Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Kíváncsi leszek hogy hétfőn lesz-e SE(2)/SE(X) bejelentés.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #160295 üzenetére
Vastag a tok ,hátsó kamera is beljebb van mint a tok ,így kevés rá az esély hogy eséstől lehetett ,de nincs kizárva.
Szerk.: Am nem is lehet rá kapni védő burkot ,vagy igen?
Jól jönne ezek után...(#160298) Cyberpunk
Járok futni és folyamatosan nap éri a közben is ,meg mindig mikor az utcán vagyok és a kezemben van...
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
-
-Ben-
veterán
válasz -secret- #160284 üzenetére
„Az Apple fórumán január óta található egy téma, amelyben a panaszok száma egyre csak növekszik.”
(Angol forrás is ezt írja)
(#160286) -secret-: Mit írjak erre? A 6/6Plus modellek alaplapi hibáját is elsunyulták.... Apple politika. De egyébként se szoktak kapkodni ezekkel a dolgokkal. Lehet, hogy lesz közlemény, de csak később, amikor már alaposabban kivizsgálták. Na meg akkor, ha már túl sokan panaszkodnak...
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
[link]Tényleg ennyire sz@r az X? Repkednek a kamera lencsék. Diletaciogate. 10 Ft-t nem adnék azért a hulladékért 👎
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #160256 üzenetére
Nem csak az a jó, ami drága, de meglepődtem rajta. A mostani órámat megelőző cuccom az egy garmin vivosmart hr volt, kb azt tudja mint ez itt, és 50k volt (megjelenéskor vettem, talán 2016 január volt?). Most kb ugyanez az újabb generációsban 12k? Ezen csodálkoztam el.
-
szekra
addikt
válasz MasterMark #160266 üzenetére
Ez jó drága, de legalább ronda is.
-
-Ben-
veterán
Ezt ismeritek? Működik ez nálunk is?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz MasterMark #160261 üzenetére
70 mAh mint írják, de nincs is nagyon mi fogyasszon rajta, amúgy ez a 30 nap akkor van ha nem nagyon mennek az értesítések, ha minden be van kapcsolva akkor inkább olyan 15 nap, de még ezt is nagyon jónak mondanám hogy havi 2x kell tölteni.
kali: Pulzust nekem pontosan mér, km/lépésben tényleg kicsit csal a telefonhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz MasterMark #160261 üzenetére
70 mAh
-
B-L-A-C-K
titán
válasz lugosi #160252 üzenetére
Miért, csak az lehet jó ami drága? Akár ~30 napig is bírja egy feltöltéssel, értesít, ébreszt, pulzust mér, megtett lépést/métert számolja, elégetett kalóriát, mindezt ~6 ezerért. Nem is kell jobb, kis egyszerű, de nagyszerű.
7etape: már én is várom, nekem az lenne a legkiráyabb ha lenne egy i7 méret teljes kijelzővel, de sajnos ilyen nem hiszem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Egyébként szivárogtak már ki az új szifonról fotók? Idén még nem láttam, pedig lassan júniust írunk. Máskor március elejétől kezdve egyre több fotó kerül ki...
-secret-: érdekes...
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
-
Arcképgyáros
Csütörtökön jön a Xiaomi Mi Band 3. Mondjuk egy ilyen kis kütyübe nem tudom mit tudnak még beletenni.
-
-
nagyúr
Booking.com 10% visszatérítés megvolt nektek már?
-
gyuromoj
veterán
Ronda, de legalább finom volt. Mint a csokito régen.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
B-L-A-C-K
titán
Bolond vacsora.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ügyfél
Nem tudjuk Önt a saját életükről (ID: KKEF-21457848),
hogy ѕоmеоnе hаѕ ѕуd уоur іїlоud ассоunt fоr ѕuырісіоuѕ Τrаnѕасtіоnѕ,Τρίτηση επιλέξ:
Dátum és nap : 2018. május 22-én, keddElőfizetés : Starlight Member
Időtartam : 1 hónap (automatikus megújítás)
Ez : Starlight tag
Nyilvános szám : KKEF21457848
Ρауmеnt : СредітСаrd
Οrdег Τοtаl : 55,00 dollármi a teendő? Az összefoglaló e-mailben PDF formátumban csatolva van.
Τhаnks
© Apple Team
Mondanom sem kell, hogy olyan mailcímre kaptam ezt, ami nincs semmilyen Apple szolgáltatással kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
SÖ
addikt
válasz MasterMark #160213 üzenetére
Akkor igazad van
-
SÖ
addikt
válasz MasterMark #160211 üzenetére
Nem tudom elődönteni, hogy melyik oldalon állsz. Mazoista rabszolga, vagy autokrata rabszolgatartó.
Szerintem az utóbbi, ha a kijelentéseid ellenére iPhone-t használsz.
A luxus = rossz ár/érték arány. Pont.
Kinek mire van szüksége, még akkor is ha felesleges, magánügy feltételezve, hogy tisztességes forrásból származó keretből jut hozzá.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz lugosi #160210 üzenetére
Így van. Azt jól látod, hogy a szükséges dolgot én arra értettem, hogy feltétlenül szüksége van neki egyáltalán az élethez is . A "szüksége van a szórakozáshoz" nekem olyan visszásan hangzik.
Ettől még az álláspontom nem csúszik félre szerintem.
De egyébként ugyanilyen leszűkítően értelmezték itt sokan a "luxuscikk" szót is. Lehet, hogy nem jól használtam teljesen, talán a kényelmi termék jobb lett volna, de ezt sem pont erre használják.
Switch Tax
-
MODERÁTOR
válasz MasterMark #160177 üzenetére
"Tévére sincs szüksége senkinek."
Szerintem ott csúszik félre a mondanivalód és az álláspontod, hogy leszűkítően értelmezed a "szükséges" és a "szüksége van" kifejezéseket.
Nem csak a létfenntartáshoz lehet valakinek szüksége valamire, vagy nem csak a munkához lehet szüksége valamire, hanem a szórakozáshoz is szükséges lehet valami, kikapcsolódáshoz is szükséges lehet. -
B-L-A-C-K
titán
válasz aprokaroka87 #160206 üzenetére
Szerintem itt nem fogja olvasni...:/
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
Na vitték az SE-t, nem kellett győzködni, megnézte már kaptam is a pénzt.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Rage47
veterán
Tim Cook első beszéde Keynote-on. Semmit nem változott (sajnos)
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest