- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoseGee
tag
Nos, csere érett lett a hetesem. Itt [kép] az utódja. Kicsit olyan érzés, mintha megcsaltam volna a csajomat. Ez a telefon lenne a minden ha iOS lenne rajta.
Ami késik, az nem jön időben
-
Maxxy10
addikt
Az egy éves ajándék előfizetés csak akkor jár ha az Apple-nel vásárlok iPad-et vagy akkor is ha egy másik nagy cégnél ?
-
-
agabe
addikt
Tegnap nem lattam ezt a videot [link] , es kulso progikkal lehet a korabbi telokon is hosszu zaridot hasznalnj csak az algoritmus is kerdeses es azert ez tetszik :)
Persze mas telokon is lehet ilyet tuti, csak eddig iphoneok nativan nem tudtak ezt.
-
B-L-A-C-K
titán
-
SÖ
addikt
válasz icecave #173476 üzenetére
Akkor egy ki nyácsurgató
Úgy terveztem akkor megyek el futni ha meglesz az okosórám, de még gyártásban sincs az amit kinéztem. De lehet holnap kipróbálom ha már ennyire erőlteti a futást. Amúgy brutális mennyiségű biometrikus adatot lehet hozzárendelni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz r3dsnake #173477 üzenetére
Olvasom a play-es reveket a droid verzióról, de itt is az van,hogy ha rendesen jönnek a mailek, akkor meríti az akkut, mint állat. Tiszta gáz, nyílt rendszer, de egy alap dolgot nem tudnak rendesen megoldani Vagy késnek a mailek, vagy időben jönnek, de akksit kajál reggelire....
-
nagyúr
Mármint Apple fronton várok egy stylusos-ra, mint a Note? Gondolkodtam a visszajövetelen, de ez olyan,hogy mindig afelé kacsingat az ember, ami épp nincs neki. Inkább ilyen téren, mint párkapcsolati szinten nem?
Mostmár van nfc-s fizetés, az legalább örvendetes. Amit irigylek még, az az idle fogyasztás, valamint a gyári alapból normális e-mail kliens. Droidon utóbbiak esetében a jó beállítás ellenére mégis késnek a levelek, vagy ami tényleg jól is működik, zabálja az akkut. Persze nem próbáltam mindet.
-
agabe
addikt
Ezt a mostanit mikor adod el ?
XS max nalam is alternativa volt ha talaltam volna egyet jo aron (en mar csak hasznaltan veszek barmilyen telot, mert meg mindig surun cserelem es nem akarok rendszeresen 50-80 ezreket bukni ) , de most, hogy 3 honap utan eladtam az xr-t es vettem atmenetileg egy pixel 3a xl -t ... mar nagyon jo ajanlatnak kellene lennie, hogy XS max legyen. Nem azert mert pixel 3a jobb lenne mindenben, de fenykepezoben mar csak a 11-es iphone-ok veszik fel vele a versenyt, es nalam elsodleges szempont a kamera, eddig is kb csak amiatt (es par eve az amoled kijelzo miatt) vettem meg az ujabb telokat, hiszen sima iPhone 7-essel is jol el lehetne lenni most is amugy, de javultak a kamerak, es X-tol jott az amoled is ami egyszeruen jobb (nekem legalabbis) mint az ips.
3 honap xr utan pixel 3a kijelzojete kifiejezetten jobban esik ranezni, pedig xr ips-e nem gagyi.[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz r3dsnake #173447 üzenetére
Akkor meg kell azt venni, szétkókányolni a telefont valakivel és bukni a vízállóságot. Nem értem amúgy, mikor van egy hivatalos út, olcsón, miért jobb utángyártott sz@rokkal bajlódni, amiről valaki azt mondta, hogy "jobbminazeredeti".
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
SÖ
addikt
Kint a 13.1
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz Cyberpunk #173457 üzenetére
Jó ez igaz!
Ráadásul én pont az ellenkezőjét tapasztalom, nem, hogy menő, hanem ahogy te is írtad szabályosan rejtegetni kell és magyarázkodni, mert "de jól megy", hogy a legújabb iPhone-od van. Hihetetlen amúgy, rokonoknál ugyan ez.
Manapság, néha én is érzem már ezt a mentalitást az emberekben.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
Cyberpunk
félisten
válasz XFishboneHUN #173453 üzenetére
Mikor kamatmentes részletre el lehet hozni havi 12 ezerért plusz díjcsomag egyáltalán nem nagy cucc már.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
szekra
addikt
válasz ittakary #173454 üzenetére
Szerintem is. Gimiben menő, apu megveszi, van rajta kakimoji. Én (és nem vagyok egyedül) a rendszer miatt veszem, kuka robot őrületbe kergetne. Viszont elég egy iPhone 8, én félteném a 400ezres telefont. Ráadásul én pont az ellenkezőjét tapasztalom, nem, hogy menő, hanem ahogy te is írtad szabályosan rejtegetni kell és magyarázkodni, mert "de jól megy", hogy a legújabb iPhone-od van. Hihetetlen amúgy, rokonoknál ugyan ez.
-
nagyúr
válasz XFishboneHUN #173453 üzenetére
nekem megjelenés után 1 héttel kezemben volt a fehér iPhone 4 (emlékeztek, csúszott fél évet a megjelenése, nyáron jött ki) szabályosan kinézték BKVn a kezemből az emberek. Durva volt.
szerintem akkor jelentett utoljára bármit is egy iphone, mert feltűnő volt, de ma már BKV körbenézek minimum az emberek 50% almás telóval járkál ami semmit nem jelent. iPhone 7et megkapsz 50ezerért használtan... egy régebbit pedig még olcsóbban.
szerintem maximum falun/vidéken lehet ezzel kérkedni azzal hogy ájfonod van, itt BPen már átlagteló, semmit nem jelent
mondjuk az a másik hogy lassan 30éves vagyok, nem vagyok tagja olyan tini társaságoknak ahol egy 50ezres teló már vagyonnak számít itt már az a kérkedés ha facebookra évente rakod fel a Föld déli féltekés nyaralós képeket...
-
Cyberpunk
félisten
Jó ez az iPad OS.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Lall
veterán
válasz r3dsnake #173414 üzenetére
Nem bírja jobban. Hogy bírná egy utángyártott, mert két számmal nagyobb kapacitás van ráírva?
istyleban 9900 az akksi csere, minden régi készüléknek. Apple "jótett" a szar akksik miatt. Hivatalos szervíz, garanciával és a vízállóságod sem ugrik. Ennyit mindenképp megér.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
SÖ
addikt
Ma néztem meg az Ad Astra IMAX 2D. Egyszer nézős. A látvány profi de a tartalom lírikus f@s.
oktober 31-én jön a Terminátor 101. része. Sara Conor 90 évesen úgy verekszik mint a Arnold igaz ő meg 110. Kiráz a hideg ezektől az amerikai túlkapásokról.[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz icecave #173439 üzenetére
Reggel fél hétkor vettem le a Mate 20 Pro-t a töltőről, napközben 20%-at rányomtam, 18%-on vagyok most. Nesze neked 4200 mAh, meg csoda teszteredmények
Igen, tudom, kapcsolják ki az AOD-t, meg a BT-t, meg az NFC-t, meg mittomén, csináljak belőle egy Nokia 3210-est :))
-
agabe
addikt
válasz icecave #173436 üzenetére
Van androidos is ami ugyanezen a teszten kibirt 8 orat. Pixel 3a Xl es annak az iddle.fohyasztasa is egesz jo mondjuk samsunghoz kepest.
[link]
Persze nem tokeletes egy teszt sem, mert XR nalam 7ora kijelzoidot tudott lazan ha egy nap nem tudt tolteni, de a tesztben meg iddle nelkul se erte el a 6 orat...valeszeg eroforrasigenyesebb appok miatt, de sima xs-t es meg az xs max-ot is boven lenyomta uzemidoben tenyleges hasznalat kozben ugy ahogy en szoktam hasznalani. -
nagyúr
válasz agabe #173434 üzenetére
Most verhetném a mellem, hogy ott, Note 10+ hogy helytáll, csak a MAX az, ami elveri, de ezek olyan tesztek,hogy állandóan használják ugye. Az idling fogyasztást itt nem veszik figyelembe, pedig az nem elhanyagolható. Míg iOS-nek szinte nulla, droidnak elégé jelentős ahhoz képest . Tudom, tapasztalom Note 9-en (persze nagyon függ a térerőtől stb, de akkor is).
-
agabe
addikt
akksi teszt youtube-on
[link] -
TechN7ne
nagyúr
válasz tothjozsi96 #173420 üzenetére
Sima méretet (11 pro) elég gázos használni egy plus után ,asszonynak lassan egy éve itt van az Xs és nem egyszer probálkozott hogy cseréljek vele...
Isten ments!
Csak a nagy tesvér jöhet szóba ,kis sz@r mitugrálsz telefonnal nem tud mit csinálni aki megszokta a méretet ,oled vagy lcd ide vagy oda .[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #173412 üzenetére
+1
Inkább gyári akksi meg hívatalos szervíz ,főleg annyiért ez nem kérdés
Ilyen jingjang akksit bele se raknék ,azt írnak rá amit akarnak.
Nem beszélve arrol ,hogy az ára is többet érne a továbbiakba ,nem úgy mint a Jóska Pista által bütykölt foss ,tele van velük a piac. 7 / 8 as szériánál nagyon oda kell figyelni a fő gombra ,nem egyszerü feladat.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz tothjozsi96 #173415 üzenetére
84
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Google Pixel topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...