Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Python programozás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Vajon lenyomta már népszerűségben a Bing a Google keresőjét?
- Apple Music
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amekkora okádék bughalmaz az egész, appostul, mobil felületestül, mindenestül, én örülnék neki. Eltűnne a sok álhír oldal, a sok phishing szemét, etc.
Egy dolog hiányozna, az pedig a marketplace, bár az is egyre szarabb...
Amúgy meg nem fog leállni, bár egy európai ellenverziónak örülnék.What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.
-
baaaszki, fel kellene hívni a másik embert, és beszélni vele. Micsoda skandalum
Nem a fb a fontos infrastuktúra, hanem a gms és a net, meg az áramszolgáltató szvsz.
A fb a kollektív emberi tudatra telepedő egyik legveszélyesebb cucc.What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.
-
A régebbi fórumos megoldás jobb.
Fbon rengeteg a tróger féreg, és míg fórumos vásárlásnál sosem ba.ztak át, fbon azért egyre többször. jó oké, értem én...
Messenger meg egy rakás szar és bug.What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.
Új hozzászólás Aktív témák
it A várakozások szerint nem születik meg az EU és az USA új adategyezménye addigra, hogy betiltják a Facebook transzatlanti adatáramlását – a Meta korábban közölte, ebben az esetben Európában leállna a Facebook.
- Eladó felső kategóriás gamer pc AMD 5800x-RTX 3080
- KERESEK régi retro ISA hangkarit Gravis Roland TurtleB MediaV Adlib stb hibásan teszteletlenül is!
- KERESEK 3Dfx Voodoo videokártyákat, teszteletlenül, hibásan is
- Bomba áron, HP ZBook 17 G6 Workstation, i7-9850H/32GBRAM/512SSD/Quadro RTX3000/FULLHD IPS
- Iphone 11 64GB független Black
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest