-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
szmokkencs #17871 üzenetére
Hát, amit gyártottam magamnak a neten ingyen elérhető csatornákkal. pl. fix, Balaton, stb.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
ebayer #17863 üzenetére
Érdekes.
Nálam még sohasem volt gond eddig egyikkel sem, csak a Balatonnal mióta bekerült. Nem megy sehogyan sem. Most ez van:
#EXTINF:-1 tvg-id="Balaton Televízió" group-title="IPTV" tvg-logo="" tvg-name="Balaton Televízió", [COLOR blue]Balaton Televízió[/COLOR]
Meg próbáltam ezt a tvg-name nélkül is, mert egyébként én sehol sem használom a tvg-name-t, mégis megy mind csak ez nem, sehogyan sem. -
junkpod
veterán
válasz
GaboXX #17740 üzenetére
Ha analóg Jack csatlakozobol analóg RCA csatlakozóba vezetsz hangot az mindig csak sztereó lesz. Ha javítani akarsz a beszéd hangon akkor kapcsold be a lekeveres sztereóra funkciót és állítsd be a center kiemelését is.
Ha 5.1 terhangzas szeretnél, ahhoz olyan erősítő kell aminek van legalább optikai vagy koaxialis DIGITÁLIS csatlakozója és persze a lejátszónak is. -
gweisz64
újonc
Kodiban lejátszom a filmet, szeretném átnyomni smart TV-re (dlna van) pause a filmre megnyomom az Y billentyűt de csak a default videoplayer jelenik meg. Nem jelenik meg a smart TV-m így nem tudom átküldeni a videót.
Mit csináljak? -
Keef_Lee
senior tag
válasz
ebayer #17856 üzenetére
Kivéve a Balaton TV, mert azt ékezetesen írta a szerző és a rendszer nem ismeri fel így az ID-t. Valaki szóljon neki, hogy "BALATON" jobb lenne ID-nak!
Munez: Ebben a hudeepg-ben nincsenek műsorleírások, tartalmak.
Inkább ezt próbáljátok: http://epg.koditvepg.com/HU/guide.xml
Viszont a ID-kat át kell írni ennek megfelelően. -
ebayer
tag
Szia!
Fontos, hogy a te listádban szereplő csatorna neve pontosan megegyezzen a gravi oldalán szereplő csatornanévvel. Pl. Duna Televízió és nem Duna TV vagy National Geographic és nem Nat Geo stb. De a gravi oldalán találsz egy webes alkalmazást, amibe ha betöltöd az m3u listád (ha van ilyened), akkor ő generál egy szép IPTV listát a műsorújsághoz megfelelően (igaz egyesével kell megcsinálnod minden csatornánál). -
MunezXBK
nagyúr
válasz
Speedcop14 #17851 üzenetére
Én IPTV-t használok, csatornák betöltésénél az EPG is frissül, viszont nem jelenik meg.
Másik alkalmazásban működik, nem lehet, hogy csak a Kodi nem hajlandó együttműködni vele?
Ezt próbáld meg: http://hudeepg.ingyenweb.hu/guide.xml
-
Speedcop14
csendes tag
szia..sokat keresgéltem hogy rendes epg-t találjak, de sajna ez volt az egyetlen ami jól működött..5 napig ki tudod próbálni utána pár fillér
ha esetleg találsz jól működő ingyenes epg-t megtisztelnél ha megírod...köszi és BUÉK mindenkinek!!!https://www.iptv-epg.com/channels -
mexel
veterán
Koszonom a segitsegeket. Meg egy kerdesem lenne, sajnos keves idom van tt mindent vegigolvasni. Az epg-t bealitottam a http://epg.gravi.hu/guide.xml segitsegevel
de sajnos csak par csatornanal van musorujsag. hogyan lehet beallitani a tobbihez is? ja, es csatornalogo lista vagy fajl talalhato valahol?
-
Arnold77
csendes tag
Sziasztok! A fejlesztoktol szeretnek valamit kerdezni. Hd tartalmu oldalakat nem tudnatok betenni a repoba? Pl: https://www.onlinefilmekingyen.com/quality/brrip-1080p-hun-dub/page/2/
http://www.filmvadasz.ml/?m=1
Sajnos a legtobb film ami hd ben van fent feliratos vagy angol nyelvu.
Esetleg valaki feltenne az osszes magyar nyelvu kiegeszitot ami mukodik egy helyre? Volt regen pl Retro , filmecske, mozicsillag stb stb ... Ezek meg mukodnek ?
Koszonom es szeo napot mindenkinek !
-
tahepa
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
oroszlan12 #17840 üzenetére
Igen onnan:
Egyelőre még korai nagyon (alfa változat), pl nekem nem sikerült külső meghajtóról add-ont telepíteni. (Elvileg hálózatról enged, de azt majd délután tudom kipróbálni)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Újabb platformon elérhető a Kodi (korai kiadása): Xbox One
-
mexel
veterán
Sziasztok! Németországban vagyok egy barátomnál és semmi megoldást nem találunk hogy magyar tv adókat tudjon nézni. (Paarabola nem megoldható) Holnap hozzák a boxot, kodi és libreelec lesz rajta. A My tv telenort gondoltuk használni, a digi nem megy külföldi ip vel, a tv go nem megy . Ma mobilra telepitettük a kodit, és androidra is a my tv telenort, de az ingyenes csomag ami otthon működött nem indult el. Valami 500 as szerver hibát ír. Van itt németországból olvawó akinek lenne ötlete tv zésre kodi, android vagy libreelec alól? Elég lenne pár csatorna, pl rtl klub és hasonlók, nem kell 80 adó. Előfizetés sem gond, de nem tudjuk mire?
-
robi12ster
tag
Sziasztok. Kodin lehet tv műsorokat nézni, mondjuk a tv go -t? Egy tv boxon használom, és ott a tv go azt írja ki, hogy külső megjelenítőn nem engedélyezett. Régen volt egy oldal ahol regisztrálni kellet,és rengeteg csatornát lehetett nézni a kodin.
-
divan
őstag
Nem 100%-osan vág a témába, de itt van a legnagyobb pörgés a Kodis topikok közül. Egy pár napja,
ha új sorozatrészt teszek be egy már az adatbázisban szereplő sorozatba, hiába nyomok rá az Új tartalom keresésére, nem tölti le az újonnan betett részek adatait, csak egy sorszámot kap, hogy hányadik rész. Mintha időben akkor történt volna a váltás, mikor nyomtam egy méditár exportálást, külön könyvtárakba.Mindig megkérdezi, hogy van helyben tárolt tartalom, frissítse e az internetről, igent válaszolok,
de nem frissül. Mi okozhatja ezt az anomáliát? Illetev azon is gondolkoztam már, hogy egy teljes új adatbázist építenék, de hogy lehet nyom nélkül törölni a régit?
Köszi -
Spuri2000
senior tag
A Kodi 17.6 alatt valamiért nem tudom a távirányítást bekapcsolni mert folyamatosan az "Elindulás meghiúsult" szöveget dobja.
Ötletek? -
lacoka55
tag
Sziasztok
Szeretném kérdezni hogy ezeknél az androidos dobozoknál pl V88 X96mini van e valamilyen lehetőség a műsor fölvételére főleg a Youtube-rol néha találni érdekes múszaki megoldásokat amit jó lenne fölvenni
A PC-én ez megoldható de itt nem láttam ennek a lehetőségét -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy a MSRepoból nem tudok semmit sem telepíteni, csak hogyha a fájlt külön-külön telepítem, viszont a Lazarus Repóval nincs ilyen probléma, onnan minden települt elsőre!
KODI 17.6 + WIN10. -
unravel
őstag
Jól látom hogy már nem elérhetőek a tv logók NAGYFELBONTÁSBAN a lyngsat oldalon?
-
Aldorfin
tag
tudtok valamit a sports hubról( leánynéven pro sports) miért nem indulnak el rajta a meccsek?
-
Jony2420
tag
Tudna valaki ajánlani youtube plugint kodira, de valami (lite) verziót, mert a hagyományos (plugin.video.youtube-5.4.5) okés pc-re de más androidos, linuxos, boxra ami 1200mhz procival rendelkezik, sajnos siralmas a várakozási idő, és sokszor megtörténik hogy el sem indul
-
-
-
gabywap
tag
Inkább azt mondanám erre, hogy a pofátlanságnak a határra! Azér egy rendszer ami 10-20% megy és aztán ők bányászatra használva eszi a procit 80-90-100%-on azért nem mindegy! Az sem, hogy te mennyi áramot fogol fizetni egy filmért! Ha engedélyt kér és magdom ok, de háttérben megy és a sima user nem tud rólla pofátlanság!
-
kmarci25
veterán
Olyan addon-t tudtok ajánlani, ami torrentet tölt le, és a letöltés közben már nézni is lehet az épp töltés alatt lévő fájlt? A YATP (Yet Another Torrent Player) pont ezt tudja, de a 8.9-es LE, és a 18-as - jelenleg alfa teszt állapotban lévő - kodi alatt nem működik (illetve nem települ), és ennek kiváltására keresek valamit. (Ncore és bithumen player nem játszik, valami általánosabb megoldás kéne.)
-
aky01
tag
válasz
gazso75 #17804 üzenetére
Kodi kiegészítőket nem érinti. Csak infó-ként közlöm, hogy MovieShark forrásoldalában is ott van a miner script már régóta.
@(#17806) neo81: Az 1.2.2-es verziót nem én készítettem. -
neo81
senior tag
Szia!
Hát látom csak betetted a captcha-s filmezz-t és moovies-t is a ExoShark-ba.
Nagyon jól működnek, egy kivétellel.
Ha rámegyek egy filmezz-es forrásra, utána kéri a captcha összeadásnak a végeredményét, beírom azt, és Ok-t nyomok, és nem indul el a film, csak, ha utána megint rámegyek.
Ha lesz időd, akkor ki tudnád még javítani benne ezt a hibát?
Köszi! -
gazso75
aktív tag
Ezt láttátok?
[link] -
Márton
nagyúr
[link]
Play/Pause parancsot szeretnék az egér jobb gombjára programozni. Megy is, de feljön az idősáv, felirat..
Nekem semmi OSD nem kéne, csak állítsa meg/indítsa a filmet a jobb klikk.
Megoldható ez?
Valamint az RSS feed scroll sebességét hol állíthatom? A parancs megvan, de nem tudom melyik XML fájlba, hova írjam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest