Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz Wmwinters01 #181798 üzenetére
Igen, én is ezt tapasztalom, hogy az orvosok oltatnak és mondják is, hogy amit engedélyeztek az tényleg jó.
-
Gsx-rr
veterán
válasz Wmwinters01 #181795 üzenetére
Azert en kivarok ha mar az egeszsegugyi dolgozoknak se kell az oltas.
Kicsit tobb ralatasuk van a dologra. -
Wmwinters01
tag
válasz icecave #181791 üzenetére
Adom, párom 31.-én megkapta, aznap kicsit levert volt mint minden oltástól és kb 2-3 napot fájt a helye, de ezt mondták is neki hogy mellékhatás lehet, 21.-én megy a 2.-ért, mellette egy rakás orvos ismerős ment oltani, sokukkal találkoztam is amíg vártam páromra. Nem egy mRNS-vakcinával fogják az emberek megölni... ennyi erőből az Advil-val is lehetne példálózni, mert az mégiscsak egy kémiailag előállított gyógyszer, míg az oltások többnyire és leegyszerűsítve a ""vírust tartalmazzák"" és nem valami kémiailag előállított gyógyszert kap az ember.
Én nem értek ezekhez, de bízom a tudományban és azokban akik egész életükben ezzel foglalkoznak/tak, hogy ami EU-s engedélyt kap az nem lehet káros (vagy legalábbis több van az előny oldalán mint a hátrányén).Utólag is BUÉK mindenkinek
I`m not afraid to die, I just don`t want to be there when it happens.
-
nagyúr
válasz gyuromoj #181789 üzenetére
Király, remélem, majd utána már úgy fog játszani, hogy akkor is üvölt, amikor már elfelé sétál a táblától.
TechN7ne: Azért az ugye megvan, hogy ezek nagyon nem a nulláról fejlesztett vakcinák? Valamint hogy pl. egy influ. oltás messze nem ennyire hatékony, mégis attól nem fosnak az emberek, ettől meg igen? Aztán meg majd jönnek a cikkek, hogy páran kipurcantak tőle, szóval halálos a vakcina. Igen, mint ahogy minden oltástól, gyógyszertől, stb-től halnak meg emberek, meg mellette milliónak meg segítenek.
gyuromoj: A többi meccsét nem láttad, de lehet "hallottad"
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz tothjozsi96 #181783 üzenetére
Repjegyet ilyen esetben elfogadnak, vonatjegyet nem biztos,mert mondhatja,hogy miert nem valasztottal korabbi jaratot.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz tothjozsi96 #181783 üzenetére
Ha a célállomás irányába szól a lakcímkártyád akkor lehet értelme a munkáltatóinak.
Ha nincs más opció akkor menj telekocsival. Drágább de odaérsz 8 előtt.⭐ Stella
-
tothjozsi96
addikt
Valaki képben van az utazási szabályokkal a kijárási tilalom idején?
Lehet hogy teljesen értelmetlen a kérdés, de hogyha elszeretnék jutni valahova és egy nap csak két vonatjárat van, viszont a későbbi az ideális számomra de ez 20:19-re ér be, abban az esetben mi van? 5 órás út, reggel-este megy vonat ebbe az irányba.Létezik valamilyen igazolás amivel lehetséges az esti utazás?
Munkáltatótól nem kértem még igazolást, ritkán utaztam, nem volt fontos eddig.Valaki járt már hasonló cipőben?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz .Szaki. #181778 üzenetére
Az az igazság ,ha elterjed rendesen az 5g hálózat ,hiába mellőzi az ember a használatát ,a sok felhasználó miatt úgy is át halad mindenkin.
Nem áll szándékomban pánikot kelteni ,meg nem is szabad ,de sztem javában folyik a népirtás és a covid ugyanúgy közösen dolgozik az 5g vel együtt.
Nagyon remélem ,hogy hülyeségeket beszélek és a valóság nem erről szól.Mindenesetre remélem sokkal jobb esztendőnk lesz mint a 2020 as.
madgie
Vakcina meg a másik.... ,én megpróbálom el kerülni ,de senki ne vegye követendő példának.
Komoly éveknek kéne eltelni ,hogy kitesztelje az emberiség milyen mellékhatásokat kreál ,stb. ,beleugrani a hírtelenbe nem tartom jó ötletnek ,egy sima Algopyrinnek is kétoldalas betegtájékoztató van a dobozban.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz TechN7ne #181771 üzenetére
miért pont az 5G miatt aggódsz?
2G, 3G, 4G - ezeknek ezerféle frekvenciája folyamatosan tolja az arcodba
2.4G / 5.0G - Wifi folyamatosan tolja az arcodba több csatornánés akkor még ott van a rádió és TV műsorszórás, továbbá szó szerint MINDEN ami elektromos sugároz valamennyire...
mindegyik káros, valamelyik jobban, valamelyik kevésbé, csak éppen erről kezdett el egy felhypeolt blogger cikkeket írni azért repült be a köztudatba...
-
.Szaki.
addikt
válasz Gergőke88 #181761 üzenetére
12 Mini.
Techn7ne
Nekünk mondjuk egyetemen azt mondták, hogy nem feltétlen olyan jó dolog ez, ismerősi körben pedog mérnököktől is hasonlóakat hallottam. A médiában mégis kb a laposföld hívőkhöz hasonlítják azokat, akik nem feltétlen támogatják ezt. Én mondjuk úgy gondolom, hogy ha olyan végtelenül káros, akkor nem engedélyezték volna, de lehet naiv vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
Senki nem tart az 5g káros sugárzása miatt ,vagy teljesen hülyeség szerintetek?
-
.Szaki.
addikt
válasz .Szaki. #181754 üzenetére
Áhh, fenébe, hajnali kettő körül jött egy SMS, hogy engedélyezték a számhordozást. Teljesen felpörögtem, hogy ezek szerint ez kevesebb, mint 1 nap alatt el is lett intézve, nem kell várni hetedikéig, bementem, de mondta a srác, hogy az SMS csak egy dolog, mindenképp hetedikén vehetem át a készüléket.
-
.Szaki.
addikt
Na, ha minden jól megy és a kékek nem cseszekednek a számhordozással, akkor 7-én kezembe vehetem a telefont, már félre is tették.
-
gyuromoj
veterán
Chizzy előtt le a kalappal.
szerk.:
buek nektek is.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Arcképgyáros
válasz monroe8609 #181749 üzenetére
A hozzáadott fióknál tudod beállítani, hogy mentse a névjegyeket. Az megvolt? Akkor mennie kellene felfele.
-
monroe8609
aktív tag
A fiokok es jelszavaknal hozzaadtam anyosom gmail cimet.
a gmailben kellene latnom a kontaktokat ezutan??[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz monroe8609 #181747 üzenetére
Google fiokba mentsd fel a nevjegyeket!
-
monroe8609
aktív tag
Búék mindenkinek!
Anyosom 5s-éről szeretném a telefonom talalhato telefonszámokat átmásolni az uj samsung a 51-esre!
Semmilyen kábel nincs hozzá..mi lehet a megoldás? -
.Szaki.
addikt
BÚÉK!
-
nagyúr
Buék mindenkinek!
-
Arcképgyáros
BÚÉK!
-
madgie
titán
válasz Gergőke88 #181729 üzenetére
Az Aldis? Ennyiért teljesen jó. 20 percet írnak, hogy annyit bír, de röhögve végigtakarítottuk ma vele a házat, nehezen elérhető helyeken is és még fél töltéssel raktam a dokkjára. Az eredeti, kefés, hengeres fejen van egy frankó led, így tök jól látni, hol van meg por, piszok, az erőssége is nagyjából rendben van.
Nyilván nem egy profibb Philips, de szerintem 25 ezret megért.
-
.Szaki.
addikt
Új csatorna, eddig nem ők közvetítették, hanem a Sport2. Idéntől jelent meg az Arena4, ami megkapta a jogokat. Van szolgáltató ahol egyáltalán nincs, de a többségnél van. A Telekom azt a faszari mentalitást választotta, hogy akinek van hűsége az pár száz Forintért megkaphatja, aki most köti, vagy hosszabbítja az pedig ingyen és bérmentve. Szóval január 9-ig nincs ilyen csatornám. Nem az a pár száz Forint, hanem az elv..
-
Gergőke88
addikt
Madgie:
milyen a porszívó? -
Ngtx
aktív tag
-
Norbi.
őstag
Szinte csak sárgalap meg szögletre rakok már egy ideje fociból. Maximum gólok számára.
Nyáron volt jó az asztalitenisz, mikor elkezdték nyomatni, mert nem volt semmi a kínálatban, 2 hónap alatt kivettem másfél milliót 150ezerből. Aztán elkezdték kiismerni és most úgy lehet rakni asztaliteniszt, mintha lottóznál. Nincs se papírforma, se semmi, vagy jön, vagy nem bunda az egész.
-
Ngtx
aktív tag
válasz TechN7ne #181724 üzenetére
Ilyenkor nem szabad már futballra fogadni. Alapból is bármikor eshet egy gól bármelyik csapatnak, de az elmúlt napok azt bizonyítják, hogy a tuti is annyira tuti, hogy majdnem hogy kikap a csapat szóval. De a kosár, Am.Futball, Darts nagyon szépen hozza a profitot nálam.
Azon sem lennék meglepve ha ma X-elne a Reál.
apple user
-
TechN7ne
nagyúr
Én meg soha többet nem teszek a Barcára mixen...
-
gyuromoj
veterán
Gerwen mit játszott... óriási meccs volt.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Rage47
veterán
Én aludtam Éjszakás vagyok.
-
Ngtx
aktív tag
Ismerősök kérdezték éreztem-e? Hát mondom nem tudom ti hol vagytok, de én munkában semmit nem éreztem. Biztos bele voltam merülve a munkába+Kaczor Feri muzsika.
apple user
-
B-L-A-C-K
titán
Éreztétek a földrengést?
Itthon feküdtem, mondom mi faszomtól szédülök, ránézek a karácsonyfara, és a díszek mozogtak... Szomszédok is kijöttek, nagyon szar volt. Gondolom a tegnap Horvátországi 5,4-es utórengései...
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
válasz #20749568 #181708 üzenetére
Valószínűleg ebben az esetben is erre ment volna ki a játék, mert anno emlékszem, hogy amikor lejárt a hűség az iPhone-ról, akkor egy kellemes hangú fiatal csaj hívott, azonnal rám is akart tolni egy újabb iPhone-t, de mivel semmi baja nem volt akkor a telefonnak, lepattintottam. De mindegy, most nem is érdekel, hogy hívnak-e vagy sem, mindenképp váltok szolgáltatót.
-
.Szaki.
addikt
válasz radi8tor #181706 üzenetére
Engem eddig ettől megkíméltek. Egy hónappal ezelőtt felhívott egy srác - szerintem kb első munkanapja lehetett - informált arról, hogy 1 hónap múlva lejár a hűségem. Mondom köszönöm szépen a tájékoztatást. Erre annyit mondott, hogy akkor jó, csak ennyit akartam, szép napot.
-
hdanit610
aktív tag
válasz .Szaki. #181703 üzenetére
Pontosan. Egy dolgod van mindössze, ha hűséged van, azt fel kell oldani, a lényeg, hogy határozatlan idejű legyen a szerződésed (vagy feltöltős).
Egyvalamit ne tegyél: hordozás előtt NE bontsd fel a szerződésed, mert akkor nem tudják áthordozni. A számhordozás magában szerződésbontás is, mindent csak az új szolgáltatónál kell intézned. Fontos, hogy UGYANAZOKAT az adatokat add meg, mint amivel a régi szolgáltatódnál kötöttél szerződést, különben el fogják utasítani.
Szerintem nem hagytam ki semmit. Ja, de, általában 2-3 nap alatt megvan sima egykapus hordozás esetén.
-
.Szaki.
addikt
Számhordozásnál a jelenlegi szolgáltatómmal kell valami kommunikációt folytatnom, vagy csak az újnál elég megadni a telefonszámot és innen intéznek mindent?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- További aktív témák...