Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaosftw001
tag
És ez miért is jó a multiknak? Vagy úgy általában mind a munkavállalónak és munkáltatónak? Ezt a 100% irodai jelenlétet még mindig nem értem. Én is látom, hogy aki valoszínű otthon se dolgozik ugyanúgy az irodában sem. Megy a youtube a facebook, telefonálás haverral rokonnal stb egész nap. Pont azokkal szemben hátrány ez akik végzik a munkájukat teljesen mindegy hogy otthonról vagy az irodából, de idáig kaptak egyfajta rugalmasságot, ami sok esetben többet érhet mint a pénz. Pont a legképzettebb dolgos réteg fog új munkahely után nézni.
-
törölt tag
Én a magam részéről osztom Oppenheimer véleményét. Ha lenne RTO policy biztos nem mennék be. Ha ki is rúgnának akkor pár hét alatt találnék új munkát, a cég meg hónapokig kereshetne a helyemre valakit, ha szerencséjük van egy-két hónap mire megérkezne a kolléga, hogy aztán hetek/hónapok alatt betanuljon.
-
félisten
Én nem látom azt a "nem kötelező itt dolgozni" hozzáállást.
Lehet, hogy most 1 vagy akár 2 évig nem lesz annyira feszített a piac, de a következő fellendülést honnan fogják pótolni?
2 év múlva rendesen belemar a budegetbe, hogy olyan embereket találjanak akik hajlandóak lesznek az irodában ücsörögni.Szerintem az aki hosszútávon gondolkodik, az ad lehetőséget az irodára, sokaknak nem megoldás a HO.
De a kötelező fizikai jelenlét felejtős.
(persze van az a pénz)"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben