Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
Szerintetek mennyibe mehet most el egy Iphone 8 plus 64gb karcmentesen,összes bontatlan tartozék, istyle magánszemélyes számlával 2018.11.10-ig az alap gari és innen még 1 év szavatosság.
-
Arcképgyáros
ED-vel valaki gariztatott már? Gyorsak?
Úgy néz ki Barátnőm autójában beszart a tavaly vásárolt fejegység. Tegnap este még ment ma meg már hívott, hogy nem tud zenét hallgatni mert nem kapcsol be.
Mondjuk remélem csak a biztosíték ment ki.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #162993 üzenetére
Nem rossz.
Nekem még messengerem sincs mobilon. FB jelszavamat se tudom, szóval böngészővel se tudok belépni mobilról.⭐ Stella
-
SÖ
addikt
válasz lugosi #162992 üzenetére
Megosztást akartam írni.
Tehát ahhoz hogy az AI tanulni tudjon a szokásaikat kell megfigyelni minden téren. Még a fényerő is a saját igényeihez igazítja, de akár hivetalaos levelet is képes fogalmazni. Idáig ez az egész passzív formában működött, de az ön vezérlő autók lökést adtak a dolgoknak. Az ember kiterjesztett részévé válik.
-
aprokaroka87
nagyúr
Ha már privacy
-
SÖ
addikt
"mostanaban egyre jobban probalok elhatarolodni a google termekektol privacy miatt."
Aki kimarad az lemaradt. Pont az AI lényege a privát szféra megoszlása. Felül kell emelkedni a korlátinkon. Ehhez nagyon kell tudni hogy mihez mit használjak hogy valamennyire a biztonság megmaradjon.
-
Totheground
addikt
Kell Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
SÖ
addikt
Ugrás a jövőbe ahol 2000 évig fogunk élni.
"jóhír az, hogy a Biostenix Sensi Oil New a kedvezményklubban való részételért ártámogatással kapható, 13000 Ft-kal olcsóbban. A pénzügyi támogatás mindenkit megillet, aki elmúlt 1938 éves."
by Google hirdetés
-
gyuromoj
veterán
AXN-en most ment le egy Note9 reklám.
Üzem idő, tollal exponálás és akar 1tb tárhely volt megemlítve benne.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
nagyúr
Na, garis csere X-re elindítva, hála itteni topik társunknak Daninak, egy 6S-t adott kölcsön.
Azt kell mondanom, hogy igen, azért az ujjlenyomat olvasó is remek, igaz, face ID kényelmes, meg minden, de itt legalább mindegy hogy ál latelefon, ráteszed az ujjad és kész. Face ID meg ugye azért megvan, mekkora szögben kell,hogy rálásson az arcodra, és fektetve nem működik. Elgondolkodtam egy 8 Plus-on, de ahogy néem a teszteket, akár "real life" akár benchmark, tökmindegy, de X jobban bírja. Azt gondoltam eddig, hogy 8 Plus a jobb, de nem. Igaz, x-ben nagyobb az akku kicsit, de nagyobb a felbontás is.
madgie: nekem azzal nincs gond, simán, szemüveggel és napszemüveggel is felismer. Tanul és ez igaz is.
Ami para, hogy nem látszi kegyből az akku %, meg ha egy bt fülest csatlakoztatsz, az is csak akkor látszikh,a lehúzod a control centert. Sima iPhone-okon ilyenkor egyből látszi ka status baron az akku% mellett a kis fejhallgató, de még egy kis elem ikon is, meddig van töltve épp.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz -secret- #162975 üzenetére
Nekem marad a 13"-es 2015-ös Pro "olcsó" macbooknak. Rajta van minden port (SD slot!4!!), könnyű, vékony, retina display, jó akku, masszív felépítés. Nem hiszem, hogy eladom/lecserélem valaha. Érzem amúgy a gép határait nagyon, mostanában egyre nagyobb fájlokkal dolgozok, de úgyis meglesz a Hackintoshom 2 hét múlva, így a Macbook marad utazáshoz képeket felmásolni, leválogatni, vagy csak szimplán adminisztratív munkákat végezni útközben. Ha meg nyers erő kell, ott lesz az asztali. Szerintem ezzel a kombóval megtalálom a sweet spotot.
Amúgy az asztali i7-4770K, 32GB DDR3, GTX660 2GB, 120GB SSD, halom vinyó lesz
Annyira nem "hűdeextra", de nekem hatalmas előrelépés lesz a proci és a ram miatt. A vga meg nem érdekel, casual játszani nagy ritkán elég lesz.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz aprokaroka87 #162971 üzenetére
Összetettebb dolog az, mert bizonyos külsős alkalmazások is képesek a Google folyamatokon keresztül ténykedni - korábban cikkeztek róla, hogy egy bizonyos közösségi alkalmazás ráadásul sumák módon tette azt, még a valóban csupasz Androidot futtató készülékeken is -, ezért tényleg számíthat, hogy milyen alkalmazások kerülnek telepítésre és használatra.
A Huawei esetén a Google javítása (is) kellett a probléma megoldásához, mert az Oreo nem volt még akkor mindenre felkészítve, sőt, sok külsős alkalmazást csak később optimalizáltak rá (Messenger, YouTube...stb.).
Sok szempontból előny, de ebben a tekintetben hátrány, ha egy gyártó gyorsan frissít az új főverziós Androidra, mert a hozzá nem értők a Huaweit, a Samsungot...stb. fogják szidni, hiába a Facebook...stb. nem optimalizálta még rá rendesen az alkalmazását.
A Nexus tulajok korábban pláne sokszor szembesültek a problémával, hogy megkapták az új Android főverziót, aztán sok külsős alkalmazás használhatatlan volt rajta.
Mostanra ez sokat javult, de még mindig nem tökéletes néhány külsős alkalmazás készítőjénél, akik szeretik elodázni a frissítést/javítást, na őket kellene lehúzni...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
madgie
titán
válasz icecave #162967 üzenetére
Na de mit? 2013 óta szerintem nincs olyan app, ami mindig rajta lenne az aktuális telefonomon. Kivéve a Gmail, FB, Messenger, Viber.
De mindegy is, igazából még az iPhone-nal nincs is baj, ellenben mondjuk az iMac annyira bugos, ma harmadszor fagy rommá videószerkesztés közben (PC-t kellet volna építeni, de a FCP-n annyira gyorsan lehet haladni, ha éppen normális működik).
-
nagyúr
válasz aprokaroka87 #162968 üzenetére
Igaz, nem használtunk egyforma telefont,de gyártó ugyanaz volt. Ő S8, én meg S8+ és Note 8.
-
MODERÁTOR
Mi band 3 userek, megmérnétek esetleg hogy mekkora az a csukló-körméret amire még normálisan felmegy a gyári szíjjal? Előre is köszi.
-
madgie
titán
válasz aprokaroka87 #162964 üzenetére
Én mindig ilyen "szerencsétlen" voltam ezzel, az S8-nál is direkt rákérdeztem a topikban, hogy be szokott-e akadni nekik a Play Services... ó, hát soha. Egy héten belül dobtam be a képernyőmentést, hogy a rendszer feldobja, hogy a Google Play Services sokat fogyaszt
De ugyanígy jártam az S6-tal, Oneplus One-nal, HTC One M7-tel, Moto X-szel,stb... szóval akárhány Androidos telefonom volt, a Lollipop óta mind így viselkedett (Moto X KitKat-tel még nem).
A héten két olyan napom is volt, hogy hajnal 2-3 körül indultam és éjszaka értem haza, na azt nyugiban hozta az X, sok drónozással, böngészéssel, stb. Nagy az esély rá, hogy mondjuk az S8 is jól viselkedett volna, de jártam már úgy nem egyszer, hogy éppen nem, és mondjuk a zsebben leszívja a fél akkut valamiért.
Soha nem váltottam volna vissza iOS-re, sőt... de utálom, ha random merül egy telefon, mert főleg akkor teszi (Murphy...), ha még véletlenül sincs lehetőségem töltőre tenni.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz aprokaroka87 #162964 üzenetére
56.53 perc, elírtam
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz madgie #162954 üzenetére
Itt nállam a google play services 0.0% fogyasztott az elmúlt 56.53 mp-ben.
kevesebb mint mint 1mAh volt a fogyasztása, ébresztések száma 7 alkalom.Ez annyira alacsony, hogy az akku stat részben nincs is benne.
Ha a google nem cseszi el az épp aktuális GPSZ verziót, és a rendszer is "kedveli" akkor nem szokott gond lenni vele.
-
legenda
válasz madgie #162956 üzenetére
Nem, nem úgy teszel, de lelked rajta...
Olyankor nincs értelme érdemben részletezni, ha valaki reflexből úgy védekezik, hogy azért nem tudja ezt vagy azt az iOS, mert az Android ilyen vagy olyan, mivel ez csak terelés és nem korrekt válasz.
Nem mellesleg, az utolsót csak úgy odabiggyesztetted.Zjunior: Miheztartás végett jó (lenne) azért tudni, hogy nagyjából mennyit bír 100%-ról kikapcsolás közeli állapotig.
SÖ: Ehhez semmi extra tudomány nem kellene, de az Apple bizonyos dolgokat direkt nem akar tudatni a felhasználókkal, vagy már csak akkor, ha sok más gyártó régóta megteszi és emiatt egyfajta nyomás, kényszer nehezedik rájuk és muszáj követniük a trendet.
[ Szerkesztve ]
-
-
GALARDO
addikt
Akár hányszor megnyitom az App Store-t, tudom, hogy jó helyen vagyok. A google play egy igénytelen f*s, nem tudok mást mondani. Tudom, ez egy apró dolog, de nekem mégis egy hatalmas erény.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
tuki2200
senior tag
Egyebkent en is feltem nagyon a droidtol, pont emiatt, mikor 2G-3G-3Gs-4-5s-6s utan Galaxy S8-ra valtottam, de minden napi hasznalatban ugyan az, az appok ugyan ugy jobbra vannak, az ertesites felulrol jon le, ugyan ugy hivok, ugyan ugy kuldok uzenetet, a programok ugyan ugy neznek ki hasznalat kozben... kulonbseg csak a beallitasokban van, ez jo par honap parhuzamos hasznalat utan (s8-iX) szerintem Samsungon magatol erthetodobb, de hat ezt ugysem piszkalja az ember, csak amig vasarlas utan beallitja... Szoval na, az a konkluziom, hogy egy atlag ember teljesen mindegy melyiket hasznalja... csucs kategoriaban mindegyik jo, a platformoktol valo idegenkedes puszta fanboysag vagy informalatlansag, az android regen iszonyu volt, de sokat fejlodott, az ios mindig is jo volt, de nem nagyon fejlodik sehova es ez mar erezheto...
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
"Mert anélkül semmi értelme, több okból sem."
Az iPhone nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. Az iPhonet csak használni kell, igazi néptelefon. 😝
Viccen kívül sokan csak azért nem mernek váltani mert örülnek hogy azt megtanulták kezelni, nem hogy egy új rendszert. Tényleg van ilyen is.[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Miért érdekelne, hogy pont az adott töltés óta mi mennyit fogyaszt? Nem android ez, hogy minden szar beakadjon a háttérben, a rendszerszintű google play services-zel az élen. Igen, a navi mehet a háttérben, de azt böszme kékkel jelzi is fent... más viszont nem pörgeti a cuccot feleslegesen.
A mAh sincs az orrunkra kötve, ellenben százalékos fogyasztást le tud vezetni, appokra bontva... már ha érdekel valakit. Én kábé sose néztem rá, az X így is simán addig bírja, mint bármelyik 4000 mAh-s androidos telefonom eddig... az átlag Samsungokról nem is beszélve.
De mindegy is, valóban nem tud az utolsó töltés óta pontos millamperórás adatokat adni... mint ahogy a fényképek nevét sem tudja kiírni, vagy a képméretüket. Sőt, BT-n zenét se tud küldeni... meglepő az iOS-nél bármelyik?
-
SÖ
addikt
Facebook képernyő időnek semmi köze sincs a fogyasztáshoz, csak előre vetíti a beteges mobilozást korlátozó megoldásokat.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz aprokaroka87 #162935 üzenetére
Hagy ne soroljam fel. Xioami 4000 mA_on tudta ezt. Is tízszer kevesebb adatot forgalmaz az 🍏mint a Droid a Google_al. Majd a 9_re leszek kíváncsi ahol korlátozzák a appok háttér tevékenységét.
Nem azt fogyaszt kevesebbet az ios mert jobban van optimalizálva hanem a Droid működéséből eredően többet kommunikál a háttérben ami tényleg dolgoztatja a procit. Ez nem csak a Google re hanem a fingos appokra is igaz[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz MasterMark #162936 üzenetére
Az a baj, hogy az iOS nem csinál normális/részletes akkumulátoros statisztikát, így nem lehet összehasonlítani más rendszerek által készítettekkel.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mitől olyan jó ez a Mi store?
⭐ Stella
-
SÖ
addikt
Feltöltés 💯 % óta eltelt idő 1nap 11 óra
Képernyő használat 8 óra 28 perc és most vagyok 34%_on. Szerintem a X nem bír ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz MasterMark #162931 üzenetére
Hát szerintem annó egy új iphone megjelenésekor is voltak ilyen sorok, egy Apple Store előtt
-
Zjunior
veterán
-
nagyúr
válasz MasterMark #162921 üzenetére
Nekem mindegy, csak valaki adjon egy okostelefont kölcsön egy hétre, ha tud
-
MasterMark
titán
Mi shop megnyitón nevetségesen sokan vannak. 2000+ fő áll sorban, csak nem értem minek.
Switch Tax
-
nagyúr
Nincs valakinek egy bármilyen okostelója egy hétre kölcsönbe? Beadom garis cserébe azX-et, de valami kell helyette arra az egy hétre kb.
Mielőtt valaki kérdezné: kamerája nem az igazi, ha nincs maximum szórt fény, egyből elég homályos agy szemcsés képet csinál. Mintha 50-es iso-ról egyből az égbe lőné az értéket.
-
-Ben-
veterán
válasz MasterMark #162909 üzenetére
Nem mondod? Ezt eddig nem is gondoltam volna.....
-
Arcképgyáros
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest