Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Hasonlóan a 2000-es évek vége felé regeltem én is. Akkor még a MyVip és az Iwiw népszerűbb volt. Sőt, akkor még voltak olyan külföldi alternatívák is, mint a Hi5.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Victorio
aktív tag
Ugyan már, úgyse következik ez be, csak megy a szájkarate.
De ha mégis akkor pezsgőt bontok az tuti. Kevés dolog van még ami ennyire káros lenne az egészséges társadalomra.Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
rdmftw
tag
pro tipp: ráirsz mindenkire egy héttel korábban hogy a fb egy fos és törlöd magad, ha szeretne kapcsolatban maradni akkor itt megtalál: viber,telegram,signal stb.
majd közvetlen a törlés előtti nap újra ráirsz mindenkire és megismétled ezt.
aki ezután nem keres a másikon az le se szarja a fejedet és nem kár érte, semmi pluszt nem ad hozzá az életedhez, törölhető. -
rdmftw
tag
bro én akkor regeltem az og facebookra amikor tanyán még a "májvippp" volt a menő. iwiw megszünése után kb 2-3 évvel viszont már töröltem ezt a szart is mert elkezdett áttelepülni a plebsz. a mostani állapotát meg nem kell bemutatni.
ha információra és tudásra van szükségem akkor az utolsó hely lenne a facebook ahol körülnéznék lol. -
őstag
Remélem valóban leáll, így könnyebb lesz leváltani a messengert. Hiába váltanék, ha az összes ismerős azt használja.
-
veterán
Most elég tré párhuzam lesz, amit írni fogok. A Trónok harca sorozat, amíg ment, nagyon sok ember rajta lógott, hogy hú mi lesz, ha vége lesz. És mi lett? Semmi. Elkezdtek más sorozatokat nézni. Ugyanígy szerintem ilyen komolyabb játékcímek, ha véget érnének (pl. WoW) akkor sem gondolnám, hogy lenne az emberekben egy hosszú gyász időszak, egyszerűen elkezdenének mással játszani. Szerintem.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Wajk
addikt
-
totron
addikt
Magamat tudnám csak ismételni a csoportokat, tudásbázist illetően. Az, hogy te ezzel a rétegével egyáltalán nem találkoztál, az talán meg rólad is mesél. Ugyanolyan ez is, mint számos más terület az életben: ha hagyod magad elsodorni az lesz fókuszban, ha meg van tematikus érdeklődésed/célod, akkor meg az. Ennek megfelelően fognak elébed jönni az emberek, ennek megfelelően alakulnak a tartalmak minőségei is. A többség valóban egy vállalhatatlan színvonalon használja a rendszert, de ez nem jelenti azt, hogy a bevett ekézési rigmusok lefednék a jelenség egészét.
-
veterán
Szerintem semmi nem lenne, elkezdenének egy alternatív felületet használni. VAGY megnövekedne a virtuális helyett a személyes találkozók száma, ami az emberi psziché szempontjából biztosan egészségesebb.
-
dolon75
senior tag
a cikkből: "..Mivel az Apple, a Google, a Twitter EU-s főhadiszállása is Írországban van, ezért az eset precedenst is teremthet."
Mármint? Miért? Milyen precedens? Hogy jön ez a korábbi pár bekezdéshez?
Pa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
-
veterán
Van azért hasznos oldala, meg vannak értékes közösségek ott is. De ha nem tudsz azzal megbarátkozni, hogy minden adatodat tárolják, akkor nem neked való.
-
veterán
Miért divat mostanában kiégetni a clickbait mérőt? LeállHAT. Sokat nem veszítene az emberiség, max néhány függő egy darabig az utcán borigatná a kukákat, meg 10 generációig elátkozná Cukorsüveg urat, aztán más nem lenne.
[ Szerkesztve ]
-
tag
Végre valami pozitív hírt is lehet olvasni a FB-kal kapcsolatban
"Sum ergo cogito; cogito ergo dubito" - Jonathan Hepburn
-
Kansas
addikt
Nem az adatbiztonság miatt számít, hanem a joghatóság kapcsán, mert ha az adat az USA-ban van, akkor az ottani 3-4 betűs nyomozó és kémszervek egy sima bírósági végzéssel kényszeríthetik a FB-t hogy hozzáférést adjon az adatokhoz, bárki USA-n kívüli ember megkérdezése nélkül.
Ha ugyanezek az adatok az EU-n belül vannak, akkor az itteni hatóságokhoz kell fordulniuk az adatkéréssel, és errefelé sokkal kevésbé megengedőek, komolyabban veszik a jogos érdek fogalmát - az amerikai hatóságokhoz képest legalább is mindenképpen.[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
dokanin
aktív tag
Azért az vicces, hogy a törvényhozók azt hiszik, hogy számít, hogy hol az adat fizikailag az adatbiztonságot illetően.
-
bnorci71
addikt
Na kb. ez az ami miatt kezdem beadni a derekam én is és ahogy írod csak only read, de azért ugye ha a zárt csoportokba belép az ember ott csak ír/kérdez ha neki van infója megosztja azt ember hisz azért megy oda, de ez a napi post cunami ki hol kivel nyaralt ez nagyon nem bejövős.
Szoktam is mondani a nejemnek ha valamerre megyünk rakjál postot az FB-re mert olyan mintha mi nem is élnénk
Évek óta be sem lép a fiókjába egyébként, nemhogy az idővonalára írna.#9emvy
Mas meg nem tudna megszervezni a heti bulit, mert a FB-on intezte idaig. Valaki nem tudna idopontot foglalni a kocsmaba, mert az is FB-n megyAnno ezt a téren a padon megbeszéltük még telefon se volt, nem mobil vezetékes se nagyon, és mégis volt buli, elmentünk egy Salgó rallyra és a Bátonyterenyei körgyorson este sötétbe is megtaláltuk a havert, stb.
jujj, de öreg vagyokNem mondom, hogy az FB rossz, minden lehet rossz és jó is attól függ mire használja az ember.
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Fred23
nagyúr
Nem érintene, nincs FB-om úgy 2013 őszétől.
De vicces lenne mindenképpen látni a sok függő arcát -tippre viszont nem lesz itt szüneteltetés, megoldják. -
kk75
tag
Mi történne ha leállna az Fb Európában?
Az Fb függő emberek más alternatívákat keresnének, amit Zuckerberg biztosan nem akarna. Hamarosan jön majd a hír, hogy a Meta meghosszabbított határidőt kapott.[ Szerkesztve ]
Dominion (Uralom) film a nagyüzemi állattartás kegyetlenségére hívja fel a figyelmet : https://www.dominionmovement.com/watch
-
veterán
baaaszki, fel kellene hívni a másik embert, és beszélni vele. Micsoda skandalum
Nem a fb a fontos infrastuktúra, hanem a gms és a net, meg az áramszolgáltató szvsz.
A fb a kollektív emberi tudatra telepedő egyik legveszélyesebb cucc.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Meridian
senior tag
2 hónap múlva? Addig 1000x meggondolják még ezt. Miért nem most azonnal?
Nem merik. 500millió high quality user az 500 millió high quality user. Hatalmas érvágás lenne a reklám bevételekre. -
Johnny001
senior tag
Hali!
Nálam már évek óta leállt, mondjuk pár dolog hasznos lehet, de nem jelentős.
Üdv.: Zsolt
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
rdmftw
tag
16:33-tól.
a facebook egy kibsztt wécé és bárcsak betiltanák az euban, a társadalomnak csak a hasznára válna.
tiktok egykutya. -
nemlehet
őstag
Én csak chatre használom az hiányozna. Nyilván van rengeteg alternatíva, de itt mindenki fent van, nagyjából már mindenki megtanulta hogyan kell alap dolgokat csinálni a FB Messengerben. A többi része mehet a kukába.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
joghurt
addikt
Sajnos nem lesz ekkora szerencsénk.
A tej élet, erő, egészség.
-
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
félisten
-
veterán
Amekkora okádék bughalmaz az egész, appostul, mobil felületestül, mindenestül, én örülnék neki. Eltűnne a sok álhír oldal, a sok phishing szemét, etc.
Egy dolog hiányozna, az pedig a marketplace, bár az is egyre szarabb...
Amúgy meg nem fog leállni, bár egy európai ellenverziónak örülnék.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
félisten
Nyilvan nem fog leallni. Koszonjuk a figyelmet.
while (!sleep) sheep++;
-
snecy20
nagyúr
És az olyan rossz lenne nekünk?
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest