Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
-
SÖ
addikt
-
SÖ
addikt
7000-ért már ilyen ökoszisztémát adnak. Nincs az a józanéletű Apple fan, aki ne nekem adna igazat.
-
B-L-A-C-K
titán
-
SÖ
addikt
IDE/SATA adaptereket nézegetek HDD-hez, és 3-4000Ft körüli árban vannak, ezzel szemben egy nyomorult 5centis Apple drót 7000. Erre szokott leszakadni a pofám. [link]
Komoly elektronikával, CPU, felület szerelt alkatrészek, sok kiegészítő kábel, tápegység!
VS.
LEHET LETISZTUL VALAMI, HA NEM ADNAK SEMMIT. A levegő lenne az abszolút clear
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz manchester85 #59185 üzenetére
Nekem két komolyabb lány barátom van. Az egyikkel együtt voltam még gimiben két és fél évet, a másik egyik legjobb cimborám felesége. Szóval ezeknél szóba sem kerülhet a dolog.
Más nővel barátság... ugyan... Úgyis b*szás a vége.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz manchester85 #59188 üzenetére
Hülyeség. Vannak akikkel értékesebb barátságot ápolok, mint hogy futó fellángolással kockáztatni merjem. Ez teljesen nemtől független.
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #59188 üzenetére
Tehát vagy szerelem, vagy utálat.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #59185 üzenetére
Ha csinos, akkor már nem?
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #59183 üzenetére
Miért ne lehetne barát egy lány?
-
Cyberpunk
félisten
Napizene. Vigyázat a cenzúrázatlan verzió!
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #59163 üzenetére
Nekem speciel nincs, mert korlátlan csomagom van. De ha számítana az ékezetnélküliség, akkor anélkül írnám meg az sms-t.
Amúgy tudod, hogy nem teljesen szedi ki az ékezeteket, ugye? Ha azt írod, "földrészről", akkor az úgy fog kinézni, "földrészrol". Szép, mi?
-
Ragnar95
félisten
Nem jönne rosszul, de azért ez legyen a legnagyobb problémánk egy telefonnal Amúgy ha fordított ékezetes karaktereket használsz, rögtön 160karaktert írhatsz egy SMS-be iphone-on is, ahogy azt már előttem is leírták
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
SMS-re sincs szukseg.
-
Cyberpunk
félisten
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #59156 üzenetére
Ez 15ezres androidos Samsungon is így van.
-
Csabee.
nagyúr
Nektek is néha beszürkül egy-egy ikon ios7 alatt??
Üdv: Csabee.
-
SÖ
addikt
Uhhh! Holnap lesz december. [link]
-
nord_
veterán
válasz madgie #59142 üzenetére
Nem használom iPhone-on a helyesírás-ellenőrzőt.
De ha már szóba került az iPad: emlékszem, neked nagyon nem tetszett az ékezetes betűk írásakor a villogás. Én azt vettem észre, nekem segít a gépelésben, mert már a villanásból látom, hogy pl. az 'a' betűből sikerült-e 'á' betűt csinálnom.
iPhone-ról gépelve.
r3dsnake
Lelassít a gépelésben.
Indul a vonatod?[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #59137 üzenetére
Lelassít a gépelésben.
Telón utoljára ékezetes sms-t még 3410-zel írtam, utána 15 évesen lett WinMo telóm, aztán symbianos qwerty-s telóim voltak, majd érintősök. Ezeken már mind macerás ékezetekkel bajlódni. Az auto-correct pedig az első funkció, amit kikapcsolok mancsomba akadó kütyünél.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Én a Bold 9900-án is használtam. Egész jól működött, jobban mint a szifonon, ez gyakran bajban van, ha ragozni kell.
Ha rövid üzenetről van szó, akkor nem baj az ékezetek elhagyása. Úgy is lehet figyelni a helyesírásra. Nyilván nyilvános helyre nem írnék én sem úgy, pl: fórum, bár sokan megengedik maguknak itt is.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Tibee86 #59132 üzenetére
Azért nincs ésszerűen árazva a mobilnet, mert megőlné a GSM portfóliójukat. Ha veszel olyan csomagot, ami már kiszolgálja ai ipvoipot, akkor már pénzüknél vannak, és nem érdekli őket hol bonyolítod a telefonbeszélgetéseket.
Cyberpunk
Ja, BB10-en, ami angolra jó, a magyart vagy el találja vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Ismét nem csalódtam a T-ben. A hiba természetesen nem náluk van, az előző hibabejelentésemet lezárták, de érdemi választ nem tudtak adni rá..... Imádom ezt a bandát...
És még zárásként emberünk hatalmas akciót ajánlott, 1000ft helyett 3 hónapig mindössze 199ft a 100MB mobilnet. Kiröhögtem, de még ő is ezt az 1000ft=100mb.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Nem gondoltam volna,h az gondot okoz, lévén direkt azért formáztam arra anno a külső vinyót,h kompatibilis legyen mindennel, erre kiderült így a használat során,h jobban jártam volna, ha NTFS-re formázom, mivel a másik vinyó úgyis NTFS, így kell a Tuxera...
Közben találtam egy kompromisszumos megoldást, hozzáadtam az iTuneshoz a külső vinyóról a mappát és így úgy könyvelte el, mintha ott lennének az appok, mivel ott is vannak, úgyhogy most megy a letöltés is, de nem foglalnak el az appok 25gigát az SSD-ről Ha meg megint felgyülemlik sok, majd kézzel áthelyezem őketPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Xero: megint nem jó a Mobile Applications mappám, pedig pont úgy csináltam az áthelyezését, ahogy leírtad Egyetlen egy dologban tértem el, a külső vinyónál nem tudtam jogjavítást nyomni (lehet,h az exFAT miatt? ), így ott lemez javítását mondtam, de továbbra sem tud letölteni az iTunes
Nem tudod esetleg, mi lehet a gond[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Tim82
félisten
válasz r3dsnake #59123 üzenetére
A kedvencem a Grimm nevű sorozat, ahol mindenki ájfónnal telefonál, egyedül a rendőrkapitánynak van egy "eldobható" dugi Android telefonja. Ja meg a rendőrségen MacBook Pro-t használnak, neonkéken világító almával.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #59121 üzenetére
Engem az zavar, hogy az OSSZES filmben vilagit az ajfon, amikor "telefonalnak" vele.
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #59121 üzenetére
Szerintem nagyon jó ezeken írni, de ez szvsz.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Cyberpunk #59115 üzenetére
Sosem értettem ki gondolja komolyan ezeket a fizikai billes telefonokat mint a bb meg az e72. Soha eszembe nem jutott volna hogy olyat vegyek, még bottal sem piszkáltam őket soha
A BB-tol terjedt el mint az amerikai laza üzletember stílusa. Nem is olyan régen még így is volt a hollywoodi filmeken, de mára átvette az iphone ezt a szerepet de olyan ügyetlen néha a rendező hogy amikor bejön egy hívás pittyen egyet a telefon amikor a szereplő felveszi, lerakasnal ugyanez.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #59118 üzenetére
Akkor már az i5-öt hoztam volna fel, ez mint kép jobban tetszik, de maga mint telefon szerintem az i4 volt az egyik legszebb készülék. Jó a képek is f@szák lettek az tény...
-
Cyberpunk
félisten
válasz r3dsnake #59110 üzenetére
OS7 vagy az alatt kell BIS, bár ez szolgáltatótól is függ. Például korlátozottan megy a mobilnet Telenornál. Mondjuk ha erre nem kell nem gond. Ezt figyelembe véve nem biztos rossz választás a Nokia, de persze egy E72.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #59107 üzenetére
Nokia olcso, BB szexi (es jobb lenne rajta irni).
De amugy Nokia lesz valszeg, ha lesz
Amugy van olyan virtualis mobilnet szolgatato, aminel T halozaton keresztul megy? A digi tuti telenoros.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest