói fiókkal kell használnunk egy ideje, ahol lehet "Megnézendő" és "Kedvencek" közé menteni filmeket, esetleg megoldható lenne-e, hogy a kiegészítőben is legyen ilyen lehetőség.
PC-n, a FilmPapa weboldalán egyszerűbb böngészgetni a tartalmak közt és a kívánt filmeket megjelölni.
Később nálam Android TV-n így egyszerűbb lenne a megtekintésük. Nem kell már keresgélni a kategóriák közt.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
vargalex
Topikgazda
TV2 Play
: És ehhez a TV2 Gold linkhez, amit adtál, hogyan jutsz el a weboldalon?
Szerk.: Kiegészítőben: Műsorok -> TV2 GoldRTL+: Akkor kapcsold ki a kiegészítő beállításaiban az "Előfizetetlen RTL+ tartalmak elrejtése" opciót. Ekkor minden epizód meg fog jelenni, csak pirossal fogja jelölni (ahogy az RTL Most, de ott is kapcsolható volt ez az opció és defaultban ott is be volt kapcsolva) és akkor írja az üzenetet, ha ennek lejátszására nyomsz.
Bekapcsolt állapotában akkor jön az üzenet, ha csak nem lejátszható tartalom van egy-egy műsor alatt.[ Szerkesztve ]
Alex
-
spiky03
veterán
Van esetleg valami ideális beállítás a KODIhoz hang és kép beállításokhoz?
Ha a hangot és a képet is HDMIn küldi ki az ember és mondjuk HDR/DV 4K tartalmat nézne fullHD kijelzőn (projektor/tv)?
HDR SDR konverzió.Köszönöm
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
cocka
veterán
válasz vargalex #44354 üzenetére
Például itt:
Nem kell hozzá semmilyen előfizetés.
ha ezt a beállításokban mégis engedélyezed
Nálam be van kapcsolva az előfizetetlen tartalmak elrejtése. Ennek ellenére nem jelölget semmit pirossal, csak az üzenet jelenik meg, hogy előfizetés szükséges. A régi RTLMostos program viszont csomót pirossal jelzett.
a honlapon sem derül ki, hogy nézheted-e
Igen, meg pl. engem Firefoxból folyton kidobál. De ha bejelentkezek gyakorlatilag akkor se érek semmit azzal, ha valaki mondjuk egy közvetlen RTLMostos linket küld, mert mihelyst betölteném a linket rögvest a welcome oldalra irányít, függetlenül attól, hogy már be vagyok-e jelentkezve vagy sem vagy hogy jogom van-e az adott műsort megnézni vagy sem. És ha igen, akkor nagy kegyesen méltóztatik elindulni miután a profilkép eltakarodott, de magától az se nagyon akar.
Ez a kéretlen átirányítás különben pl. a Yettel honlapján is megvan. Tök mindegy, hogy elsőre milyen aloldalt akarok a Yettel honlapjáról más oldal (pl. Google) vagy akár böngészőbe írt/másolt yetteles url segítségével megnyitni, először mindig a főoldalt dobja be és csak aztán hajlandó 2.-ra betölteni a kérdéses aloldalt. Fantasztikus módi főleg, ha sietnél is.
-
vargalex
Topikgazda
válasz ®abstract® #44351 üzenetére
Nem értelek. A Fókusz (a Fókusz plusz is) és a Híradó is nézhető RTL Light-al (azaz csak regisztrációval).
[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
Topikgazda
Szia!
TV2 Play: A honlapon hol érhető el a TV2 Gold? Vagy ehhez előfizetés szükséges? Mondjuk nekem szolgáltatótól van TV2 Prémiumom, de nem találom, hogy kellene nézni...
RTL+: Alapbeállítás szerint az aktuális előfizetéssel nem nézhető tartalmat nem listázza a kiegészítő, ha ezt a beállításokban mégis engedélyezed, akkor pedig pirossal jelzi azt. Persze csak az egyes epizódokra igaz ez, mert magáról a műsorról (sorozatról) a honlapon sem derül ki, hogy nézheted-e, csak az egyes epizódoknál van rajta lakat, ha nem...
Alex
-
nicu71
addikt
Nálam megy a híradó, Fókusz is.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nagyúr
Nem kérlek. Az RTL ott tart, hogy kénytelenek a piacról megélni, amíg a versenytársa(ka)t költségvetésből tömik korlátlanul.
-
®abstract®
őstag
az rtl+ nem megy az alap verzio. hiradot gondoltam hogy meglesem,erre meg a fokuszra is irja= magasabb csomagra van szüksége..ezt nem hiszem el..az magyar rtl pofátlan marketingje itt tart..meg ott,hogy az élő híradóban is van reklamszunet
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
őstag
-
Aby_2014
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem a TV -re a Kodi 20.2-es verzióját, illetve az MS repot, illetve a Filmpapa addont.
Tegnap 3 filmet is megnéztünk minden rendben volt, ma próbálunk nézni egy filmet, de akadozik, meg meg áll.A net sztem nem gond 1000-es optika.
Esetleg a szerver oldalon szokott így az esti órákban túlterhelés lenni vagy a kodiban kellene valamit állítani..?
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
bijesz
aktív tag
Sziasztok!
Az online stream kiegészítőben fenn volt nagyon sok csatorna ami most eltűnt.
Az alap csatornák vannnak (Mx, rtl, tv2, duna) és helyi tv-k.
Ez miért lehet?[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
Sziasztok!
3 kérdésem lenne a pluginekről/addonokról:
TV2 Play: Ebben a programban a honlapon elérhető TV2 Gold tartalmait nem találtam. Azokat nem listázza?
RTL+: Pl. Active account esetén lesz opció arra, hogy amit nem vagyok jogosult lejátszani, azt ne is listázza? Mert elég hülyén néz ki, hogy mutat egy műsorcímet, majd ha rámegyek, akkor kiírja, hogy előfizetés kéne hozzá. Sokkal átláthatóbb lenne, ha nem is mutatná azokat, amikhez külön előfizetés kell.
Viasat3 honlapján elérhető tartalmakhoz lesz esetleg vmikor Kodi plugin?
-
tobias40
veterán
válasz Csak kezdő #44343 üzenetére
Olvass vissza!
-
nagyúr
válasz Arolotifar #44344 üzenetére
Én is tudom!
-
őstag
válasz Csak kezdő #44343 üzenetére
Igen, tudom
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
Csak kezdő
újonc
Miert tuntek el az online stream bol a csatornak. Tudja valaki?
-
djfantom
tag
Sziasztok. A utorrent web-et is valahogy beintegrálhatnátok a kodiba. Elég hasznos lenne ha kivitelezhetö.
-
vargalex
Topikgazda
válasz vargalex #44310 üzenetére
Sziasztok!
dtech kolléga jóvoltából a Movieshark repo-ba felkerült az Animeaddicts kiegészítő 1.4.8-as verziója. A változások:
- Addon beépített képeinek cseréje jobb minőségűekre,
- További közreműködők neveinek hozzáadása az addon.xml-hez,
- Addon kódjának tisztítása, hiányzó ikonok és fanart-ok hozzáadása,
- Bejelentkezésre figyelmeztető üzenet hibájának javítása,
- Az addon nevében lévő typo javítva (helyesen: AnimeAddicts),
- Cookie és adatbázis fájlok áthelyezése a userdata könyvtárba.Alex
-
11hh
tag
válasz Arolotifar #44337 üzenetére
Úgy sem jobb, próbáltam.
-
őstag
-
11hh
tag
Sziasztok!
Van nekem egy H96 Max V56 típusú tv boxom amin android 12 van.
4/32gb-os verzió, internet kábelen csatlakoztatva, kodi 20.2 használok
Az internetes filmek és a hálózaton lévőknél is folyamatos mikro akadások vannak.Szereztem be egy kicsit egyszerűbb, és butább tv boxot ami Xiaomi TV Box S gen. 2 android 11-el. Itt wifivel kapcsolódok, mert nincs más, ugyan úgy kodi 20.2 használok.
Itt semmilyen akadás nincs hálózaton, vagy interneten.Mit lehetne tenni a fent említett eszközzel hogy ezek a mikro akadások megszűnjenek? Egy beállítás a kodiban, vagy egy kiegészítő? Fel lehet rakni más androidot vagy más rendszert?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
őstag
-
vargalex
Topikgazda
válasz snakebait #44330 üzenetére
A Movieshark sajnos egy ideje nem megy, mert CloudFlare mögött van az oldal.
A FilmPapa esetén viszont meglepő, hogy nem érted, mert gondolom az olvasás azért megy. Egyértelműen kiírta a kiegészítő, hogy melyik oldalhoz tartozó bejelentkezési adatra van szükség. Nyilván, ott regisztrálni kell...Alex
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom ezek a tárhelyek nálam miért nem jók. Filmpapa valami bejelentkezést kér, amit nem tudom hol kell megtenni. Így használhatatlan.
MovieShark - nak pedig az a baja amit látni a képen. Szóval nem tudom mi. 😬☹️Pedig a legújabb WBMC 20.2 van fent.
Segítene valaki?
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
hunaqua
addikt
válasz Mr Dini #44328 üzenetére
Próbáltam Vontar X4-en, X3-an Nexus és Omega alatt is (CoreElec) ,de nem indulnak a csatornák.Igen,az android alatti dobozokon nincs hiba.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
blakey
titán
válasz mayday00 #44325 üzenetére
Már alkalmatlan a Leia bármilyen “streaming”-re, minimum Matrix de inkább Nexus az ajánlott.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
unravel
őstag
Üdv!
Filmpapát rá lehet bírni hogy "scrobbling"oljon a trakt.tv-re?
¯\_(ツ)_/¯
-
csubyy
tag
A Direct One Live TV kiegészítő jól működik annál, aki használja? Nálam ugyan betölti a listát és az epg-t de nem indul el a lejátszás. Libreelec 11 fut egy régi x96 box-on.
-
gurabli
őstag
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Kodira hbo max addont honnan tudnék letölteni?
Köszönöm
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
gurabli
őstag
Jó ideje nem foglalkoztam a kiegészítők világával.
Van olyan kieg (akár Kodin kívüli, Linux docker, bármi), ahol van magyar tartalom? Esetleg Real Debrid támogatással? Angol tartalomra van megoldásom, de hundub film és sorozat semmi. nC** stream is érdekelhet, ha van jól működő. Köszönöm"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
-
dtech
csendes tag
válasz vargalex #44310 üzenetére
Itt csak simán dtech vagyok.
Thermaltake Armor A60 ingatlan, Thermaltake Smart SE 630W Bronze tájegység, ASUS P8Z77-V LX anyadeszka, Intel Core i7-3770 3.4GHz professzor, 4 x 8GB Corsair XMS3 DDR3-1600 Cavington, Samsung 850 PRO 512GB SüSüDémon, Seagate ST1000DM010 1TB HáDeDömper, MSI GeForce GTX 970 Gaming 4GB videjóaggregátor
-
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
dtechsrv kolléga (sajna az itteni ninck nevét nem tudom) jóvoltából a Movieshark repo-ba felkerült az Animeaddicts kiegészítő 1.4.6-os verziója. A változások:
- Python 3 (azaz Matrix/Nexus) támogatás
Alex
-
Rocko66
aktív tag
Sziasztok!
A régi ms8 pro androidos tv boxomon lévő Kodi(v18.0) gond nélkül megtalálja a nas(nsa325v2) mappáit.
Most kaptunk egy telekomos androidos tv boxot,melyre feltudtam telepíteni a kodit a play áruházból(v20.2)
Az új box már nem látja a nas mappáit a Windows network(SMB) nem hoz be semmit. Próbáltam,hogy manuálisan beírtam az Ip+felhaszn+jelszót az sem hozott eredményt.
Smbv1-re állíttás sem hozott eredményt.
Van valakinek valami ötlete,hogy hogy tudom elérni a nas ezzel az új kütyüvel?Segítségeteket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Adott egy Zyxel 310s nas amin meg van osztva egy mappa amit szeretnék Kodival elérni. A kodi egy Tcl c745 google Tv fut.
A tv-n megadom a nas ip cimét de nem talál semmit.
Valakinek valami ötlet? -
hunaqua
addikt
válasz vargalex #44253 üzenetére
Felraktam most pár régi dobozra (S912,S905X) az ( új) LE-t. Gyakorlatilag ami hibát látok pl. Filmpapa vagy Netmozi kiegészítőknél az az,hogy belepörgetés után szétesik "kockásodik" a kép.Ilyenkor meg kell állítani a lejátszást és a folytatás után már hibátlan. Viszont a Netflix,HBO az nem produkál ilyen hibát. CE alatt pedig tökéletes minden,nem tudom mi lehet itt a különbség a CE és az LE között?
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest