Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom19q
csendes tag
válasz ®abstract® #44655 üzenetére
Szia!
Telepítettem (android, 19.5). Felirat kereséskor ezt írja ki: IMDB ID is not provided.
Mit ronthattam el? -
Sanyi.mTs
addikt
használ még valaki plex mod 4 kodi kiegészítőt?
mi folyamatosan plex hibát dob. másnál is ezt csinálja? -
brazos
senior tag
Gyakorlati szempontból tök felesleges a Library Auto Update addon, ha napjában többször, saját kézzel frissítenéd a könyvtárat, médiatárat, mert a Kodi alapból biztosítja a könyvtárak, médiatárak azonnali kézi frissítését az előhívható oldalmenüben.
[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
A Library Auto Update addonnál az automatikus rendszerinduláskori könyvtár frissítésen kívül időzített frissítésre is van lehetőség, adott óra intervallum beállítással. Ha a tervezett időpontokon kívül szeretne frissítést futtatni, akkor a Kiegészítők menüpontra, a Program kiegészítésekre, majd a Könyvtár automatikus frissítése gombra kattintva elindíthatja a kiegészítőt, mintha a kiegészítőt indítaná. Ekkor megjelenik egy párbeszédpanel, amely megmondja, hogy mikor volt az utolsó frissítés, és megkérdezi, hogy akarja-e most manuálisan futtatni a frissítést. Kattintson az Igen gombra a könyvtár frissítéséhez.
-
vargalex
Topikgazda
válasz Kicsirics77 #44692 üzenetére
Nem használtam soha, de a Kodi Add-on repository->Program kiegészítők között van egy Library Auto Update.
De, ha esetleg valamilyen ütemező elérhető a rendszeren (pl. cron), vagy egy folyamatosan futó eszközön, akkor json-rpc API-n keresztül kezedeményezheted a frissítést.
Alex
-
brazos
senior tag
Viszont a médiatár frissítés kézzel is indítható, frissíthető a médiatárban is elérhető oldalmenüben.
[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
A 10 perces frissítésnek mondd mi értelme van? Gondolom nem torrentezel egész nap....
Amúgy az alap skinnel csak az induláskori frissítést lehet beállítani. -
Kicsirics77
veterán
sziasztok.
azt meg lehet oldani kodinál,hogy a médiatár frissítéshez ne kelljen állandóan ujraindítani, hanem mondjuk 10 percenként ellenőrizze?.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Sandor5
újonc
Üdv. Én csak szeretném kérdezni, hogy a Moviedrive.hu addon csak nálam nem menti el a látott epizódokat? Vagy ezt nem támogatja az addon?
-
®abstract®
őstag
válasz nggabi #44685 üzenetére
az online stream csatornakiosztás is hasonlítható az IPTV linkekre azokat is kezdik szépen kilöni mert nem is nagyon van magyar nyelvű stream.. korábban volt jó pár legalábbis ilyen ahol korábban találtam iptvs működő linkeket azok az oldalak már megszűntek
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
vargalex
Topikgazda
-
nggabi
félisten
Sziasztok!
Online streamről kb 2 hete eltünt az összes értelmezhető adás, csak az alap 10 csatorna + 80 helyi tv maradt. Nálatok is? Tudtok esetleg erről valamit?
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
allfinanz
senior tag
Médiaklikk add-onban a Csináluk a fesztivált új adásai hol vannak?
https://mediaklikk.hu/csinaljukafesztivalt-3-evad/video/2023/12/02/csinaljuk-a-fesztivalt-3-evad-80-as-evekAllfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
bivalyos
tag
Üdv, a wofvideo csak nálam nem egy vagy másnak sem? Két opció van csak belépve, kategóriák és kereső, de egyiket sem nyitja meg (libreelec nexus)
Üdvözlettel: bivaly
-
vargalex
Topikgazda
válasz brazos #44672 üzenetére
De, az addon pontosan követi a több oldal megnyitását (minden film így érhető el az oldalon). A log szerint az a baj, hogy itt nincs időtartam megadva a filmhez. Ezért is írtam, hogy gyors javítás, nem biztos, hogy minden működik. Amikor javítottam, a sorozat kategória még üres volt, így azt ellenőrizni sem tudtam. Majd ránézek.
Alex
-
brazos
senior tag
válasz vargalex #44669 üzenetére
Nem jó.....log mellékelve.
2023-12-03 02:31:01.915 T:1047 INFO <general>: initializing python engine.
2023-12-03 02:31:02.747 T:1047 INFO <general>: wofvideo: load URL: https://wofvideo.pro/category/sorozat/
2023-12-03 02:31:02.755 T:1047 INFO <general>: CPythonInvoker(24, /root/.kodi/addons/plugin.video.wofvideo/default.py): script successfully run
2023-12-03 02:31:02.787 T:1047 INFO <general>: Python interpreter stopped
2023-12-03 02:31:05.423 T:1066 INFO <general>: initializing python engine.
2023-12-03 02:31:06.586 T:1066 INFO <general>: CPythonInvoker(25, /root/.kodi/addons/plugin.video.wofvideo/default.py): script successfully run
2023-12-03 02:31:06.618 T:1066 INFO <general>: Python interpreter stopped
2023-12-03 02:31:07.982 T:1080 INFO <general>: initializing python engine.
2023-12-03 02:31:08.919 T:1080 INFO <general>: CPythonInvoker(26, /root/.kodi/addons/plugin.video.wofvideo/default.py): script successfully run
2023-12-03 02:31:08.954 T:1080 INFO <general>: Python interpreter stopped
2023-12-03 02:31:10.407 T:1094 INFO <general>: initializing python engine.
2023-12-03 02:31:11.298 T:1094 ERROR <general>: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <class 'AttributeError'>
Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'string'
Traceback (most recent call last):
File "/root/.kodi/addons/plugin.video.wofvideo/default.py", line 59, in <module>
n.getSources(url)
File "/root/.kodi/addons/plugin.video.wofvideo/resources/lib/indexers/navigator.py", line 146, in getSources
duration = meta.find('span', attrs={'class': 'duration'}).string
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'string'
-->End of Python script error report<--
2023-12-03 02:31:11.327 T:1094 INFO <general>: Python interpreter stopped
2023-12-03 02:31:11.333 T:32259 ERROR <general>: Playlist Player: skipping unplayable item: 0, path [plugin://plugin.video.wofvideo/?action=getsources&url=https://wofvideo.pro/megnez/letoltendo-ido-1-evad-3-resz/]A Weboldalon, a getsources oldalon:
https://wofvideo.pro/megnez/letoltendo-ido-1-evad-3-resz/
nincs semmi link a filmre, hanem egy újabb oldalra kell elmenni ott a lejátszásért. De ezt az addon nem teszi meg.(nem ugrik el a lejátszó link kibontása lapra, pedig azon van az online player...)
-
ametza
csendes tag
válasz ®abstract® #44665 üzenetére
A github-on megtaláltam őket:
https://github.com/muzena/a4kSubtitles
Fene tudja, hogy lehet ezeknek írni ... -
cris78
őstag
A wof videó oldal ha minden igaz változott. Ha valakinek van ideje, rátudna nézni?
Előre is kösziLegjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
ametza
csendes tag
Szuper, köszi. Fel is raktam megy szépen.
Írni kellene a fejlesztőnek rakja bele a https://feliratok.eu/
oldalt.
Az lenne az igazi kánaán
-
zsiga68
őstag
válasz ®abstract® #44661 üzenetére
Nálad működik? Lefordítottam,bár nem sok sor van benne..
-
zsiga68
őstag
Akit érdekel: [service.subtitles.a4ksubtitles-3.6.0]
-
brazos
senior tag
válasz ametza #44654 üzenetére
Innen egyenként leszedheted őket.
Only Murders in the Building S03 -
nfsu17
veterán
válasz ametza #44651 üzenetére
Írnál egy sorozat címet amihez talál felíratot nálad.
Only Murders in the Building S03 (2023)
Angolul néztem egy kb 2 hónapja, hetente jöttek a részek (most évadpakkban van, így most tesztelni nem lehet) és hozta fel a magyar feliratot, ha rányomtam, hogy keressen.
Értelemszerűen név alapján tud csak keresni, hogy ha tök más a feliratfájl neve, mint a sorozat címe, akkor nem fog találni.
De ezek a címek/nevek kb minden adatbáziskezelő cuccra érvényesek, mert egy Lost s01e01 részt nem fog semmi megtalálni, ha pikacsu s01e01 néven szerepel. -
blakey
titán
válasz ametza #44651 üzenetére
A supersubtitles kiegészítő csak sorozatokhoz keres és talál, filmekhez nem, így lett megírva évekkel ezelőtt, sajnos.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
ametza
csendes tag
Ezt hogy érted? Írnál egy sorozat címet amihez talál felíratot nálad.
Ez az oldal lenne amúgy:
[Super subtitles]
És itt vannak filmek is.[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
Android alatt a Beállításokat hol tárolja a KODI? Úgy néz ki, hogy tableten újra kell telepítenem a KODI-t, mert ahogy korábban írtam a feliratotkat valamiért nem kezeli, de ha nem muszáj, akkor nem kezdeném nulláról az egészet
[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
blakey
titán
válasz ametza #44646 üzenetére
opensubtitles.com
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
ametza
csendes tag
Sziasztok
Van valami magyar adatbázisú felírat letöltő ami működik is?
Korábban opensubtitles.org jól működött, de most nem megy.
A super subtitles meg nem is ment nálam soha... -
Smafia
junior tag
válasz zsiga68 #44632 üzenetére
Van arról megy a tv adások egy amiko mini hd265 de úgy néz ki fogok venni inkább egy enigma2 setopboxot mert szerintem nem bírom rá bírni a vivax smart tv hogy a saját műholdas antennaról birjam nézni. A műholdas adasokat le bírom keresni vele csak kódolt azt írja ki van rajta ci modul csak kártyám nincs hozzá. Köszi szépen a segítséget és elnézést ha nem rendesen fogalmazok
[ Szerkesztve ]
-
zoyoxy
tag
válasz AlyrArkhon #44639 üzenetére
Abszolút egyetértek.
-
Mike88
senior tag
válasz AlyrArkhon #44639 üzenetére
Bármi lehet! Ezért írtam, hogy remélem, hogy nem azért van, mert anélkül írta ki a kérdést, hogy végig olvasta volna, amit írt és ezért is írtam, ha van magyarázat rá, akkor megértem! Hadd tudjuk már, ha van! Én is szoktam translate-el írni (ill. az AI-t szoktam megkérni, hogy fordítson) külföldi fórumra, erre felszoktam hívni a figyelmet, pontosabban előre elnézést szoktam kérni! Úgy gondolom senki sem volt vele modortalan, én is írtam, hogy megértem, ha tanulta a nyelvet, tobias40 is úgy indult neki, hogy "ne haragudj". Ennél jobban "lábujjhegyen" ezt szerintem nem lehet!
Azonban ha nincs magyarázat, akkor viszont meglátásom szerint nem lehet és nem szabad, hogy nagyon nehezen érthető kérdésre úgy válaszolsz, mintha észre se vetted volna azt, hogy a kérdés megfogalmazása nehezen érthető, hogy feladat elé állított annak megértése! Azzal ugyanúgy rosszat teszel, ha szó nélkül hagyod!
Miután több ismerősöm is van, aki tanulta a magyart, sőt testvérem is, így elmondhatom, hogy nem sértődés van abból, ha szólsz, hogy valamit nem jól fogalmazott meg, hanem örülnek neki! Ha nem szólsz, nem tudja, azt hiszi az úgy rendben volt!
Ha meg eü-i magyarázata van, akkor azt megkell érteni, hogy írásban, ha valaki felé extra türelmet és megértést kell esetleg nyújtani, akkor azt muszáj közölni/kérni, az nem jön le csak úgy magától, mint ahogy szóban viszont ez bizonyos dolgokból, jelekből evidens bír lenni!
Ezt részemről lezártam, tehát nem akarok itt vitát indítani ebből, mert egyébként nincs ennek a témának itt helye!
Így, hogy kiderült számomra, hogy nem magyar, leírni örökösen ezt nem lehet, de érdemes beírni ezt aláírásba, és akkor többször nem fordul ez elő. Azt nem lehet elvárni, hogy mindenki olyan sűrűn néz ide be, hogy tisztában legyen azzal, hogy Ő nem magyar![ Szerkesztve ]
-
AlyrArkhon
senior tag
Szerintem:
Kicsit több megértést és tiszteletet a fórumtársak iránt.
Nagyon nem elegáns valakin akár a magyarságát, akár a nyelvhelyességét számon kérni anélkül, hogy ismerné az ember a hátteret. Ha meg megismerhető pl. némi visszakereséssel, akkor még kevésbé elegáns, és nem a kérdezőt, hanem a válaszolót minősíti.
Lehet a háttérben pl külhoni, hátrányos helyzetű, egészségügi problémás stb. fórumtárs.
De tudtommal akár azok elől sincs elzárva, akik mondjuk egy random google kereséssel találnak ránk, és hozzáértőnek itélik a fórumot mondjuk google translate-en keresztül, és mondjuk ugyanazt használva kérdeznének.
Szerintem.Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
Mike88
senior tag
válasz Smafia #44627 üzenetére
Ennek fuss neki mégegyszer és magyarul, akkor talán tudok válaszolni is, nem teljesen idegen tőlem ez a téma! Tanultad a nyelvet, vagy mi van veled? Mert ha tanultad, akkor megértem a dolgot, nehéz nyelv!
Ha android alól használsz Kodi-t (androidos a TV-d), akkor nem megoldható az, amit szeretnél. Coreelec/Libreelec és egyéb nyúlványai alól (tehát, amikor kvázi rendszer szinten van telepítve a Kodi), megoldható, telepíthető TVHeadend szerver(!), ami kezeli a tunert és telepíthető Oscam is, ami kezeli a kártyaolvasót és akár a sort is, ha sorral TV-zel! Még ha megoldható is lenne, a TVHeadend egy meglehetősen bonyolult történet, annak beállítása nem egyszerű, nem egy könnyen átlátható dolog. Nem olyan könnyen érthető, mint amikor a TV-n vagy egy boxon lekeresed a csatornákat, aztán a távirányító segítségével sorbarendezed a listát és hátradőlhetsz! Kb. 3 hétig kellene magyarázzam mi, hogy működik, hogy megértsd és utána bizonyos, hogy legalább fél évig lennének kérdéseid! Szóval ha mindenáron célod az, hogy Kodin keresztül nézd a TV adást, akkor amire szükséged van az egy olyan box vagy miniPC vagy akármi, amiben van tuner, telepíthető rá Coreelec és ebből az következik, hogy TVHeadend és oscam is. Ezt azonban nem muszáj a TV-dre rákötni, lehet bárhol a házban, azt távolról egy PC-vel, IP címmel is eléred. Android alól futtatott Kodiban TVHeadend klienst azonban minden további nélkül tudod telepíteni, ott van a PVR kiegészítők között. Így a kliens telepítése és annak beállítása után megvalósul az, amit szeretnél, csak éppen nem a TV belső tunerén keresztül, hanem a házban elhelyezett TVHeadend szerveren keresztül!Consono! Remélem, hogy nem így van! Az autocorrect nem mentség semmire sem! Minden egyes hozzászólást annak kiírása előtt végig lehet olvasni, nincs ez megtiltva senkinek sem! Aki saját magát sem hajlandó végigolvasni, annak felesleges bármit is írni, hisz az a te válaszod sem fogja végigolvasni, csak átfut rajta és felesleges kérdéseket tesz fel!
[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Adott egy Android 13 rajta a legújabb KODI.
Valamiért nem hajlandó megjeleníteni a feliratot a videó közben.
A fájl mellékelve van, stimmel is a fájlnév, sőt a beágyazott sem látszik (ami a fájlban van). Minden be van kapcsolva. Ilyet még nem tapasztaltam.
Van valahol az egyik xml fájlban, ami elállítodhatott és tudom módosítani?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
zsiga68
őstag
válasz Smafia #44627 üzenetére
Ha a tv-n tudsz műholdas adásokat nézni akkor miért szeretnél a kodin keresztül is? Ugyanazon a képernyőn jelenne meg..
Egyébkét sok feltételnek kell teljesülnie ha valaki tv adásokat szeretne nézni a kodin. Kell hozzá tunel,driver, két fajta kiegészítő, internet kapcsolat hogy beállítsd.[ Szerkesztve ]
-
Smafia
junior tag
Sziasztok van olyan kérdésem hogy fel telepítettem a kodit smart re de a tv van satellite része kodi keresztül a satellit tv adasokat nem lehet nézni? Előre köszönöm szépen az információt
-
-
dave0825
őstag
válasz nfsu17 #44620 üzenetére
Tudom, 9.valamelyik utolsó Leia CE-n nagyobb is volt. Simán a youtube kiegészítő, beállítások, és az első menüpont legteteje (1080p Élő / 720p (HD), ezt írja, később tudok képet, nem vagyok otthon jelenleg).
Utánanéztem Google-ben, több helyen az Inputstream Adaptive-ban írták, hogy a minimum bandwith-et érdemes jó magas értékre (pl. 10.000.000 byte) írni, utána restart, és választható a nagyobb felbontás. Hát nekem nem, viszont érdekes, hogy újraindítás után akár youtube kiegészítőben indítottam videót, akár yatsén küldtem el, 2160p-ben ment ugyanaz a korábban 720p-ben indult videó. Utána viszont nem néztem, a 720p magasabb lett-e a beállításokban, megnézem majd.[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
dave0825
őstag
Újabb (lehet értelmetlen) kérdés: youtube beállításaiban miért 720p a legnagyobb felbontás?
Api cuccokkal bejelentkeztem, működik is, de ha yatsén keresztül (pro) küldök a linket, 720p a max, amit lejátszik, nem is tudok nagyobbat állítani.
Inputstream Adaptive-ban minden max-ra van állítva, MPEG-DASH bekapcsolva youtube-ban.
20.2 Nexus
YouTube verzió: legújabb, 7.0.2.2[ Szerkesztve ]
-
drr
őstag
válasz Csillagember #44614 üzenetére
Nem, az Eminence-re.
-
dave0825
őstag
válasz nfsu17 #44613 üzenetére
Ugyanúgy Test failed, nem tud csatlakozni. IP-cím jó, laptopról tudtam pingelni.
Szerk.: meglett itt, csak siettem, nem figyeltem. Bocs, köszi.[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
Üdv.
Transmission helyett Nexus-on a qBittorrentet szándékoztam kipróbálni, de az Androidos remote-ban bármit írok port számnak, nem látja a kliens. Mi lehet az alap port szám? Vagy hol találom? Kodin a kiegészítő beállításai 1 egész bejegyzésből állnak...
Windows-on futó qbittorrent port száma 8080, de azzal sem jó...[ Szerkesztve ]
-
prisz
senior tag
válasz Csillagember #44605 üzenetére
Xiaomi tv box gen2. Itt tökéletesen működik.
-
drr
őstag
válasz Csillagember #44605 üzenetére
Ez volt nálam is, de az alapértelmezett skinnel működik, minden látszik.
-
vargalex
Topikgazda
válasz djattila12 #44608 üzenetére
Hege1234 kolléga megcsinálta. A Movieshark repo-ba felkerült a Moviedrive kiegészítő 1.0.1-es verziója. A változások:
- Random user-agent használata
Alex
-
vargalex
Topikgazda
-
Csillagember
kezdő
Szia
Észrevétel :
Nekem nem működik a Filmezek.Az 1.0.0-ásban üresek voltak a mappák, az 1.0.4-esben meg már meg sem nyitja,marad a menüben.20.2 Nexus Windows 10
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
-
Hege1234
addikt
válasz brazos #44597 üzenetére
ohh okk.. látom már hova dugták el a feliratot..
(amúgy a böngésző nálam meg se jeleníti pedig látom, hogy kapcsolható lenne)
https://troyyourlead.com/srt/09865/uk1spixin9p1_hu.vtt
hozzáadok majd pár feliratkeresési formát..Mozikatalógust is csekkoltam, azzal nincsen probléma nálam
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest