Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
-
w333
félisten
Holnap SE2 ? (de van egy olyan érzésem hogy kamu)
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-Ben-
veterán
válasz Cyberpunk #160584 üzenetére
Én akkor tettem le az új PC építéséről, amikor megláttam a memória árakat....
1366 -os alaplapom van, inkább szerzek bele egy 965/975X -et, minimálisan húzva kisajtolok belőle 3,7 Ghz -et, az már elég is lenne a mostani i7 920 D0 helyett. Egy új, nagyobb SSD, valamivel combosabb videokártya a jelenlegi vacadék helyett és meg is vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Gondoltam összerakok egy erős gamer asztali PC-t, megint rám jött a játszhatnék, de elborzaszt milyen VGA árak vannak. Egy ideje már nem követem a piac alakulását, ez a bitcoin bányászat rendesen felverte az árakat. Konzol kéne, de a kontroller nem az én műfajom.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
SÖ
addikt
GDPR itt nézheted meg mit tud rólad az Apple [link]
-
SÖ
addikt
Spoiler🤐
Én szóltam [link] -
nagyúr
Hm... Most, hogy újra iphone van, élveztem gondolkodni az Apple watch-on is. Volt már, jó volt, de akkor is azért adtam el, mert feleslegesen drága luxus akkor tartottam. Viszont ahogy nézem 60-70 körül már lehet venni s2, annyit talán megérne. S1 nem jó, nekem vízálló kell kondi és zuhanyiatt, bár lehet az bírja s1 is.
-
Arcképgyáros
-
Karcub
senior tag
Szerintetek 40k-t meg ér egy i5s? Új akku van benne, fólia a kijelzőn, kb másfél éves. Pár karc lehet a házon oszt annyi.
-
Cyberpunk
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
válasz aprokaroka87 #160538 üzenetére
Csak -sectret- nehogy arra eszméljen hogy tényleg bevette neki a hölgy, csak nem a centjeit.
-
-
Arcképgyáros
Magyar bankban átveszik az € centet? Most vettem 50€-nyit 200ft/€ áron.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz aprokaroka87 #160532 üzenetére
Régen csak nem volt nagy dobra verve.
-
B-L-A-C-K
titán
Amugy is most az i7 a kiràly mert nekem az van.
-
aprokaroka87
nagyúr
Valaki Sony-t, valaki Xiaomi-t szopkod.
Valaki meg f***-t.Hiába az élet egy nagy szopkodás.
-
hdanit610
aktív tag
Most tényleg, mi ez az állandó egymás zsebében turkálás? Kit érdekel, hogy rapstar, vagy sarki fűszeres, pizzafutár, bolti eladó az illető, vagy éppen valaki más megveszi, ha van neki, hát legyen. Mostanában csak azt lehet olvasni, hogy ki mit kajál, mennyit keres, a Sony full szopkodása, meg az állandó X ajnározás és zsíros kenyér. Tudom, hogy a nagyobb része vicc, de minden vicc egy idő után elgyengül, ha már 100adszorra olvassa az ember.
Nagyon csípem még mindig ezt a topikot és az itt irogáló embereket, mert jó közösség, de újabban, mintha mindenki kissé elfáradt volna.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz -secret- #160507 üzenetére
Itt vagyok köztetek lassan 10 éve és mindig csak negatív mindenki ,utolsó ez a fórum hogy valakitől valamit is elvárjak. Emberiség messziről sem került ide ennyi év alatt ,már nem is fog.
Feljövünk hogy szívjuk egymás vérét ,mást sem látni.De legalább vannak igazi arcok akik nem kamuk ,az évek alatt kiestek már egy páran ,de az igaziak megmaradnak!
-
MODERÁTOR
válasz Totheground #160491 üzenetére
Nem akarom túlzásba vinni a témát itt, de szerintem néhány ponton félrecsúszik ez a logika.
Egyrészt ott, hogy a logikád nem veszi figyelembe, hogy a két kategória egymással rész és egész viszonyában állnak (bálnák és állatok). Azt sem veszi figyelembe az, amit mondasz, hogy az összes állat közül körülbelül hány fajt érinthet a védettség és az összes bálnafaj közül körülbelül hányat érinthet ugyanez.
Ha jól olvastam, akkor jelenleg 7.77 millió állatfajt tartanak nyilván, ebből 2754 állatfaj veszélyeztetett. (Az állatfajok számát csak becsléssel állapítják meg.)
Ugyancsak ha jól olvastam, 18 nagy testű bálnafajból 11 veszélyeztetett, 3 sérülékeny, 4 nem érintett.A teljes tilalom okán hozták fel az összetéveszthetőséget és a betarthatatlanságot (a szelektív tiltás esetén), és a nehéz ellenőrizhetőséget. Biztosan könnyebb egy nagyobb távolságról (szigonykilövés) összekeverni a bálnafajokat, mint összetéveszteni egy szibériai tigrist egy kacsával.
Továbbá, az általános vadászat és a kereskedelmi célú bálnavadászat közötti különbség abban is tetten érhető, hogy a vadgazdálkodás része az adott területen túlszaporodott vagy adott esetben káros fajok vadászata, a számának kordában tartása, ami a bálnavadászatról nem mondható el.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest