Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
veterán
válasz #67893504 #18894 üzenetére
A nason felhasználói jogosultság lehet a gond.
Engedélyezni kell a felhasználónak a felcsatolt Megosztott mappa írási jogát is.Ha már itt járunk....miért nem a nas-al torrentezel?
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
mnnorbi
tag
Sziasztok. Nektek rtlmost oldalon az RTL megy élőbe? Nekem eddig ment most már nem.
-
törölt tag
Nagyon sokat olvastam a fórumon és sok hasznos infot is gyüjtöttem. Köszönet a fórum aktív tagjainak.
Viszont van egy problémám amit szeretnék megosztani illetve megoldást találni rá.
Helyzet: S905-ös box KODI 17.6 NAS.
Maga a probléma, HCTV KIZStorrent, libtorrent beüzemelve kifogástalanul müködik, de csak belső ill. usb-s meghajtókkal.
Ha a letöltést és az ideiglenes könyvtárat átirányítom a NAS-ra akkor jön 'KIZStorrent-hiba" és a letöltés nem indul el sőt a HCTV keresés sem.
Ha valaki találkozott már ezzel szívesen várom a tapasztalatokat -
Jeffreyking
újonc
válasz huliganboy #1077 üzenetére
Hello!Apple tv boxo hasznàlom a kodit , mèg csak most tanulom kezelni. A magyartv006.zip fàjlt szeretnèm valahonnam letölteni de nem talàlom. Tudna esetleg valaki segìteni?az email cìmem h.adi@gmx.at Előre is köszönöm.
-
tahepa
senior tag
Lehet nem jó helyen kérdezem , de...
Mobiltelefonról mobilnet kapcsolattal szeretném a Kodival használni az otthon lévő ASUS routerhez kötött winyómon tárolt tartalmat. ASUS Icloud-dal menne a dolog de nem igazán komfortos és valamiért a winyón tárolt fotókat nem jeleníti meg.Wifin minden működik...de akkor minek a 4G net a mobilomon
Mi a teendőm illetve van valami leírás ami segítene ?
Ha topikot tévesztettem akkor mehet a delete , de legalább irányítsatok a megfelelő topikba... -
Rengete
aktív tag
Nekem mondjuk az tetszene ha azt be lehetne állítani, hogy a médiatárat is tisztítsa minden indításnál. Ne kelljen állandóan menübe lépegetni. Erre van megoldáa az alap skinnél? Vagy valami olyan skin, ami tényleg tuti és be lehet ezt állítani?
[ Szerkesztve ]
-
weberbarna
csendes tag
Sziasztok!
Nctv és Bhtv kiegészítőknél azt tapasztalom, hogy ha rákeresek egy filmre, majd ki lépek az appból, mikor újra megnyitom Csak Dolgozom felirat fogad, mintha valami hálózati gondja lenne.
Olvastam egy korábbi hozzászólásban, hogy a libtorrent 1.1.1 azaz a legfrissebb verzió telepítése után valaki hasonlókat tapasztalt! Visszarakva az 1.0.7et megjavult állítása szerint.
Tudná nekem linkelni valaki ezt a verziót? Kell másból is régebbi verziót feltelepítenem?(Tegnap megpróbáltam feltelepíteni az újabb verzióra egy régit de egyből hibát dobott, más kiegészítőkre is)
Egy X96 és egy M8S Pro+ boxon telepítettem a Libreelecet(8.2.3.1), video cache méretet állítottam, időtúllépés korlátot növeltem, belső tárhelyre költöztettem a kodit.
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Akkor próbáld ki az említett kiegészítőt.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Kowax
tag
válasz junkpod #18885 üzenetére
Rengete és blakey:
Köszönöm, ezek megvannak, de írtam is, hogy nem kapcsolgatom ki a box-ot, úgyhogy az indításkori frissítés ilyen formában nem játszik, valamint nem akkor szeretném frissítgetni az egészet, amikor leülünk nézni valamit. Ezért lenne jó valami olyan beállítás, ami bizonyos időközönként befrissíti a háttérben.
junkpod:
Köszönöm, valami ilyesmire gondoltam! Utánanézek a dolognak.
[ Szerkesztve ]
Böff!:))
-
blakey
titán
A médiatár frissítése van amelyik felületeten eleve a főoldalon van, csak rámész és elindítod, a többinél belépsz a médiatárba és jobboldali sávban lesz a frissítés lehetősége. Ha minden indításnál szeretnéd akkor azt a Beállításoknál teheted meg. Még vannak parancssosor megoldások, nem tudom, hogy szeretnél-e olyanokkal foglalkozni.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Kowax
tag
Sziasztok!
Azt hol tudom beállítani, hogy amikor új tartalmat adok hozzá a könyvtárhoz, ahol a filmek vannak, akkor automatikusan frissítse a médiatárat? Vagy esetleg valami beállítás, hogy bizonyos időközönként frissítse? Folyamatosan megy a box, nincs kikapcsolgatva.
Előre is köszönöm a segítséget!Böff!:))
-
Upo
addikt
válasz zetecR #18860 üzenetére
Merlin reponak már nem az a címe. Az új címről telepítve se megy, a tárhely fel van függesztve. Rákerestem, felraktam, újraindítottam, nem ér semmit.
Ami megoldotta a youtube lejátszást, az a 6.0.0 alpha 7 plugin, azzal már mennek a problémás dolgok. Utána átváltottam saját api key-re, úgy is megy.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Boxi88
őstag
válasz -szabi- #18877 üzenetére
Ott van a fájl a videók között, csak nem talál tartalmat hozzá, nagyon régi és én se nagyon találok hozzá bármit is a neten... azért szerettem volna, megjeleníttetni valahogy adatok nélkül.
Mindegy, már így is sokat segítettetek! Nagyon szépen köszönöm még egyszer!
[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
addikt
válasz Boxi88 #18876 üzenetére
Hi
1.
Nézd meg a TMDb-n, hogy megtalálható e a mese.
Egyezik a cím ami alapján keres.
2.
Videók menüben, médiaforrások között nézd meg a mese könyvtárban ott van e.
Ha nem akkor nincs ötletem.
Ha igen akkor próbáld meg előugró menüből tartalom változtatása vagy új tartalom keresése.üdv
-
Boxi88
őstag
válasz -szabi- #18875 üzenetére
Tökéletes!
Az 1 megoldás teljes mértékben megfelel!
Nagyon szépen köszönöm a Te és a többiek segítségét is!
Bónusz kérdés:
A Mesék mappát 5 fájl kivételével mind felismert, viszont ezt az 5 fájl nem jeleníti meg a médiatárban... meg lehet oldani hogy mégis megjelenjen, maximum nem lesznek róla adatok?
[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
addikt
válasz Boxi88 #18874 üzenetére
Szia
1.
Intelligens lejátszólista, ahol a szabály: Elérési út tartalmazza "gépcím/könyvtár/"
Ezt utána hozzáadhatod a kedvencekhez és kész.
2.
Ha a filmekben szeretnéd kategóriaként.
Rendszer/Felszín beállítások/főmenü elemek/kategóriák szerkesztése/
Letölti a library node editor addont
Library node editor/Filmek/Add rule
Rule: Lejátszólista egyenlő: "már létező lejátszólisták közül választhatsz"
KODI újraindítása után ott lesz a filmek menüben a kategóriák között.
Így gyorsan ennyi.üdv
szabi -
blakey
titán
válasz Boxi88 #18871 üzenetére
Ha eygszer beszkennelted akkor a mesék a filmek része lesz, egy külön listába ki tudod venni és pl. Aeon Nox esetében ki is tudod tenni a főmenübe, nincsenek túl nagy kéréseid viszont valahol megis ráéreztél, hogy egyrr többet lehetne, másik felszínen megoldható.
-
blakey
titán
válasz junkpod #18870 üzenetére
Ha műfaj szerint választja ki akkor csak a szkennelésre tud hagyatkozni. Az elérési utat nem írtam, mert nem is próbáltam. Ha azzal megtudja oldani akkornincs gond.
-
Boxi88
őstag
válasz Boxi88 #18869 üzenetére
Ha pedig a "Videók" menü alól teszem ki a kedvencekbe például az általam kiválasztott mappákat, akkor külön mappa szerint jeleníti meg őket, viszont akkor a "Filmek" mappámat, ahol a filmeknek külön mappáik vannak, nem bontja ki őket úgy, hogy látható legyen a tartalmuk, csak magát a mappát látom, de a tartalmát nem!
-
blakey
titán
válasz Boxi88 #18863 üzenetére
Lejátszási listákat tudsz létrehozni, azt még nem néztem meg, hogy a gyári felszínen kitehető-e a főmenübe, Confluence esetén szerintem nem, Estuary esetén talán, Aeon Nox esetén biztos viszont azt tudnod kell, hogy a szkennelés során figyelembevett műfajok szerint tudja besorolni. A másik megoldás, hogy a Videók/Mesék mappát használod.
-
Borisz76
veterán
válasz Boxi88 #18861 üzenetére
Itt van rá példa!
Az : Intelligens lejátszási listák bekezdésben!Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
blakey
titán
válasz Boxi88 #18861 üzenetére
Ahhoz olyan felszínt kell választanod ami képes erre, pl. Aeon Nox. A mesék is a Filmek tár részei lesznek, nincs Rajzfilm "scraper" ahogy pl. a Sorozatoknak.
-
Boxi88
őstag
Újabb segítséget kérnék:
__Filmek(mappa):
_____Film1(mappa)
_________Film1.mkv
_____Film2(mappa)
_________Film2.mkv
_____Film3(mappa)
_________Film3.mkv
__Mesék(mappa)
_____Mese1.mkv
_____Mese2.mkv
_____Mese3.mkvA Filmek mappát és külön a Mesék mappát is lescanneltetem, de a végén mégis ömlesztve vannak. Azt szeretném, hogy a filmeket és a meséket ne keverje össze, ezt hogy tudom megoldani?
[ Szerkesztve ]
-
zetecR
addikt
válasz -szabi- #18858 üzenetére
Kb két hete nekem sem megy a YouTube addon.
Telóról szoktam a linket átdobni, de állandóan hibaüzenetet ad.A neten ilyesmi megoldást írnak rá, lehet este kipróbálom.
-
-szabi-
addikt
Hi
Azonos kérdés, youtube addon rendszeresen hibát dob.
Nézzem meg a naplót.
Azonban "Rendszer - Eseménynapló" ezzel kapcsolatban semmit nem rögzít.
Ekkor hogy lehet kideríteni mi a baja?üdv
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Ha valamelyik addon hibát dob, és a jobb felső sarokban megjelenik az, hogy a hibát a naplóban megnézheti, az lenne a kérdésem, hogy ezt hol vagy hogy tudom megnézni hogy mi volt a hiba?
-
satel
tag
Sziasztok!
Használ valaki közületek hangszínszabályzó programot, amivel zenehallgatás (vagy filmnézés) közben a hangszínt optikai kimeneten lehet szabályozni?
köszönöm
(LibreELEC 8.90.3)
MiniMX-G CoreELEC ; HUAWEI P smart
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok! Igen régi Kodi, Xbmc motoros vagyok, most viszont elakadtam. Adott két Amiko A4 androidos beltéri. 2 éve használom már őket ugyanazon beállításokkal. A kodik adatbázisa a nasomon van mysql adatbázisban. Pár napja a médiatár frissítése után nem talál semmi újat. Hiába van új sorozat vagy film, nem találja. A keresés szépen lemegy, de találat nincs. Ha manuálisan keresek rá, megtalálja, kiválasztom, leokézom és akkor se tölt le hozzá semmit. Első jelek azok voltak, hogy az egyik boxon ha ép azt indítottam el, megtalálta a filmet csak képeket nem töltött le hozzá. Keresés után cím volt csak fekete borítót mutatott. Átmentem a másik boxhoz, azzal is lekerestettem, és akkor már jó volt és az előző boxon is volt kép. Most m@r viszont egyik sem talál semmit. Pl. A Korhatáros Szerelem című sorozat első 3 részét letöltöttem egy hete. Minden rendnem volt. Tegnap letöltöttem még a többi, össz 12 részt ugyanoda a mappába úgy és olyan szerkezettel ahol az első 3 volt. Nem látta őket. Kitöröltem az adatbázisból az első 3 részt is és egybe gondoktam rákeresek. Már az első 3at sem tölti le.
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
-
janisjoplin1
tag
Sziasztok..
Hogyan tudnám legegyszerűbben megcsinálni.hogy a párom barátnője néha tudna tőlem filmet nézni.
Nekem synology nasom van.Neki egy egolggo box LIBREELEC rendszerrel.
Egyszer valaki rakott fel itt,vagy egy másik fórumon egy linket ami valakinek a tárhelye volt.
Kíváncsiságból kipróbáltam,és okés volt.Úgy csináltam,hogy a videóknál hozzáadás.és beillesztettem a linket,és már működött is.
/ha jól emlékszem/.
Köszönöm a válaszokat.
Janis Joplin -
dugesz77
őstag
HBOGO alkalmazásban van valami oka , hogy nincs benne az élő adás nézhetőségének a lehetősége? (persze lehet vaksi vagyok és csak nem találom)
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Az urlresolver függőséget melyik forrásból lehet frissíteni?
Enigma2 iptv player addon, létezik kodi-ra?
Leia alatt van mód beállítani a filmek bufferelését?[ Szerkesztve ]
-
baandii
senior tag
sziasztok!
van rá még esély hogy a movie shark feléled? ha mégse tudnátok más alternatívát ajánlani...köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Zolorado
tag
válasz tobias40 #18835 üzenetére
Én a filmek főoldalán szoktam. Alapból ABC-be van rendezve, de szűrhető bármi alapján.
Ezért nem érzem szükségességét hogy pl a magyar filmeket külön mappába gyűjtsem.A fájlok között csak a címre tudnék keresni (esetleg az évszámra, ha gondosan beírnám mindenhová).
De kivételként a rajzfilmeket nem vettem fel a médiatárba, hanem fájlokból tallózom be. (Hogy ne keveredjenek a filmekkel, bár elvileg szűrhetném műfaj alapján is.)
-
-
Dolphine
addikt
válasz junkpod #18833 üzenetére
Egyébként, hogyha megnézed a szerkesztést, akkor január 28-ig az volt a cím, amit én most megint beírtam, akkor erre változott:
Csillagok háborúja - IV. rész - Egy új remény
Utána február 7-én lett ez a cím: Csillagok háborúja
A másik kettőnél ugyanez.
Szóval nagyon-nagyon hosszú ideje az eredeti cím: Star Wars: IV. rész - Egy új remény stb volt. Utána két ember elkezdett ezen változtatgatni...Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Borisz76
veterán
válasz tobias40 #18835 üzenetére
Én eleve sortírozom a filmeket mappákba : Filmek SD\Filmek HD\Magyar Filmek\Sorozatok HD\Dokumentumfilmek\Dokumentum Sorozatok.....stb.
Ezeket a mappákat csatolom fel a Kodiban.
Így eleve könnyebb keresni is....
Total Commanderrel intézem az anyagok mozgatását,másolását.
A cuccok pedig egy NAS-on vannak.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Dolphine
addikt
válasz junkpod #18833 üzenetére
Ebben van, igazság, azonban 1,5 hónappal ezelőtt még úgy volt, ahogy írtam. Utána valaki változtatott ezen. Ez blakely kollégát is meglepte [link], nemcsak engem! Nekem is csak akkor tűnt fel, amikor a filmgyűjteményben tisztítást kellett végrehajtanom. Olyan egyébként lehetséges, hogy egy filmnek több címe van? Hogyan lehet manuálisan szerkeszteni? Az. nfo-ra gondolsz?
[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
tobias40
veterán
Ti amikor keresitek a filmet,akkor a filmek főoldalán vagy a filmek/A-Z-k és azon belül vagy a videók és Fimek vagy file-k közül válogattok/keresgéltek,vagy videók/médiaforrások/meghajtók?
Sok variáció van és azért kérdem hogyan a legátláthatóbb ha van felcsatolva 2 hálózati hely és egy usb külső vinyó a lejátszóra?[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz Dolphine #18832 üzenetére
De hát, hogy hogy vannak "sorban" a filmek az listazas függő, rakhatod abc csokkeno-novekvo, évszám... szerint is. Az első rész eredeti címe "Csillagok háborúja". Ha neked ez nem tetszik atnevezheted a saját példányodat, de miért kenyszerited az akaratodat több ezer másik emberre? Csak azért atnevezni mert nem tetszik az abc sorba rendezett sorrend? Filmeket gyűjteményen belül megjelenés éve szerint szokás rendezni.
Box's don't touch!
-
castiels
addikt
Digi Online várható addonnak?
[ Szerkesztve ]
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Egy ideje nem működik a youtube addon.
A környezet:
Linux ubiserver 4.4.0-66-generic #87-Ubuntu SMP Fri Mar 3 15:29:05 UTC 2017 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
Kodi:
Version: 2:17.5+git20171026.2109-final-0xenialTudja valaki, mi lehet a gond?
Köszi!
-
Keef_Lee
senior tag
Leila-n nem működik az iptv simple client-be beetett m3u-ban meghívott külső addon a service.iptvsimple.plugin.player-el ?
Minden esetben azt írja, hogy "Egy vagy több elem lejátszása nem sikerült". -
blakey
titán
válasz castiels #18827 üzenetére
Szerintem kezd el olvasni a Kodi kezdőknek dolgot. Van a Kodiban DLNA támogatás.
-
castiels
addikt
DLNA elérést lehet valahogy beletenni a kodiba?
-
etrop01
tag
válasz dugesz77 #18822 üzenetére
Az a baj jobb egérgombra entert érzékel, mármint új sor jön. Pedig egyszer már Rpi3-mon megcsináltam de most nem találom ezt a karaktert sehogy se.
Jobb egérgomb másolás után sikerült. Eddig Ctrl C - ztem. Köszi a helpet[ Szerkesztve ]
Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa.
-
dugesz77
őstag
válasz etrop01 #18821 üzenetére
Erről az oldalról másold be a szöveget innen biztosan jó a widevinecdm résznél van. Kijelölöd a szöveget/másolod majd PUTTY alatt nyomsz egy jobb egérgombot és ütsz egy entert..
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Dolphine #18819 üzenetére
Látom, az elmúlt 1,5 hónapban valakik úgy gondolták, hogy módosítani kell, nekem már elég régi az adatbázis így nem érintett a módosítás.
[ Szerkesztve ]
-
-
blakey
titán
válasz Dolphine #18816 üzenetére
Akkor valakik szórakoznak, mert nekem tökéletes volt eddig is, mindegyik "Star Wars: I.rész ..." stb
Most nézem, hogy igen, oda.vissza pinpongoztok, ez nem túl jó.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Dolphine
addikt
válasz blakey #18815 üzenetére
Leginkább azért, mert mindegyik rész megvan és nem egymás után vannak sorba, hanem össze vissza.
Így volt eddig:A jedi visszatér
Birodalom visszavág
Csillagok háborúja
Star Wars: I rész - Baljós árnyak
Star Wars: II. rész - A klónok támadása
Star Wars: III. rész - A Sithek bosszúja
Star Wars: Az ébredő erő
Elég hülyén néz ki, bár lehet, hogy csak szerintemNem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
blakey
titán
válasz Dolphine #18814 üzenetére
A Csillagok háborújával nem volt gond, miért írtad át?
-
-
znorbika
csendes tag
Az Rtl most addon masnal is akadozik,meg kidobal,sajna az rtl újitas ota nekem eleg siralmas,pedig elotte meg a hd adások is csont nêlkül mentek.
-
castiels
addikt
Sziasztok.
Leila libre elec van fent hbo go t akarnám működtetni, de nem enged be az előfizetéssel..
ez mit jelent?
widevinecdm
DRM dll/so fajl a lejatszáshoz kell. LibreELEC eseten ennyi csak a dolgunk:
-
Minstrel
senior tag
A motor replays működik? Nálam hibát ír.
-
Zolorado
tag
+1 a TMDB szerkesztésnek, én is csináltam a múltkor!
Magyar címet beír, magyar tartalmat copy a port.hu-ról... -
satel
tag
Sziasztok!
Tudtok nekem működő hangszínszabályzó programot ajánlani, amivel zenehallgatás (vagy filmnézés) közben a hangszínt optikai kimeneten tudom szabályozni?
köszönöm
(LibreELEC 8.90.3)
MiniMX-G CoreELEC ; HUAWEI P smart
-
horki
tag
MS újra müködik!
Köszönet az illetékes(ek)nek !
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest