Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz Gsx-rr #161894 üzenetére
"Toyotanak is van valami mini autoja az nem opcio?"
A PSA-val közösen készített Toyota Aygo/CitroenC1/Peugeot 107-re gondolhatsz, vagy pedig a Toyota iQ-ra, utóbbi 2009-ben jelent meg. Érdekessége, hogy volt belőle Aston Martin variáns is, Cygnet néven. Ha jól emlékszem ilyen autót csak egy másik Aston Martin mellé lehetett venni.
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #161893 üzenetére
Nem volt. Elobb vennek egy Renault Twingot 300.000.- ert.
Csak a volt baratnomeknek volt par kolcsonozheto es neha segitettem visszahozni az ugyfeltol.Szerintem egy borzalmas valami, autonak nem is neveznem!
Ennek 2 oka van. Az egyik ,hogy a regebbi peldanyokban borzalmas hallgatni a motor hangjat, Es ha van egy kis olajszivargas valahol akkor inhalalhatod az autoban!
De ez mind semmi ahhoz a hulladek valtohoz kepest! Amilyen butan valt es nem tartja a motor a fordulatot ezert valtasnal bologat az auto.Szerintem egy Smart nem tobb mint egy robogo csak van teteje!
Toyotanak is van valami mini autoja az nem opcio?
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz Zjunior #161875 üzenetére
Fogja is. Aztán majd néhány hónap múlva elsírja a bánatát, hogy mekkora egy sz*r ez az epöl, mert hiába a 6 magos processzorral szerelt 1,5 millás laptop, olyan vacak a szellőzése, hűtése a masinának, hogy 40% -on döcög a processzor.... De a fagyasztott csirkés megoldása jó lehet némi „extra” 10-15% teljesítménynövekedéshez ... Persze ő tudja, hogy mit vesz, de azért megveszi, mert csak. (
)Mert epöl és az menci [ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
válasz B-L-A-C-K #161889 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy csak szekvenciálissal volt kapható, személyes tapasztalatom nincs vele, de anno a TC-n többször írták cikkekben és beszéltek róla az Égéstérben, hogy baromira bólogatnak. Azt hiszem talán valamelyik adás egy Smart gyorstalpaló volt, ha érdekel akkor amint lesz egy kis szabadidőm rákeresek és belinkelem Neked ha megtalálom.
-
Arcképgyáros
Nem vágjátok véletlen, hogy a booking.com 2 foglalás után milyen kedvezményeket ad?
-
Gergőke88
addikt
Szép hirdetés...
[link] -
Zjunior
veterán
Magyarosi Csabika rendelheti is az uj macbookokat...
Nem panaszkodhatWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
legenda
válasz ittakary #161864 üzenetére
Nyári szünet? Az meg mi?!?!
Huszonéve volt utoljára részem olyanban.
Nem kell utána néznem, illetve csak annyira, hogy ide bemásoljam:
iPhone X: 5.8 inches, 84.4 cm2
iPhone 8 Plus: 5.5 inches, 83.4 cm2
Mint látható, nem csak a képátlója nagyobb a X-nek.
Mondjuk ettől függetlenül nekem is az a véleményem, hogy a X kijelzője - és maga a készülék - elég keskeny, néhány mm mehetett volna még rá magasságban és szélességben is.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nagyúr
aki 4,7"-es kicsi iPhone-ról váltott, annak ez nagyon jó, de nem tartozom közéjük
(#161863) kali
nem akarlak most matekra kényszeríteni a nyári szünetedben, de nézz utána kicsit a dimenzióknak
az X képaránya 19,5 : 9, magyarul iszonyatosan hosszúkás, még a mostanság divatos 18:9-nál is keskenyebb, és ez már a használhatóság rovására is ment: pl Waze vagy Google Maps fektetve HASZNÁLHATATLAN, a sok menü meg a többi szarság mindent kitakar...
ha csak azt az egy mutatószámot nézed, amit itt átmérőnek csúfolnak, akkor nagyobb az a szám (5,8 > 5,5), de ez nemtükrözi a valós méreteket, hogy kevesebb kontent fér rá... Tessék itt van egymásra pakolva az X nettó kijelzője kb megegyezik a kis telefonokéval
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #161845 üzenetére
mennyi a fetöltésed teee
1000/200nak kellene lennie
a lefele az teljesen jó, de ez routertől függ milyet kaptál / vettél?
(#161851) Gergőke88 ebből 2 pár, tehát 4 db, fekete
akarunk menni IKEAba de csak emiatt a szar miatt kellene a világ végére menni miközben az Örs 15p tőlünk....
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Soroksári IKEA-ba nem megy valaki a közeljövőben (Budapestiek, IV és III kerület környékén)?
-
madgie
titán
válasz .Szaki. #161844 üzenetére
Mondjuk Csabánál azt nem értem, hogy az Apple-t (jogosan) fikázza, de az a nyüves,
valószínűleg szponzoriOlympus E-M1 II 80%-ban a háttérre húzza a fókuszt, mégse b@asza ki a francba. Pedig ha valaminél, akkor a sétálós vlognál ez baromi zavaró.És nem user error, ezer éve ilyen hülyén működik az Olympus autofókusza, normális gépen mindig a közelebbi téma, amire ráhúz az automatizmus (főleg meg bekapcsolt arcfelismeréssel), de az Oly előszeretettel vágja hátra az élességet bármilyen bizonytalanságnál.
-
.Szaki.
addikt
válasz madgie #161843 üzenetére
Mondjuk ezek tényleg baromi zavaró dolgok lehetnek főleg többmilliós gépek esetén, ezt meg tudom érteni.
Egy iPad-et egyébként még vennék, és az 5S-el együtt töltött évek után az utódja is egyértelműen iPhone lesz, viszont a MacOS valószínű, hogy el fog tűnni a bakancslistámról ezek alapján.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz .Szaki. #161837 üzenetére
Én attól kapok idegbajt, amikor a macOS nem ismer fel random külső meghajtókat. Olyat se, ami három hete rá van csatlakoztatva. Tök jó lenne dolgozni, de az Apple termékeknél ugye külső meghajtókra vagy utalva, mert kell a tárhely, erre b@szik felcsatolni a HDD-t. Jó esetben a lemezkezelő látja, vagy éppen még az sem, de még Terminalból se tudja felcsatolni olyankor. Aztán Boot Camp-pel indítok egy Win10-et, ott meg ott figyel 100%-ban a felcsatolt meghajtó. Ja, csak ott meg nincs Final Cut Aztán egyszer majd talán felismeri a macOS is...
Az AirDrop nálam nagyon jó, naponta használjuk, mindig működik, iPhone-on a szövegkeresés a kijelöléshez a vilag legjobb dolga a 3D touch óta (billentyűzeten force touch és húzod az ujjaddal a kurzort a szövegben), Handoff nem tudom, milyen, mert 99% fülessel megy az iMac meg a Macbook is, akkor meg úgyse hallom, ha azon is csörög a telefon.
Amúgy alapvetően igaza van, egyre sz@rabb a macOS, egyedül iPad-en éreztem azt a közelmúltban, hogy az iOS 11-gyel végre a jobb használhatóság irányába mentek el.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz .Szaki. #161830 üzenetére
Túltolta szerintem. Ekkora problémák nincsenek.
Mindig az Airdroppal jönnek, ami nekem mindig megy, szerintem ios 10-11 óta jó már.
A Universal Copy régebben nem mindig működött egyből, de szerintem a 11.3 óta pöpec.
Tényleg vannak kis idegesítő dolgok, minden eszköznél, pl. Watch-nál a belassult Edzés app, vagy a Macen új MacOS óta nem lehet a FaceTime kis ablakát jobb felül elmozgatni, (vagy ma pl. csatlakoztattam az Airpodsot a Wines gépemhez is és mindig előbbre helyezi a rendszer, mint az iPhone-omat - mi a fenének van a W1 chip??) stb. de ilyen problémák, sőt nagyobbak vannak Windowson vagy Androidon is. És egy Dell vagy Samsung is Apple árban van már.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz nitro16 #161839 üzenetére
Az a gond, hogy mindent akarunk egyben, ez pedig sokszor fizikailag sem kivitelezhető. Ezért aztán valahol kompromisszum kell, igen akár lehet az is, hogy átszokunk Windows-ra.
És mikor erre rájövünk, hogy ez már nem elégíti ki az igényeinket, nem magunkat marjuk, hanem a gyártót szidjuk. Pedig csak az igényeinket kellett volna mérlegelni az adott eszköz viszonyában.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
legenda
válasz nitro16 #161839 üzenetére
Nem a legjobb példa, mert egy Ferrari biztos nem melegszik túl és lassul be aránytalanul hamar a karcsú kialakítása miatt, még a konkurencia meghatározott típusaihoz képest sem.
Nem egy gyártó van, amelyik adott kis és vékony méret mellett is meghagyta a kártyaolvasót és a több portot.
A MacBook Pro pont nem eszik sokat, más gondok vannak azzal, illetve nincs adott gyártónál abban a kategóriában választási lehetőség, hogy nagyobb méretben/vastagságban valóban munkaállomást kapj, amit lehet húzósabban terhelni és jó/jobb a hűtése...stb., más gyártóknál legalább van választási lehetőség, ha már kompromisszum adott.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nitro16
senior tag
válasz Cyberpunk #161838 üzenetére
De érted kell a 1cm vastag laptop de ne melegedjen túl se, illetve legyen rajta csomó port. Na az ilyen gépek nem munkára vannak, ha meg arra kell akkor ott van a Dell 7520 vagy hp zbook 15 g3 stb. Igaz 2-3x vastagabb is de ezek workstationok. Az meg, hogy szarul jön ki egy frissítés ugyan úgy előfordul a másik rendszeren is.
Kb elmondta ferrarim van de kurva sokat eszik, és nem tudok bele pakolni mert nincs hely a csomagtartóba, ezért egy szar az egész...
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz -secret- #161835 üzenetére
Az enyémet hetente egyszer, mert bedobja azt a nagyítós vackot, amit az üvegfólia széle miatt nem tudok kinyomni. (Ja egyszer sikerült eltüntetnem). És azt a vackot le sem lehet tiltani. Tekerek, előveszem a mez zsebéből, nem nyomok semmit sem meg, erre az a xar ott virít. Na de ennyit még kibírok.
Videózásos dolgokra tényleg létezik optimálisabb holmi, rég Windows-os gépre tértem volna át, és nem az ultrabook kategóriára, amin szintén nincs valami túl sok port.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
.Szaki.
addikt
válasz B-L-A-C-K #161831 üzenetére
Szerintem is igaz a nagy része annak amit mond.
Videózás szempontjából (én teljesen laikus vagyok ebben a témában) én úgy értelmeztem amit mondott, hogy a Final Cut 10-es a legjobb vágóprogram, és egészen Amerika előttig az is volt, a frissítések viszont olyan problémákat hoztak, amik használhatatlanná tették a programot. Ezért döbbent rá csak most.
Ami számomra furcsa, hogy a X-en olyan dolgokat tapasztal, amiket az én 5 éves konstrukciójú 2 éves 5S-em nem produkál 11.4-en. Pedig a levelező nekem borzasztó fontos, hogy megfelelően működjön. Újraindítgatni sem kell, maximum 1,5-2 havonta. Nem tudom, hogy Ő erre gondolt-e, de ha abból indulok ki, hogy a droidosomat 5-6 naponta kellett resetelni, akkor ez még mindig teljesen normális szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz B-L-A-C-K #161831 üzenetére
Már sokadjára sír emiatt. Kissé unalmas. Ha ilyen jellegű problémái vannak, akkor már rég megtehette volna, hogy „átképzi” magát egy másik platformra. Bár szerintem ez a szöveg is csak „duma-duma”. Szerintem már maga se tudja, hogy miért veszi az Apple cuccokat, de veszi, mert megszokta...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz .Szaki. #161830 üzenetére
Szponzort váltott? Csak mert érdekes hogy mikor megvette vagy oda adták neki a csilliós terméket tudta mit kap miért, erre szarul kell fel most, otthon felejti az átalakítót, és kikészül. Amúgy amiket mond annak a nagy része igaz, csak ha videózik, és nem ezek a legmegfelelőbb cuccok amiket használ, akkor miért most döbben rá?
-
.Szaki.
addikt
Csaba berágott.
-
B-L-A-C-K
titán
Na Insi elment, 1 nap alatt elvitték, én meg azt hittem hónapokig hirdetem majd.
-
Arcképgyáros
válasz Cyberpunk #161815 üzenetére
Szerintem jó. Vagyis abból a szempontból jó, hogy arányosan fizetsz. Itthoni rendszer sem tökéletes abból a szempontból, hogy 10 napos a legrövidebb intervallum amire megveheted.
Persze sokkal egyszerűbb lenne, ha lenne ilyenkor oda a 10 naposat és 10 napig arra meg oda megyek ahova akarok, de hát minden a lehúzásról szól. ~5000 ft benzinből lementünk meg 6000 ft+ volt az kapudíj csak oda.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz gyuromoj #161813 üzenetére
Jaja, tegnap délután 4 fele értünk haza. Zágráb előtt álltunk majdnem egy órát a pályán a készpénzes kapunál de szerencsére gond nélkül ment minden.
Vagyis fáj mindenem mert leégtem de ezen kívül minden ok volt.
Fájó szívvel hagytuk ott Horvátországot de sajna ez van.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Videó vágásra Windows alatt mi ajánlatos? Sosem vágtam még...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest