-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
Ezt a mostanit mikor adod el ?
XS max nalam is alternativa volt ha talaltam volna egyet jo aron (en mar csak hasznaltan veszek barmilyen telot, mert meg mindig surun cserelem es nem akarok rendszeresen 50-80 ezreket bukni ) , de most, hogy 3 honap utan eladtam az xr-t es vettem atmenetileg egy pixel 3a xl -t ... mar nagyon jo ajanlatnak kellene lennie, hogy XS max legyen. Nem azert mert pixel 3a jobb lenne mindenben, de fenykepezoben mar csak a 11-es iphone-ok veszik fel vele a versenyt, es nalam elsodleges szempont a kamera, eddig is kb csak amiatt (es par eve az amoled kijelzo miatt) vettem meg az ujabb telokat, hiszen sima iPhone 7-essel is jol el lehetne lenni most is amugy, de javultak a kamerak, es X-tol jott az amoled is ami egyszeruen jobb (nekem legalabbis) mint az ips.
3 honap xr utan pixel 3a kijelzojete kifiejezetten jobban esik ranezni, pedig xr ips-e nem gagyi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Aspire 7 A715-73G-565S vadiúj akkumulátor
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- iPhones 6S 64GB független GOLD / arany
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!