Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Sejtettem.
Mondjuk ha valaminek, akkor a BG szériának és a Planescape Tormentnek rajongója vagyok, ha van játék, amit előveszek és sosem unom meg, akkor ezek. Csak még mindig nem érzem a Beamdog-féle változatok létjogosultságát valahogy.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Van Baldur's Gate II droidra?
Eleve beharangozta a Beamdog, hogy mindegyik BG-remake-jét kiadja Androidra, szóval ez nem az Android sara, hanem a Beamdog-é, ha még nem jött ki oda. (Trent Oster-ék qrva nagyok kifogáskeresésben.)
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tibee86
nagyúr
válasz Ragnar95 #59031 üzenetére
Én 2 éve ennek segítségével tettem le a cigit. Szkeptikus voltam nagyon, de úgy voltam vele, ha csak egy hétig működik, akkor is ott vagyok, mintha cigire költöttem volna azt a pénzt. Azóta se gyújtottam rá, és enélkül biztos nem sikerült volna. Kell az akaraterő is, hogy ne gyújts rá utána, de a szervezet a kezelés után tényleg totál "elfelejti", hogy nikotinra van szüksége. Azt, hogy reggel ne rögtön cigivel kezdjek el nem tudtam volna képzelni előtte, de egyáltalán nem hiányzott már másnap reggel sem.
Állapotfelmérést is tervezem már régóta, valamikor rá kéne már vennem magam.[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz icecave #59028 üzenetére
. Nem gondoltam volna, hogy az android ennyit fejlődött...
Tavaly év elején vettem a Nexust, és már akkor mondtam, hogy ez a droid már nem az a droid, de mindenki csak kiröhögött. Nálam az i4-hez képest működésben is nagy előrelépés volt. De ezek a dolgok ebben a topikban nem népszerűek, mert egy az isten egy a zászló.
-
lacy86
addikt
Kovezzetek meg , nekem ez a napi zene ( mix )
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Xero
nagyúr
válasz whitezo88 #59037 üzenetére
Nekem erről mindig ez jut eszembe:
Az FPS-eknek stílusukból fakadóan nem kell túl bonyolultnak lenniük, de a ma "menő" szériák már tényleg moha értelemmel is végigjátszhatóak.
Nyilván ez szinte minden más stílusra is vonatkozik.Én ezért is vadultam meg amikor megláttam a BGII-t iPad-re. Bevallom anno csak az alapjátékkal játszottam, így számomra még vannak benne rejtett dolgok bőséggel, de legalább ennyire megvadulnék, ha kijönne a Diablo 1-2.
-
Cyberpunk
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #59023 üzenetére
Nyilván megfelelő orvost kell találni, sok a sarlatán, egyelőre én se innék előre a medve bőrére, kiderül majd, hogy válik be a dolog
Viszont most telt be a pohár végleg, átmegyek anyámék háziorvosához, végleg elegem lett a gyerekorvosom inkompetenciájából, asszem el is küldöm a büdös francba, amiért már sokadszarra hibázik elég szépet (először az allergiámra kitalálta,h reflux, mikor nem jött fel gyomorsav, de ő jobban tudta, mint én,h feljön-e, majd most kitalálta,h ez biztos lelki eredetű gond, nem betegség, be is igazolódott majdnem a diagnózisa... ).
Meg lehet,h a lelkem megnyugtatása végett elmegyek vérvételre úgy,h közlöm,h erre teszteljenek, az csak-csak biztos eredményt mond
Xero: nem tudtam,h ilyenre is lehet használni, mondjuk eddig nem is hallottam erről a dologról De akkor csak segített egy ideig, csak aztán az akaraterő megszűnt[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
válasz manchester85 #59005 üzenetére
Én is válaszolok...
Én lepődtem meg a legjobban magamon, mert ti pontosan tudjátok, mekkora megrögzött iOs rajongó voltam.
Aztán jött egy kis váltás ugye a G2 személyében. Nem gondoltam volna, hogy az android ennyit fejlődött, egyszerűen teljesen be tudtam úgy konfigolni mindent, ahogy akartam mindig is. Persze, az időt rá kell szánni, és megértem,ha valakinek ez inkább teher, mint áldás, én viszont titokban mindig is szerettem bütykölni/állítgatni dolgokat, addig, amíg azok nekem meg nem felelnek teljes mértékben. Az is igaz, hogy ezek nélkül lazán elvoltam, de most már, hogy tudom, mit hagytam ki eddig, már másképp gondolom.
Asszony pl. aki nem szeret tökölődni, még akkor sem,ha egyszer kell rászánni az időt,hogy mindent a saját igényeire formáljon, biztosan hülyét kapna az androidtól, én azonban kifejezetten örülök, hogy errefelé eveztem. gondolom, ebben az is sokat segített, hogy egyből egy "renderfarmot" vettem (G2), biztosan más véleményem volna, ha egy sokkal gyengébb hardverrel párosítva kapom ugyanezt. -
Tim82
félisten
Enhanced Edition?
Gondoltam rá, hogy megveszem iPad Mini-re, de nehezen tudom elképzelni az irányítást érintőképernyőn.
No meg megvan az eredeti PC-re (illetve ez valami PC & Mac OS kiadás, gondolom, ha még meglenne a G3 iMac-em, egy Mac OS 9-en is tudnám játszani ), nem hiszem, hogy annyi újat mutatna. Elvileg beletettek BeamDog-ék egy új küldetést (Black Pits) és kész.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Ragnar95 #59018 üzenetére
Van ismeros aki anno kiment kinaba helyi orvoslast tanuln meg csaladot is alapitott aztan hazajott es hulyere kereste magat vele. Kesobb becs melle koltoztek a masodik asszonnyal es marha nagy hazban laknak. Vannak hasznos trukkok bar biztos sok a sarlatan. Aki inkabb termeszetgyogyasznak adja ki magat...
-
Xero
nagyúr
Azóta le se tudom tenni. Rászántam az időt és egy saját karakterrel nekifogtam nulláról. Még egy kis vézna mage, de alakul a molekula.
Legalább, ha nem jobb élmény mint tizen x éve volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
(#59022) Ragnar95: Anno ezt a biorezonancia dolgot kipróbáltam cigivel kapcsolatban. Egy hónapig működött, aztán jött a vizsgaidőszak és annyi is volt neki. Nem tartom teljesen kamunak a dolgot, de nem 100%-os a kimenetele minden esetben.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz Ragnar95 #59022 üzenetére
Ezt ismerem. Muterom rangatott el ra. Mondta a no, hogy igen, itt bevagyok gyulladva, meg ott bevagyok gyulladva es adott ilyen kis feher bogyokat. Szedtem is vagy 2-3 honapig, ezalatt szepen leszedett egy valag penzel, de semmi nem javult. Aztan meguntam, elmentem laktoz tesztre es vegul kiderult mi is a bajom...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #59021 üzenetére
Jaja, bár a rúd az kicsit túlzás, kb 2 centis fiolákat kell a markodba zárni, a másik kezeden meg az egyik ujjadat nyomkodják egy fém "ceruzával" és jaja, a gép mutatja,h mi a helyzet. Nem hittem volna,h ez jó lehet, de pl a tejfehérjét ez ki tudja mutatni, míg a vérvétel nem, illetve kimutatott olyat is, amit amúgy csak röntgennel tudtak megállapítani
Malachi: köszi, bár sajna ez egy hosszú és fáradtságos folyamat lesz, de pár hét után csak megszokom,h mit ehetek és mit nemPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #59017 üzenetére
LOL Amúgy ez is mutatja,h milyen magas a színvonal az index háza táján,h eredetileg valaki ilyet leírt volna
Vasinger!: ismerősi körömben elég népszerű a WP, van legalább 5 a környezetemben, de engem egyáltalán nem fogott meg. Alapból nem csípem a MS-ot, egyetlen MS termékem az XBOX, de a WP egész kezelőfelülete nem jön be számomra, a csempék se tetszenek, a menü fekete háttérrel 2014-ben meg ultragagyi számomra. Egyetlen pozitívuma lenne nálam a WP-nek, a Lumiák kamerája (920,925,1020), de az meg kevés ahhoz,h rávegyen,h váltsak...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Végre így kb a 7.orvosnak sikerült kiderítenie,h mi bajom volt/van az elmúlt 4 évben, úgyhogy nagy + pont a keleti gyógymódoknak, mert biorezonancia segítségével derült fény a dologra, úgyhogy pozitívan kellett,h csalódjak A magyar orvostudománynak és főleg az állam bácsinak, aki a semmiért vonja le a TB-t meg a jó k*rva anyját, mert egy egyszerű vérvétellel kideríthető lett volna a probléma fő oka, ha keresték volna...
Viszont egyik szemem sír, a másik nevet, mert bár végre kiderült,h mi bajom és elindulhat a gyógyulásom, elég nagy szívás, mert kiderült,h sose szűnt meg a tejfehérje érzékenységem, amire 2 éves koromban azt mondták,h igen, úgyhogy a tehéntej-termékeknek örökre búcsút inthetek, de ezt még el is tudnám viselni, viszont fél évig elég durva diétán leszek, kb alig ehetek alap kaját, de ami a legzavaróbb,h semmit, amiben búzaliszt v cukor van
Úgyhogy mivel tudom,h van itt pár ember, akit érint ez a dolog, várok minden tanácsot,h mit lehet pl inni ilyen esetben vizen kívül (mert ugye vizet az állatok isznak )Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
manchester85
veterán
válasz whitezo88 #59011 üzenetére
Ha csak Magyarországon es csak szolgáltatótól vehetnék iPhone-t, es csak újonnan, akkor vagy még mindig 4-em lenne, vagy mar réges reg váltottam volna. Nyilván sokan (a legtöbben) ebben a helyzetben vannak, es nem szivesen vennének használt telefont. Ebben a helyzetben nem csoda a váltás, en semmiképp nem vennék 200-ért telót. Ja, most valtanék 4S-re, még ez az opció van.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
whitezo88
nagyúr
válasz vadászcsiga #59012 üzenetére
most vett tesóm a lányának 0 forintos telót ilyen áron nem a 200 ezresekről beszélek, "csak" a 80-100 ezresekről.
-
whitezo88
nagyúr
hogy ne adjunk címet, azaz találja meg a kohéziót a cím és a tartalom mögött (10 pont)
[link]kurva nagy meglepetés hogy nem pörög az eladás Magyarországon, ahol az átlagembernek a csekkbefizetés meg a hiteltörlesztésre is alig pénze, helyette ott a 0 ftos telefon 5000-s csomagban... szomorú hogy még mindig ekkora sikk utálni az iPhonet. kb mint a BMW-seket.
érdemes megnézni a listát, nagyon nehéz lehetett leelőzni az Applet pl Szaúd-Arábiában, a becsődölt Görögországban, Nigériában, Mexikóban, Kenyában...
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
-
bigdady
nagyúr
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #59005 üzenetére
Dehogyis, én nem gondolom ezt ilyen szigorúan. Kozmopolita vagyok, megismerem a különböző rendszereket, egyelőre ezt a kettőt, de ha a wp utoléri őket lehet hogy egyszer olyan telóm is lesz. Örültem a BB10-nek is, ha tetszett volna azt veszek. Egyelőre ez a G2 minden igényemet kielégíti, én elsősorban készülék, és nem rendszer alapján döntők, pl az N5 nem mozgatott meg, nem érdekel a pure android.
Nem kotelezem el magam egyik iránt sem, még az is lehet hogy 2 év múlva megint szifonom lesz.A készülék van értem, nem fordítva, most is. Van egy ingyenes AppLock nevű alkalmazás, ma reggel olvastam az droid alkalmazások topikjában, a jegyzeteim a Google Keepben vannak, egy bajom volt vele hogy nincs jelkoddal védve (iOS jegyzetekkel is ez volt a gondom), ezzel a cuccal egy mozdulattal meg is oldódott a problem.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz Vasinger! #59004 üzenetére
Nekem tetszik... az egész merőben más a droid-iOS fronton megszokottól, és pont ezért tetszik is.
Persze van baromsága (pl. minden hangot egyszerre állít a hangerőgomb), de ezek -állítólag- megszokhatók.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
manchester85
veterán
-
Vasinger!
nagyúr
Annyit beszéltünk már Droid vs IOS dologról, na de mi a helyzet a WP-vel? [link]
Én nagyon konzervatív és különc vagyok, ha nem jön be a WP? Hardveresen nincs baj velük, még ha kicsit nagy a kijelzője némelyiknek nekem, de a szoftver kinézete, struktúrája, funkciószegénysége kiakaszt.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz manchester85 #58998 üzenetére
Oszt tudod-é, hogy a Tetrix feltalálója egy orosz programozó? Az Orosz Tudományos Akadémia a kormánytól azt a megbízást kapta - a hidegháborús időkben - hogy modellezzék le egy esetleges termonukleáris csapás lehetséges következményeit. Az egyik programozó üres óráiban megírta az alap programot, ami mindenkit rabul ejtett, és közösen csiszoltak rajta. Egy amerikai üzletember az akkori számtek kiállításon fedezte fel egy sarokban. Így hódította meg a világot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest