Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Ki mit vett ma fiatalok?
Én jelentem semmit.
-
b4zsi-
őstag
B-L-A-C-K szép csontot dobtál a BF topikba.
-
TechN7ne
nagyúr
Mi ez az emag erőszakosan mobil eszközön?
-
r3dsnake
nagyúr
Idei BF-t olcsón megúszom, eléggé nulla. Még a zarában bízok jövőhéten, tavaly ott elég jó akciók voltak, mindenféle promó nélkül.
-
Gergőke88
addikt
emag megy
hihi
[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
őstag
Nem konkrétan iPhone téma, ezért ide írok. Szoktatok fotókat feltölteni iCloudba Winről? Eszembe jutott, hogy a soktízezer fotómat amit még az iPhone előtti időkben csináltam (vagy mostanábn, de MILC-cel, turista és családi képek), azokat feltölteném, ha már úgyis ott a 2 TB tárhely szinte üresen, de a Wines iCloud kliens az istennek sem akarja elkezdeni a feltöltést. Csak 1800 képet tettem be az Uploads mappába, nem is mindet, de semmi reakció, ugyan kiírja lent a tálcán, hogy 1800 kép feltöltése, de a szám nem mozdul semerre, a feladatkezelő nem jelzi, hogy használná a progi a hálózatot és iPhone-on frissítgetve a galériát egyel sem lesz több a képek száma. Most kínomban 100-200-asával elkezdtem bedobálni a böngészős iCloudba, de azért ez így nem az igazi, nem csak lassú, de többet kell vele foglalkozni és benne van az is, hogy egy pillanatra megszakad a kapcsolat és crashel az oldal, aztán nézegethetem, hogy mi került fel és mi nem.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
radi8tor
MODERÁTOR
SIM cserénél el fog tűnni bármi a telefonból? (híváslista, SMS-ek, ilyenekre gondolok)
1 hétre másik SIM-et kell tenni az SE-be, és még sosem cseréltem SIM-et belakott telefonon.
⭐ Stella
-
SÖ
addikt
válasz Gsx-rr #174667 üzenetére
Ha csak átakar menni ne erre jöjjön városnézésre. Indiában már pénzért adják a tiszta levegőt. $3 15 perc. Orbán 2050-re ígérte az ország teljes carbon semlegességét ami a mai szabályozatlan környezetben is nevetséges. Az elektromos közlekedésre való átallást ugyan úgy megadóztatják majd mint a cigarettát.
-
Gsx-rr
veterán
válasz ittakary #174669 üzenetére
Hat ez a Magyar kormanyt nem izgatja, nezd meg mennyi birsagot szabnak ki rank.
A regado miatt is evekig fizettunk talan meg most is.
Asszem ez a 4-es metro miatt vanMadgie: ugyanigy gondolom en is. Csak kesz kene lenni korbe ahogy nevezik is M0 korgyuru
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Zjunior
veterán
válasz B-L-A-C-K #174664 üzenetére
Tenyleg azt akartam venni, de 2013 as 11500£ lett volna led izzo nuku, felszereltseg sem nagy szam, otthon Toyotam volt igy maradtam egy 2016 os hybridnel amit nem bantam meg.
gsx:
Tenyleg az de itt kb a focistak autoi utan fordulnak csak meg.
Egy f1 mclarent lattam ami tenyleg kiemelkedett egy focistae volt.Bukkanokat szeretimas:
black remelem erre emlekszel :Lesz dugódíj Budapesten, és korlátozhatják a dízelautók behajtását is
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Gsx-rr
veterán
válasz Zjunior #174663 üzenetére
Erdekes azert tenyleg orszagonkent valtozik mennyire statusszimbolum egy auto. Foleg nalunk azert sokan tobbet mutatnak az autoval mint ami van.
Itt eszembe se jutna tizenmillios autot venni mert a kutyat nem erdekli engem sem.
Imadom a kabriot itt nem opcio 1 rohadt meleg van 2. Millio fekvorendor miatt szemelyauto se kell. Eddig a ceges kocsikkal jartam most nezek valami privat kocsit, jon az adobevallas ,szerintem egy Cherooke-t (mondjuk abbol lehet egy Srt-t )[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
válasz radi8tor #174662 üzenetére
Nem, diesel nagyon esik mint a Kő.
black:
Én ertem a gunyt, de sose vennek ennyiert kocsit, igy is sok amennyiert vettem 12000£ (16500£ helyett elengedtek 4500£) is sok.
Kinek mire kell, vaganykodni itt mint sem er egy merci vagy bmw semmit.
a lenyeg a fogyasztoi tarsadalmon van itt nagyon porog minden, megvesznek minden szart...Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
SÖ
addikt
13.2.3 a Safari olyan gyors lett a x-n mint a 11 pro-n Abban a pillanatban megynyit mindent.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz GALARDO #174656 üzenetére
Hát nem tom ,de am nem rossz.
Minden márkának meg van az a terméke ,amire szakosodott.
Teszem azt ,ha vesszünk egy tv t ,vagy egy hangfalat ,esetleg tréninget ,sport cipőt ,telefont vagy egy bakancsot ,érdemes a legkiemelkedőbb gyártók termékeit keresni.Értem én ,az adott márka sem a kiemelkedő cipők minőségéről híres ,inkább pólók és egyébb ruhaneműkről.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Majdnem vettem egy tiszát, de mivel a méretem még gyártásban sincs, maradt ez. Bár nem gondoltam volna, hogy itt találok normális lábbelit. Talán tavasszal visszanézek a tiszára.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
kutga
nagyúr
Baseus lett végül, kettőt rendeltem, jó hogy mondjátok, kocsiba is kell.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Arcképgyáros
válasz madgie #174650 üzenetére
Joybuy-on meg szokott lenni 0,60 - 0,90-ért is kábel olyankor tárazok, úgyis mindig van valami ződfülü aki 2000-be elviszi helyben, igaz még így is jobban jár ezekkel mint a gyárival 5000-ért. Ha valami nem törik meg akkor ezek olyanok.
Ezek is gyártanak ruhafogastól kezdve szárítókötélig minden szart. Lehet Xiaomi feltörekvők.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Lightning kábelt honnan érdemes beszerezni manapság? Kellene egy az irodába.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Giovan!
addikt
válasz TechN7ne #174638 üzenetére
Multitask nem igazán érdekel (nem is nagyon érint, van egy ilyen régi WP-s beidegződésem, hogy amit nem használok, abból kilépek ), szóval végül 8 lett a jobb proci, a kisebb kijelző és a nagyobb háttértár miatt.
De köszönöm mindenkinek a válaszokat, és bocs az off témáért, későn jöttem rá, hogy ezt inkább a telefon topikjában kellett volna megkérdeznem.
[ Szerkesztve ]
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Ngtx
aktív tag
válasz Giovan! #174620 üzenetére
Nekem eddig az iPhone 7 Plus volt a legjobb telefonom ami volt. Megváltam tőle, hogy újabbra tudjak váltani. Sima iPhone 8-at biztos, hogy nem vennék. Barátnőmnek az van,de kb ugyan azt tudja, mint a 7 Plusom tudott, SŐT.. Kettő közül mindenképpen az I8, mert újabb.
8 Plus viszont nagyon ajánlatos. Több ismerősömnek is az van és nagyon korrekt telefon minden téren. Persze értem én, hogy erre nincs annyi keret. [ Szerkesztve ]
apple user
-
Gergőke88
addikt
-
Giovan!
addikt
Igen, nekem is a 8 a szimpatikus, csak tartok az üveghátlap sérülékenységétől, de max tokba rakom.
agabe: Sajnos a keretbe az most nem fér bele, használt készüléket meg nem veszek. Persze gyűjthetnék még hozzá, és akkor valóban lehetne 8plus, de nem bírnék már ki még egy hetet sem ezzel az öreg lumia 520-al, amit a tönkrement iPhoneom helyett használok jelenleg.
-
SÖ
addikt
válasz Giovan! #174621 üzenetére
Persze mert ez annyira szubjektív. Én egyiket sem venném mert túl régiek, de gondolom neked kell a tepsi. A kérdésedre a válasz - nyolcas. Vagy 42. Egyedül az iphonnál nem ér semmit a ram mérete. Úgy is azt hazudnak amit akarnak, nincs multitask, és még a tabokat is újra töltögeti, bármekkora a ram.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Nincs itt olyan "haverom" vagy annak ismerose aki osszerakna egy egyszeru nyilvantarto programot Win-re?
-
-
Giovan!
addikt
Szerintetek az iPhone 7plus vagy a sima 8 éri meg jelenleg jobban, ha pusztán a terméktámogatás szempontjából nézzük? A 7 plus mellett szólna a +1 GB RAM, de a 8 meg újabb, szóval nehéz a döntés.
-
SÖ
addikt
BFD ? Minek? Nálunk még mindig emelkedik a GDP. 😂
-
TechN7ne
nagyúr
válasz XFishboneHUN #174613 üzenetére
20ft. -al kevesebb az is jó nem?
Sok embert annyi is hazavág. -
Hunt3r22
őstag
válasz XFishboneHUN #174613 üzenetére
1-1 termék valóban jó áron van,~95%-a az akcióknak ahogy írtad kész röhej.
[ Szerkesztve ]
Xr
-
XFishboneHUN
senior tag
Hogy nálunk ez a Black Fridaynek nevezett akció mindig egy kész röhej! Egyszerűen szánalmas! Fáj nézni az "akciós" árakat!
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
madgie
titán
válasz -secret- #174592 üzenetére
Viszont kib@szott jó lett, végre tényleg normálisan használható munkás cucc. Nem mondom, hogy rászánnék 1,1 milliót erre, de ha belegondolok, az iMac-be is belevertem vagy 800 ezret és másfél-két éve, a megvételkor sem volt igazán erős, ezzel a Macbook-kal ellentétben.
-
DanielK
addikt
Harmat gyenge az edigital blackfriday akciója. Az mmnél jobbak vannak. Ezért kár volt felkelni...
-
Gsx-rr
veterán
Nem akartam en linkelni. A vegen az osszefoglalo erdekes az arak es a minoseg.
Amugy ingyen jott haza a Tesla csak kalkulaltak egy arat ha nem lett volna Ingyentoltes egy masik elektromosnak mennyi lenne.
De vicc az utcan annyiert merik mar az aramot,mintha kb 4-5 liter benzint fogyasztana az autod. Ja es felejtsd el a 140-es tempotInkabb az a komoly ,hogy majd 5 oraval elobb ert haza a Passat. Ne mondjuk ennyi belefer mert ugy is megallunk mindig pihenni
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Tesla 23000 Ft-ból jött haza németből, egy 2 literes dizel 26000 Ft-ból. Ha nem lennék zöld azt mondanám, kenjék a hajukra [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest