- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Mentik az emberek a kriptovagyonukat, a Binance durranhat ki legközelebb?
- A chipipar megmentését is a mesterséges intelligenciától várják
- 1000 dollár kölcsönt ad bárkinek az Apple
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdmftw
tag
16:33-tól.
a facebook egy kibsztt wécé és bárcsak betiltanák az euban, a társadalomnak csak a hasznára válna.
tiktok egykutya. -
rdmftw
tag
bro én akkor regeltem az og facebookra amikor tanyán még a "májvippp" volt a menő. iwiw megszünése után kb 2-3 évvel viszont már töröltem ezt a szart is mert elkezdett áttelepülni a plebsz. a mostani állapotát meg nem kell bemutatni.
ha információra és tudásra van szükségem akkor az utolsó hely lenne a facebook ahol körülnéznék lol. -
rdmftw
tag
pro tipp: ráirsz mindenkire egy héttel korábban hogy a fb egy fos és törlöd magad, ha szeretne kapcsolatban maradni akkor itt megtalál: viber,telegram,signal stb.
majd közvetlen a törlés előtti nap újra ráirsz mindenkire és megismétled ezt.
aki ezután nem keres a másikon az le se szarja a fejedet és nem kár érte, semmi pluszt nem ad hozzá az életedhez, törölhető. -
rdmftw
tag
válasz
fatpingvin #108 üzenetére
szerintem nem is értik igazán az emberek hogy mennyire szüksége lenne a társadalomnak egy ilyen eu-s szintü facebook/tiktok ban-nak.
-
rdmftw
tag
mi lesz ha a feribók leáll? ugyanaz mint ami előtte volt. egyébként az értékes kapcsolatokat tartó csoportban ha nem cseréltek még email/IM elérhetőségeket akkor annyira mégsem értékes kapcsolatok ezek nem?
hogy milyen platform tudná fájdalommentesen pótolni ezt a szart? valószinüleg a viber vagy signal.
-
rdmftw
tag
60+ nem is szabadna őket internetre engedni, de legalább a szavazati jogot megvonni.
Új hozzászólás Aktív témák
it A várakozások szerint nem születik meg az EU és az USA új adategyezménye addigra, hogy betiltják a Facebook transzatlanti adatáramlását – a Meta korábban közölte, ebben az esetben Európában leállna a Facebook.
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest