Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz tboldi #188634 üzenetére
Persze vágom én ezeket, de azért a kettő között, helyben, kényelemben, mindenben stb... van pici különbség. Ha az enyém lenne és rá kellene locsolni 1m a garancia után biztos felgyújtanám, de így csak bosszantó.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
VW Multivan 2.0 TDI céges 0. Viszont szeptemberben volt 4 éves, lejárt a garancia és azóta kb. minden hónapban van valami baja. Pedig "csak" 130e van benne. Ki van ez találva.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz mave13 #187959 üzenetére
Engem a szülők vagy utáltak vagy szerettek. Utált az, aki azt gondolta, hogy tönkreteszem a gyerekét és elveszem a zsebpénzét és volt aki lejött a kezembe nyomott egy marék pénzt és őrült, hogy a gyerek nincs otthon, de legalább nem is csavarog. Egy lépcsőház alagsorában nyomtuk. Volt hogy pizsamában jöttek, játszottak a gyerekrk. Kemény volt.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz mave13 #187955 üzenetére
200ft volt egy óra, de volt olyan, hogy egész éjszakára jött 10 ember és az 10.000 volt. CS és a gta toltam. A fiatalok a diabolot. Egész nap ilyeneket hallottam. "Hudá, dobj egy csizmát!"
-
Lall
veterán
válasz mave13 #187944 üzenetére
Nekem a 2000-es évek közepén volt egy PC játéktermem. Sok gyerek, 10 gép hálóba kötve. Imádták a fiatalok. Akkor "kényszerből" annyit kellett játszanom, hogy megutàltam. A lányaimnak vettem pár éve egy XBOX ONE X-et, de sokszor nem volt bekapcsolva. Most gondolkozom, hogy meghirdetem és karácsony előtt megpróbálom eladói.
-
Lall
veterán
De, az annyi, mert ha r3dsnake "bemegy" a boltba azt annyiért kapja. Az, hogy xy multinak mennyi kedvezménye van Lenovo laptopokra és Applere pedig nem, az ezesetben irreleváns.
-
Lall
veterán
válasz madgie #186856 üzenetére
Ja, drága. Mihez képest? Egy "sz@r" i5 X1 Carbon FHD!!! felbontással 850.000. Ez a gép azt körberöhögi mindenben.
Szóval drága. Általában mindig ahhoz képest, hogy nincs rá pénzünk.
-
Lall
veterán
válasz tothjozsi96 #186194 üzenetére
De, ő írta, már akkor sem értettem. Én sokat streamelek (hetente van, hogy többször is kell) gépről és iPad Pro-ról is. Géphez külső 4G vezetékes modemet használok, mert az ad stabil kapcsolatot. Ahol van viszonylag jó 4G lefedettség (nem kell a csúcs) az simán jó a streamhez így, ahol nincs, ott 5G sem lesz. iPadba ugyan azt az adatkártyát használom. Nagyon sokat szívtam régen a telefonról osztogatós nettel, ledobált, akadozott. Aki szeretne elfogadható minőségben és stabilitással stremelni (idegen) helyről az külső 4G modemmel csinálja, aki vérprofin akarja, az vesz egy LiveU-t.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz radi8tor #186134 üzenetére
Van egy Major III-am, szeretem, de kellene valami, amit könnyebben hordozok. Ez jelenleg out of stock, októberi érkezést írnak. Meglássuk, lehet lövök egyet, teccik.
AirPods-al van összehasonlítási alapod, használtál előtte, mellette?
-
-
Lall
veterán
válasz Luck Dragon #183524 üzenetére
Én amit használok ahhoz nem. Adobe, Final Cut, Corel, Office fut natívan.
Van még egy streamelő szoftver amit használok, de nem észrevehető, hogy rosetta alatt fut. Baromi gyors és semmit nem melegszik tőle a gép ellentétben az Airrel.
-
Lall
veterán
válasz icecave #183521 üzenetére
Nagy okfejtések mentek erről a Macbook topikban. A dolgok nagyrésze 8-on is tökéletesen fut, de a 16 nyilvánvalóan hosszú távon jobb. Egyéni preferencia, hogy megéri -e a felárat. Én 16-al vettem, hogy pár év múlva se érjen meglepetés és időtálló legyen.
Mindenesetre a 2020-as i5 16GB Airem és az M1 16GB Minim között zongorázni lehet a különbséget egy Final Cut, PS esetleg AI-ban.
-
Lall
veterán
válasz radi8tor #183464 üzenetére
Mostohaapám krónikus betegként azt kapott februárban. Már több mint egy hónapja megkapta a 2-at is. Nem volt baja tőle. Érdekes, hogy ő 3 hétre kapta a 2-at, nekünk a doki kereken 5 hetet írt.
Szerintem embere válogatja. Anyósom, sógornőm Astrát kapott. Anyósomnak az égvilágon semmi baja nem volt, sógornőm kutya szarul volt két napig.
-
Lall
veterán
Nekem is Astrát akartak adni, miután felhívtam a háziorvosom. Mivel pont azon a héten utaztam át az országot, így nem kértem, egyébként sem nagyon akartam azt. Monda a háziorvos, hogy akkor hívjam következő hét elején valószínű kapnak Pfizert vagy Modernát. Hívtam is hétfőn és mondta, hogy csütörtökön mehetünk a feleségemmel Pfizerre.
Miután beszéltem a háziorvosommal egyből hívtam a 72 éves anyumat (február elején regisztrált), aki a Szputnyikot utasította vissza, hogy próbáljon rá a háziorvosára azonnal, mert elvileg kaptak Pfizer a háziorvosok. Felhívta és lett is, őt szombaton kellett vinnem.
Mellekhatások sem nálunk, sem anyumnál nem voltak.
-
Lall
veterán
válasz TechN7ne #183036 üzenetére
Ez nem csak Kínáról szól. Szerintem kínai, indiai vakcinával több milliárd ember lesz beoltva. Kétséges, hogy a föld nagy része majd nem utazik Amerikába vagy Európába.
Nem vagyok egy nagy konteó gyártó, de ha abból indulunk ki, hogy ott kb. semmi nincs, nemhogy 2. meg 3. hullám, akkor vagy leoltották már a vírus kilövése előtt a lakosságot vagy nemtudom.... és ha ez az a cucc, amit ide is küldenek, akkor kérek egy adagot.
-
Lall
veterán
válasz radi8tor #183030 üzenetére
Meglepne, ha sem Európába, sem Amerikába egyetlen kínait sem engednének be, mert az kínai vakcinával van oltva. Vagy az Emirségekből senkit, mert ott is azzal oltanak. Meg Ázsiában majdnem mindenhol.
Szerintem csak a szokásos szájkarate.
-
Lall
veterán
válasz B-L-A-C-K #182317 üzenetére
Szerintem is. Egy csopiba dobták be, poénnak jó. Mindenesetre annyit biztos nem kell rákölteni a külsőre, mint az előzőnél. Am élném én is.
-
Lall
veterán
-
Lall
veterán
válasz Gergőke88 #181579 üzenetére
Örök igazság. Melyik a világ legjobb autója? A céges autó.
Én egy 9 személyes Merci Vitoval járok, de 4 éves elmúlt, így januárban megy a háztól. Átülök Raikkönen és Orbán Viktor kedvencébe egy VW Multivanba. Azért jó kisbusszal járni, mert városban sehol nem tudsz parkolni viszont elmehetsz nyaralni felfújt gumimatraccal, flamingóval, csillámpónival. Mondjuk már olyan vagyok, mint egy "rossz" futár, bárhol megállok vele. Áprilisban a feleségem is megkapja az új céges kocsiját, így dupla élvezet, a világ két legjobb autója lesz itthon. Két céges autó.
-
Lall
veterán
válasz Rage47 #179899 üzenetére
Egy Macre, iPhonera 3 év. Így lesznek sávozva.
a 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év,
a 100 000 forintnál drágább, de 250 000 forintot el nem érő eladási ár esetén két év,
250 000 forint eladási ár felett három év.Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz Giovan! #179752 üzenetére
Hát akkor csapasd. Beállítások - Hangok és haptikus jelzések - Csengőhang - Hangáruház
Minden fajta Nokia csengőhangot meg lehet venni párszáz forintért. Nekem pl. évek óta a Nokia Kick van. Még a boltban is mosolyt csal az emberek arcára mikor előveszem a 11 Pro-t ezzel. Nem mellesleg, bár nekem is sokszor van némán, de van mikor nem tehetem meg és így a világ másik végéről is meghallom ha keresnek.
-
Lall
veterán
válasz agabe #178925 üzenetére
Nem. Ez 2014-es. 2015-ös 15" keressetek.
Ha Grafikai munkára kell, akkor 16GB RAM és minimum i5, de inkább i7. Tehát valami CTO-t nézzetek. Itt, hardverapron is van pár "jó" ajánlat, már cserélt kijelzővel és akksival. A jót azért tettem idézőjelbe, mert nem lesz olcsó, egy ilyen használt gép.
Itt pl. vannak boltból 30 nap garanciával de szvsz kurvadrága egy használt 5 éves gépért.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz icecave #178792 üzenetére
Azt elhiszem, hogy a járványügy brutálisan túlterhelt lett ennyi teszttel. Nincs rá kapacitás. Mire az autoimmunos haveromnak megjött a teszteredménye (1 hét), addigra gyakorlatilag meggyógyult. Kórházak viszont továbbra sem túlterheltek.
Btw... Lazmérés a kórház előtt... Kollégám vitte a fiát keresztszalag műtétre, mérték a lazát. 34,3 Mondja az ápolónőnek. Akkor én most halott vagyok? Ápolónéni rámosolygott, majd adott egy 2x2-es papírfecnit, amire rá volt írva a lázmérés eredménye. Eltette emlékbe.
-
Lall
veterán
válasz orbit76 #178789 üzenetére
Nem fekszik hanyatt. Ez kiderült tavasszal, mikor bezártak mindent és keveset teszteltek, aztán kiderült nyáron, mikor kinyitottak mindent és nem teszteltek és kiderült most is, mikor agyba-főbe tesztelnek.
Tavasszal bezártunk mindent napi 10 fertőzöttre, most mrg semmit napi 1000-re. Ágyrém.
-
Lall
veterán
válasz -Ben- #178786 üzenetére
Nem, nem erre gondolok. Sokkal inkább azokra. akik a különböző "idióta" rendelkezések miatt elvesztették az állásukat, a megélhetésüket. Milliós nagyságrendről beszélünk.
Hogy veszek e maszkot avagy sem az másodlagos kérdés, nyilván ha kell felveszem, ezen senki egészsége ne múljon. Megjegyzem influenza, skarlát és egyéb járványok idején senki nem kötelezett rá. Utóbbinál öt napig feküdt a feleségem a gyerekkel a kórházban. Senkit nem érdekelt, hogy be kéne zárni az óvodát, mert a fél csoport elkapta.
-
Lall
veterán
válasz icecave #178779 üzenetére
"majd mikor ő is elkapja és simán semmi baja nem lesz, de átadja a legyengül immunrendszerű, kemóra járó édesanyjának, aki belehal, majd egyből nem "faszság"-nak fogja fel."
Istenem, hányan tolják ezt a demagóg dumát. Ez főleg annak tükrében érdekes amit a legvégén írsz."Csak sajnos egyre inkább olyan a világ, hogy mindenki csak magára gondol, hogy mással mi lesz, azt meg nagy ívben leszarja."
Épp a fentebb idézett szöveg én központú, nem tud tömegben, országok, emberek millióinak sorsában gondolkozni, csak saját magára és a családjára gondol. Jaj mi lesz a végstadiumú, rákos rokonommal.... Az nem érdekli mi lesz a millió munkanélkülivel, mi lesz azokkal akik emiatt pszichés betegségben szenvednek, stb... Nem jó irány szerintem.Nálam úgy alakult ez a vírustéma, hogy elég sokan elkapták a környezetemből. Ikerszomszéd, barátok, rokonok. Barátok közt van autoimmun beteg is (még épp karanténban), akinek gyakorlatilag nincs immunrendszerre, élete végéig gyógyszereken él. Beteg volt kb. 1 hétig. Láz, izomfájdalom, szag, íz vesztés. Semmivel nem volt több vagy kevesebb, mint bármelyik felsőléguti megbetegedés télen. Persze nem gondolom és nem mondom, hogy ebbe nem lehet meghalni, de a világnak ennél sokkal nagyobb problémái vannak.
Hogy én is demagóg legyek a végére... Tudtad, hogy közel 850 millió alultáplált ember él a világon? Hogy naponta 30-40 ezer! ember (gyerek) hal éhen? Pedig arra van vakcina. Úgy hívják, hogy étel! Tudtad, hogy idén több mint 800ezer ember halt szomjan vagy kapott olyan fertőzést a víztől amibe belehalt? És a végtelenségig lehet sorolni. Ennek ellenére is kezd durván elnépesedni a Föld. Na annak a kezelése lesz még érdekes, bár valószínű azt már nem élem meg. De azért szeretne az ember egy szép, szebb világot hagyni az utókornak.
Inerjúidézet egy virológustòl:
- Mit gondol, meddig tart a járvány?
- Nem tudom, nem vagyok politkus.Semmi másról nem szól ez az egész, mint politikáról.
-
Lall
veterán
Viszont az automatikus fényerő még mindig a kisegítő lehetőségek, kijelző és szövegméret legalsó kapcsolója. Teljesen logikusan. Biztos nincs millió visszajelzést róla.
-
Lall
veterán
válasz icecave #178052 üzenetére
El sem küldi úgy a meghívót, ha nem ugyan azt a címet adod meg. Nálam megy évek óta, nem választ le senki semmit. YouTube Prémium családi annyival "jobb", hogy nem kér címet.
-
Lall
veterán
válasz -Ben- #177226 üzenetére
Két különböző eszköz. A Chromecast csak tükrözi a képet egy eszközről az Apple TV pedig különálló "média box" letölthető alkalmazásokkal (YouTube, Netflix, HBO Go stb...), mindemellett természetesen tudja az AirPlay-t is, tehát tudod rá tükrözni az Apple eszközöd képét (Mac, iPad, iPhone).
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Rage47 #176744 üzenetére
Most a minőségre gondolsz? Mert az nagyon silány tényleg. Viszont a Viberben a három pöttyre kattintva van eredeti média küldése opció. Ott tényleg az eredeti tartalom jön át. Mostanság sokat használom.
-
Lall
veterán
válasz .Szaki. #176662 üzenetére
"11 Pro, ami azért iszonyat pénzbe kerül nem alkalmas telefonálásra."
Nem tudom mire gondolt a kötő. X-et cseréltem most 11 Pro-ra. Több mint alkalmas... Ennek ott is van ez térereje, ahol az X-nek nem volt (irodában az asztomnál ) Hangban pedig agyonveri. Az utca végéről hallani, mikor beszélek. Első hívásnál nagyon meglepett, hogy üvölt az X-hez képest.
Ez az android vs ios vita mindig megfeneklik, mint a Mac vs Windows. Kb. 5 éve átàllítam Windowsról Mac-re. Ma elküldtem a Pro-t szervizbe és hazahoztam egy Wines új i5-ös gépet a cégtől. Jaj... Tényleg csak kényszerhelyzetben használom majd. Mondjuk az évek alatt mindenem Apple lett és ezt az ökoszisztémát tényleg semmiért nem adnám. Max ha valaki tudna hasonlót. De nagyon nem tud.
Az, hogy nincsenek hibák üres lózung, de mindenki úgy is el tudja dönteni milyen kompromot köt.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz B-L-A-C-K #176381 üzenetére
Nem azt írtam, hogy 4500 lélegeztető gép van Németországban, hanem azt, hogy jelenleg kb. 4500-an szurulnak lélegeztető gépre a koronavírus miatt. Ehhez tartozik 122 ezer regisztrált fertőzött. Mindez úgy, hogy nem csak német koronavírusos betegeket látnak el.
-
Lall
veterán
válasz radi8tor #176378 üzenetére
Igen. Észak-Olaszországban az intenzív ágyak kihasználtsága alapból is 60-70% az elöregedett lakosság, a szennyezett levegő és a népsűrűség miatt. Így nagyon megkapták.
Azért bosszant, mert ez egy olyan totális fikció, ami szinte biztos, hogy nem következik be. Minek mond ilyet egy miniszterelnök? "Kinyitod" az újságot és rz fogad. Ha egy random orvos mondaná az oké, de ne ijesztgesse már a lakosságot az 1/1.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz radi8tor #176375 üzenetére
Igen, sajnos malmoznak. Kívánom, hogy maradjon is így. Az még egy érdekes stat lenne, hogy hányan halnak meg amiatt, mert "nem dolgoznak" az osztályok. Pl. feleségem kollégája daganatos, de nem tudja felvenni a kezelést. És van ilyenből több ezer.
Sajnálom is őket. Valahogy az időseket kéne megóvni.
-
Lall
veterán
válasz nord_ #176373 üzenetére
Egyet beszélünk. Erre mondam, hogy ha lett volna 8000 gépük, akkor nem itt tartanának halálálozásban. Egyébként nőtt az olasz halálozási mutató, de nem drámaian.
Link: érdemes ezt is olvasgatni. Nem hülyegyerekek nyilatkoznak. Hosszú, napra lebontott, jól osszeszedett anyag.
"A teljes európai halandóságot figyelő, legfrissebb, március 26-i monitoring-jelentés az összes országban és az összes korcsoportban továbbra is normál vagy átlag alatti értékeket mutat, mindössze egy kivétellel: Olaszországban a 65 év fölöttiek körében jeleznek előre magasabb halandóságot (ún. delay-adjusted z-score), de még ez is a 2016/2017. és 2017/2018. évi influenza-járvány értékei alatt van.".
-
Lall
veterán
válasz Gergőke88 #176372 üzenetére
Szeretem ha főnöknek hívnak.
Akkor cseréljük eszmét, mint értelmes emberek. Mi benne a fasság? 8000 lélegeztetőgéphez kellene nagyjából 200ezer igazolt fertőzött. Olaszországban most van 147ezer (spanyol 155, német 122) és ha minden igaz túl vannak a csúcsponton.
Nem holokauszt tagadó vagyok és azt mondom, hogy nincs is járvány, nem is kell gép, stb... hanem csak annyit állítok, hogy ha óriási gebasz van, akkor ennek maximum a fele, de inkább 2-3ezer kellhet. Erre bemegy a mi miniszterelnökünk is a Kossuth rádióba és ezzel riogatja az embereket. Nem hogy azt mantrázná amit szokott, hogy ők felkészültek, mindent megtesznek, mindenki maradjon a seggén, minden rendben lesz.
Nem tudom, te jártál e mostanában kórházban? Mi a 'srácokkal' adományt viszünk minden héten mióta ez van. Szívesen tesszük, de látjuk, hogy kong az ürességtől a kórház. Minden osztály a sebészettől az onkológiáig áll. Várják, hogy megérkezzen a dráma. Remélem soha nem fog.
-
Lall
veterán
válasz Gergőke88 #176370 üzenetére
Leírtam a véleményem, ami egyébként sok orvos véleménye is (néha a blikken kívül mást is lehet olvasni), ami nem egyezik a te véleményeddel. Ha te hiszel a nyócezrrben, akkor higgy, nincs tragédia, de te nekem ne mondd meg mit csináljak.
-
Lall
veterán
Egyezzünk meg abban, hogy Magyarországon soha! nem fog kelleni 8000 lélegeztető gép!
Leírtam 83 milliós Németország 4500, ha a 60 milliós olaszoknak lett volna 8000 gépe most nem így állnának. Maximum 2-3 ezer gép kellhet. De ezt el is mondta két hete ugyan az az ember, aki most a négyszeresét mondta (blöffre) vagy nem tudom milyen szándékkal.
-
Lall
veterán
válasz icecave #176363 üzenetére
Ez mind szép és jó, de ha a 60 milliós Olaszországnak és a 83 milliós Németországnak nem kell/kellett ennyi, akkor ez egész egyszerűen nem lehet a legroszabb forgatókönyv. A legroszabb forgatókönyv az, hogy ennek harmada kell. Az ország miniszterelnökének pedig pláne nem kell riogatni az embereket és tippelgetni.
-
Lall
veterán
Én azon vagyok kiakadva, hogy büntetik az álhír és pánikkeltést, de az ország miniszterelnöke besétál a Kossuth rádióba és azt meri mondani, hogy 8000!!! lélegeztetőgépre lesz szükségünk.
A járvány tetőpontján a 60 milliós, elöregedett lakosú full fertőzött Olaszországnak nem kellett ennyi. Most a 83 milliós Németországnak - aki betegeket is vesz át más országból - kb 4500 kell.
Miért csinál ilyet? Mire jó ez? Mindezt úgy kérdezem, hogy nem vagyok hithű pártkatona, de ellenük sem vagyok.
-
Lall
veterán
válasz Gergőke88 #176086 üzenetére
Ez a jó szektor, de több a rossz. Pl. nálunk (sport).
Btw... morbid, de ha szegény olaszok így folytatják a vírus után övék lesz Európa legerősebb gazdasága, mert elfogynak a nyugdíjasok.
-
Lall
veterán
válasz tothjozsi96 #176079 üzenetére
Nincs és ebben a helyzetben nem is lehet megmondani. Egyébként sincs szünet. Digitális oktatás van. Nálam két gyerek is nyomja (két tannyelvű ált. iskola). Egész korrekt a suli és az ő hozzáállásuk is. Google Classroom a befutó. El nem tudom képzelni, hogy oldják meg a szegényebben élő iskolák, családok? Hogy a mélyszegénységről ne is beszéljünk.
-
Lall
veterán
válasz lugosi #175453 üzenetére
De, olvastam. Életszerű, hogy mac és iphone, ipad között emailben küldözgetem saját magamnak a videókat (amit a méretkotlát miatt nem is lehet) és képeket. Azért mert te kőkorszaki eszközt használsz erre a célra, amit alapvetően nem is erre találtak ki még nem jelenti azt, hogy más ne használná nagy megelégedéssel a mindennapokban az AirDropot.
Nem írtam hogy 20 év. Azt írtam, hogy mikor megjelentek a kamerás mobilok. És akkor valóban bluetoothon küldözgettük egymásnak a gyatra minőségű képeket. De legalább örültünk.
-
Lall
veterán
válasz lugosi #175451 üzenetére
Az aztán a minőség, amit WhatsAppon meg Messengeren kapsz. Az Airdrop másik nagy előnye a veszteségmentes küldés.
Nagyon praktikus megoldása az Applenek. Ehhez képest a felhőbe fel-le töltögetés és az email csatolmányként küldözgetés lassú és körülményes. Na meg kell hozzá net. Én munkához használom napi szinten. Nagyon megkönnyíti az életem.
Infrán? Bluetooth lesz az. Mikor bejött a "kamerásmobil" boldog boldogtalan így küldözgette egymásnak a képeket.
-
Lall
veterán
válasz Blaise #174753 üzenetére
Sajna nincs eszközöm ami tudná, így tapasztalatból nem tudom. Ez alapján igen.
"Enjoy stunning 4K Ultra HD streaming at up to 60fps. Experience the vivid, lifelike colors and exceptional clarity of Dolby Vision, HDR 10, HLG, and HDR10+. Feel scenes come to life with immersive Dolby Atmos audio on select Prime Video titles when connected to compatible home audio systems."
Gsx-rr: Jaja. Szeretem. A Netflix, TV+ alap, de gyakorlatilag bármi telepíthető rá..
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz #40993792 #174738 üzenetére
Az egyik legjobb és legolcsóbb TV+-os cucc az Amazon Fire TV 4K. Ki lehet fogni 15 körül. Egy HDMI port kell hozzá és mehet az okoskodás a TV-n, projectoron. Én utóbbin nézem óriásba.
-
Lall
veterán
válasz Gergőke88 #174511 üzenetére
Valószínű így van. Az összehasonlítás a nagyság, hatótáv, árra vonatkozott. i3-at mondjuk már használtam, ilyet még nem (ahogy senki), így összehasonlítási alapunk sincs.
-
Lall
veterán
válasz Gsx-rr #174508 üzenetére
Én is második autót írtam. Városban szaladgálni, suliba vinni a gyerekeket, munkába járni... Kb. mint egy i3 csak sokkal nagyobb hatótávval, fele annyi pénzért.
-
Lall
veterán
Azért ez a Skoda Citigo e iV már erősen elgondolkodtató a maga ~250km hatótávjával és 5M forintos árával. Nyilván nem ezzel tervezi a család a nagy nyaralásokat, de kiváló ár/érték arányú 2. autó lehet. [link]
-
Lall
veterán
Az intel modemesekkel van gond, nem csak X-en i8-on is. Főleg Vodások panaszkodtak emiatt. Egyelőre a megoldás, hogy 3G-re állítod. (elég gyász, de ez van) Ez ugye a 13-al jött szoftveres bug, amit az Apple gondolom jó szokásához híven majd javít a 13.2.1.9... szoftverrel. Ezen kívül semmi gond az X-el, mondjuk nálam ez sem jelentkezett.
Én személy szerint kamerában sem látok akkora hátrányt, nagyon sokat videózok DJI Osmo 2-ről (munka) és kiváló videókat lehet vele készíteni. Fényképekre sincs panaszom. Ettől függetlenül szemezgetek egy 11 Pro-val a kamera miatt, pedig a kíváncsiságon kívül semmi nem indokolja a +200ezres cserét.
-
Lall
veterán
válasz r3dsnake #173447 üzenetére
Akkor meg kell azt venni, szétkókányolni a telefont valakivel és bukni a vízállóságot. Nem értem amúgy, mikor van egy hivatalos út, olcsón, miért jobb utángyártott sz@rokkal bajlódni, amiről valaki azt mondta, hogy "jobbminazeredeti".
-
Lall
veterán
válasz r3dsnake #173414 üzenetére
Nem bírja jobban. Hogy bírná egy utángyártott, mert két számmal nagyobb kapacitás van ráírva?
istyleban 9900 az akksi csere, minden régi készüléknek. Apple "jótett" a szar akksik miatt. Hivatalos szervíz, garanciával és a vízállóságod sem ugrik. Ennyit mindenképp megér.
-
Lall
veterán
válasz madgie #172166 üzenetére
Ne viccelj már. Összehasonlíthatatlan a két dolog. Kutak száma, várakozási és töltési idő. Az Adriára pont nem azért megy az ember, hogy másfél órás pihenőket iktasson be. Gyerekekkel pláne.
-
Lall
veterán
-
Lall
veterán
válasz Gsx-rr #172135 üzenetére
Egy szó, mint száz... Egyelőre! szerintem sem alkalmasak még hosszútávú közlekedésre, de a folyamatos fejlesztések ez irányba mennek és szerintem belátható időn belül hosszabb távokon is használhatók lesznek. Addig van az, amit Totheground írt. Ezeknek az autóknak a nagyrésze városi közlekedésre van kitalálva. Már azzal nagyon sokat segítenénk a (nagy)városokon, hogy nem közvetlenül bent pöfékelnek az autók.
Én tavaly nyáron huzamosabb ideig használtam egy i3-at a Balaton-felvidéken. Nagyon megszerettem. Mindehova eljutottam vele a környéken, háznál töltöttem, soha nem voltam gondba, hogy jaj le fog merülni. Igaz viszonylag rövid távokat mentem, de nulla költséggel és szennyezéssel. Nagyon eltudnék képzelni egyet 2. (városi) autónak. Munkába, boltba, suliba, stb... járós. Ha pedig kiakarok menni a városból, ott a családi gép. Sajnos még sokan ezt nem engedhetik meg maguknak (egyelőre sajnos én sem ), de ha effelé menne a világ az nem lenne baj.
Szóval ez a kezdeti elektromos szárnypróbálgatás (nevezzük ennek) nem ördögtől való.
-
Lall
veterán
válasz icecave #171948 üzenetére
Persze. Logitechnek is van pl. ilyen terméke pl. Z207 , de van Harman Kardonnak is ilyen esetleg valamelyik bt hangprojector és akkor a tévéhez is van egy normális hangfalad.
Nekem személy szerint egy logitech bluetooth vevőm van és ez van a házimozira rákötve. Igaz rádiót nem így hallgatok.
-
-
Lall
veterán
Hogy adja el, ha volt rajta face id és nem tudják felnyitni?
Nekem két esetem is volt. Egyszer egy fesztiválról ellopták az asztalról mellőlem a 6S-t. Ujjlenyomat volt rajta beállítva. Észrevettem. Taxi, cég, gép, iPhone keresés. Láttam ahogy megy a telóm a villamos vonalán. Megcsörgettem vészcsörgéssel és küldtem egy üzenetet rá iCloudból, hogy a rendőrség úton van érte. Aztán láttam ahogy leszáll a villamosról és otthagyja. Kocsiba be (félrészegen ) aztán oda a helyszínre. És ott volt a földön.
Kollegám már nem járt ilyen jól. Párizsban egy hostelben ellopták tőle, se kód se semmi. Iphone keresés semmit nem mutatott (valószínű egyből kikapcsolták). majd kb. két hét múlva ránézett, mert az iCloudjába idegen fotók jelentek meg. Algériában kötött ki a teló és az iCloudjával használták. Lett sok szép fotó , de természetesen nem tudta visszaszerezni.
-
Lall
veterán
válasz Sukta 95 #171475 üzenetére
Hol van az a 20km? Nem mindegy merről és hova kell bejárni. A Mikepércs, Vámospércs, Sámson felől bejárás nagyon szopás tud lenni reggel, főleg ha a városba vagy a város másik felére megy az ember. Nézd meg mennyire kényelmes és ez alapján (is) dönts, mert szerintem nagyon meg tudja keseríteni az ember életét, főleg ha gyereket is kell hozni-vinni.
Mindig panelben laktam, de másfél éve kertesre váltottunk. Kicsit több a (kerti) munka, de bőven kárpótol a többi jó dolog. Csend, grill, medence, fröccs, terasz, ...
-
Lall
veterán
Mert az ujjaddal görgetsz (gesztusvezérelsz). Még csak az hiányozna, ha egy gusztustalan görgetősáv ott éktelenkedne.
Nem tudom milyen oldallal próbáltad, de itt ph-n és pl. indexen is ott folytatom a böngészést, ahol abbagyatam ha visszalépek és nálam nem tölt újra. Mindegy hogy a nyilakat használom vagy jobbra-balra suhintok. Újratöltés attól függ egyébként, hogy mi van a memóriában, hány lap van megnyitva...
-
Lall
veterán
-
-
-
Lall
veterán
válasz Gergőke88 #171024 üzenetére
Honnan veszed, hogy magyar cég üzemelteti?
Ha Dominikán élnék mindenképp magyar céget csinálnék utazásszervezésre, hiszen itt nincs adó, ott meg a legmagasabb a világon.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz r3dsnake #170971 üzenetére
Már arra is kaptál választ előtte. Kényelmetlen, életszerűtlen pénzel töltögetni a B számládat egy kényelmi szolgáltatás miatt. Elengedhetjük.
-
Lall
veterán
válasz r3dsnake #170967 üzenetére
Hogy lett volna a számládon 50k 2 hónapig, ha nem volt számlád? Hagyjuk már... Tényleg lerágott csont. Éljetek abban a tudatban, hogy az ország nem OTP-s fele fejvesztve rohan az OTP-hez az ApplePay miatt. Édes jó istenem...
-
Lall
veterán
válasz Gsx-rr #170964 üzenetére
Azt nem mondanám, hogy mindenki, de páran a PH közösségen túl nem nagyon látnak. Hogyan élnek emberek, milyen fontosabb dolgok vannak egy pénztárnál való fizetésnél. Már ha egyáltalán tudnak fizetni.
Giovan!: Ja. Eleget látott már tokba, tok mögé rakott bankkártyát.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz lugosi #170960 üzenetére
Ha nem oda érkezik a fizetésed minimum 2000HUF a havidíj. Nyilván megér az ApplePay ennyit. Arról nem beszélve, hogy töltöd fel pénzzel. Utalgatsz A bankból B-be (szintén plus költség), hogy tudj így fizetni? Ez sem túl életszerű.
Nálam a kocsiban általában ott a bankkártyám. Biztos kényelmes lesz majd, ha csak a telefonomat kell érinteni, de valahogy csak kibírom nélküle, ha eddig kihúztam azt az 5 évet.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz r3dsnake #170952 üzenetére
Ha hiszed, ha nem az emberek nagyrészének nincs Apple Watch-ra pénze, de ha van is, nem az lesz az első, hogy rohanjon bankot váltani, ha épp nem OTP-s. Épp elég kötődése lehet a saját bankjához, hogy ne tudjon váltani még ha akar is. De nem is akar, kisebb gondja is nagyobb ennél.
Néha olyan, mintha a PH célközönségén túl nem látnátok. De még ennek a kis közösségnek is elenyésző részét érdekli pl. ez a dolog.
-
Lall
veterán
válasz joey04 #170946 üzenetére
Az kibtt reprezentatív ám, hogy a PH-n az iphone topikban 3 ember bankot vált emiatt. Egyébként csak 5 évet kellett várni rá a bejelentés óta. Azzal semmi gond nincs. Nyilván most mindenki aki kivárta az 5 évet, fejvesztve rohan az OTP-be, bankot vált, lemondja a bankjánál a szolgáltatásait, hiteleit kifizeti és mosolyogva pittyegtet a telefonjával. Életszerű.
Ez egy kényelmi szolgáltatás. Jó ha van, de az emberek 99,999999%- azt se tudja mi ez.
-
Lall
veterán
válasz joey04 #170936 üzenetére
Ahogy mondod, Mr. Racionalitás Le is sátorozunk a családdal holnap az OTP elé, hogy elsők között lehessünk a bankváltó ApplePay használók között.
-
Lall
veterán
válasz joey04 #170918 üzenetére
Nyilván kígyózó sorok lesznek az OTP előtt.
A magyarok nagyrésze OTP-s, mert csak. (Rossz becsípődés, falun csak ezt ismerik, meg a takszövöket) A másik része meg azért nem OTP-s, mert rühelli őket, mint pl én. És ha fizetnének se mennék át, nemhogy egy ApplePay miatt. Az ország 99,99999% asse' tudja mi az, nemhogy bankot váltson emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest