- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Emberek százait rúgta ki az Android- és Pixel-csapatból a Google
- Váratlan támogatókat talált Elon Musk az OpenAI elleni peréhez
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VPN topic
- Milyen routert?
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Microsoft Excel topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MageRG
addikt
Sajnos a SB Inc. a "studio interference" szinonimája.
Jó játékot nélkülük is lehet csinálni. Az előtörténetük meg már megragadt a közösség emlékezetében, mint negatív jelző.
Ha nem hozza a számokat a játék, akkor lehet megint a gamereket okolni, csak ettől senkinek nem lesz jobb. -
NIceh
junior tag
Sziasztok! Hirtelen irànyvàltàsnàl fps esès ès laggolàs tapasztalhatò nàlam, a masinàm nem gyenge. (R5 7500F, Rtx 5070ti, 32gb ram)
Valakinek hasonlò, esetleg ötlet?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Immolatiel #5 üzenetére
Figyelmen kívül hagyható bárki véleménye aki a sweet babyt emlegeti, hiszen csak a fehér felsőbbrendűségben hívő nézőinek gyártja a tartalmat.
-
Immolatiel
kezdő
válasz
Immolatiel #5 üzenetére
Uhh, a NOLF helyett inkább minden idők legjobb FPS-ét, a F.E.A.R.-t kellett volna írnom, már majdhogynem remeg is a kezem, hogy játszani kéne vele újra, az a gameplay annyira jó, hogy az már szinte kéjes
-
Immolatiel
kezdő
Nekem ebből mondjuk más jött le:
South of Midnight Woke Sweet Baby Slop | Worst game i've played ALL year
Viszont a "sajtó munkatársainak" persze hogy tetszik, hiszen olyan időket élünk már sok-sok éve, hogy ők még a füstölgő szeméthalmot is legrosszabb esetben közepesre, 5/10 környékére, tehát valódi közepesre értékelik, mintha a skála többi része nem is létezne (persze az már tényleg szélsőséges, többnyire ezekre is 8-9-eket adnak).
Nyilván nekem lehetne szegezni a kérdést, miért is ítélek egy no name akárki videója alapján, de egyfelől mitől lenne egy no name akárki véleménye kevesebb, mint egy olyané, akinek elvileg van neve? Úgy vélem bőven bebizonyosodott, hogy pont a magánvélemények érnek manapság többet. Másfelől az egyébként masszívan idióta sztori kivesézését leszámítva nem is mondott újat ez a beszámoló, csupán megerősített abban, amit korábban is gondoltam az undorító kinézetű karaktereket és az abszolúte semmitmondó játékmenetet látva: politikai mozgalmak által lepénzelt végtermék, egy újabb ideológiai katyvasz. Inkább viszek végig újra egy régebbi, még ténylegesen mesterműnek nevezhető klasszikust, mint legutóbb a Mass Effect első két részét, vagy mondjuk a Beyond Good and Evil-t, netán valamelyik Deus Ex-et vagy No One Lives Forever-t, mint hogy ilyesféle jelenkori ócskasággal fertőzzem a lényem.
-
pRoject22
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #3 üzenetére
Én szabadságon vagyok a héten, így maradt rá elég idő
-
pRoject22
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1 üzenetére
Én már 2 napja végeztem vele, tényleg jó volt
-
TESCO-Zsömle
titán
Toljátok, nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A normál változat is játszható természetesen a Game Pass előfizetők számára.
- EAFC 25
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest